שרשור תגובות: סטרימר חדש של Dune עם תמיכה ב- HEVC 4K, מבוסס Sigma Designs,
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שולחים לארץ?
מה העלות הסופית?
מה העלות הסופית?
·Batnun האם יצא לך להזמין מהם כבר בעבר ?...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Netstat כתב:·Batnun האם יצא לך להזמין מהם כבר בעבר ?.........
לא נראה כזה מחיר מציאה. לדעתי עדיף להמתין לתמחור בארץ.
·אני בהחלט מחכה ותמיד מעדיף בארץ , לדעתי רק במקרים של מוצר שלא מיובא ארצה או שהמחיר פה בארץ מוגזם .istarmini כתב:·......
לא נראה כזה מחיר מציאה. לדעתי עדיף להמתין לתמחור בארץ....
פעם אחת הזמנתי דרך היצרן ישיר בחול ולצערי התאכזבתי מהמוצר אבל זה כבר נושא אחר לגמריי.
בכל מקרה ממתין כבר מתחילת השרשור .
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46450
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
שרשור תגובות: Dune HD Solo 4K - סטרימר UHD עם מקלט עידן+
למאמר: Dune HD Solo 4K - סטרימר UHD עם מקלט עידן+

מישהו עוד קונה סטרימרים יעודים ולא קופסת קודי? Dune HD חושבת שכן ומהמרת על זה עם ה- Solo 4K, סטרימר בעל Boot כפול, הראשון לאפליקציות אנדרואיד והשני עבור ממשק הסטרימר המוכר של החברה. השוס? תפריטי Blu-ray, בעצם לא.

מישהו עוד קונה סטרימרים יעודים ולא קופסת קודי? Dune HD חושבת שכן ומהמרת על זה עם ה- Solo 4K, סטרימר בעל Boot כפול, הראשון לאפליקציות אנדרואיד והשני עבור ממשק הסטרימר המוכר של החברה. השוס? תפריטי Blu-ray, בעצם לא.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הכתבה על ה- Solo 4K עלתה לאויר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מעולה!
נראה שהמכשיר עדיין לא לגמרי בשל מבחינת התוכנה שלו, אבל היכולות שלו מאוד מרשימות!
אהבתי מאוד את הוידאו, במיוחד את השילוב של הקטעים מהסרטים.
אגב, אני משתמש במעבד שיש לו עיבוד VXP, אכן קשה לראות את ההבדלים במסך רגיל (זה יותר רלוונטי כיום למקרנים וכו'), אבל בעיקר היכולת שלו לעשות contrast stretch (מזכיר את Darbee, אבל הרבה יותר עדין).
נראה שהמכשיר עדיין לא לגמרי בשל מבחינת התוכנה שלו, אבל היכולות שלו מאוד מרשימות!
אהבתי מאוד את הוידאו, במיוחד את השילוב של הקטעים מהסרטים.
אגב, אני משתמש במעבד שיש לו עיבוד VXP, אכן קשה לראות את ההבדלים במסך רגיל (זה יותר רלוונטי כיום למקרנים וכו'), אבל בעיקר היכולת שלו לעשות contrast stretch (מזכיר את Darbee, אבל הרבה יותר עדין).
תודה על הביקורת. שאלונת: יש דרך לנגן דרך הסטרימר תכנים מyoutube, בין היתר? יש מגבלות כלשהן? יש יכולת ניגון ברצף כמו שיש ליוטיוב במחשב שפשוט בוחר שירים בעצמו?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כזכור לי אין YouTube, אבל ניתן למצוא מובנה מספר תחנות מוזיקה ב- IPTV, שניים ברוסית ועוד 2 באנגלית, כאשר אחד מהערוצים באנגלית הינו First Music אשר מוצג ב- HD. אז אם אתה מחפש פתרון למוזיקת רקע, זה פתרון די טוב.
בקרוב המימוש של Android יוצא לדרך, אז נוכל לקבל הרבה יותר מתמיכה ב YouTube.
בקרוב המימוש של Android יוצא לדרך, אז נוכל לקבל הרבה יותר מתמיכה ב YouTube.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
סקירה מצוינת כרגיל
חיפשתי סיבה להחליף את הבוקסי בוקס שלי אבל נראה לי שאחכה..
תלת מימד אני מעדיף לראות בנגן בלו-ריי (עם כותרים פיזים) ואני לא רואה את עצמי עובר למקרן 4K בקרוב.
אלא אם מישהו ישכנע אותי שאיכות התמונה תשתפר מאד עם הסולו (שזה הדבר היחיד שמעניין אותי - לא שיש לי תלונות היום)
חיפשתי סיבה להחליף את הבוקסי בוקס שלי אבל נראה לי שאחכה..
תלת מימד אני מעדיף לראות בנגן בלו-ריי (עם כותרים פיזים) ואני לא רואה את עצמי עובר למקרן 4K בקרוב.
אלא אם מישהו ישכנע אותי שאיכות התמונה תשתפר מאד עם הסולו (שזה הדבר היחיד שמעניין אותי - לא שיש לי תלונות היום)
מחפש פתרון יוטיוב להציג תכנים לילדים, ולא למוזיקת רקע.ziv_r כתב:כזכור לי אין YouTube, אבל ניתן למצוא מובנה מספר תחנות מוזיקה ב- IPTV, שניים ברוסית ועוד 2 באנגלית, כאשר אחד מהערוצים באנגלית הינו First Music אשר מוצג ב- HD. אז אם אתה מחפש פתרון למוזיקת רקע, זה פתרון די טוב.
בקרוב המימוש של Android יוצא לדרך, אז נוכל לקבל הרבה יותר מתמיכה ב YouTube....
יכול להסביר, איך בוחרים איזו מ"ה עושה boot? לא הצלחתי למצוא התייחסות בביקורת. האם זה תהליך פשוט וטבעי, או שדורש מה"גבר" בבית לקנפג כל פעם?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
·ziv_r כתב:אני חייב לציין שהיום לא משקיעים בתפריטי Blu-ray, לרוב יש בחירת סצנה, שינוי שפה, סצנות שנמחקו או מאחורי הקלעים (למי איכפת?) והתחלת צפייה.
גם ככה אנחנו רק רוצים לראות את הסרט, אז יאלה, Remux. גם חוסכים על הדרך GB's של הורדות.
רוצים תפריטים יפים? גם ככה יש את זה לפני כן ב- Zappiti, לא צריך תפריטים על תפריטים....
ישנם כותרים שתפריטים נוחים בהם.
גישה לשירי מסוים בהופעות, תוספותלסרטים, כותרים של הדגמות.
דברים שקשה להגיע אליהם ללא תפריט
זיו, לא ראיתי שום הדגמה, או אזכור של איך בוחרים איזו מערכת הפעלה עולה. אשמח אם תוכל להתייחס לשאלה הספציפית או להפנות אותי למקום שבו כבר התייחסת, כי אני כאמור, אחרי שראיתי את הסרטון, וקראתי את הכתבה, לא מצאתי.ziv_r כתב:shayze,
יש בכתבה בפירוש אזכור לאנדרואיד וגם בקליפ הוידאו....
שאלה מעניינת נוספת היא כמה זמן לוקחת ההחלפה הזאת. שניות, או דקות?
אלה שאלות חשובות כדי להגדיר האם התכונה הזאת בכלל שימושית, או סתם גימיק שכנראה לא ייעשה בו שימוש.
תודה מראש.
The story of stuff
The story of stuff
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r