סקין Phenomenal - הסקין העברי הראשון זמין להורדה
- OzZzZz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
גם לי יש בעיה עם ה helper אומר שיש בעיה עם מציאת הקטגוריות.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
נסו לקחת את הגירסת helper מהריפו הרישמי (ולא מריפואים צד ג', שמכילים עדכונים לגירסאות פיתוח..)
יש משתמשים שדיווחו שזה עזר להם (שנמוך גירסה)
יש משתמשים שדיווחו שזה עזר להם (שנמוך גירסה)
- OzZzZz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
·לא היה ולא יהיה כמו תומר.tomer953 כתב:נסו לקחת את הגירסת helper מהריפו הרישמי (ולא מריפואים צד ג', שמכילים עדכונים לגירסאות פיתוח..)
יש משתמשים שדיווחו שזה עזר להם (שנמוך גירסה)...
תודה, פתר לי את התקלה.
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
גם אצלי זה גרם לשגיאות תחת אנדרואיד ברמה שנאלצתי לוותר על השימוש בסקין.ניסיתי איפוסים והתקנות מחדש במספר מכשירי אנדרואיד אולם בכל הניסיונות לאחר מספר פעמים התחילה העלאה איטית עד שבשלב מסוים הוצג רק מסך שחור ורק עי הקרנת סרט כלשהו באמצעות YATSE הצלחתי להגיע למצב שאני יכול להגיע לתפריטים. בנוסף לכל היציאה מקודי גם איטית להחריד.
החזרה לסקין ברירת המחדל פתרה את הבעיה ללא צורך בהתקנה מחדש או באיפוס כל התכנים וההגדרות של הקודי.
מחכה לפתרון משום שהסקין מצוין
החזרה לסקין ברירת המחדל פתרה את הבעיה ללא צורך בהתקנה מחדש או באיפוס כל התכנים וההגדרות של הקודי.
מחכה לפתרון משום שהסקין מצוין
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

אלעד, גם אצלך היו שגיאות בתוסף skin helper service ? ראית מה שכתבתי למעלה? יש ריפואים שנותנים לך גירסה 'פיתוח' במקום גירסה רישמית, ויש בה שגיאות... נסה להתקין מהריפו הרישמי (אתה יכול לבחור גירסה ספציפית בקודי 16)
אשמח ללוג של הקריסות אם זה משהו אחר..
אשמח ללוג של הקריסות אם זה משהו אחר..
- eladme
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 423
אני ינסה לשנות את גרסאת הריפו ל HELPER מקווה שיפתור את הבעיה.
רק לצורך הבהרה באיזה ריפו מדובר?
רק לצורך הבהרה באיזה ריפו מדובר?
- dudu1234
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
בוקר טוב
תומר, האם יש אפשרות להגדיל / להרחיב את הסליידר בצד כך שאם אני צריך או רוצה אני יכול לגרור אותו כרצוני? ושהוא לא יעלם ?
אני מתכוון לסליידר שמופיע (כאשר מתחשק לו) בזמן שרואים רשימת סרטים או סדרות , והרשימה יותר ארוכה מאורך הדף,
תודה
דודו
תומר, האם יש אפשרות להגדיל / להרחיב את הסליידר בצד כך שאם אני צריך או רוצה אני יכול לגרור אותו כרצוני? ושהוא לא יעלם ?
אני מתכוון לסליידר שמופיע (כאשר מתחשק לו) בזמן שרואים רשימת סרטים או סדרות , והרשימה יותר ארוכה מאורך הדף,
תודה
דודו
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·dudu1234 כתב:בוקר טוב
תודה
דודו...
אתה מדבר על ה- scroll ? הוא לא מופיע כרצונו, אלא מופיע כאשר לוחצים עם החיצים "ימינה" ברשימה אנכית, או "למטה" ברשימה אופקית.
הסקין מיועד לעבודה עם שלט\מקלדת (וכך גם קודי באופן כללי)
ולכן הפס גלילה הזה מופיע רק כאשר אתה "גולל". אם אתה משתמש בעכבר - אז תגלול עם הגלגלת...
ייתכן ואני אוסיף אפשרות של "הצג תמיד את פס הגלילה" בתצוגות השונות, אם זה יעזור.
- oren2706
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 200
אני משתמש בקיר הסדרות דרך salt ו trakt.
בהגדרות הסקין אני משתמש ב widget לסדרות - שיציג "פרקים אחרונים"
אך מישום מה הוא לא מצליח להיסתנכן לי עם התקיות של הסדרות
בכניסה ל salt יש בסדרות "פרקים הבאים" וזה תקין (מסונכרן) ,אך בקיר תמיד יופיע לי הפרק הראשון .
איך גורמים לסנכן את קיר הסדרות בכך שיציג את הפרק הבא ???
האם יש צורך בהרחבה נוספת ?( אשמח לקצת הכוונה) .
בהגדרות הסקין אני משתמש ב widget לסדרות - שיציג "פרקים אחרונים"
אך מישום מה הוא לא מצליח להיסתנכן לי עם התקיות של הסדרות
בכניסה ל salt יש בסדרות "פרקים הבאים" וזה תקין (מסונכרן) ,אך בקיר תמיד יופיע לי הפרק הראשון .
איך גורמים לסנכן את קיר הסדרות בכך שיציג את הפרק הבא ???
האם יש צורך בהרחבה נוספת ?( אשמח לקצת הכוונה) .
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
שאלה לגבי הסקין, אולי מישהו יוכל לעזור לי.
ראשית, אני משתמש בCubox , מערכת הפעלה OE, קודי 15.2.
אני משתמש באפשרות של תפריטים לרוחב(תפריטים שוכבים בשורה למטה) עם שילוב של אריחים כמו באמיננס.
אני יצרתי תפריט, ושמתי בו מספר הרחבות(בעיקר כאלה שמשלבות ספורט). כל הרחבה היא תת תפריט.
כאשר אני עושה חץ למטה עם השלט, אז אכן אני רואה אותן ואז יכול לנווט ביניהן. אבל כאשר אני לוחץ ENTER על התפריט
הראשי, לא נפתח חלון חדש ובו ההרחבות. פשוט לא קורה כלום. מה הפקודה שצריך לעשות?
אולי צריך לעשות את זה אחרת עם Super Fabourites או Advanced Launcher?
ואם אפשר כבר ללכת שלב קדימה, איך עושים מזה גם ישומון כדי שאני אראה אותן כאשר אני חץ למעלה בשלט?
תודה לעוזרים.
ראשית, אני משתמש בCubox , מערכת הפעלה OE, קודי 15.2.
אני משתמש באפשרות של תפריטים לרוחב(תפריטים שוכבים בשורה למטה) עם שילוב של אריחים כמו באמיננס.
אני יצרתי תפריט, ושמתי בו מספר הרחבות(בעיקר כאלה שמשלבות ספורט). כל הרחבה היא תת תפריט.
כאשר אני עושה חץ למטה עם השלט, אז אכן אני רואה אותן ואז יכול לנווט ביניהן. אבל כאשר אני לוחץ ENTER על התפריט
הראשי, לא נפתח חלון חדש ובו ההרחבות. פשוט לא קורה כלום. מה הפקודה שצריך לעשות?
אולי צריך לעשות את זה אחרת עם Super Fabourites או Advanced Launcher?
ואם אפשר כבר ללכת שלב קדימה, איך עושים מזה גם ישומון כדי שאני אראה אותן כאשר אני חץ למעלה בשלט?
תודה לעוזרים.
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
@tomer953
היי תומר, יש לי תקלה שמתרחשת מאז ששידרגתי לגרסה 16 וקשורה ישירות לסקין שלך לכן אני כותב זאת פה, אודה מאד אם תוכל להתייחס.
בכניסה לקודי פתאום הכל הופך שחור אבל (בשונה מהתקלה הדי שכיחה שמתרחשת בעדכון הסקין שלך, שעליה אני יודע להתגבר) - ניתן לשמוע שהמערכת לא "קפואה" וכן מגיבה למעבר בין תפריטים וכו'. כנו כן המסך שחור ולא לבן.
בכל מקרה אני על גרסת הסקין האחרונה שלך כך שזה לא המקרה של שדרוג הסקין.
לכן אין ברירה - סוגר עם ALT+F4 וגם כניסה מחדש לקודי או אתחול המחשב לא עוזרים.
הפתרון שמצאתי (אולי לא טרוויאלי כ"כ למשתמש הממוצע):
בתקיית userdata עריכה של הקובץ guisetting.xml והחלפה טאג הסקין מ-skin.phenomenal לסקין skin.confluence
שומר הקובץ, מפעיל קודי מחדש, מחזיר לסקין שלך - הכל עובד.
בדקתי אם יש עדכונים כלשהם של תוספים (אולי אחד מהם מתנגש) - אין שום עדכון שממתין.
ביציאה הבאה מקודי וכניסה מחדש זה שוב קורה... הכל שוב שחור (ויש סאונד כאמור)
שוב הדרך היחידה לפתרון סגירה כפויה ועריכת קובץ guisetting.xml וחוזר חלילה כל סגירה ולפני הפעלה מחדש - יש לערוך את הקובץ ידנית
בשימוש ממושך בסקין confluence זה לא קורה.
תודה מראש על המענה.
לוג:
https://paste.ee/p/eoEXO
היי תומר, יש לי תקלה שמתרחשת מאז ששידרגתי לגרסה 16 וקשורה ישירות לסקין שלך לכן אני כותב זאת פה, אודה מאד אם תוכל להתייחס.
בכניסה לקודי פתאום הכל הופך שחור אבל (בשונה מהתקלה הדי שכיחה שמתרחשת בעדכון הסקין שלך, שעליה אני יודע להתגבר) - ניתן לשמוע שהמערכת לא "קפואה" וכן מגיבה למעבר בין תפריטים וכו'. כנו כן המסך שחור ולא לבן.
בתקיית userdata עריכה של הקובץ guisetting.xml והחלפה טאג הסקין מ-skin.phenomenal לסקין skin.confluence
בדקתי אם יש עדכונים כלשהם של תוספים (אולי אחד מהם מתנגש) - אין שום עדכון שממתין.
שוב הדרך היחידה לפתרון סגירה כפויה ועריכת קובץ guisetting.xml וחוזר חלילה כל סגירה ולפני הפעלה מחדש - יש לערוך את הקובץ ידנית
תודה מראש על המענה.
לוג:
https://paste.ee/p/eoEXO
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·itrigalo כתב:@tomer953
תודה מראש על המענה.![]()
לוג:
https://paste.ee/p/eoEXO...
ממבט מהיר בלוג, התוסף skin helper עושה לך שגיאות:
קוד: בחירת הכל
import resources.lib.MainModule as mainmodule
ImportError: No module named lib.MainModule
אם תשים לב, בראש העמוד של שרשור זה - היה את אותו המקרה לאנשים נוספים, וההצעה שלי פתרה את הנושא.
עריכה:
אם כבר לא סידרת את הבעיה, אודה לך אם תעשה לי טובה קטנה, כדי שאוכל לעזור למפתח ההרחבה הזאת, ולבדוק איזה קובץ חסר לך בדיוק, תוכל לבדוק זאת על-ידי כניסה לתיקיה של script.skin.helper.service שנמצאת בתיקיה addons
והשוואה של הקבצים שיש לך שם לכאן:
https://github.com/marcelveldt/script.s ... er.service
(גם בתיקיות שבתוך resources)
זה כנראה נוצר מהתקנה לא טובה של ההרחבה, שנעצרת באמצע - ואז חסרים בה קבצים.
עריכה 2:
ואם להיות עוד יותר ספציפיים, בהתחשב בשגיאה שלך, אמור להיות לך חסר הקובץ
resources\lib\\MainModule.py
תבדוק אם התאוריה שלי נכונה ?
נערך לאחרונה על ידי tomer953 ב 27/02/2016 17:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- dudu1234
-
- חבר פעיל

- תגובות: 69
@tomer953
·כן, על ה scroll
אני משתמש במעטפת שלך באנדרואיד ובחלונות, ובשתיהם אני שתמש עם העכבר, נוח לי להחזיק ולגרור עם העכבר כאשר אני צריך, ואני צריך הרבה, לגלול למטה
אבל לא דחוף, מה שכתבת כנראה יואיל, עניין של נוחות אישית
תודה
דודו
·כן, על ה scroll
אני משתמש במעטפת שלך באנדרואיד ובחלונות, ובשתיהם אני שתמש עם העכבר, נוח לי להחזיק ולגרור עם העכבר כאשר אני צריך, ואני צריך הרבה, לגלול למטה
תודה
דודו
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

·dudu1234 כתב:@tomer953
·כן, על ה scroll
תודה
דודו...
הוספתי את האפשרות.
היא תהיה זמינה בעדכון הבא של הסקין, תחת אפשרויות התצוגה "הצג פס-גלילה" - יגרום לפס הגלילה להופיע תמיד, ולא רק בעת גלילה\פוקוס.
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

היי תומר, תודה על התגובה העניינית מאד.tomer953 כתב:·......
ממבט מהיר בלוג, התוסף skin helper עושה לך שגיאות:
import resources.lib.MainModule as mainmodule
ImportError: No module named lib.MainModule
שזה אומר שחסר לך קובץ בהרחבה הזאת. מה שאומר שאולי אחד הריפואים דחף לך איזו גירסה לא נכונה, תיקח את הגירסה מהריפו הרישמי. (לא רק את המספר גירסה, אלא ממש תתקין מתוך הריפו הרישמי).
אם תשים לב, בראש העמוד של שרשור זה - היה את אותו המקרה לאנשים נוספים, וההצעה שלי פתרה את הנושא.
עריכה:
אם כבר לא סידרת את הבעיה, אודה לך אם תעשה לי טובה קטנה, כדי שאוכל לעזור למפתח ההרחבה הזאת, ולבדוק איזה קובץ חסר לך בדיוק, תוכל לבדוק זאת על-ידי כניסה לתיקיה של script.skin.helper.service שנמצאת בתיקיה addons
והשוואה של הקבצים שיש לך שם לכאן:
https://github.com/marcelveldt/script.skin.helper.service
(גם בתיקיות שבתוך resources)
זה כנראה נוצר מהתקנה לא טובה של ההרחבה, שנעצרת באמצע - ואז חסרים בה קבצים.
עריכה 2:
ואם להיות עוד יותר ספציפיים, בהתחשב בשגיאה שלך, אמור להיות לך חסר הקובץ
resources\lib\\MainModule.py
תבדוק אם התאוריה שלי נכונה ?...
דווקא לא נראה לי שחסר שם משהו כולל resources\lib\\MainModule.py שנמצא.
מצד שני הקבצים בתקייה הנ"ל נוצרו היום בבוקר.
הנה תכולת התקייה שלי לפני ביצוע שינויים:
http://www.filedropper.com/scriptskinhelperservice
לא מוצא את התוסף הזה ברשימת התוספים שלי, ובכלל (לא מוצא מאיפה להתקין)
לאיזה קטגוריה התוסף שייך?
שוב תודה רבה בכל מקרה!
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

זה נמצא בהרחבות מערכת (הרחבות-מערכת..)
בכל מקרה אם קיבלת עדכון אז אני מניח שהכל הסתדר עכשיו נכון?
בכל מקרה אם קיבלת עדכון אז אני מניח שהכל הסתדר עכשיו נכון?
- itrigalo
-
- חבר פעיל מאוד

אכן.
הסרתי, התקנתי וזה הסתדר!
תודה רבה אלוף!
הסרתי, התקנתי וזה הסתדר!
תודה רבה אלוף!
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
הי תומר, לאחרונה הסרתי המון הרחבות שלא היו בשימוש תדיר אצלי ויצרתי קודי "צר". מאז, בכל פעם שאני נכנס להגדרות פנומנל קופצות שלוש הודעות לגבי התקנת הרחבות (ג'נסיס, וילוסטי ועוד הרחבה נוספת). כמובן שאני מבטל את כל אחת משלוש ההודעות וממשיך בהגדרות, אבל אני לא מבין מדוע הדבר קורה. מחקתי את הקבצים פיזית מתיקיית המקור. שמרתי את הסקין לאחר "ניקוי האורוות" ושחזרתי מחדש, במחשבה שאולי נשארו עקבות בהגדרות הסקין - לא עזר.
אתה יכול לחשוב על סיבה כלשהי לבעיה הזו?
מדובר על קודי 15.2 שרץ על מערכת אופנאלאק עדכנית.
תודה.
אתה יכול לחשוב על סיבה כלשהי לבעיה הזו?
מדובר על קודי 15.2 שרץ על מערכת אופנאלאק עדכנית.
תודה.
-
tomer953
-
- חבר מכור קשה

אני לא מתעסק בהרחבות צד ג' של צפייה ישירה, אבל מניחוש פרוע שלי, אני מניח שבעבר עשית להרחבות האלו 'תפריט ראשי' או 'תת-תפריט' או 'יישומון\ווידג'ט'.
הייתי מציע לך לאפס את תפריטי הסקין לברירת מחדל ולבדוק...
בכל מקרה, אם זה לא עוזר, אין לי איך לעזור בקשר להרחבות אלו, ותאלץ לבצע ניקוי יסודי יותר, או איפוס מוחלט של הכל.
בכל מקרה, אם זה לא עוזר, אין לי איך לעזור בקשר להרחבות אלו, ותאלץ לבצע ניקוי יסודי יותר, או איפוס מוחלט של הכל.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
·תודה תומר. אכן עשיתי תת תפריט להרחבות אלה וכנראה נשארו "עקבות". איפוס תפריטי הסקין מאפס גם את האייקונים והרקעים?tomer953 כתב:אני לא מתעסק בהרחבות צד ג' של צפייה ישירה, אבל מניחוש פרוע שלי, אני מניח שבעבר עשית להרחבות האלו 'תפריט ראשי' או 'תת-תפריט' או 'יישומון\ווידג'ט'.
בכל מקרה, אם זה לא עוזר, אין לי איך לעזור בקשר להרחבות אלו, ותאלץ לבצע ניקוי יסודי יותר, או איפוס מוחלט של הכל....