שליטה על מנעול הדלת
- rotman24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1084
קניתי מהמוכר הגרמני את המנעול ואת האדפטר השחור תמורת 10 יורו נוספים.
עכשיו אני מדבר עם danalock והם מציעים לשלוח לי את האדפטור השחור לצרפת תמורת 7 יורו .
יש סיכוי שאהרוס את החלק השחור בטעות , מה שאומר שכדאי שיהיה לי אחד ספייר?
עכשיו אני מדבר עם danalock והם מציעים לשלוח לי את האדפטור השחור לצרפת תמורת 7 יורו .
יש סיכוי שאהרוס את החלק השחור בטעות , מה שאומר שכדאי שיהיה לי אחד ספייר?
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
@rotman24
·יש סיכוי, לא מלחיץ. טיפ שלי (מנסיון כואב): תעבוד בזהירות עם כלים מתאימים. מקדח 5, 7, 8, לפי הסדר תקדח.
תחזיק את המתאם עם פלייר פטנט. אגב השחור יותר חזק מהירוק כך שיותר קשה להרוס אותו, אם זה מנחם אותך.
אתה יכול להעזר במישהו שהוא יחזיק את המתאם עם הפלאייר, ואתה תקדח בזהירות במרכז...
אגב הם הסכימו בזמנו לשלוח לי את המתאמים בעלות משלוח לארץ (7 יורו..)...
·יש סיכוי, לא מלחיץ. טיפ שלי (מנסיון כואב): תעבוד בזהירות עם כלים מתאימים. מקדח 5, 7, 8, לפי הסדר תקדח.
תחזיק את המתאם עם פלייר פטנט. אגב השחור יותר חזק מהירוק כך שיותר קשה להרוס אותו, אם זה מנחם אותך.
אתה יכול להעזר במישהו שהוא יחזיק את המתאם עם הפלאייר, ואתה תקדח בזהירות במרכז...
אגב הם הסכימו בזמנו לשלוח לי את המתאמים בעלות משלוח לארץ (7 יורו..)...
- tsfoni1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 94
·rotman24 כתב:קניתי מהמוכר הגרמני את המנעול ואת האדפטר השחור תמורת 10 יורו נוספים.
יש סיכוי שאהרוס את החלק השחור בטעות , מה שאומר שכדאי שיהיה לי אחד ספייר?...
יש לי ספייר אדפטור שחור אם מעוניין.
- rotman24
-
- חבר ותיק

תודה לכולם.
אני פשוט מנסה להבין אם שווה לי להשקיע עוד 7 יורו כדי שיהיו לי 2 מתאמים שחורים למקרה הצורך..
אני פשוט מנסה להבין אם שווה לי להשקיע עוד 7 יורו כדי שיהיו לי 2 מתאמים שחורים למקרה הצורך..
- Grappa
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2568
- שם מלא: Grappa
@rotman24
·
לא חושב שתצטרך עוד מתאם שחור, השינוי הנדרש הוא לא גדול ואם יש לך קצת "יד" לא תהיה לך בעיה להתמוד עם זה.
·
לא חושב שתצטרך עוד מתאם שחור, השינוי הנדרש הוא לא גדול ואם יש לך קצת "יד" לא תהיה לך בעיה להתמוד עם זה.
- rotman24
-
- חבר ותיק

מצויין 👌Grappa כתב:@rotman24
·
לא חושב שתצטרך עוד מתאם שחור, השינוי הנדרש הוא לא גדול ואם יש לך קצת "יד" לא תהיה לך בעיה להתמוד עם זה....
מאמין שאסתדר.
תודה
- rotman24
-
- חבר ותיק

מסתבר שלא מייצרים מנעולים כמו שאני צריך , המנעול שלי הוא עם גלגל ולא עם לשון , גלגל מייצרים רק החל מ 76 מ"מ.Grappa כתב:@rotman24
·
לפי מה שאני מבין מהתמונות (וקשה לדייק) הצלינדר אצלך כרגע הוא כ 32 מ"מ בצד החיצוני (שמאל בתמונה) וכ 50 מ"מ בצד הפנימי (ימין בתמונה - צד הפרפר).
הצלינדר בולט בצד הפנימי בכ 22 מ"מ וזה החלק שצריך לקצר לכן הצד החיצוני צריך להישאר באותה המידה ורק הצד הפנימי צריך להתקצר.
בהנחה והמידות שציינתי מדויקות אם אתה משתמש במתאם השחור הייתי ממליץ על צלינדר של 33 מ"מ בצד החיצוני והפנימי כך המנעול יוכל להיות מותקן ישר על הדלת ללא כל הגבה ובצורה אסטטית.
לדעתי יהיה צורך להרכיב ולחבר את המתאם השחור לפני ההרכבה של הצלינדר.
http://www.mul-t-lock.co.il/sites/all/t ... __List.pdf
בעמוד 8 בלינק אתה יכול לראות את כל האופציות בטבלא הימנית עמודה שמאלית ביותר פריט 5 מלמעלה לכיוון מטה....
אז נאלצתי לקנות מנעול עם לשון ומנעולן פירק אותו והחליף את הלשון בגלגל (עלות של 86 ש"ח).
- Grappa
-
- חבר ותיק

@rotman24
·
נדמה לי שכתבתי זאת בעבר באחד מהפוסטים שצריך להתעקש.
לפני כשנתיים רכשתי צלינדר MT5 עם גלגל שיניים באורך כולל של פחות מ 70 בהתאם למידות בטבלא.
אכן בהתחלה אמרו לי בחנות שאין לאחר שיחת טלפון עם היצרן פתאום הופיע צלינדר מתאים
·
לפני כשנתיים רכשתי צלינדר MT5 עם גלגל שיניים באורך כולל של פחות מ 70 בהתאם למידות בטבלא.
אכן בהתחלה אמרו לי בחנות שאין לאחר שיחת טלפון עם היצרן פתאום הופיע צלינדר מתאים
- rotman24
-
- חבר ותיק

האמת שנכנסתי לקישור ששלחת ובקטלוג אכן מופיע רק מנעול עם לשוןGrappa כתב:@rotman24
·
אכן בהתחלה אמרו לי בחנות שאין לאחר שיחת טלפון עם היצרן פתאום הופיע צלינדר מתאים...
- gmanor77
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
שלום,
אני מעוניין בשדרוג המנעול ל-danalock v3...
קראתי את השרשור הזה ועוד כמה שמצאתי, אך לא הצלחתי להבין בדיוק מה אני צריך כדי להנות ממנעול מפוקד...
המנעול שלי הוא מנעול גלגל עם פרפר פנימי. מצורפות תמונות.
מה בדיוק אני צריך למדוד במנעול? איזו מידה המנעול צריך לבלוט או להיות שקוע בדלת? האם נדרש לבצע קידוח בדלת כדי לאגון את הdanalock לדלת?
אשמח אם מישהו יוכל לענות על השאלות( אולי לייצר מדריך קטן).
איזו גירסה אני צריך להזמין? ראיתי כל מיני גרסאות באתר של danalock.
ושאלה אחרונה, האם הדלת נפתחת כאשר מקרבים אליה עם פלאפון מורשה או שצריך לבצע פעולה אקטיבית כל פעם שרוצים לפתוח את הדלת?
[img2=1600x900]http://i65.tinypic.com/21blms0.jpg[/img2]
[img2=1600x900]http://i66.tinypic.com/28swlf6.jpg[/img2]
קראתי את השרשור הזה ועוד כמה שמצאתי, אך לא הצלחתי להבין בדיוק מה אני צריך כדי להנות ממנעול מפוקד...
מה בדיוק אני צריך למדוד במנעול? איזו מידה המנעול צריך לבלוט או להיות שקוע בדלת? האם נדרש לבצע קידוח בדלת כדי לאגון את הdanalock לדלת?
ושאלה אחרונה, האם הדלת נפתחת כאשר מקרבים אליה עם פלאפון מורשה או שצריך לבצע פעולה אקטיבית כל פעם שרוצים לפתוח את הדלת?
[img2=1600x900]http://i65.tinypic.com/21blms0.jpg[/img2]
[img2=1600x900]http://i66.tinypic.com/28swlf6.jpg[/img2]
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
הי,
גם אני מעוניין להזמין. עברתי על כל השרשור ויש לי מספר שאלות:
1. אני רוצה להיות מסוגל לפתוח מרחוק את הדלת (דרך האינטרנט כדי לא לתת מפתח למנקה). אני מבין שאני צריך לרכוש את הדגם DANALOCK V3 Z-WAVE EU עבור Euro Cylinder. האם זה הדגם?
2. האם צריך לקנות רכזת Z-Wave כדי שאפשר יהיה לשלוט על הדלת דרך האינטרנט? אם כן, מה מומלץ?
3. האם האפליקציה של Danalock תאפשר פתיחה של הדלת דרך האינטרנט, או שצריך משהו בנוסף?
זה המנגנון שיש לי כרגע על הדלת, והמידות. מכל מה שקראתי, אני לא מבין מה המידה שלפיה אני צריך להזמין מתאם מ Danalock. האם המתאם הירוק שכולם מזכירים פה יתאים לי, או צריך את המתאם השחור? אני מבים שבכל מקרה צריך לקדוח במתאם.
תודה מראש לכל העוזרים.
1. אני רוצה להיות מסוגל לפתוח מרחוק את הדלת (דרך האינטרנט כדי לא לתת מפתח למנקה). אני מבין שאני צריך לרכוש את הדגם DANALOCK V3 Z-WAVE EU עבור Euro Cylinder. האם זה הדגם?
2. האם צריך לקנות רכזת Z-Wave כדי שאפשר יהיה לשלוט על הדלת דרך האינטרנט? אם כן, מה מומלץ?
3. האם האפליקציה של Danalock תאפשר פתיחה של הדלת דרך האינטרנט, או שצריך משהו בנוסף?
זה המנגנון שיש לי כרגע על הדלת, והמידות. מכל מה שקראתי, אני לא מבין מה המידה שלפיה אני צריך להזמין מתאם מ Danalock. האם המתאם הירוק שכולם מזכירים פה יתאים לי, או צריך את המתאם השחור? אני מבים שבכל מקרה צריך לקדוח במתאם.
תודה מראש לכל העוזרים.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- Grappa
-
- חבר ותיק

·gmanor77 כתב:שלום,
...
ממליץ לך להשקיע קצת זמן ולקרוא את השירשור הזה מהתחלה כל המידע שאתה זקוק לו נמצא כאן כולל תמונות והסבר על הפתיחה האוטומטית.
בנוסף חפש danalock בפורום יש עוד כמה שירשורים שיכולים לעזור לך.
לפי התמונות שצירפת המנעול שלך דומה לשאר המנעולים בשירשור ויש צורך להחליף את הצלינדר לקצר יותר או לבנות הגבהה ולהרחיק את המנעול החשמלי.
אתה צריך להזמין את הדגם הזה:
http://shop.danalock.com/products/6-pol ... -cylinder/
נערך לאחרונה על ידי Grappa ב 27/01/2018 14:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Grappa
-
- חבר ותיק

orenfe כתב:הי,
תודה מראש לכל העוזרים....
1. אכן זה הדגם.
2. רכזת VERA מהדגם הפשוט תעשה את העבודה או לחלופין באם יש לך טבלט/טלפון ישן שאתה יכול לחבר באופן קבוע לחשמל ולהתקין את האפלקציה הזאת (קרא הסבר מפורט בלינק):
https://danalock.com/danabridge.html
3. ראה תשובה 2.
לגבי השאלות האחרות ממליץ לך להשקיע קצת זמן ולקרוא את השירשור הזה מהתחלה כל המידע שאתה זקוק לו נמצא כאן כולל תמונות והסברים, בנוסף חפש danalock בפורום יש עוד כמה שירשורים שיכולים לעזור לך.
- gmanor77
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
היי,Grappa כתב:·......
ממליץ לך להשקיע קצת זמן ולקרוא את השירשור הזה מהתחלה כל המידע שאתה זקוק לו נמצא כאן כולל תמונות והסבר על הפתיחה האוטומטית.
בנוסף חפש danalock בפורום יש עוד כמה שירשורים שיכולים לעזור לך.
לפי התמונות שצירפת המנעול שלך דומה לשאר המנעולים בשירשור ויש צורך להחליף את הצלינדר לקצר יותר או לבנות הגבהה ולהרחיק את המנעול החשמלי.
אתה צריך להזמין את הדגם הזה:
http://shop.danalock.com/products/6-pol ... -cylinder/...
תודה על המענה.
אני יכול לעבוד עם הדגם שיש לו רק bt?
·
- ariktsa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
אנסה לענות לכם בקצרה.
המנעול עובד או עם bt או עם bt+zwave
1. מי שיש לו מערכת zwave כל שהיא יעשה בה שימוש לפתיחה מרחוק, תרחישים בפתיחה וסגירה וכו.
מי שאין לו zwave עושה שימוש ב bt לפתיחה מקרוב (כן הגעה עם הטלפון בסמוך לדלת) והגדרות נוספות של קירבה או התרחקות.
לגבי שליטה מרחוק עם bt יש צורך בבריג' כלומר טלפון או טבלט קבועים וסמוכים.
לנושא הצילינדר
כדי שהמנגנון יצמד לדלת יש צור בצילינדר שלא בולט מהדלת בצד הפנימי של הבית. ושיש לו פרפר.
לרוב אלו צילינדרים באורך של 66 ממ אבל כל איד שימדוד את עובי הדלת.
כדי להתקין את המנגנון יש צורך בשני מהלכים.
האחד חיבור הבסיס (ברזל ה u) צמוד לדלת עם ברגים או ניטים או כל דבר אחר יציב (אני ריתכתי.)
מהלך שני זה התאמת בסיס הפרפר למתאם הירוק/שחור
זה צריך להעשות בכרסום/שיוף עדין (אחד שברתי והשני הצליח בשיוף)
ממליץ לעשות זאת אצל מי שתרכשו ממנו את הצילינדר
פשוט תלכו עם המתאם.
המנעול עובד או עם bt או עם bt+zwave
1. מי שיש לו מערכת zwave כל שהיא יעשה בה שימוש לפתיחה מרחוק, תרחישים בפתיחה וסגירה וכו.
מי שאין לו zwave עושה שימוש ב bt לפתיחה מקרוב (כן הגעה עם הטלפון בסמוך לדלת) והגדרות נוספות של קירבה או התרחקות.
לגבי שליטה מרחוק עם bt יש צורך בבריג' כלומר טלפון או טבלט קבועים וסמוכים.
לנושא הצילינדר
כדי שהמנגנון יצמד לדלת יש צור בצילינדר שלא בולט מהדלת בצד הפנימי של הבית. ושיש לו פרפר.
לרוב אלו צילינדרים באורך של 66 ממ אבל כל איד שימדוד את עובי הדלת.
כדי להתקין את המנגנון יש צורך בשני מהלכים.
האחד חיבור הבסיס (ברזל ה u) צמוד לדלת עם ברגים או ניטים או כל דבר אחר יציב (אני ריתכתי.)
מהלך שני זה התאמת בסיס הפרפר למתאם הירוק/שחור
זה צריך להעשות בכרסום/שיוף עדין (אחד שברתי והשני הצליח בשיוף)
ממליץ לעשות זאת אצל מי שתרכשו ממנו את הצילינדר
פשוט תלכו עם המתאם.
- ariktsa
-
- חבר פעיל

מי שבכל זאת רוצה לראות בעין או להתנסות
יש לי danalock v3 +zwave מיותר (קצת שייפתי לו פלסטיק ולא החזרתי למוכר בגלל זה)
או לבוא לראות את ההתקנה אצלי בבית
יש לי danalock v3 +zwave מיותר (קצת שייפתי לו פלסטיק ולא החזרתי למוכר בגלל זה)
או לבוא לראות את ההתקנה אצלי בבית
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה על המענה.
מישהו כאן שמה על המוצר הזה של Nuki? https://nuki.io/en/smart-lock/
נראה שאפשר להתקין באופן קל יותר על דלתות בארץ. מה דעתכם?
מישהו כאן שמה על המוצר הזה של Nuki? https://nuki.io/en/smart-lock/
נראה שאפשר להתקין באופן קל יותר על דלתות בארץ. מה דעתכם?
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- ahiel
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1307
@orenfe
·צריך לוודא שני דברים:
שהוא עושה סיבובים מלאים ולא רק חצי סיבוב (כמו august)...
שהוא יכול להתחבר גם עם מנעול פרפר.... (כי אתה לא רוצה לנטרל פתיחה עם מפתח)
חומזה הוא לא מתממשק לzwave
·צריך לוודא שני דברים:
שהוא עושה סיבובים מלאים ולא רק חצי סיבוב (כמו august)...
שהוא יכול להתחבר גם עם מנעול פרפר.... (כי אתה לא רוצה לנטרל פתיחה עם מפתח)
חומזה הוא לא מתממשק לzwave
- orenfe
-
- חבר פעיל במיוחד

@ahiel
·
לפי המידע באתר שלהם ובביקורות וידאו שראיתי, עושה רושם שהוא עושה סיבובים מלאים.
אבל נראה לי שאני צריך להחליף את הצילינדר שלי לכזה שאין לו פרפר מבפנים אלא מפתח.
האם MT5 של מולטילוק מאפשר את זה?
·
לפי המידע באתר שלהם ובביקורות וידאו שראיתי, עושה רושם שהוא עושה סיבובים מלאים.
אבל נראה לי שאני צריך להחליף את הצילינדר שלי לכזה שאין לו פרפר מבפנים אלא מפתח.
האם MT5 של מולטילוק מאפשר את זה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- ariktsa
-
- חבר פעיל

הדלת שבדוגמא היא לא רב בריחית ( צריך יותר כוח מומנט)
ואתה צריך מפתח פנימי תותב כחומר שיאפשר לך הכנסת מפתח מבחוץ במקביל ולא יפגע בקלאצ של הצילינדר
ואתה צריך מפתח פנימי תותב כחומר שיאפשר לך הכנסת מפתח מבחוץ במקביל ולא יפגע בקלאצ של הצילינדר