עדכון מערכת ה- Infotainment במאזדה
Re: לא מצליח להתקין את חבילת הסיקריפט
@TalYaso
·אין לי , גם אני חיפשתי שיהיה לי
אבל תחפש בקישור הזה אולי תמצא , שים לב רק לגרסה שזה יתאים לארץ ואם תמצא אשמח שתכתוב פה ותביא קישור להורדה
http://infotainment.mazdahandsfree.c...language=en-EU
·אין לי , גם אני חיפשתי שיהיה לי
אבל תחפש בקישור הזה אולי תמצא , שים לב רק לגרסה שזה יתאים לארץ ואם תמצא אשמח שתכתוב פה ותביא קישור להורדה
http://infotainment.mazdahandsfree.c...language=en-EU
@ag43
·חייב לחבר את המכשיר ל USB ובנוסף להתחבר למולטימדיה דרך נקודה חמה אצלך בטלפון .
אחרי שהתחברת לטלפון שלך בנקודה חמה , כנס להגדרות נקודה חמה בטלפון ותראה איזה IP
יש למולטימדיה שלך (הכל דרך הטלפון ) את ה IP אתה תצטרך להזין בכניסה לאפליקציה , יש שם IP אבל צריך לשנות למה שיש לך .
בהצלחה
·חייב לחבר את המכשיר ל USB ובנוסף להתחבר למולטימדיה דרך נקודה חמה אצלך בטלפון .
אחרי שהתחברת לטלפון שלך בנקודה חמה , כנס להגדרות נקודה חמה בטלפון ותראה איזה IP
יש למולטימדיה שלך (הכל דרך הטלפון ) את ה IP אתה תצטרך להזין בכניסה לאפליקציה , יש שם IP אבל צריך לשנות למה שיש לך .
בהצלחה
@ag43
·לפי מה שאתה מתאר , כנראה הבעיה בנקודה חמה בטלפון , אתה צריך להפעיל נקודה חמה בטלפון , ואז לחבר את ה wifi במולטימדיה לטלפון .
כשזה מתחבר , כנס בטלפון לחיבורים cm שמופיע לך בנקודה חמה , תראה מה ה ip של המולטימדיה .
שלב הבא : תאשר בטלפון איתור או ניפוי באגים , אחרכך לחץ על האפליקציה , תכניס את ה ip כפי שמופיע לך מה שקודם בדקת .
ואז לחץ להתחבר , אם לא מתחבר תוודא שעדיין אתה במולטימדיה ובטלפון ששניהם מחוברים אחד לשני .,
אחר כך כשמתחבר לך , חבר את כבל ה usb לטלפון ולמערכת
ואז כנס למירור לינק .
בהצלחה
·לפי מה שאתה מתאר , כנראה הבעיה בנקודה חמה בטלפון , אתה צריך להפעיל נקודה חמה בטלפון , ואז לחבר את ה wifi במולטימדיה לטלפון .
כשזה מתחבר , כנס בטלפון לחיבורים cm שמופיע לך בנקודה חמה , תראה מה ה ip של המולטימדיה .
שלב הבא : תאשר בטלפון איתור או ניפוי באגים , אחרכך לחץ על האפליקציה , תכניס את ה ip כפי שמופיע לך מה שקודם בדקת .
ואז לחץ להתחבר , אם לא מתחבר תוודא שעדיין אתה במולטימדיה ובטלפון ששניהם מחוברים אחד לשני .,
אחר כך כשמתחבר לך , חבר את כבל ה usb לטלפון ולמערכת
ואז כנס למירור לינק .
בהצלחה
[15-02-2016] Hi All! As most of you probably know, in latest version of MazdaConnect system – 56.00.xxx – SSH access has been turned off. What’s more, a lot of users have problem with WiFi module, HotSpot option and setting up stable connection. So that I would like to announce that Mazda Media Player will not be further developed in current form. Right now I’m working on new project for MazdaConnect system – more info will be available soon on my website. Thanks for using Mazda Media Player and thank you so much for your kindness and support! See you soon...
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
בגרסה 511 הוכנסו כמה תיקונים סטרינגים( הזויים שלמאזדה לקח שנתיים כמעט לתקן)הממשק הפך למעט יותר זריז והכי חשוב, לפחות אצלי בכל השירים נכון לעכשיו מוצגות תמונות האלבום מה שלא היה קיים בגרסה קודמת.
מומלץ לעדכן.
מומלץ לעדכן.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46324
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
גם אני עדכנתי ל- 56.00.511
אעדכן אם אבחין בשינויים ראויים לאזכור.
אעדכן אם אבחין בשינויים ראויים לאזכור.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@ziv_r
·עד כמה שהבנתי מימה שכתב באתר שלו , שיותר לא יהיו עדכונים והוא כרגע עובד על פרייקט חדש
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... ia-player/
בנוסף , אשמח אם תביא לי קישור להורדת גרסה 56.00.100 , חיפשתי וחרשתי בפורום ולא מצאתי
עוד שאלה , האם ניתן לחבר מצלמה קידמית על תצוגת או במקום תצוגת החיישנים הקדמיים שמופיעים לי במסך ?
·עד כמה שהבנתי מימה שכתב באתר שלו , שיותר לא יהיו עדכונים והוא כרגע עובד על פרייקט חדש
http://www.lukasz-skalski.com/portfolio ... ia-player/
בנוסף , אשמח אם תביא לי קישור להורדת גרסה 56.00.100 , חיפשתי וחרשתי בפורום ולא מצאתי
עוד שאלה , האם ניתן לחבר מצלמה קידמית על תצוגת או במקום תצוגת החיישנים הקדמיים שמופיעים לי במסך ?
@ziv_r
הי
ברכב מותקנת גירסה 25
העתקתי את 2 הקבצים לדיסק און קי מפורמט FAT32 בשביל לעדכן לגרסה 33.
הרכב מזהה את הUSB אבל לא מוצא קבצי התקנה , יש רעיון ?
הייתי במאזדה כבר פעמיים אבל בכל פעם החשמלאי רוצה להשבית לי את הרכב ליום שלם.
תודה על העזרה
עמוס
הי
ברכב מותקנת גירסה 25
העתקתי את 2 הקבצים לדיסק און קי מפורמט FAT32 בשביל לעדכן לגרסה 33.
הרכב מזהה את הUSB אבל לא מוצא קבצי התקנה , יש רעיון ?
הייתי במאזדה כבר פעמיים אבל בכל פעם החשמלאי רוצה להשבית לי את הרכב ליום שלם.
תודה על העזרה
עמוס
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

תתחיל מלקרוא את הוראות ההתקנה לקושחה כפי שמופיע בהודעה הראשונה בשרשור.