סקירה - PIPO X7
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
עיכובים בדואר ובמכס הישראליים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
·גם וגם ועוד קצת מהכל......pixies כתב:עיכובים בדואר ובמכס הישראליים....
זה התחיל בזה שלא היה להם במלאי את הצבע השחור שהזמנתי ואח"כ נכנסנו לתקופת החגים שלהם שנמשכו שבועיים בקירוב.
עוד שבוע עד שהחבילה יצאה אחרי ששלחו לי כסוף כי לא רצו לעכב את ההזמנה שלי יתר על המידה אבל אפילו לא טרחו בכלל לשאול אותי אם כסוף זה בסדר...
ואז המשיך עם העיכוב במכס בארץ ובנוסף לזה פגרה של עשרה ימים של חופשת הפסח.
בקיצור יציאת מצריים.
התחברו כאן מספר גורמים כך שהזמן הכולל לא באשמה מלאה של GEEKBUYING.
לי לא הייתה חוויה מוצלחת אבל לפחות שלושה חברים שהזמינו מוצרים דומים\זהים מהם קיבלו את המוצרים בזמן סביר ובלי הפתעות מהאח הגדול.
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 18 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
·PROSURFER כתב:שלום,
הלך לי המחשב הנייד ואין לי ממש כסף לחדש ניראה לי שה PIPO הזה יכול להיות פיתרון זול וטוב עבורי
השימוש העיקרי שלי הוא פופקורן, קודי וצפייה בתחרויות אונליין.
איך המכשיר הזה מתפקד בכללי לצרכים שלי?
האם יש אפשרות להתקין את הקודי בגירסה שהוא לא מגיע מותקן על המכשיר?
תודה מראש
טל....
הי טל, לצרכים שתיארת הפיפו מתאים כמו כפפה ליד, לגבי הגרסה: אין שום גרסה "שבאה" איתו, אתה מקבל מכשיר עם ווינדוס 8.1 + אופיס 365 שעליו אתה מתקין XBMC.
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 18/04/2015 9:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

הי טל, היחידה שבסקירה שלי נקנתה מ-Eglobal ולא יצא לי לקנות עד היום מ-GEEKBUYING ככה שקשה לי לחוות דעה עליהם, על Eglobal אני ממליץ בחום, היחידה שבסקירה שלי הוזמנה מהם הגיעה תוך שבוע ולא עצרה במכס.
לגבי מקלדת - אין לי ניסיון עם המוצר שרשמת (השתמשתי במקלדת עכבר של לוגיטק K400 ועבד מעולה).
יצא לי לעבוד עם המיניקס ועם אנדרואיד - לא התחברתי, הרגיש לי לא "אפוי" אני אישית מעדיף את הפיפו על המיניקס.
לגבי מקלדת - אין לי ניסיון עם המוצר שרשמת (השתמשתי במקלדת עכבר של לוגיטק K400 ועבד מעולה).
יצא לי לעבוד עם המיניקס ועם אנדרואיד - לא התחברתי, הרגיש לי לא "אפוי" אני אישית מעדיף את הפיפו על המיניקס.
הדבר הבטוח שהמוצר יגיע אליך.
תיאורטית משלוח דרך דואר רגיל אמור להיות יותר "בטוח" לעומת משלוח מהיר דרך חברת שילוח שאמור להיות"פחות "בטוח".
מכיר לפחות חמישה מקרים של חברים ששלחו ב DHL ועבר חלק ואני עם משלוח רגיל נתפס במכס.
סתם עניין של מזל\סטטיסטיקה
תיאורטית משלוח דרך דואר רגיל אמור להיות יותר "בטוח" לעומת משלוח מהיר דרך חברת שילוח שאמור להיות"פחות "בטוח".
מכיר לפחות חמישה מקרים של חברים ששלחו ב DHL ועבר חלק ואני עם משלוח רגיל נתפס במכס.
סתם עניין של מזל\סטטיסטיקה
כרגע ולמשך הימים הקרובים בגיקביינג..... פיפו דואל בוט ב 100$
שעה 12:00 שעה מקומית שלנו, משחררים כמויות של 20 מכל צבע (שחור, כסוף, זהב)
http://promotion.geekbuying.com/promoti ... mited_Sale
http://promotion.geekbuying.com/promoti ... mited_Sale
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

·mp3lll כתב:מדהים שאנשים מזמינים כמו לחמניות בלי לדעת את ההשלכות?...
חברים, בסופו של יום זהו עדיין מיני פיסי שעולה 120$ על כלל המשתמע מכך...
לגבי החימום ביחידה, חשוב לזכור שהמכשיר הוא מכשיר FANLESS ואכן יש דיווחים על מספר מכשירים (לא תופעה גורפת) שמגיעים לטמפ' גבוהות, ביחידה שסקרתי לא נתקלתי בתופעה, ניתן לבצע מוד פשוט ע"י הוספת פד טרמי בתחתית היחידה (בפנים) + הוספת היטסינקים על הפלטת קירור שפותרת את זה (30 שקלים כול הסיפור).
לגבי ניגון - למעט בלו ריי מלא וסרטים שקודדו ב-X.265 הוא מנגן הכול ובצורה מעולה, שום קרטועים/גמגומים.
ולמרות הכול אני עדיין חושב שהפיפו X7 נותן תמורה נהדרת למחיר ומריץ XBMC בצורה מעולה, מי שלא מרוצה - תמיד יש מוצרים אחרים בשוק.
נערך לאחרונה על ידי ido111 ב 01/05/2015 9:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
·ilanafri כתב:כרגע ולמשך הימים הקרובים בגיקביינג..... פיפו דואל בוט ב 100$
http://promotion.geekbuying.com/promoti ... mited_Sale...
נגמר המבצע
עד ה -5 למאי .... כל יום שעה 12:00 בצהריים שעון ישראל בדיוק זה מתחיל.yog1 כתב:·......
נגמר המבצע...
להיכנס ללינק ששלחתי, תירשם אם צריך לפני תעשה LOGIN
עקבתי אחרי המכירה היום..... השחורים נמכרו מהר יחסית 5-10 דקות ואחריהם הכסופים והמוזהבים.
תהיה בזמן יהיה גם לך
נערך לאחרונה על ידי ilanafri ב 30/04/2015 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ido111
- חבר פעיל במיוחד

@שי-כ
·
לא יצא לי, בסקירה של CNX הם הצליחו:
I could play Sintel-Bluray.iso without problem, so Bluray ISO are supported. I’ve been told encrypted ISO might be more problematic, but I don’t have any sample to test. 1080i MPEG2 videos (GridHD.mpg & Pastel1080i25HD.mpg) could also play.
http://goo.gl/HyZzix
·
לא יצא לי, בסקירה של CNX הם הצליחו:
I could play Sintel-Bluray.iso without problem, so Bluray ISO are supported. I’ve been told encrypted ISO might be more problematic, but I don’t have any sample to test. 1080i MPEG2 videos (GridHD.mpg & Pastel1080i25HD.mpg) could also play.
http://goo.gl/HyZzix