היום הייתי אצל חבר שכבר רכש את הממיר 2 דברים אני יכול להגיד.
1.יש התקן זיכרון מובנה בממיר 32G לא יודע למה זה מספיק בדיוק. בכל מקרה ההקלטות זה רק מערוצי עידן וזה שידורי SD מין הסתם כך שזה מספיק ל 10 שעות הקלטה. יש אפשרות להרחיב את הזיכרון על ידי חיבור דיסק קשיח חיצוני ל USB.
2. התכנים משודרים בדולבי דיגיטל 5.1 דרך היציאה האופטית. כמובן רק התכנים שלהם כגון סרטים וכדומה.
מקווה שעזרתי.
...
1. ברור שזה מערוצי עידן+ כי כל השאר ב-VOD ואין הגיון להקליט אותם, מה גם שבשביל להיות מסוגל להקליט אותם זה גם זכויות אחרות.
2. מצויין.
·
·לא יכול לעבוד כמו ה VOD של YES מכיוון שיש לו התקן זיכרון קטן והוא לא יכול להוריד את התכנים קודם לדיסק הקשיח כמו שהממיר של יס עושה.
הוא עובד אונליין יש השהייה של כ 5 שניות מהרגע שאתה לוחץ לבקשת התוכן ועד שהוא עולה בדקתי את זה באינטרנט במהירות של 100 מגה. לא יודע מה קורה במהירות נמוכות יותר סלקום טוענים ש 10 מגה זה מספיק אני לא הייתי סומך על זה כי רוב התכנים שלהם הם 1080P מה שמצריך רוחב פס.
לדעתי,
יותר ויותר אנשים יעברו עם הם יעשו בטלוויזיות החכמות יעשו גם אפליקציה של VOD ללא צורך בממיר בעלות של עד 40 ש"ח.
גם אנשים שהם לקוחות של הוט ויס יעשו מנוי בזכות כמות הסרטים והסדרות שיש בה.
זה התחלה של משהו חדש.. אם זה שווה לא יודע להגיד באמת.
לא לכל אחד.
מי שיודע להסתדר עם ממירי עידן מחשב מדיה XBMC וכל זה אין שום בעיה - אבל אין לו באמת יציבות 100% הוא חייב לעדכן לתחזק את המערכת זה דורש זמן והתעסקות שאין לכל אחד ביימנו. יש כאלה שמעדיפים לשלם 99 כי בשעות של ההתעסקות עם הXBMC וכל המערכת הם עושים כסף. או עסוקים.
בכל מקרה לדור שפחות מבין טכנולוגיה אני רואה את זה כפתרון התחלתי מעולה.
ואם כבר לא שווה זה יס והוט שאנשים משלמים מעל 200(פראיירים) שח בשביל כמה ערוצי ספורט. שגם לכל אלה יש פתרון ברשת למי שמבין. רק למי שמבין
נערך לאחרונה על ידי stompy ב 30/12/2014 18:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
liorp כתב:@matan417
·
אם קיימת טלוויזיה עם אנדרואיד, אולי האפליקציה הקיימת תעבוד אצלה ואז זה עולה 39 ש"ח.
...
האם זה יעבוד למרות שהקבצים מוגנים בDRM?
ועדיין לדעתי, עדיף שגם יהיה אפליקציה לטלווזיות חכמות חוסך במקום בממיר , ויהיה נגיש להרבה אנשים בייחוד עם התוכן בשמע DD כמו שמתארים כאן.
stompy כתב:נכון סלקום יקימו סרברים יחזיקו מערך VOD שלם ויעדכנו אותו וכל זה יהיה בחינם .
למה כי זה אמור להיות בחינם?
כי יש כאלה שלא יודעים להתקין XBMC ודומים אליו וחבל שהם ישלמו. אז הם יקבלו חינם פשוט.
...
·לא הבנת.
חינם למי שירכוש את השירות עם הממיר.
האפליקציה זה מוצר משלים לממיר זו הכוונה. הרי אחת המטרות של האפליקציה זה להתחיל לראות סרט בממיר עם אפשרות להמשיך לראות אותו באפליקציה מהמקום שעצרת.
מקווה שעכשיו הבנת
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
טוב, אז לאחר בדיקה, האפליקציה תומכת לטענת התמיכה (טרם אימתתי את זה). ב DD5.1 (כמובן תלוי בסרט / סדרה).
נקודה נוספת היא שניתן לחבר שני מכשירים במקביל לאפליקציה.
בינתיים התחברתי דרך הסלולרי ולא דרך ה AFTV ונראה כי המבחר אינו מרשים (לטעמי את שם יותר מאשר 300 תכנים סך הכול)
וכשאני כותב את זה, אני לא מתכוון לסדרות אלא מתייחס לסדרה כתוכן אחד.
סתם לצורך העניין לילדים יש כ 10 סדרות סך הכול (לא הקטנטנים) ומדובר פשוט בנתון מאכזב.
אני מתכוון לבדוק האם יהיה גידול משמעותי של כמות התכנים בחודש הקרוב ורק במידה ויהיה ניתן יהיה להמשיך לשקול את המוצר.
אני רוצה שיתנו אפשרות לצפות בכל התכנים שלהם באמצעות אפליקציה. אני לא מעוניין לשכור את הממירים שלהם, אני מעוניין לחבר את הסמארטפון או את המחשב שלי לטלוויזיה ולצפות בסרט או להדליק את הטאבלט ברכבת ולצפות במשחק של הפועל ב"ש.