switcher - מישהו מכיר? (מתג חכם לדוד בשליטה מהסמרטפון)
עזוב את האתרים האלה, זה קשקוש.
תכנס להום סנטר ותרים גוף חימום. ההספק עליו יהיה 2.5 קילוואט שעה.
בכל מקרה, זה גם לא כל כך משנה. גוף החימום לא פועל עד אין סוף, אלא רק עד שכל המים מגיעים ל-60 מעלות. מעבר לכך החישוב הוא פחות או יותר כפי שפירטתי. מתמטיקה פשוטה.
לו היתה לי משפחה של 5 נפשות, גם לא הייתי צריך את הסוויצ'ר, הייתי פשוט מדליק את הדוד וחסל. פעם בשנה מומלץ לפרק את גוף החימום כדי לנקות האבנית.
תכנס להום סנטר ותרים גוף חימום. ההספק עליו יהיה 2.5 קילוואט שעה.
בכל מקרה, זה גם לא כל כך משנה. גוף החימום לא פועל עד אין סוף, אלא רק עד שכל המים מגיעים ל-60 מעלות. מעבר לכך החישוב הוא פחות או יותר כפי שפירטתי. מתמטיקה פשוטה.
לו היתה לי משפחה של 5 נפשות, גם לא הייתי צריך את הסוויצ'ר, הייתי פשוט מדליק את הדוד וחסל. פעם בשנה מומלץ לפרק את גוף החימום כדי לנקות האבנית.
שלחתי לחברה מייל בנושא, גם כיבוי וגם הארכה של מצב שהדוד פועל מבטל את התזמון האוטומטי שלו.ab7646 כתב:מוזר? כן, אבל כך המכשיר מתוכנן לעבוד. גם לי לקח זמן להבין את זה.......
אם כיבית ידנית את מכשיר בזמן הפעלה של תזמון אז התזמון עובר לכבוי....
טוענים שזה ידוע ומטופל על ידם.
מחכה לעדכון גירסה שלהם...
Re: מעדיף פתרון של חימום מהיר....
@Nemesis
אתה מדבר על מצב אופטימלי בלשון המעטה, אבל בוא נניח שאחרי 5 דקות נכנסת להתקלח...המקלחת שלך תהיה יותר מהירה ממקלחת צהלית, ומה עם האישה, היא לא צריכה להתקלח?
יש אמרה שאומרת שזה שאתה פרנואיד לא אומרת שלא רודפים אחריך, אני מבין את החשש מפרצת אבטחה בכך שהראוטר מדבר עם שרתי החברה, יחד עם זה, מי שממש ממש רוצה להיות מאובטח, יכול לחבר ראוטר נוסף שלא יהיה מחובר לשום ציוד נוסף בבית, לקנפג DMZ ובא לציון גואל.
אני באופן אישי מאוד אוהב את המוצר, עושה את החיים לקלים בלי הענין של "שיט שכחתי להדליק את הדוד".
אתה מדבר על מצב אופטימלי בלשון המעטה, אבל בוא נניח שאחרי 5 דקות נכנסת להתקלח...המקלחת שלך תהיה יותר מהירה ממקלחת צהלית, ומה עם האישה, היא לא צריכה להתקלח?
יש אמרה שאומרת שזה שאתה פרנואיד לא אומרת שלא רודפים אחריך, אני מבין את החשש מפרצת אבטחה בכך שהראוטר מדבר עם שרתי החברה, יחד עם זה, מי שממש ממש רוצה להיות מאובטח, יכול לחבר ראוטר נוסף שלא יהיה מחובר לשום ציוד נוסף בבית, לקנפג DMZ ובא לציון גואל.
אני באופן אישי מאוד אוהב את המוצר, עושה את החיים לקלים בלי הענין של "שיט שכחתי להדליק את הדוד".
^^ לא הבנתי את הדוגמא שלך וכיצד היא מתקשרת לחשבון צריכת החשמל?
בכל מקרה, גם לא טענתי שום דבר נגד המוצר, להיפך, אני אחד המשתמשים הראשונים בו.
הטענה שלי עלתה כאשר משתמש כתב שלדעתו עדיף להשתמש במחמם מים מהיר בגז, וכי חשבון צריכת המכשיר הוא כ- 200 ש"ח לחודש, כאשר לכך עניתי שבסכום הזה אפשר פשוט להשאיר דוד דלוק 24/7.
בכל מקרה, גם לא טענתי שום דבר נגד המוצר, להיפך, אני אחד המשתמשים הראשונים בו.
הטענה שלי עלתה כאשר משתמש כתב שלדעתו עדיף להשתמש במחמם מים מהיר בגז, וכי חשבון צריכת המכשיר הוא כ- 200 ש"ח לחודש, כאשר לכך עניתי שבסכום הזה אפשר פשוט להשאיר דוד דלוק 24/7.
נמסיס - בחישוב שלך שכחת את הפרמטר הכי חשוב - שהוא התקררות המים בדוד עקב כניסת מים קרים.
ברגע שהראשון מתקלח וצורך 60 ליטר מים חמים, לא נשאר ואקום בדוד, ובמקומם נכנסים מים קרים ומתערבבים במים החמים.
מה שאומר שיש משמעות גדולה להפרשי הזמן בין המקלחות, אם כולם מתקלחים ברצף זה הרבה יותר חסכוני לעומת מצב שכל אחד מתקלח בזמן שלו.
ברגע שהראשון מתקלח וצורך 60 ליטר מים חמים, לא נשאר ואקום בדוד, ובמקומם נכנסים מים קרים ומתערבבים במים החמים.
מה שאומר שיש משמעות גדולה להפרשי הזמן בין המקלחות, אם כולם מתקלחים ברצף זה הרבה יותר חסכוני לעומת מצב שכל אחד מתקלח בזמן שלו.
לא שכחתי כלל. זה בעצם החישוב של כמה מים צרכת במקלחת. אם צרכת 60 ליטר ב 40 מעלות, למעשה צרכת כ 30 ליטר מהדוד ב 60 מעלות שעורבבו בברז עם 30 ליטר מים קרים ב 20 מעלות. אתה צריך לחמם את ה 30 ליטר שצרכת בפועל מהדוד מ 20 ל 60. זה מקביל ל 60 ליטר מ 20 ל 40 שהיו בחישוב.
החישוב רלוונטי למצב בו הדוד דלוק באופן רצוף.
החישוב רלוונטי למצב בו הדוד דלוק באופן רצוף.
הסיבה העיקרית שאני לא עושה חימום מים בגז, היא שזה יקר משמעותית.
לא רק זה, גם בימי הקיץ עדיין צריך לשלם למרות שאין כלל צורך במתקן.
חימום מים בגז מתאים לבתים עם בלון פרטי. שם המחירים הם משהו כמו 1/6 מהמחירים שמשלמים בבתים משותפים בלי תשלום חודשי כמובן. ואז זה באמת משתלם לעשות.
לא רק זה, גם בימי הקיץ עדיין צריך לשלם למרות שאין כלל צורך במתקן.
חימום מים בגז מתאים לבתים עם בלון פרטי. שם המחירים הם משהו כמו 1/6 מהמחירים שמשלמים בבתים משותפים בלי תשלום חודשי כמובן. ואז זה באמת משתלם לעשות.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
חברים, אם יש לכם דברים להגיד על חימום בגז, אבקש שתפתחו על כך שרשור נפרד. זה שרשור על Switcher.
אתמול נמאס לי מזה שהוא לא מתחבר לרשת ופשוט איפסתי לחלוטין את הראוטר שאליו הוא מתחבר. הגדרתי את הכל מחדש בראוטר, כולל איפוס סיסמא ושימוש באותו שם SSID.
עשיתי את זה אתמול ובמהלך אתמול הוא באמת התחבר בלי הרבה בעיות. היום בבוקר הוא שוב התנתק ולא התחבר מאז.
אנסה עוד כמה דברים היום, אבל האמינות של החיבוריות שלו מאוד נמוכה בעיני.
אתמול נמאס לי מזה שהוא לא מתחבר לרשת ופשוט איפסתי לחלוטין את הראוטר שאליו הוא מתחבר. הגדרתי את הכל מחדש בראוטר, כולל איפוס סיסמא ושימוש באותו שם SSID.
עשיתי את זה אתמול ובמהלך אתמול הוא באמת התחבר בלי הרבה בעיות. היום בבוקר הוא שוב התנתק ולא התחבר מאז.
אנסה עוד כמה דברים היום, אבל האמינות של החיבוריות שלו מאוד נמוכה בעיני.
אצלי בהתחלה סירב להתחבר ללינקסיס עם DD-WRT ואח"כ פתאום כןעזי כתב:מישהו מכם אולי עם קושחה של DD-WRT על הלינקסיס?...
http://www.hometheater.co.il/vp2188047#2188047
@mp3lll
·
גם לי יש ראוטר של בזק, Dlink 7850U והסוויצ'ר כל הזמן מתנתק ומתחבר.
התמיכה מנסים לעזור אך אני חושש שבגלל שמדובר בראוטר של בזק אני חווה תקלות.
עכשיו בקיץ פחות קריטי אבל בחורף זה מאוד חשוב שהחיבור יהיה רציף.
האם החברים שמדווחים כאן על יציבות מחוברים אם ראוטר של בזק?
תודה
·
גם לי יש ראוטר של בזק, Dlink 7850U והסוויצ'ר כל הזמן מתנתק ומתחבר.
התמיכה מנסים לעזור אך אני חושש שבגלל שמדובר בראוטר של בזק אני חווה תקלות.
עכשיו בקיץ פחות קריטי אבל בחורף זה מאוד חשוב שהחיבור יהיה רציף.
האם החברים שמדווחים כאן על יציבות מחוברים אם ראוטר של בזק?
תודה
נערך לאחרונה על ידי alexgl ב 04/05/2015 16:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
ה-HOTBOX תומך בתקן N
@עזי
אבל ה-switcher לא, כך שצריך להגדיר מראש את ה-HOTBOX לעבוד בתקן G ולא ב-N.
בכל אופן, עובד אצלי מהיום הראשון עם 0 תקלות...טפו טפו טפו .
אבל ה-switcher לא, כך שצריך להגדיר מראש את ה-HOTBOX לעבוד בתקן G ולא ב-N.
בכל אופן, עובד אצלי מהיום הראשון עם 0 תקלות...טפו טפו טפו .