pixies כתב:למה אתה מפנה את השאלה דווקא אלי? אולי יש כאן עוד גולשים שיודעים את התשובה?
תנסה לחבר את ה-CuBox לטלוויזיה אחרת, תשנה שם את הרזולוצייה לנמוכה יותר (נגיד, 720P), תחבר חזרה לטלוויזיה הבעייתית ותראה אם יש תמונה.
אם אין, תחזור לטלוויזיה האחרת, תנסה רזולוציה שונה, וחוזר חלילה.
ואז, תשחק בטלוויזיה הבעייתית עם הרזולוציות עד שתמצא את הרזולוציה המיטבית המתאימה.
אם עדיין לא עוזר, פנה לתמיכה הטכנית של CuBox.
...
תודה רבה,
אין ניסיתי הכל , להחליף כבלים והכל בו זמנית אני עם עוד טלוויזיה והכל עובד, רק בטלוויזיה LD 650 יש בעיה ולא רואים בשום HDMI , שלא תבין לא נכון , PS3 עובד עליה וגם ממיר הכל מצוין , וזו טלוויזיה עלית , אבל תחלאס לא עולה עליה CUBOXI2 ואני חסר אונים .
קיבלתי את ה CuboxTv שלשום.
לא מצליח לשמוע 5.1 ערוצים. הקופסה מחוברת בכבל אופטי למגבר (וכבל HDMI לטלוויזיה).
הגדרתי את Kodi כפי שהמלצתם.
את הבדיקה אני עושה עם סרטון הניסיון 5.1 DOLBY SURROND TEST ביוטיוב.
פרוט הבעיה:
העברתי ל Disk on key סרטים באיכות HD בפורמט MKV (האחד 10 והשני 12 גיגה).
חברתי ל CUBOX והתחלתי להקרין.
התוכנה שואלת האם להציג צד לצד או למטה למעלה. בחרתי לפי הפורמט של הסרט.
יש ברשותי טלוויזיה סוני 50W828 (בת חצי שנה - מצויינת!).
העבתי בשלט לתכונה 3D.
הכל עבד פיקס. לאחר כמה דקות חזר הריטואל הבא:
התלת מימד נכבה - חזרתי לראות שתי תמונות (למעלה ולמטה) והייתי צריך ללחוץ שוב על השלט של הטלוויזיה 3D.
גם לי יש 828 (בטח נתקלת בשרשור שלי)
מהרגע שאני לוחץ על צד לצד בתוכנה
אני חושב שהטלווזיה עוברת לבד לתלת מימד.
אם אני לא טועה, הבעיה אצלך היא בטלויזיה ולא בתוכנה שכן התוכנה משדרת sbs תמיד ואילו הטלויזיה מפענחת את זה ומציגה תמונה אחת.
בהגדרןת תלת מימד של הסוני, אם אני זוכר נכון יש 3 מצבים:
אוטומטי1
אוטומטי2
כבוי
כלומר אם זה כבוי תצטרך ללחוץ ידנית על כפתור התלת מימד ולבחור בהתאם,
ושני סוגי האוטומטי מזהים לבד מצב בו יש תמונה ליד תמונה וכו.
נסה לשחק ביניהם, תתחיל בכבוי ולעבור ידנית וורק ידנית בלי שום מנגנון זיהוי אוטומטי - אם זה לא יעבוד הבעיה היא אחרת
התקנתי את הגרסה העברית של THE WIZ. פעלתי לפי המדריך על מנת לראות טלוויזיה חיה. אין שום ערוץ ?
ההרחבה הנדרשת הותקנה.
הסימן ליד טלווזיה חיה - פעיל.
הקופסה הותחלה.
אין סימן לטלוויזיה חיה !
shaby זה נראה כאילו והשפה שלך מוגדרת לעברית אבל הפונט של הסקין לא על אריאל ולכן הטקסט לא כתוב לך...
אישית אני מכיר את KODI טוב, ואני יכול לנווט אל תפריט ה"הגדרות" - "מראה" ולהחליף גופן גם אם לא כתוב לי כלום, כי אני יודע איפה זה...
אבל להסביר לך איך לעשות זאת מבלי שכתוב כלום זה טיפה קשה...
אם תצליח - מה טוב... אם לא - הייתי מייעץ לך לצרוב את גירסא 5.0 מחדש על הSD ולהתחיל מחדש...
בהתחלה שOPENELEC עולה, אל תשנה את השפה לעברית עדיין... תמשיך את כל ה"אשף התקנה" באנגלית - ורק בסוף שהוא יסתיים, תלך להגדרות - מראה
ותחליף גופן לARIEL ואז את הבינלאומי ל"עברית" ו"ישראל" כל איפה שניתן.
כניראה ששבוע הבא אני אזמין את הCuBox-i4Pro.
בינתיים ראיתי שבאתר פלונטר ישנם כמה סוגים לדגם של הפרו כמו שאפשר לראות כאן ועוד שבאתר
הרשמי ישנו רק דגם אחד (שכולל מטען וגם כרטיס עם מערכת הפעלה OE) השאלה היא האם
הדגמים שונים, או פשוט תמרון/תכמון של אתר פלונטר? כי ראיתי שחלק עם כרטיס עם מערכת הפעלה וחלק לא ועוד...
UG
איזה דגם יש לך? ההודעות שלך מעט מרתיעות או אולי מדובר במשתמש מתחיל בKODI? (כמוני אגב).