ושוב ...השולח:
רמיאב
חבר שרק התחיל
הנמען:ha_mikiנשלח:ה' 20/11/14 18:22נושא:אתה תטפל בי?אני אטפל בך, אני אזמין לך משטרה אם תעשה לי נזק למחשב.
אני אעביר הכל בפקס למשטרת ישראל.
כי אתה הוא זה שפוגע בזכויות יוצרים.ובזכויות שידורים.לא אני.
Batnun
חבר מביא חבר
תגובות: 3631
שליחה
@ha_miki
·
אני אוסף חומר על חברנו המשותף. כשאסיים אדאג שזה יעבור למשטרה - התחזות לקטין בפורומים של בני נוער.
בינתיים מצאתי הרבה חומר וגם עוזרים לי עוד אנשים שמתמחים בנושא...
אדווח.
Batnun
.
benny123
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
שליחה
לפי הפורומים ברשת עובר עליו משהו מאוד רציני
תסביך שהוא מתחזה לבן דוד שלו בכלל והוא ילד בן 9 לדבריו כשהציג את עצמו כגבר שעבר אונס... הכל ברשת
בכל מקרה הוא כאן אצלנו כבר המון זמן... הוא לא שווה יחס... פשוט תתעלמו
Batnun מה שהוא עושה די פלילי, הצפת פורומים ברשת גם כאשר מרחיקים אותו הוא חוזר וחוזר בגאווה, ראה בפורומים שנתת דאז מה הוא עשה לאחד המנהלים... הוא הזוי. עכשיו מה שבטוח שיש לאדמינים פה את כתובות האייפי של אותו המשתמש ובצו בית משפט אפשר למנוע ממנו אפילו אינטרנט בבית... השאלה אם הוא שווה את כל זה, למי הוא באמת אכפת? הוא מאיים בפרטי כי הוא יודע שכאן אין לו במה, הוא מציק כאן ולא מקבל יחס... מיצה את עצמו עד למשתמש הבא
בדרך כלל לא אכפת לי, ואני מצדד בדעה שהדרך הטובה ביותר להתמודד עם טרול היא התעלמות,
אבל המשתמש הזה עבר את הגבול בכך שהוא מנסה לחבל בפרוייקט שאני אישית, ועוד משתמשים רבים פה,
מאוד נהנים ממנו. וכל זה בגלל שמתעלמים ממנו ובצדק.
זה כבר מוגזם.
Batnun
.
tobenary
חבר ותיק
תגובות: 2472
שליחה
וואו , אני בשוק!
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
ha_miki
חבר פעיל מאוד
תגובות: 252
שליחה
לכל מי שמתשמש ברשימה אני רואה שהרבה עברו לדומיין החדש אבל יש חלק שעדיין משתמשים בדומיין הישן , אני הורג אותו היות ואין לי יכולת לשנע אותו
לכן אני מעביר את הכל לדומיין החדש שלא יוכלו לעשות לי בעיות איתו אז אני מבקש שתשתמשו בדומיין החדש , הדומיין הישן יפסיק לעבוד לגמריי .
השולח: רמיאב
חבר שרק התחיל
הנמען: Batnun
נשלח: שבת 22/11/14 12:03
נושא: זה יפה בשבילי שזה יותר מדאיג אותך שאני לא אחבל בתוספים של ה XBMC של האנשים
שפה, מאשר שימשיכו להתלונן עליי כדי שאני כל פעם אחסם מפה.
אבל אתם הם אלה שמחפשים להעליב אותי.
אם אתם (אנשי מנהלי הפורום שפה) תחזירו את הכינוי שאני אוהב יותר והמוכר יותר שאני רשמתי בו יותר מידע, אני מתכוון לכינוי של "רמקולים", כאשר אני אוכל בצורה תקינה להשתמש בו בפורום שפה, אז אני אוכל להבטיח שלא אמשיך להפריע לכם ב XBMC.
בינתים לצורך הכנה מיום רביעי שעבר אני פניתי לכל מיני חברות שידור שהשידורים שלהם נמצאים למשל בתוסף של בני, ושאלתי אותם האם מותר לפרסם קישור לשידור שנראה לקוח ממכם בלי רשות גם אם מפרסם הקישור של זה, טוען שהוא לא דורש על זה תשלום? ועד עכשיו כל חברות שידור שאני שאלתי אותן את השאלה הזאת ענו לי תגובות בסגנון של "בהחלט שלא, מי עושה את זה?",
בינתים אני בחרתי שלא להגיב להם על זה.
אני בינתים לא התחלתי בפעולת התלונה, לראות אולי הדברים יסתדרו,
אני לא באתי לאיים כי הגשת תלונה על תמיכה בהפרת זכויות שידור זה דבר חוקי, אלא רק להודיע אולי יתנו לי לחזור אל הפורום הזה.
אם אני אראה שעד יום ראשון בשעה 6 בערב, אין לי זכות לרשום בפורום הזה, אז אני אשתמש בזכות החוקית שלי להודיע לכל בעלי זכויות השידור ששאלו אותי מי עושה את זה,לתת להם את כל הפרטים שאני יודע כולל צילומי מסך.
אני מחכה בינתים לתשובה.
מי שהולך(אתם) עם הגאווה שלו עד הסוף עלול בסוף לשלם את המחיר גם במסגרת החוק.
ולא, אני לא פוחד ממכם ממלחמה נגדית, יש למישהו מהמשפחה שלי עורך דין שעוזר לי בכל מה שצריך.
אם (אנשי מנהלי הפורום שפה)יתנו לי לחזור לרשום בפורום הזה לפי התנאים שלי שאני רשמתי יותר למעלה, אני ארשום להם ש"בינתים כל הקישורים החשודים נמחקו".
המשך השידורים בהרחבות שלכם תלוי בזה בכם.
Batnun
חבר מביא חבר
תגובות: 3631
שליחה
סוף סוף חברינו המשותף נותן לנו לגיטימציה להגשת תלונה במשטרה:
החולה נפש הזה לא מפריע לי... כפי שאמרתי הוא חולה נפש בכל מובן המילה... הפרוייקט באוויר כבר 3 שנים ובעל כמות צפיות של מעל 2 מיליון... קשה לי מאוד להאמין שלא ידוע לזכייניות על הפרוייקט הזה... ואני בשמחה אוריד את הלינקים במידה ואתבקש.
אל תתנו לו במה כי מזה הוא חי... הקיום הוירטואלי שלו ימות ברגע שלא נתייחס אליו - כן אני מציע לאדמינים להעיף אותו ולפנות ל-abuse של הספק שלו מבחינה משפטית ולדרוש למצות איתו את החוק... זה כבר מעיק
אני מציע להתחיל לפנות לרמי אשכנזי או בכינויו רמקולים או רמיאב ולהוציא לו צו הרחקה מהפורום
eladme
עוסק בתחום
תגובות: 423
שליחה
אפילו לא שווה תגובה..
benny123
חבר מכור קשה
תגובות: 6115
שליחה
שמח לומר שגם אצלי נפל השירות של copy מול הלינקים, אני לא יכול להצביע חד משמעית על היצור העונה לשם רמקולים.. אבל צירוף מקרים מוזר שאחד אחרי השני פה נופלים לנו השרתים...
שבת 29/11/14 15:05
נושא: אתם טיפשים צטט הודעה
אני זה רמקולים
אני מלפני הרבה זמן נרשמתי לפה בהרבה מאוד שמות משתמש
וגם לאחרונה אני המשכתי לפתוח פה לא מעט שמות משתמש
אני לאחרונה לומד לחקות הרבה סגנונות כתיבה של אנשים אחרים
כדי להשתמש בכם נגדכם
לפתות אותכם ולהתחנף אליכם כדי לקדם את המטרות האישיות שלי הכל בערמומיות
מה אתם חושבים?שאני גמרתי אתכם זבלים
אתם לעולם לא תדעו תמיד את האמת מי זה מי באמת
אתה רוצה לדעת האם 23 פרונט זה הכינוי הנוסף המתחנף שלי?
תמשיך לנחש אני לא מגלה.
ואת זה
ב' 01/12/14 12:23
נושא: כמובן שלאנשים המנהלים אני אשקר שאני לא יכול להרשם לפה מחדש. צטט הודעה
כדי שהם לא יחשדו בי, כדי שאני אוכל גם בהמשך להמשיך לנצל אותכם לרעה.
כי זה מה שמגיע למי שמחפש לריב איתי.
שי-כ
חבר מביא חבר
תגובות: 4811
שם מלא: שי כהן
שליחה
צער בעלי חיים... מה זה ילד בן 12?
smulikon
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
שליחה
לא למדתם להתעלם? למה להמשיך בפרסומים האלו? זה לא ברור שזה מה שהא רוצה?