Amstel כתב:@alon_hans
·
יש פה מישהו שאומר שכן עובד..
למרות שכל המוכרים אומרים שלא, אז לא יודע..
שלא יחסמו אותך בסוף בגלל זה
...
עובד לגמרי, אני כבר כמה ימים ככה...
הבעיה היחידה שיש היא שלפעמים צריך לצאת מהתפריטים כדי להיות מסוגל להחליף ערוצים שוב, לדעתי אם 2 אנשים משתמשים בחשבון אחד זה לא כזה נורא ומוריד את העלות בחצי...
·
דרך אגב אני גם קניתי חשבון לחודש הקרוב וראיתי שנוספו השבוע עוד ערוצי בידור אמריקאים (למשל TNT, TBS, HBO, USA NETWORK ועוד כמה טובים...) והבחור גם אמר לי בסקייפ שהם הולכים להוסיף עוד ערוצים אמריקאים.
האיכות כמו שנאמר כבר מדהימה אני מאוד ממליץ סה"כ.
BEST OF LIVE TV PACKAGE
The best of live TV and sports, plus new movies, breaking news, and more. With ESPN, TNT, TBS, Adult Swim, Disney Channel, Food Network, HGTV, Cartoon Network, and others. Featuring SportsCenter, NBA on TNT, Chopped, Property Brothers, Adventure Time, and so much more!
SPORTS EXTRA
Get more from ESPN including ESPNU, ESPNEWS and the SEC Network. Featuring the latest in sports news and top college sports action in basketball, football, baseball and more. Plus, enjoy sports from the U.S. and beyond with Universal Sports, beIN Sports and others.
KIDS EXTRA
Make the kids happy with shows like Star Wars Rebels on Disney XD, Mickey Mouse Clubhouse and Doc McStuffins on Disney Junior and others. Simply magical.
NEWS & INFO EXTRA
Breaking news and in-depth reporting from Bloomberg News and more from all over the world. Featuring Rehab Addict, Nancy Grace, Restaurant Redemption, and more!
כדי להנות מהשירות צריך להתחבר לשירות DNS כגון unotelly .
·היי,במידה ותוכל להסביר לי איך לעשות את ההתקנה אשמח לקנות ממך.
בכל אופן,היי לכל חברי הפורום,יש ברשותי ממיר של MAG-250,אני לא כל כך בקיא בכל הנושא של של סטרימינג.
מה הפתרון הכי טוב בשביל שידורי ספורט?,התוכן העיקרי שאני צורך זה הפריימרליג.
כרגע אני מנוי של צ'רלטון,תשלום של 67 שקלים פר חודש.
@arsenal
·
כדי להשתמש בשירותי BEIN SPORTS יש צורך בשימוש עם VPN, יש אופציה עם VPN חינמי וVPN שרוכשים בעלות של 50$ בשנה.
אחרי שרכשת את ה VPN, צריך להתחבר איתו ולבחור מדינה ששם BEIN משדר ואתה צריך להוריד אפליקצית BEIN למכשיר אנדרואיד שלך או גולש לאתר BEIN (במידה ומדובר במכשיר WINDOWS).
ומשם זה צפיה מהנה.
ליותר פרטים דבר איתי בפרטי