אין שום בעיה למפות כפתורים בשלט שיעשו פעולות שונות. תקרא את הביקורת שכתבתי בשורה הראשונה.שי-כ כתב:·אני מבין שלאף אחד אין פתרון לבעיה.......
אני דיי מאוכזב מהשלט הזה. הוא יכול להיות פתרון טוב למי שאין שלט בכלל ורוצה לשלוט על ה HTPC. אך כשלט אוניברסלי שנותן פתרון להכל- ממש לא....
ביקורת שלט אוניברסלי One For All URC 7960
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
·pixies כתב:איכשהו פספסתי את השאלה שלך. אין סיבה להסיק מזה שאי אפשר לעשות את מה ששאלת וישר להכריז שאתה מאוכזב.
אתה יכול להסביר? זפזופ באיזה ערוצים? בקודי או בממיר של הוט/יס?...
כמו שהסברתי, הכוונה להוסיף פונקציות נוספות מעבר למה שקוד 1272 נותן.
למשל, בשלט MCE הפשוט שלי, גרמתי לכך, בעזרת התוסף KeyMap Editor של KODI - לכך שלחצני ה +CH/CH- (לא שמישים ל KODI) יבצעו בזמן הקרנת סרט, ZOOM+/ZOOM-.
כמו כן, הוספתי כפתור לרענון סקין (מה שתומר לימד לעשות עם F5) או הורדת תרגום תוך כדי סרט בכפתור אחר.
האם אפשר לבצע זאת גם על השלט של OFA?
אם אני עושה זאת בלמידה שלט מול שלט, אז זה לומד כמו השלט של הוט (הקשה אחת ואז יש ללחוץ על כפתור אחר).
דוגמא של הקובץ שלי (הכפתורים מזוהים ע"י מספר ID):
קוד: בחירת הכל
<?xml version="1.0"?>
-<keymap>-<global>-<keyboard><key id="127029">xbmc.reloadskin</key></keyboard></global>-<fullscreenvideo>-<keyboard><key id="61573">zoomout</key><key id="61572">zoomin</key><key id="127053">audionextlanguage</key><key id="61449">aspectratio</key><key id="61487">activatewindow(subtitlesearch)</key></keyboard></fullscreenvideo></keymap>אתה יכול להסביר יותר מה הכוונה במשפט המודגש?שי-כ כתב:·......
כמו שהסברתי, הכוונה להוסיף פונקציות נוספות מעבר למה שקוד 1272 נותן.
למשל, בשלט MCE הפשוט שלי, גרמתי לכך, בעזרת התוסף KeyMap Editor של KODI - לכך שלחצני ה +CH/CH- (לא שמישים ל KODI) יבצעו בזמן הקרנת סרט, ZOOM+/ZOOM-.
כמו כן, הוספתי כפתור לרענון סקין (מה שתומר לימד לעשות עם F5) או הורדת תרגום תוך כדי סרט בכפתור אחר.
האם אפשר לבצע זאת גם על השלט של OFA?
אם אני עושה זאת בלמידה שלט מול שלט, אז זה לומד כמו השלט של הוט (הקשה אחת ואז יש ללחוץ על כפתור אחר).
דוגמא של הקובץ שלי (הכפתורים מזוהים ע"י מספר ID):
<!--?xml version="1.0"?-->
---xbmc.reloadskin--zoomoutzoominaudionextlanguageaspectratioactivatewindow(subtitlesearch)...
וואלה, נשמע מוזר. לא נתקלתי בבעיה כזאת בלימוד שלט מול שלט.שי-כ כתב:כן. למשל לימדתי אותו לבצע זום+/זום- בכפתור כל שהוא, אז אפשר ללחוץ רק הקשה אחת על הכפתור. בהקשה הבאה לא קורה כלום, אלא אם אני מקיש על כפתור אחר ואז שוב על אותו כפתור....
למה שלא תנסה את מה שעשית בשלט MCE הישן שלך?
ניסית את זה?שי-כ כתב:זו בדיוק הבעיה... בשביל זה, אני צריך מקשים שנותנים פקודה מוגדרת ב WINDOWS ועלייה אני מלביש את הפקודה הרצויה.
אני לא יכול לערוך את ה KEYMAP ב KODI ללמוד פקודת שלט שלא מוגדרת לשום דבר......
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=164252
אני לא מכיר את KeyMap Editor, אבל מדובר בתוכנה בלתי תלויה ב KODI שבאמצעותה אפשר לקנפג כפתורים בשלט לעשות דברים שונים ב WINDOWS. אני למשל קינפגתי באמצעותה כפתורים לשימוש ב TOTAL MEDIA THEATER (למשל פתיחת תפריט, סגירת התוכנה ועוד).שי-כ כתב:לא. אבל זה נראה כמו גרסה נוספת ל KeyMap Editor.
אני ינסה אך נראה לי שהתוצאה תהיה זהה.
תודה...
ציינתי אותה גם בתגובה הראשונה בשרשור הזה (בביקורת שלי) בחלק האחרון. אתה מוזמן לקרוא.
@pixies
·
היי,
ניסיתי להוסיף את ה STB אחרון בסדר של ה watch tv אבל זה עדיין לא מאפשר לי.
בסופו של דבר עבדתי על פי הסרטון הנ"ל
והגדרתי את ה watch tv על כפתור 2 כפי שמתואר בסרטון (שזה שולט על טלביזיה , מגבר וממיר).
כעת אני יכול לשלוט על המגבר והממיר כמו שרציתי.
אך עכשיו אני לא יכול לכבות אותם בלחיצה אחת...
·
היי,
ניסיתי להוסיף את ה STB אחרון בסדר של ה watch tv אבל זה עדיין לא מאפשר לי.
בסופו של דבר עבדתי על פי הסרטון הנ"ל
והגדרתי את ה watch tv על כפתור 2 כפי שמתואר בסרטון (שזה שולט על טלביזיה , מגבר וממיר).
כעת אני יכול לשלוט על המגבר והממיר כמו שרציתי.
אך עכשיו אני לא יכול לכבות אותם בלחיצה אחת...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שים לב שאתה יכול לתכנת מאקרו-ים פשוטים יותר על כפתוריים שהם לא ה-Watch Something.
אני מניח שבהם תוכל לתכנת מאקרו של כיבוי כמה מכשירים בבת אחת.
אני מניח שבהם תוכל לתכנת מאקרו של כיבוי כמה מכשירים בבת אחת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכל מוסבר במדריך למשתמש... רק לקרוא.
קוד 992.
קוד 992.
היי -- קיבלתי היום את המוצר -- מדהים !!!! ממש ..
אבל יש לי הבעיה
( אני לא יכול לעבור בין המוצרים stb - dvd -amp וכו... לא יודע למה זה נימצא במצב TV בלבד (שאני מגדיר את TV עובד פיקס !!)
תודה
אבל יש לי הבעיה
תודה
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה צריך להגדיר את ה-Device שאתה רוצה לתכנת.
תלחץ קודם לחיצה ארוכה על MAGIC, ואז תבחר את ה-Device הרצוי לתכנות. כנראה שניסית את זה בסדר הפוך.
תלחץ קודם לחיצה ארוכה על MAGIC, ואז תבחר את ה-Device הרצוי לתכנות. כנראה שניסית את זה בסדר הפוך.
יש לי בעיה עם השלט בקודי.
כל 2-3 לחיצות על החצים יש תזוזה לא רצויה נוספת, לדוגמה אני אלחץ פעמיים שמאלה ובפעם השלישית שאני אלחץ הוא יזוז פעמיים רצופות.
זה קורה עם כל החצים (אולי עוד כפתורים, אני לא יודע) וזה ממש משגע.
הבעיה קוראת רק בקודי (אני עם NUC 2820 ו OPENELEC) כשאני שולט על הטלויזיה למשל הכל עובד מעולה והתופעה לא מתרחשת בכלל.
מישהו יש מושג מה הבעיה ?
כל 2-3 לחיצות על החצים יש תזוזה לא רצויה נוספת, לדוגמה אני אלחץ פעמיים שמאלה ובפעם השלישית שאני אלחץ הוא יזוז פעמיים רצופות.
זה קורה עם כל החצים (אולי עוד כפתורים, אני לא יודע) וזה ממש משגע.
הבעיה קוראת רק בקודי (אני עם NUC 2820 ו OPENELEC) כשאני שולט על הטלויזיה למשל הכל עובד מעולה והתופעה לא מתרחשת בכלל.
מישהו יש מושג מה הבעיה ?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מממ מותקנת לך איזושהי תוכנה לIR על המחשב או משהו כזה?
יכול להיות שהוא מקבל את הקוד פעמיים משום מה?
יכול להיות שהוא מקבל את הקוד פעמיים משום מה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ייתכן שמופעל אצלך בקודי פרמטר שנקרא משהו כמו "תרגם אותות מהשלט לפקודות מקלדת", לא זוכר את השם המדוייק.
נמצא בתפריט התקני קליטה או משהו כזה (שוב, לא זוכר שם מדוייק).
כבה את זה. זה אמור לפתור את הבעייה של לחיצה כפולה.
נמצא בתפריט התקני קליטה או משהו כזה (שוב, לא זוכר שם מדוייק).
כבה את זה. זה אמור לפתור את הבעייה של לחיצה כפולה.