איטיות נוראית בספק בזק בנלאומי
זה רק אני או שלFAST אין בכלל תעבורה באינטרנט שלהם http://www.isoc.org.il/iix/cacti/cactie ... 62.45.html
לאחר שקראתי כאן את התגובות האחרונות,
החזרתי את החיבור ללא חייגן של בזב"ל,
ואני בהחלט יכול לאשר שהחיבור לחו"ל חזר לקדומותו לאחר שבוע שלם של סיוט (ואפילו טוב יותר).
למי שמתלבט - האם לבחור בחיבור עם חייגן של בזב"ל ולקבל את הקשקוש השיווקי שנקרא POWER NGN
או את החיבור 100 מגה שלהם ללא חייגן,
בהחלט כרגע החיבור ללא חייגן פי 2 יותר מהיר - מקבלים מהירויות של 40 -90 מגה לחול
במקום עד 30-50 בחיבור עם חייגן לאותם מקורות באותו הזמן (הפרש של דקות).
החזרתי את החיבור ללא חייגן של בזב"ל,
ואני בהחלט יכול לאשר שהחיבור לחו"ל חזר לקדומותו לאחר שבוע שלם של סיוט (ואפילו טוב יותר).
למי שמתלבט - האם לבחור בחיבור עם חייגן של בזב"ל ולקבל את הקשקוש השיווקי שנקרא POWER NGN
או את החיבור 100 מגה שלהם ללא חייגן,
בהחלט כרגע החיבור ללא חייגן פי 2 יותר מהיר - מקבלים מהירויות של 40 -90 מגה לחול
במקום עד 30-50 בחיבור עם חייגן לאותם מקורות באותו הזמן (הפרש של דקות).
אני רוצה להגיד תודה לכל האנשים כאן שעזרו לי להבין שהבעיה לא הייתה אצלי
אלא כללית לכל לקוחות בזב"ל ללא חייגן במשך שבוע.
ךדעתי אפשר לסגור את הדיון הזה.
אם האינטרנט של בזב"ל ימשיך לעבוד ככה כמו שהוא עובד כרגע שבאמת אני מקבל סביב ה 90 מגה לחול קבוע, לא משנה מה אני מנסה להוריד / לבדוק,
אז אני מוכן שיכפילו לי המחיר מ 30 לכל סכום שהוא. ( בגבול הסביר).
ודרך אגב - מי שלא יודע:
כל לקוח הוט מובייל במסלול ללא הגבלה כלשהוא שלהם (יש להם הרבה) זכאי לקבל ספק הוט נט בכל מהירות שיבחר, בזק או הוט.
המסלול ללא הגבלה הכי יקר שלהם כרגע עולה 69.9 לחודש (55 בחודש הראשון דמי חיבור ללא ה 69.9),
כולל שיחות, הודעות וגלישה 3 גיגה ושיחות לחול + ספק הוט נט עד 100 מגה.
יש לי את המסלול של הוט מובייל, אבל אני לא מנצל את הטבת הספק.
אני כן מוסיף 30 ש"ח לבזב"ל, אבל אני בטוח שרוב האנשים כן יהנו ב 69.9 לקבל הכל + ספק הוטנט.
לשיקולכם.
* אני לא עובד ולא קשור לאף חברה שהזכרתי ישירות או בעקיפין בשום דרך חוץ מלהיות מנוי שלהם.
אלא כללית לכל לקוחות בזב"ל ללא חייגן במשך שבוע.
ךדעתי אפשר לסגור את הדיון הזה.
אם האינטרנט של בזב"ל ימשיך לעבוד ככה כמו שהוא עובד כרגע שבאמת אני מקבל סביב ה 90 מגה לחול קבוע, לא משנה מה אני מנסה להוריד / לבדוק,
אז אני מוכן שיכפילו לי המחיר מ 30 לכל סכום שהוא. ( בגבול הסביר).
ודרך אגב - מי שלא יודע:
כל לקוח הוט מובייל במסלול ללא הגבלה כלשהוא שלהם (יש להם הרבה) זכאי לקבל ספק הוט נט בכל מהירות שיבחר, בזק או הוט.
המסלול ללא הגבלה הכי יקר שלהם כרגע עולה 69.9 לחודש (55 בחודש הראשון דמי חיבור ללא ה 69.9),
כולל שיחות, הודעות וגלישה 3 גיגה ושיחות לחול + ספק הוט נט עד 100 מגה.
יש לי את המסלול של הוט מובייל, אבל אני לא מנצל את הטבת הספק.
אני כן מוסיף 30 ש"ח לבזב"ל, אבל אני בטוח שרוב האנשים כן יהנו ב 69.9 לקבל הכל + ספק הוטנט.
לשיקולכם.
* אני לא עובד ולא קשור לאף חברה שהזכרתי ישירות או בעקיפין בשום דרך חוץ מלהיות מנוי שלהם.
זה אכן המצב כרגע.tiger2013 כתב:הצלחתי להוריד קובץ בודד של 9 גיגה ב 13 דקות מהירות נעה בין 10-11 מגה לשנייה מעולה...
סוף סוף עבור קבצים של 30 גיגה ה יו-טורנט מראה זמן משוער בדקות ולא בשבועות או חודשים כמו שהיה עד אתמול לאורך השבוע בכל שעות היום.
תודה בזב"ל, ואני מאחל שזה ישאר ככה.
ואני מצטער על המכתב הזועם ששלחתי אתמול.
או שבעצם אני לא-
כחברה הייתם צריכים לקחת אחריות על מה שעבר שם על החברה ולהודיע לאנשים ולבקש מהם להמתין בסבלנות,
אני בטוח שלקוחות שהיו אצלכם 10 שנים היו לוקחים הכל בהבנה ולא עוזבים.
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אז שדרגתי היום ל100 מגה
נטויזן והוט ללא חייגן, קיבלתי מודם hotbox מהוט, הגדרתי אותו גם כראוטר, נראה טוב בינתיים.
מוריד טורנטים על 8 מגה בערך... זה בסדר?
שווה להכניס רואטר באמצע ולהשתמש בhotbox רק כמודם?
נטויזן והוט ללא חייגן, קיבלתי מודם hotbox מהוט, הגדרתי אותו גם כראוטר, נראה טוב בינתיים.
שווה להכניס רואטר באמצע ולהשתמש בhotbox רק כמודם?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אני ממליץ להשתמש בו אך ורק בתור מודםkingshoko כתב:אז שדרגתי היום ל100 מגה
שווה להכניס רואטר באמצע ולהשתמש בhotbox רק כמודם?...
- kingshoko
- חבר מביא חבר

תודה, אפשר לדעת למה?Class889 כתב:אני ממליץ להשתמש בו אך ורק בתור מודםkingshoko כתב:אז שדרגתי היום ל100 מגה
שווה להכניס רואטר באמצע ולהשתמש בhotbox רק כמודם?......
בשעה האחרונה שהוא עובד נראה לי סבבה, מחוברים אליו 3 חיבורים קווים ועוד 3 אלחוטיים
יש סיבה מיוחדת?
שאלה יש מצב שבזק בינלאומי שיחררו לתשתית של הוט העלאה עד 3 מגה?
https://www.bezeqint.net/internet/offer ... t-packages#
רשום תשתית הוט ובזק
ובלי קשר ערכתי בדיקה SPEEDTEST בפון קיבלתי מהירות של 43 מגה הורדה ו 2.75 העלאה פלאפון מסוג LG G2 בחיבור אלחוטי
https://www.bezeqint.net/internet/offer ... t-packages#
רשום תשתית הוט ובזק
ובלי קשר ערכתי בדיקה SPEEDTEST בפון קיבלתי מהירות של 43 מגה הורדה ו 2.75 העלאה פלאפון מסוג LG G2 בחיבור אלחוטי
לפחות הוט מבטלים בחינם את הראוטר,בזמנותאני ביקשתי מבזק לבטל את הרואטר בDLINK 6740Ukingshoko כתב:הוט אמרו לי שאין להם בעיה לבטל את יכולות הרואטר מההוטבוקס ושיהיה רק מודם, אבל אם אחכ אני רוצה להחזיר אותו לתפקד גם כראוטר זה יעלה לי 20 שקל בחודש
שערורייה!!!...
והם אמרו לי שאני צריך להירשם לאיזה משהו שיעלה לי 20 שח כל חודש..
בזק ביטלו איתי בטלפון את הראווטר ללא שום תשלום (למרות שלא חסרים מדריכים באינטרנט)
תציצו הבוקר בדף הפייסבוק של הוט - תרא מה זה שירות גרוע
חברה שלא איכפת לה מהלקוחות שלה ולא מהעבודים שלה (שזרקה אותם לעובדי קבלן / פיטרה בסיטונאות)
תציצו הבוקר בדף הפייסבוק של הוט - תרא מה זה שירות גרוע
חברה שלא איכפת לה מהלקוחות שלה ולא מהעבודים שלה (שזרקה אותם לעובדי קבלן / פיטרה בסיטונאות)
- kingshoko
- חבר מביא חבר

לפי מה שהבנתי מהוט לא ניתן לבצע זאת לבד ללא השירות שלהם.
ניסיתי להגדיר את ההוטבוקס כ bridge וחיברתי רואטר פרטי שלי והראוטר לא הצליח לקבל כתובת מההוטבוקס.
שאלה, כאשר ההוטבוקס מוגדר גם כראוטר יש לו כתובת 192.168.1.1
מה הכתובת שלו צריכה להיות כאשר יהיה מודם בלבד?
תודה
ניסיתי להגדיר את ההוטבוקס כ bridge וחיברתי רואטר פרטי שלי והראוטר לא הצליח לקבל כתובת מההוטבוקס.
שאלה, כאשר ההוטבוקס מוגדר גם כראוטר יש לו כתובת 192.168.1.1
מה הכתובת שלו צריכה להיות כאשר יהיה מודם בלבד?
תודה
נערך לאחרונה על ידי kingshoko ב 11/11/2013 11:09, נערך פעם 1 בסך הכל.