[אוחד] הוט- יצאה סופסוף גרסא חדשה! 19.5.2013
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3745
- שם מלא: חיים
יש דבר אחד שהם לא תיקנו.
בערוץ MTV HD ברגע שאתה בוחר פסקול DD וגם אם בחרת בהגדרות DD .לאחר שאתה עובר לערוץ אחר וחוזר הDD נעלם וצריך להגדיר מחדש.למממהההה???
בערוץ MTV HD ברגע שאתה בוחר פסקול DD וגם אם בחרת בהגדרות DD .לאחר שאתה עובר לערוץ אחר וחוזר הDD נעלם וצריך להגדיר מחדש.למממהההה???
- raol
-
- טרול

- תגובות: 83
צודק 100% ,אבל בכדי שזה ייפתר ודולבי דיגיטל יהפוך לקבוע בערוץ ,יש להתקשר לתמיכה ולהשאיר הודעה
,כמו שאני עושה, זה עוזר ואני מאמין שבגירסא הבאה זה יהיה קבוע .
,כמו שאני עושה, זה עוזר ואני מאמין שבגירסא הבאה זה יהיה קבוע .
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
עדיין יש הרבה לעבוד על הממיר הזה, יש שיפור בגרסה החדשה אבל עדיין אטיות מרגיזה וזה שאי אפשר להיכנס להקלטה בזמן מסוים משגע אותי.
- raol
-
- טרול

הרבה לעבוד על הממירefi1965 כתב:עדיין יש הרבה לעבוד על הממיר הזה, יש שיפור בגרסה החדשה אבל עדיין אטיות מרגיזה וזה שאי אפשר להיכנס להקלטה בזמן מסוים משגע אותי....
חד משמעית הממיר לא איטי ביחס לממרים האחרים של הוט בהעברת ערוצים ותפעול , EPG טס מהיר ופשוט לתפעול .
העברה לדקה בהקלטה אין גם ב YES ואני מאמין ש HOT לא אמרה את המילה האחרונה בנושא זה.
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
raol ,
זה שתחזור על עצמך פעם אחר פעם ובכל הודעה שהממיר מושלם ומדהים ועובד ללא דופי זה
לא ישכנע את אלה שעדיין סובלים מהבעיות הרבות שעדיין קיימות בממיר הזה!
ושוב אני חוזר ואומר זה שאתה מסנגר ומשבח את הממיר ואת חברת הוט בכל מילה ומשפט
לא בדיוק משאיר פה את הרושם שאתה "לקוח מזדמן" של החברה.....
זה שתחזור על עצמך פעם אחר פעם ובכל הודעה שהממיר מושלם ומדהים ועובד ללא דופי זה
לא ישכנע את אלה שעדיין סובלים מהבעיות הרבות שעדיין קיימות בממיר הזה!
ושוב אני חוזר ואומר זה שאתה מסנגר ומשבח את הממיר ואת חברת הוט בכל מילה ומשפט
לא בדיוק משאיר פה את הרושם שאתה "לקוח מזדמן" של החברה.....
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
raol אני לא יודע מי אתה אבל אתה מדבר שטויות
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
הממיר היחיד שאפשר להגיד עליו שהוא טס הוא ממיר הSD הרגיל של יס.. הממיר הזה באמת טס ,אם רק כל הממירים היו מגיבים כמו הממיר הישן הזה אף אחד פה לא היה מתלונן על מהירות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- hanochh
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 287
הייתי חייב להגיב, כנראה שאין פה משתמשים בTOTAL כי נכתבו פה כל כך הרבה שטויות ואף אחד לא הגיב.
העברה לתכנית הבאה דרך INFO ולא רק דרך פס מידע וקביעת הקלטה - אפשרי
החלפת תרגום או פס קול מפס מידע , - אפשרי
הגעה לכל ערוץ ב EPG , תוך 5 שניות . לא יודע איך זה בהוט אבל ביס אין הגעה ישירה לערוצים אלא לערוץ שעליו אתה נמצא
הגעה אל הקלטות תוך 5 שניות . - אפשרי תוך 2-1 שניות
קפיצה בין הקלטות באופן ישיר ,בלי STOP. - אפשרי
קפיצה בין הקלטה לכל ערוץ רגיל בלי STOP. - אפשרי
מחיקה של הקלטות והקלטות גם בזמן צפייה בהקלטה . - אפשרי
קביעה של הקלטה לפי יום ושעה . - בלתי אפשרי, הקלטות מזמינים לפי תוכניות...
בקיצור, מאיפה אתה מביא את האינפורציה שלך?
raol כתב:Bonanja
העברה לתכנית הבאה דרך INFO ולא רק דרך פס מידע וקביעת הקלטה אין את זה ב YESMAX,
החלפת תרגום או פס קול מפס מידע ,
הגעה לכל ערוץ ב EPG , תוך 5 שניות .
הגעה אל הקלטות תוך 5 שניות .
קפיצה בין הקלטות באופן ישיר ,בלי STOP.
קפיצה בין הקלטה לכל ערוץ רגיל בלי STOP.
מחיקה של הקלטות והקלטות גם בזמן צפייה בהקלטה .
קביעה של הקלטה לפי יום ושעה .
יציאה 1080P .
אתה יודע מה התדירות שלי בכניסה ל- EPG בממיר רגיל עם המטריצה ,0 , במג'יק HD אני חופשי להיכנס
ל EPG בלי עכבות ,כי זה על הערוץ ואני פשוט רושם את מספר הערוץ ,בלי גלגלת על מטריצה .
ביום שתוכל לעשות את כל זה ב YESMAXTOTAL תודיע לי ....
העברה לתכנית הבאה דרך INFO ולא רק דרך פס מידע וקביעת הקלטה - אפשרי
החלפת תרגום או פס קול מפס מידע , - אפשרי
הגעה לכל ערוץ ב EPG , תוך 5 שניות . לא יודע איך זה בהוט אבל ביס אין הגעה ישירה לערוצים אלא לערוץ שעליו אתה נמצא
הגעה אל הקלטות תוך 5 שניות . - אפשרי תוך 2-1 שניות
קפיצה בין הקלטות באופן ישיר ,בלי STOP. - אפשרי
קפיצה בין הקלטה לכל ערוץ רגיל בלי STOP. - אפשרי
מחיקה של הקלטות והקלטות גם בזמן צפייה בהקלטה . - אפשרי
קביעה של הקלטה לפי יום ושעה . - בלתי אפשרי, הקלטות מזמינים לפי תוכניות...
בקיצור, מאיפה אתה מביא את האינפורציה שלך?
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
הוא דיבר על משתמשים וירטואליים - לא ?
- raol
-
- טרול

בלתי אפשרי ב YES לעבור בין מסך INFO לתכנית הבאה ,רק מפס המידע ,אני אשמח לראות שזה אחרת .
אני לא יודע איך , אבל אי אפשר לעבור לכל ערוץ מהקלטה ב YES אשמח לראות שזה אחרת ,
כלומר אני רואה הקלטה ואני יכול לבחור לאיזה ערוץ לעבור ,למחוק אות לתכנן הקלטה .
להגיע בהוט ל EPG לכל ערוץ שתבחר , חץ שמאל ואז מספר הערוץ ועוד פעם חץ שמאל ל INFO .
ב YES יש מטריצה שאם הערוץ שלך באמצע אז אתה צריך לעבור דרך ארוכה כולל גלילה .
אני לא יודע איך , אבל אי אפשר לעבור לכל ערוץ מהקלטה ב YES אשמח לראות שזה אחרת ,
כלומר אני רואה הקלטה ואני יכול לבחור לאיזה ערוץ לעבור ,למחוק אות לתכנן הקלטה .
להגיע בהוט ל EPG לכל ערוץ שתבחר , חץ שמאל ואז מספר הערוץ ועוד פעם חץ שמאל ל INFO .
ב YES יש מטריצה שאם הערוץ שלך באמצע אז אתה צריך לעבור דרך ארוכה כולל גלילה .
- Mrshmelo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
raol עם כל המטריצה וכל הדרך ארוכה שאתה מציג עדיין ביס אתה עושה את זה יותר מהר מאשר הממירים האיטיים להחריד של הוט.
אתה יכול לספר לעצמך סיפורים ולשכנע את עצמך גם אם אתה לא מודע לעצמך.
הממירים של הוט הם פיסת פלסטיק ותו לא.היתי חודש בחברה הזוועתית הזאת בישביל להבין למה זה זול משמעותית כל כך.גם מבחינת תוכן(סרטים וסדרות,לילדים דווקא יש יותר מבחר בהוט)וגם מבחינם שירות. אם היה לבזק תשתית של 100 מגה ברחוב שלי גם היתי עוזב.היום לדוגמא היתה לי תקלת אינטרנט התקשרתי בישביל טיפול והטכנאי אמר שהמחשב הנייד שלי לא תומך ב100 מגה.שמחשבים מלפני 6-7 שנים תומכים במהירות הנ"ל והחדישים(כולל המחשב הנייד שלי שנקנה לפני כחצי שנה)תומכים עד 1GB.
הממירים של הוט הם פיסת פלסטיק ותו לא.היתי חודש בחברה הזוועתית הזאת בישביל להבין למה זה זול משמעותית כל כך.גם מבחינת תוכן(סרטים וסדרות,לילדים דווקא יש יותר מבחר בהוט)וגם מבחינם שירות. אם היה לבזק תשתית של 100 מגה ברחוב שלי גם היתי עוזב.היום לדוגמא היתה לי תקלת אינטרנט התקשרתי בישביל טיפול והטכנאי אמר שהמחשב הנייד שלי לא תומך ב100 מגה.שמחשבים מלפני 6-7 שנים תומכים במהירות הנ"ל והחדישים(כולל המחשב הנייד שלי שנקנה לפני כחצי שנה)תומכים עד 1GB.
- raol
-
- טרול

אז טועה בגדול ,רואים שאין לך הוט , אם אתה רוצה להגיע לערוץ ב YES שממוקם באמצעMrshmelo כתב:raol עם כל המטריצה וכל הדרך ארוכה שאתה מציג עדיין ביס אתה עושה את זה יותר מהר מאשר הממירים האיטיים להחריד של הוט.
הממירים של הוט הם פיסת פלסטיק ותו לא.היתי חודש בחברה הזוועתית הזאת בישביל להבין למה זה זול משמעותית כל כך.גם מבחינת תוכן(סרטים וסדרות,לילדים דווקא יש יותר מבחר בהוט)וגם מבחינם שירות. אם היה לבזק תשתית של 100 מגה ברחוב שלי גם היתי עוזב.היום לדוגמא היתה לי תקלת אינטרנט התקשרתי בישביל טיפול והטכנאי אמר שהמחשב הנייד שלי לא תומך ב100 מגה.שמחשבים מלפני 6-7 שנים תומכים במהירות הנ"ל והחדישים(כולל המחשב הנייד שלי שנקנה לפני כחצי שנה)תומכים עד 1GB....
,אתה צריך כ 20 שניות לגלגל כלפי מטה ומה קורה שאתה רוצה לחפש שוב עוד 20 שניות ,
בהוט זה פשוט , אתה לוחץ חץ שמאל ,מספר הערוץ וזה מופיע סה"כ כ 4-5 שניות ,
אתה בטח מתכוון לממירים הישנים של הוט .
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
ואווו... מה זה כל השטויות שנכתבות בנושא הזה ???
הממיר החדש,לאחר העדכון,אני מדגיש לאחר העדכון ! קרס לי השבוע... דבר שלא קרה,לא בחודשיים - שלוש לפני.
הממיר רחוק מלהיות ממיר טוב (לא מדברים על מושלם עדיין),עדיין איטי,עדיין עם באגים,עדיין לא ניתן לסמוך עליו שיעשה כרצונך במסגרת יכולותיו,טעון שיפור ענק לממיר הזה.
ראול מה אתה מנסה לייצר אשליה מסוימת ? חלאס,הממיר עדיין לא משהו... יש שיפור קטן בעדכון גרסה אבל עדיין מי שביס שישאר שם ולא יחשוב לרגע על לעבור להוט (רק בגלל הממיר הזה) ומי שבהוט (כמוני) אולי הגיע הזמן להתחיל לחשוב על מעבר ליס.
העדכון גרסה הבא של הממיר הזה נראה לי יצא בעוד כשנה,הם מוציאים עדכון פעם בשנה (באמת.. תבדקו)
הממיר החדש,לאחר העדכון,אני מדגיש לאחר העדכון ! קרס לי השבוע... דבר שלא קרה,לא בחודשיים - שלוש לפני.
הממיר רחוק מלהיות ממיר טוב (לא מדברים על מושלם עדיין),עדיין איטי,עדיין עם באגים,עדיין לא ניתן לסמוך עליו שיעשה כרצונך במסגרת יכולותיו,טעון שיפור ענק לממיר הזה.
ראול מה אתה מנסה לייצר אשליה מסוימת ? חלאס,הממיר עדיין לא משהו... יש שיפור קטן בעדכון גרסה אבל עדיין מי שביס שישאר שם ולא יחשוב לרגע על לעבור להוט (רק בגלל הממיר הזה) ומי שבהוט (כמוני) אולי הגיע הזמן להתחיל לחשוב על מעבר ליס.
העדכון גרסה הבא של הממיר הזה נראה לי יצא בעוד כשנה,הם מוציאים עדכון פעם בשנה (באמת.. תבדקו)
- raol
-
- טרול

מצטער אבל אצלך זה תמיד קורס ואיטי ואתה חושב שמי שביס שלא יחשוב לעבורmagichd כתב:ואווו... מה זה כל השטויות שנכתבות בנושא הזה ???
העדכון גרסה הבא של הממיר הזה נראה לי יצא בעוד כשנה,הם מוציאים עדכון פעם בשנה (באמת.. תבדקו)...
ומשום מה אתה עדיין ב HOT ואתה גם תשאר ה HOT ולא תעבור ל YES ,תסביר לי את ההיגיון .
ההיגיון שלי הסברתי ,עובד תקין חדשני ונותן לך חווית צפייה מהנה .
נערך לאחרונה על ידי raol ב 25/05/2013 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Mrshmelo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 195
מפתיע שאתה בין היחידים פה ובארץ שמרוצים מהממירים הזה 
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
Raol ,
אם אחד אומר לך שאתה שיכור אתה יכול להתעלם. אם שניים או שלושה או יותר
אומרים לך אז פשוט לך לישון.
אם אחד אומר לך שאתה שיכור אתה יכול להתעלם. אם שניים או שלושה או יותר
אומרים לך אז פשוט לך לישון.
- raol
-
- טרול

יש עוד 3-4 משתמשים שאומרים פה באשכול (לא דומיננטיים כמוני )Mrshmelo כתב:מפתיע שאתה בין היחידים פה ובארץ שמרוצים מהממירים הזה...
שיש שיפור משמעותי , מצד שני יש גם 1-2 שתמיד אומרים לא טוב על הממיר ולא יהיה טוב
לא ממליצים לעבור ל HOT , אבל הם נשארים כבר שנים ב HOT ,אז תפעיל את ההיגיון למי להאמין .
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
raol כתב:מצטער אבל אצלך זה תמיד קורס ואיטי ואתה חושב שמי שביס שלא יחשוב לעבורmagichd כתב:ואווו... מה זה כל השטויות שנכתבות בנושא הזה ???
העדכון גרסה הבא של הממיר הזה נראה לי יצא בעוד כשנה,הם מוציאים עדכון פעם בשנה (באמת.. תבדקו)...
ומשום מה אתה עדיין ב HOT ואתה גם תשאר ה HOT ולא תעבור ל YES ,תסביר לי את ההיגיון .
ההיגיון שלי הסברתי ,עובד תקין חדשני ונותן לך חווית צפייה מהנה ....
- pop_87
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 424
אם זה חם raol שם.
raol - תהנה מכל רגע.
raol - תהנה מכל רגע.
- raol
-
- טרול

אף אחד מהשלושה שסובלים כל הזמן , לא ענה למה הוא סובל מהממיר שנים ונשאר ב HOT .
אתם משלמים כסף בשביל לסבול ,אני שואל הכי פייר בעולם ,הרי זה לא ישתנה ,
אז למה לא לעבור ל YES ,זה אותו מחיר .
לגביי הממיר תקין לגמרי נקודה חדשני ואני מקבל תמורה מלאה ,לכן אני נשאר ב HOT .
אתם משלמים כסף בשביל לסבול ,אני שואל הכי פייר בעולם ,הרי זה לא ישתנה ,
אז למה לא לעבור ל YES ,זה אותו מחיר .
לגביי הממיר תקין לגמרי נקודה חדשני ואני מקבל תמורה מלאה ,לכן אני נשאר ב HOT .
נערך לאחרונה על ידי raol ב 25/05/2013 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.