של
איציק

בורך בואך לביתנו הקט.AVPRO כתב:חברים שלום רב,
כחובב אודיו/וידאו מזה שנים רבות אשר דואג להתחדש ולהתעכן בכל גאדג'ט גדול כקטן,זול כיקר, וכצופה מן הצד וחבר לא פעיל בתחום הפורום החלטתי לחרוג ממנהגי והיום הצטרפתי כחבר מן המניין וזאת על מנת לכתוב שורות אלו:
כבעליו של הרסיבר הנ"ל בגירסתו האמרקאית מזה מספר שבועות החל מצאתו לחנויות ביבשת הרחוקה לאחר שזה החליף אחר כבוד רסיבר מדגם ימאהה בגירסת פרימיום עלי להשתתף במחמאות המורעפות מצד המבקרים.
היות ואנו חיים בעולם אשר בו חידושי הטכנולוגיה מובאים בפינינו השקם והערב אזי יהיה נכון לציין ולסייג שבזמן כתיבת שורות אלו ובהשוואה לרסיברים אחרים שווי ערך כלכלי ומערכתי מגבר זה בגירסתו העכשוית הינו פריצת דרך ועילוי.
אסכם ואציין את שביעות רצוני מביצועיו של הנ"ל וזאת לאחר מבחן השוואה אישי ופרטני אותו ערכתי בחנויות המתמחות טרם רכישת הרסיבר.
ברכת שנה טובה לכולם....

ואחרי התגובות האחרונות שלך אתה תכף תכניס תגובה של :בחייאת למה אתם מתנהגים לא יפה?ADICT כתב:לא יכול להיות אתה טרול של המוסד
או מדען איראני שחדר דרך ציף של פארודגה וטקסס אינסטרומנטלי. כסוכן. סתרים של sg ורסיוור של חיים שתיאם עם איציק רכישה באיקאה...

ברוך הבא... ותתחדש.AVPRO כתב:שוב שלום,
המבחן אותו ערכתי אני כלל :
1.DENON AVR4520CI
2.PIONEER SC-67 SC65
3.YAMAHA RX-A3020
4.ONKYO TX-NR3010 5010
לאחר סקירת הנ"ל מסקנתי לאור הפרמטרים אותם הגדרתי לעצמי הביאה אותי לרכישת SC68.
ברכת שנה טובה....

sam22,sam22 כתב:אור ויתר מבקריי,
אני לא מבין מה הקשר לתמימות
הענין הוא שלא אכפת לי איך הוא השיג את הרסיבר
מחיר מלא, הנחה, גנב ממשאית, ישב בט. ר. במשרד עד שסילקו אותו עם אחד
לא מעניין
הבנאדם קנה / קיבל, בדק, התרשם, כתב
סבבה
אני אומר תודה על המידע וממשיך
פנומנלי, מעבד שארק4467 ביט......
מה אכפת לי?
מותר לו להתלהב
מותר לו לשנות דעה
מותר לו לחזור מהשינוי
מה אכפת לכם?
קחו מה שבא לכם
תסכימו או שלא ודי.
מחפשים קונספירציות מתחת לאדמה
אם הוא כותב ככה כי הוא מרגיש חייב, צר לי עליו
בעיה שלו.
הוא לא מוביל דעה ולא גורו הרסיברים הארצי...

SONYES כתב:9000es
הנה אחד כותב כי יש לו את הדגם SC-68 מקביל לשלך ובחן אותו מול מלהא חברות אחרות ומול 5010
זהו עד כאן
אני חייב לדעת![]()
היכן אפשרי לבדוק אותו מול 5010/3020 של ימהה ואונקיו
ומה זה לעומת ה-83 שלי
שנה טובה...

AVPRO כתב:שוב שלום,
המבחן אותו ערכתי אני כלל :
1.DENON AVR4520CI
2.PIONEER SC-67 SC65
3.YAMAHA RX-A3020
4.ONKYO TX-NR3010 5010
לאחר סקירת הנ"ל מסקנתי לאור הפרמטרים אותם הגדרתי לעצמי הביאה אותי לרכישת SC68.
ברכת שנה טובה....

תתחדש ותהנהאני את שלי כתבתי .. ההבדל היחידי הוא שאני יושב כל היום מול ה 86 ונהנה ממנו . והאחרים שמלגלגים כל הזמן עדיין לא ראו אותו ובטוח גם לא שמעו אותו ....
SONYESSONYES כתב:9000ES
אתה הנביא בעירו
לך יש את 86 המדהים הזה לדברך ולדברי אורח מחול ובאתר הגרמני הביקורת שלא חוסכת בכלום
ברור שפיוניר לא היו מוצאים מכשיר כל כך מהר כי 85 פורסם בספטמבר ביפן ו86 פורסם כבר לפני חודשים אחדים
מראה כי
השיפור היה הכרחי לשווק מידית פחות משנה ??
יפה לך תתחדש תהנה אחלה חג עם מכשיר כזה פיוניר כנראה הלכו קדימה כמו חיים אמר 83+70
...

תרשה לי לפקפק באמינות חבר שנרשם אתמול לפורום ומפרסם שבדק את המתחרים ו2 דגמים של פיוניר (65,67) ובסוף רכש דגם אחר ( 68 ) ... נכון שהם די דומים אבל יש שינוים גם ביכולות הכיול שלהם.9000es כתב:SONYES כתב:9000es
הנה אחד כותב כי יש לו את הדגם SC-68 מקביל לשלך ובחן אותו מול מלהא חברות אחרות ומול 5010
זהו עד כאן
אני חייב לדעת![]()
היכן אפשרי לבדוק אותו מול 5010/3020 של ימהה ואונקיו
ומה זה לעומת ה-83 שלי
שנה טובה...
SONYES
מה זה משנה מה אכתוב או מה משהו אחר יכתוב לגבי היכולת של הפיוניר 86 או ה 68 האמריקאי .
חבר חדש בפורום שנמצא באזור אחר בעולם כתב את דעתו לגבי הפיוניר 68 ולטעמו נשמע טוב יותר מהמתחרים .
מי שרוצה שיאמין מי שלא רוצה שלא יאמין .
אני את שלי כתבתי .. ההבדל היחידי הוא שאני יושב כל היום מול ה 86 ונהנה ממנו . והאחרים שמלגלגים כל הזמן עדיין לא ראו אותו ובטוח גם לא שמעו אותו .
שבת שלום ומתוק![]()
...