או מוסיף/גורם לבעיה.sam22 כתב:או שיש בדרך רסיבר שמבטל את הבעיהguyezra כתב:אולי אין הרבה בעלי DUNE + DARBEE......
LX81 הוא דגם די ישן....אם לא עודכנה בו קושחה מאז שנרכש אז בהחלט יש מצב.

או מוסיף/גורם לבעיה.sam22 כתב:או שיש בדרך רסיבר שמבטל את הבעיהguyezra כתב:אולי אין הרבה בעלי DUNE + DARBEE......

טלHDטלHD כתב:או מוסיף/גורם לבעיה.sam22 כתב:או שיש בדרך רסיבר שמבטל את הבעיהguyezra כתב:אולי אין הרבה בעלי DUNE + DARBEE......
LX81 הוא דגם די ישן....אם לא עודכנה בו קושחה מאז שנרכש אז בהחלט יש מצב....

היי עופר, תוכל בבקשה להסביר לי איך אפשר לשנות ב Dune ל 4:4:4?oferlaor כתב:במקרה שלי חובר לשני dune שונים עם שני מסכים שונים ללא בעיה.
נסה, ליתר בטחון, להעביר ידנית ב dune ל 4:4:4...

מוזר, אצלי הדרך היחידה להצליח לסנכרן בין הדיון והדרבי זה רק ב 1080p 23.976Hz ....oferlaor כתב:לפי מה שאני רואה בתיעוד, במצב rec709 ה dune עובד ב 4:4:4
אז תעבוד ב 1080p 59.94hz עם Rec.709...

אך יש איזהשהי קורלציה בין ביטרייט וחדות , בשידורים של יס, תן לי להמר, אין מספיק חדות בגלל הביטרייט הנמוך שמוקצה לכל ערוץ. ומיחד בלוריי מאוד חד בגלל ביטרייט גבוה.oferlaor כתב:mark13
זה לאו דווקא קשות לביטרייט אלא לחדות והקונטרסט של התוכן במקור. כמו כן זה השפיע ברמה שונה על אמצעי תצוגה וסוגי תכנים (לא רק בלוריי אלא ממש תכנים ספציפיים) כך שטבלה כמו שאתה מתאר לא ממש קיימת....