שווה לקנות מוצר נתמך, שני המוצרים לא נתמכים כרגע לכן אני ממליץ לא לרוכשם.maormark כתב:שווה לקנות את המוצר הבא:
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 70928.html
לאחר קופון המחיר 63$.
או את הBluetimes MX5
ב61.5$ לאחר הקופון...
בכל מקרה אם היית מעיין בפוסט הראשון של השרשור (המתעדכן בקביעות) היית רואה ששני המכשירים נמצאים ברשימה של מכשירים שאינם נתמכים כרגע (אך ייתכן מאוד שכן בעתיד, בגלל זה קיימת הרשימה הזו) אך הקישור היא לחנות Aliexpress עם מחירים מעט גבוהים יותר.
אם היית ממשיך לקרוא את הפוסט הראשון היית רואה את ההערה מדוע נוסף קישור דווקא לחנות ההיא ולגבי מציאת מכשירים במחירים זולים יותר.
הנקודה שאני רוצה להדגיש היא שלמצוא קישור למוצר זול זה לא בעיה אך המטרה גם לתת מינימום של שירות מסויים לגולשים שמעוניינים לרכוש מוצר ולדווח על מוכרים אמינים ורכישות מוצלחות.
עקב זאת הקישורים ל-Aliexpress שבפוסט הראשון הם לחנות אחת בשם Acemax שיש לי ניסיון חיובי איתה (גם מבחינת רכישה וגם תקשורת ושירות) ולחנות הרשמית של Bluetimes.
אם ביצעת רכישה מחנות זו שקישרת אליה, קיבלת את המוצר לאחר זמן סביר באריזה מקורית, חדש, ללא תקלות וכמובן במחיר זול אז אשמח שתפרסם פה זאת וכמובן אוסיף את הקישור בפוסט הראשון אחרת קשה לי לראות את התועלת שתצמח מכך (אך כמובן שאתה ראשי לחלוק על כך).