רשמתי מקודם , הכי זול שמצאתי היה 20יורו! לגבי ייבוא מוצרים מחוץ לאיחוד זה בלאגן שלם.
עריכה: הצחקתי את עצמי , ייבוא אלק, בשביל מלח... , בוא נגיד שיש לי נסיון מר עם משחק לאקסבוקס (מאחר והייתי זקוק ל NTSC ) . שילמתי ביותר מדי זמן ובנוסף עוד מעמ...
איזה חצופים, קיבלתי את המכונה מבאליגם, קיבלתי מלח חמאה דוגמית...
ושילמתי על זה עוד 10 שקלים לעוד "חבילה" וגם בזמנה שלהם כתוב "חבילה"
מסתבר שזה דוגמית שהם מכניסים לחד פעמי כזה, ומוכרים...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
זה באמת נראה מצחיק הדוגמית שלהם, אבל האמת שזה מספיק לדי הרבה פעמים.
לטעמי האישי, למנה מספיקה חצי כפית מהחומר הזה. יוצא ממש טעים..
לגבי שמן, בינתיים ניסיתי עם שמן זית (לא מומלץ), עם שמן קנולה (לא רע בכלל) ועם שמן תירס (הכי טעים בינתיים). ממליץ לשים בערך חצי מהכף מדידה שלהם של השמן (הקטנה). יוצא טוב יותר לטעמי.
MP3 איך המכשיר ? הסתדרת עם הניקיון?
ניסינו למצוא אלטרנטיבות אתמול האמת לשימוש בסיר חימום מחוץ לקופסא , הבעיה הייתה שהכבל קצר מדי , כנראה מחכה לי פרויקט שדרוג (או שנמוך) לכל המכונה..
יש לי את אותו מכשיר, והאמת אני לא מבין על איזה ניקיון אתה מדבר.. אמנם זה לא יותר מדי, אבל יצא לי כבר להשתמש בה כשבע פעמים, והדבר היחידי שניקיתי זה הסיר (והמגש). המכונה עצמה נשארת מבריקה.
מיד בסיום העבודה (כשהוא כבוי ומרוקן כמובן), שפכתי מים והדלקתי. נתתי להם לרתוח קצת ושפכתי. כשהוא התקרר, העברתי נייר סופג ובזה סגרתי את הסיפור.
מדי פעם אוציא אותו לשטיפה רצינית יותר.
סה"כ לא ביג דיל.
בעקבות האדים כל המכונה הופכת להיות שמנונית מבפנים. הלוואי והסיר זאת הייתה הבעיה היחידה:).
...
האמת לא בדיוק אותה מכונה, אבל מאוד מאוד דומה. מוזר, אצלי אין כלום (לפחות לא משהו שרואים). מצטברים אדים על הזכוכית (פלסטיק), אבל מיד עם סיום הפעולה ופתיחת הדלת הם נעלמים ולא משאירים אחריהם סימן.
אולי אתה קצת יותר קפדן ממני בנושאים האלה, אבל אני לא רואה שם שום דבר שדורש ניקיון.
בעקבות האדים כל המכונה הופכת להיות שמנונית מבפנים. הלוואי והסיר זאת הייתה הבעיה היחידה:).
...
האמת לא בדיוק אותה מכונה, אבל מאוד מאוד דומה. מוזר, אצלי אין כלום (לפחות לא משהו שרואים). מצטברים אדים על הזכוכית (פלסטיק), אבל מיד עם סיום הפעולה ופתיחת הדלת הם נעלמים ולא משאירים אחריהם סימן.
אולי אתה קצת יותר קפדן ממני בנושאים האלה, אבל אני לא רואה שם שום דבר שדורש ניקיון.
...
לאלא , תאמין לי שאני לא מהקפדנים , אם כבר האישה קצת יותר מקפידה גם אצלי האדים יוצאים לאחר פתיחת הדלת כל העניין עלה דווקא אחרי הפעם שכן התחלתי לנקות את המסביב , חוץ מכל הפלסטיק מסביב , הכי גרוע היה ב"תקרה" של המכשיר אם זה נקי וחלק אז המכונה שלך במצב הרבה יותר טוב משלי .