מכבי תל אביב בכדורסל
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
דווקא הרבעון הראשון נגמר טוב...
- yoramw
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 225
הנחמה הקטנה היא שגם פאנתניקוס ניראת רע למדי
אם מכבי תיכנס למישחק והיוונים ימשיכו בצורה כזאת, יש סיכוי טוב.
אם מכבי תיכנס למישחק והיוונים ימשיכו בצורה כזאת, יש סיכוי טוב.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אני לא מבין איך היוונים לא חטפו טכנית עדיין על הלייזרים על העיניים של בלאט, סופו (בעונשין ובריבאונד) וכו׳.
זה כ״כ מסוכן (במיוחד הירוק), צריך להעניש את הקבוצה בגדול על זה.
הבעיה היא שכצפוי - השופטים לטובת פאנא (עוד מימי קאזאן...)
זה כ״כ מסוכן (במיוחד הירוק), צריך להעניש את הקבוצה בגדול על זה.
הבעיה היא שכצפוי - השופטים לטובת פאנא (עוד מימי קאזאן...)
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
זהו סופו של הסופו .
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
זה עבר,
זה נגמר,
קצה חלום, ודי
...........
אבל
למכבי
זה נגמר,
קצה חלום, ודי
...........
אבל
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
בלאט
למרות הטכנית
מאמן ענק
למרות הטכנית
מאמן ענק
העם דורש..... כל מיני דברים
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
מכבי חייבים להתלונן על השיפוט.
2 עברות על בורשטיין ועוד טכנית להוא שבעט בכדור, פשוט מגוחך.
זה בלי להתייחס ללייזרים והאזעקות... פשוט נבלות האוהדים האלה.
2 עברות על בורשטיין ועוד טכנית להוא שבעט בכדור, פשוט מגוחך.
זה בלי להתייחס ללייזרים והאזעקות... פשוט נבלות האוהדים האלה.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
בסוף היה מעל ומעבר ממה שציפיתי.
במבט לעונה הבאה:
מכבי חייבת רכז זר ברמה גבוהה.
סופו, מאלט ופאפה הביתה.
סנטר ברמה טובה ואת הלפרין.
5 זרים ולא יותר.
במבט לעונה הבאה:
מכבי חייבת רכז זר ברמה גבוהה.
סופו, מאלט ופאפה הביתה.
סנטר ברמה טובה ואת הלפרין.
5 זרים ולא יותר.
- Omri617
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2291
לא נעלמו ה 5 שניות האחרונות??
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
שאפו למכבי, סדרה מרשימה ומהנה מאוד!!!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
מבחינת יכולת בלאט הוציא מים מהסלע כדי להתמודד שווה בשווה עם פאנא
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
.osherov כתב:רבע ראשון,
זה המפתח לדעתי...אם היוונים לא בורחים לנו אנחנו לוקחים את המשחק!!!
ואז נתחיל לחשוב איך עוברים את הרוסים בחצי...
ממש. מכבי הובילו בשתים בסוף הראשון. חזון אחרית הימים.
אחרי השתים האלו קיוויתי לחמש מינוס בחצי וקיבלתי 9 בחצי. רציתי שההפרש לא יעלה על 9 בכלל וגם פה נפלתי ואז קרה הגרוע מכל. מכבי הגיעה למשחק צמוד בסוף והפסידה בצורה שאני לא נתקלתי עדיין. מן חצי בורשטייניאדה לבין חצי עבירה. משהו מאוד מוזר אבל מה שבטוח זה שהקבוצה שהגיע לה יותר נצחה ומה שיותר עצוב זו העובדה שצסק'א וברצלונה חזקות משמעותית מפאנא ומכבי
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
כל הכבוד למכבי כל הכבוד לפאו כל הכבוד על הסדרה הנפלאה הזאת.
מכבי הגיעה לבאר וכמעט הצליחה לשתות את המיים משם אבל הייונים בשיניים וקצת עם עזרת השופטים הצליחו לעבור את מכבי.
כשטל קיבל את הכדור ב 1 הפרש עם 6 שניות על השעון, ממש קיבלתי דה-ז-וו לסל ההוא לפני 11 שנים. אז הסל של שארף הביא רק להארכה ואתמול חשבתי שזה יביא לנו לניצחון במגרש המטורף והביתי הזה.
למרות שבדר"כ אני מקלל שופטים סידרתי (כדורגל וכדורסל) דווקא אתמול בשניות האחרונות לדעתי לא היה צריך לשרוק לעברה על טל (למרות שנעשתה עליו עברה אחת לפחות). משחק כדורסל לא צריך להיות מוכרע על ידי השופטים אלא עי ידי השחקנים על המגרש ואתמול בורשטיין ומכבי לא איימו על הסל בשניות האחרונות ולכן זה לא נכון להכריע סדרה בגלל עברה באזור לא מאיים על המגרש (זה לא דומה לעברה שנעשתה על שארס במשחק השני כי שם העברה מנעה סל), ככה זה ב NBA וככה זה צריך להיות באירופה. בשניות הסיום השחקנים צריכים להכריע על המגרש ושופטים צריכים לשרוק רק כאשר קיימת עברה שמשפיע על סיכוי אמיתי לעשות סל
שאפו למכבי על עונה אירופית מעולה
מכבי הגיעה לבאר וכמעט הצליחה לשתות את המיים משם אבל הייונים בשיניים וקצת עם עזרת השופטים הצליחו לעבור את מכבי.
כשטל קיבל את הכדור ב 1 הפרש עם 6 שניות על השעון, ממש קיבלתי דה-ז-וו לסל ההוא לפני 11 שנים. אז הסל של שארף הביא רק להארכה ואתמול חשבתי שזה יביא לנו לניצחון במגרש המטורף והביתי הזה.
למרות שבדר"כ אני מקלל שופטים סידרתי (כדורגל וכדורסל) דווקא אתמול בשניות האחרונות לדעתי לא היה צריך לשרוק לעברה על טל (למרות שנעשתה עליו עברה אחת לפחות). משחק כדורסל לא צריך להיות מוכרע על ידי השופטים אלא עי ידי השחקנים על המגרש ואתמול בורשטיין ומכבי לא איימו על הסל בשניות האחרונות ולכן זה לא נכון להכריע סדרה בגלל עברה באזור לא מאיים על המגרש (זה לא דומה לעברה שנעשתה על שארס במשחק השני כי שם העברה מנעה סל), ככה זה ב NBA וככה זה צריך להיות באירופה. בשניות הסיום השחקנים צריכים להכריע על המגרש ושופטים צריכים לשרוק רק כאשר קיימת עברה שמשפיע על סיכוי אמיתי לעשות סל
שאפו למכבי על עונה אירופית מעולה
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אהלן אריהosherov כתב: למרות שבדר"כ אני מקלל שופטים סידרתי (כדורגל וכדורסל) דווקא אתמול בשניות האחרונות לדעתי לא היה צריך לשרוק לעברה על טל (למרות שנעשתה עליו עברה אחת לפחות). משחק כדורסל לא צריך להיות מוכרע על ידי השופטים אלא עי ידי השחקנים על המגרש ואתמול בורשטיין ומכבי לא איימו על הסל בשניות האחרונות ולכן זה לא נכון להכריע סדרה בגלל עברה באזור לא מאיים על המגרש (זה לא דומה לעברה שנעשתה על שארס במשחק השני כי שם העברה מנעה סל), ככה זה ב NBA וככה זה צריך להיות באירופה. בשניות הסיום השחקנים צריכים להכריע על המגרש ושופטים צריכים לשרוק רק כאשר קיימת עברה שמשפיע על סיכוי אמיתי לעשות סל
שאפו למכבי על עונה אירופית מעולה...
אני לא מסכים איתך בנוגע לאי שריקה.
טל ניסה למסור את הכדור למעלה, ובגלל העבירה הוא לא הצליח. זה היה התרגיל שבלאט תיכנן.
ב NBA לא שורקים לעבירות בשניות הסיום באיזורים לא מאיימים רק כשיש מצב בו אתה מנסה בכוונה לשלוח את הקבוצה היריבה לקו כי איבדת סיכוי לנצח בדרך אחרת, ואז אתה מתחיל לפוצץ בכל מקום על המגרש.
גם במצב כזה הדעות חלוקות, אבל עוד איכשהו אני יכול להבין שלא שורקים. אני אישית חושב שכן צריך לשרוק גם במצב כזה - אבל לעבירה בלתי ספורטיבית - וזה כבר ימנע את זה.
אתה לא יכול להשאיר כזה שיקול דעת לשופטים - במשחק עליה לפיינל פור - בנקודה הפרש - כשמכבי צריכה להגיע לסל כמה שיותר מהר. העבירה שנעשתה על טל שקולה לזה ששחקן פנא היה מחבק אותו ולא נותן לו לזוז , אז גם לא לשרוק? הרי אלה שניות הסיום, וטל בכלל בחצי של מכבי.
איך ציפית שמכבי תגיע לסל של פנאתנייקוס? מה, כל יום שלף ושארפ על המגרש?
ובכל זאת אני מסכים עם השאפו שנתת למכבי.
אגב,
שאפו לאוברדוביץ על האומץ לשמירת לחץ על כל המגרש ב-5 שניות האלה.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מני,
ראיתי את המהלך האחרון לא מעט פעמים וחייבים להגיד את האמת. הייתה אומנם עברה, אבל אף אחד לא תפס את טל מלמסור את הכדור. זאת הייתה הגנה אגרסיבית של היוונים. גם ב NBA לא שורקים על מהלך כזה...
ראיתי את המהלך האחרון לא מעט פעמים וחייבים להגיד את האמת. הייתה אומנם עברה, אבל אף אחד לא תפס את טל מלמסור את הכדור. זאת הייתה הגנה אגרסיבית של היוונים. גם ב NBA לא שורקים על מהלך כזה...
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
לא שיכנעת אותיosherov כתב:מני,
ראיתי את המהלך האחרון לא מעט פעמים וחייבים להגיד את האמת. הייתה אומנם עברה, אבל אף אחד לא תפס את טל מלמסור את הכדור. זאת הייתה הגנה אגרסיבית של היוונים. גם ב NBA לא שורקים על מהלך כזה......
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
חברים אתם מפספסים את הנקודה פה!
במגרש יווני 5 שניות לסיום עם 20 אלף אוהדים ושיפוט ביתי (מובהק)
אף שופט לא ישרוק אפילו 3 עברות כאלו!
תחשבו לבד מה המשמעות!
במגרש יווני 5 שניות לסיום עם 20 אלף אוהדים ושיפוט ביתי (מובהק)
אף שופט לא ישרוק אפילו 3 עברות כאלו!
תחשבו לבד מה המשמעות!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
אחרי מספר הילוכים חוזרים אני חייב לומר שבזמן ניסיון המסירה של בורשטיין לא היתה עבירה!!! פשוט אומנות של התמנון (דיאמנטידיס למי שלא מכיר אותו בשם הקוד שלו). בפעם הראשונה בה הפריעו לו אני לא בטוח אם היתה או לא. מה שבטוח במאה אחוז, זה שהיתה עבירה על לנגפורד בחדירה לסל דקה לפני.
אני חושב שבכל חמשת המשחקים השיפוט היה בין שקול לבין לטובת פאנאתינייקס.
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, לא רואה מצב שצסקא וברסה לא בגמר. זה הכי עצוב.
אני חושב שבכל חמשת המשחקים השיפוט היה בין שקול לבין לטובת פאנאתינייקס.
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, לא רואה מצב שצסקא וברסה לא בגמר. זה הכי עצוב.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
ואני בכלל אוהד הפועל!!
- adirbooking
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
הפועל ירושלים לפחותmolvy כתב:ואני בכלל אוהד הפועל!!...