[אוחד] הצטרפות ל-Power NGN

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)

שליחה

מה זה פילטר ראשי?

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

אחד גדול בארון תקשורת על הקו במקום על כל נק' עם טלפון.

היו לי רעשים על הקו והיום טכנאי התקין ומאז הכל תקין.
שי

cobraf
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 764

שליחה

תוצאות של 30M עם POWERNGN וגיימר
[img2=550x305]http://i879.photobucket.com/albums/ab35 ... edtest.png[/img2]

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

היום הצטרפתי לPNGN של בזק בינלאומי. חשבתי לבדוק חודש חינם את המהירות.
אני גם מחובר לNETVISION.
עשיתי עכשיו (בהפרש של 5 דקות) בדיקת מהירות של כל אחד מהם.
תראו את התוצאות...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

rgulian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 709
שם מלא: רמי

מי כאן עם IP שמתחיל ב-84 NGN חייגן בזק בינלאומי + הוט?

שליחה

אתמול התחברתי ל-NGN 12 מגה.
עד עכשיו היה לי ללא חייגן .
IP שלי מתחיל ב-84 .
אמרה לי שכל מי שקיבל 31 ,היה בפילוט ,מעכשיו מקבלים - 84 או 82 .

גם אצלכם זה ככה ?

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

מעכשיו אין הבדל מה הכתובת אתה עדיין עובר דרך הכבל

rgulian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 709
שם מלא: רמי

שליחה

תודה...

trinix
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

האם אפשר לחזור להגדרות הקודמות של הראוטר, קרי:חיבור איי.פי דינמי במקום L2TP(לינוקס, חיבור כבלים)?

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

כן, להיכנס לממשק שלו ולשנות זאת? במידה ואתה לא יודע וכו', יש דרך נורא פשוטה, זה פשוט לעשות לנתב איפוס.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

Re: מי כאן עם IP שמתחיל ב-84 NGN חייגן בזק בינלאומי + הוט?

שליחה

"אתמול התחברתי ל-NGN 12 מגה.
IP שלי מתחיל ב-84 .
אמרה לי שכל מי שקיבל 31 ,היה בפילוט ,מעכשיו מקבלים - 84 או 82 "
נציג מחלקת טכנית אמר לי היום שהנתונים שיש לך לא נכונים שחייבים עם כתובת 31 כדי שהשרתים יזהו את 31 כדי לעבור
לכבל החדש לא הישן. הסיבה הכי נכונה לפי דעתי היא שבחייגן יש להם יותר שליטה ברוחב הפס מאשר ללא חייגן
אשמח לקבל נתונים המשווים בין הכבל החדש לבין הישן תודה
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 12/01/2012 14:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

T3hTh1s
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

שליחה

זה פשוט מביך שחברה שמפגיזה עם קמפיינים באינטרנט ובטלויזיה, המעודדים אותנו במפורש להרים טלפון לבזק ולשאול "האם חוברנו", לא יודעת לספק תשובות אמיתיות וקונקרטיות ברגע האמת. מקווה שהישועה תגיע מ CCC בפברואר.

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578

Re: מי כאן עם IP שמתחיל ב-84 NGN חייגן בזק בינלאומי + הוט?

שליחה

uh99 כתב:"אתמול התחברתי ל-NGN 12 מגה.
IP שלי מתחיל ב-84 .
אמרה לי שכל מי שקיבל 31 ,היה בפילוט ,מעכשיו מקבלים - 84 או 82 "
נציג מחלקת טכנית אמר לי היום שהנתונים שיש לך לא נכונים שחייבים עם כתובת 31 כדי שהשרתים יזהו את 31 כדי לעבור
לכבל החדש לא הישן. הסיבה הכי נכונה לפי דעתי היא שבחייגן יש להם יותר שליטה ברוחב הפס מאשר ללא חייגן
אשמח לקבל נתונים המשווים בין הכבל החדש לבין הישן תודה
...
רגע אז אני לא מבין,

חלק אומרים פה של-31 אף אחד כבר לא מחובר כי זה היה רק בפילוט, עכשיו אומרים אחרת :מבולבל:

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לא רק אתה מבולבל ..............
"אם אתה לא מגדיר חייגן אתה לא עובר דרך המערכות של בב"ל ובגלל זה אתה לא תוכל לגלוש דרך הכבל החדש מה זאת אומרת >>> לקוח שמחובר ללא חייגן הוא מחובר דרך מערכות הוט והוא מקבל אינטרנט מהוא אחרי שבב"ל מספקת רוחב פס להוט והיא מחלקת את זה על הלקוחות שלה ובגלל זה אתה לא עובר דרך המערכות של בב"ל ומקבל כתובת IP 84.X.X.X . אז שאתה מגדיר חייגן אתה כן עובר במערכות של בב"ל ואז תוכל לגלוש דרך הכבל החדש " כך נכתב ע"י נציג בזק בינלאומי אתמול בפייס שלהם

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

uh99 כתב:לא רק אתה מבולבל ..............
"אם אתה לא מגדיר חייגן אתה לא עובר דרך המערכות של בב"ל ובגלל זה אתה לא תוכל לגלוש דרך הכבל החדש מה זאת אומרת >>> לקוח שמחובר ללא חייגן הוא מחובר דרך מערכות הוט והוא מקבל אינטרנט מהוא אחרי שבב"ל מספקת רוחב פס להוט והיא מחלקת את זה על הלקוחות שלה ובגלל זה אתה לא עובר דרך המערכות של בב"ל ומקבל כתובת IP 84.X.X.X . אז שאתה מגדיר חייגן אתה כן עובר במערכות של בב"ל ואז תוכל לגלוש דרך הכבל החדש " כך נכתב ע"י נציג בזק בינלאומי אתמול בפייס שלהם
...
אצלי כרגע, עם חייגן - ה-IP מתחיל ב-82.
ככה זה אמור להיות? זה אומר שאני כולש דרך הכבל החדש?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

...
אתה טועה .. בזק בינלאומי יכולים לנתב את מי שמחובר לMLPS בלי בעייה דרך איזה כבל שהם רוצים ..

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

IamEzio כתב:
...
אתה טועה .. בזק בינלאומי יכולים לנתב את מי שמחובר לMLPS בלי בעייה דרך איזה כבל שהם רוצים ..
...
אז יוצא שסתם אומרים לנו שכדי לגלוש דרך הכבל החדש חייבים חייגן???

קיצר - נראה לי שבוע הבא פשוט אתקשר אליהם ואבדוק אם אפשר לחזור לחיבור ללא חייגן ועדיין לגלוש דרך הכבל בחדש....

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

IamEzio כתב:
...
...
MPLS – Multiprotocol Label Switching
http://study.eitan.ac.il/sites/index.ph ... page_id=95

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

אחרי שהופסק הפיילוט וה IP השתנה מ 31 ל 84 אני חווה האטה בגלישה ובעיות הזרמה מ YOUTUBE :( :(

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

uh99 ,בכל מקרה אתה מתחבר דרך השרתים של הוט גם בחייגן וגם בלי חייגן ,זה לא שיש לך סיב אופטי ישיר מהבית שלך לחוות השרתים שלהם,הוט נותנים לך IP , אחרי שאתה מקבל IP מהוט,אתה מנותב לבזק בין לאומי ומשם עוברת כל התעבורה , ככה זה עובד וזה מה יש .. ההבדל במהירות בין MPLS לבין L2TP הוא שבMPLS אתה מתחבר ובזק בין לאומי לא רואים אותך ,לא יכולים להגביל אותך (זאת בדיוק הסיבה שאם אתה מוגדר בתשתית על רוחב פס גבוהה יותר מהרוחב פס בספק אז הרוחב פס נקבע לפי התשתית כי הספק פשוט לא יכול להגביל אותך בMPLS) ,לא יכולים לעשות Traffic Shaping לחיבור שלך ,אז מה שהם פשוט עושים זה מגדירים QOS נמוך לכל מי שמתחבר לMPLS ,זאת אומרת שהתעדוף של מי שמתחבר בMPLS הוא נמוך ולכן גם המהירות ברצפה , לעומת זאת כשאתה מתחבר עם חייגן - L2TP הספק יכול לתעדף כל אחד בנפרד לטוב ולרע (כמובן גם בהתאם לעומס על הספק. . ) ,אם אתה משתמש בשירות X אז הם יכולים לגרום לו לעבוד איטי יותר או מהר יותר ,שירות Y לגרום לו לעבוד לאט או מהר יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081

שליחה

(Y) אמת לאמיתה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”