התחדשתי ברמקולים חלומיים Klipsch REFERENCE RF-82MKII התרשמות + תמונות .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
sam22 כתב:לא הבנתיdaycalon כתב:לגבי אותו מנכל הוא עדיין חי בארץ ככה שבאמת לא משנה איזה מערכת קולנוע ביתי או בית יש לו.
......
גם אני לא
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

תגיד הכל בסדר?daycalon כתב:טוב הסבר.
איכות החיים בארץ כול כך נמוכה שלא משנה כמה כסף יש לך איזה בית יש לך ואו קולנוע ביתי.
אנו חיים במדינת עולם שלישי....
גם בארה״ב יש שחיים ברמת חיים מחפירה .
יש פה אנשים שחיים באיכות חיים חבל״ז וכנראה ידידנו המנכ״ל הוא אחד מהם ושיבושם לו.
אחלה מדינה יש לנו. אחת הטובות ביותר
כנראה ששכחת מה קורה בעולם- ארצות ערב, סין, רוסיה, צפון קוריאה, טורקיה, אירופה קורסת בגלל עצלנות ומוסר ירוד, שאמשיך?
מי שלא רוצה ניתן לעזוב
זה לא קומוניזם פה ולא מחזיקים אף אחד בכח
מעבר לזה אם לא שמת לב זה פורום אודיו ולא מעניין לערב את הדברים הללו פה. לצורך זה יש הפגנות או פורומים בנושא, בהצלחה
כנראה ששכחת מה קורה בעולם- ארצות ערב, סין, רוסיה, צפון קוריאה, טורקיה, אירופה קורסת בגלל עצלנות ומוסר ירוד, שאמשיך?
מי שלא רוצה ניתן לעזוב
מעבר לזה אם לא שמת לב זה פורום אודיו ולא מעניין לערב את הדברים הללו פה. לצורך זה יש הפגנות או פורומים בנושא, בהצלחה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
אני לא בטוח בכך, אבל נו שויין, שיהיהyarino כתב:לא אמרתי שצריך להיות מנכ״ל, האדם הזה מאוד אמיד והתמזל מזלי להתארח אצלו.
אבל את הבית שיש לו כדורגלן יכול רק לחלום עליו....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

Balance כתב:אחלה מדינה יש לנו. אחת הטובות ביותר
מי שלא רוצה ניתן לעזוב
מעבר לזה אם לא שמת לב זה פורום אודיו ולא מעניין לערב את הדברים הללו פה. לצורך זה יש הפגנות או פורומים בנושא, בהצלחה...
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
LiorDrZ כתב:לדעתי סדרת 80X קצת מוערכת יתר על המידה ככל הנראה בגלל המראה החיצוני. ברמת המחיר של הרמקול הזה אני יכול למצוא רמקולים טובים יותר שאולי יראו קצת פחות טוב וישמעו הרבה יותר טוב.
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.
ליאור...
מסכים איתך ותהיה בטוח שלא תהיה לי בעיה "להתפשר" גם על אחד ממותגי העל של thiel או מרטין לוגן, למרות שהם פחות נפוצים אצלנו בארץ
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
איזה יופי של פשרותbariko כתב:
מסכים איתך ותהיה בטוח שלא תהיה לי בעיה "להתפשר" גם על אחד ממותגי העל של thiel או מרטין לוגן, למרות שהם פחות נפוצים אצלנו בארץ...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אבי ידידי, בוקר טובbariko כתב:LiorDrZ כתב:לדעתי סדרת 80X קצת מוערכת יתר על המידה ככל הנראה בגלל המראה החיצוני. ברמת המחיר של הרמקול הזה אני יכול למצוא רמקולים טובים יותר שאולי יראו קצת פחות טוב וישמעו הרבה יותר טוב.
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.
ליאור...
מסכים איתך ותהיה בטוח שלא תהיה לי בעיה "להתפשר" גם על אחד ממותגי העל של thiel או מרטין לוגן, למרות שהם פחות נפוצים אצלנו בארץ...
שני המותגים שנקבת, בעלי אופי סאונד שונה לחלוטין.
השאלה מה בדיוק אתה מחפש...?
איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע...
זה "לא רק" לקנות רמקול יקר, ולומר שיש לי רמקול יקר.
הרמקול צריך לשרת אותך ולא להפך
סדרה 800 D לנשל נשמעת שונה מאוד מסדרה S או סדרה N ובטח מסדרת המטריקס (שלטעמי המאוזנת ביותר
בשביל לקבל חוויה "טוטלית" מהרמקולים האילו (במיוחד סדרה D וסדרה S) צריך אלקטרוניקה משובחת במיוחד ואחת שתתאים כמו יד לכפפה, ועדיף אלקטרוניקה עם אופי משלה בכדי להתאזן עם הניטרליות "הקרירה" (לטעמי)של סדרות ה-800,
אגב CLASSE עובד יופי טופי עם B&W בסדרות הגבוהות ביותר.
ובכדי להזיז שני 802D באופן "איכותי" צריך זוג CLASSE מונובלוקים שעולים גם הם "הון" לא קטן.
אני ממליץ לך:
א. להיות יותר טולראנטי ולא לקפוץ על "מותגים" ויוקרה (שלעיתים פחות משרתת אותנו אבל זה "עושה בלב טוב" שיש לנו...
ב. להגדיר מה אתה מחפש בדיוק
ג. להגדיר תקציב ולדעת אך לחלק אותו נכון, רמקולים - הגברה/משולב - קדם(במידה ועובדים עם פאואר בלבד) - DAC איכותי (שאיתו ינתן להתחבר גם למחשב/סטרימר ולא להיות מקובע על CD) - מקור טוב (לרוב כיום זה מחשב).
ד. ללכת "פיזית" לשמוע, לא להיות עצלן ולקוות שזה יישמע טוב אצלך, כיט כבר אני אומר לך שאם זאת המנטרה יחכו לך הרבה אכזבות והפסד כלכלי בכיס.
כל שאלה שתהיה לך, נשמח לעזור ולייעץ לך
(שם לא תצטרך לפתוח את הכיס)
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שלקולנוע בייתי צריך לחפש את הרמקול המתאים לו . ומומלץ יהיה שכל הסט יהיה זהה .itay123 כתב:
אני ממליץ לך:
א. להיות יותר טולראנטי ולא לקפוץ על "מותגים" ויוקרה (שלעיתים פחות משרתת אותנו אבל זה "עושה בלב טוב" שיש לנו...)
ב. להגדיר מה אתה מחפש בדיוק![]()
ג. להגדיר תקציב ולדעת אך לחלק אותו נכון, רמקולים - הגברה/משולב - קדם(במידה ועובדים עם פאואר בלבד) - DAC איכותי (שאיתו ינתן להתחבר גם למחשב/סטרימר ולא להיות מקובע על CD) - מקור טוב (לרוב כיום זה מחשב).
ד. ללכת "פיזית" לשמוע, לא להיות עצלן ולקוות שזה יישמע טוב אצלך, כיט כבר אני אומר לך שאם זאת המנטרה יחכו לך הרבה אכזבות והפסד כלכלי בכיס.
כל שאלה שתהיה לך, נשמח לעזור ולייעץ לך![]()
(שם לא תצטרך לפתוח את הכיס)...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
עם המטרה של אבי זה עבור קולנוע בעיקר/בלבד, אז חיפוש עבור זוג monsterים כמו ה-802D בכלל לא רלוונטי בטח בחלל כשלו. אני חושב שהפוקאל שלו בהחלט עושה ואף מעבר את העבודה והחוויה9000es כתב:אין ספק שלקולנוע בייתי צריך לחפש את הרמקול המתאים לו . ומומלץ יהיה שכל הסט יהיה זהה .itay123 כתב:
אני ממליץ לך:
א. להיות יותר טולראנטי ולא לקפוץ על "מותגים" ויוקרה (שלעיתים פחות משרתת אותנו אבל זה "עושה בלב טוב" שיש לנו...)
ב. להגדיר מה אתה מחפש בדיוק![]()
כל שאלה שתהיה לך, נשמח לעזור ולייעץ לך![]()
(שם לא תצטרך לפתוח את הכיס)......
אם עסקינן במוזיקה, פה שידוך וגוון נכנס יותר לקונפליקטים. וכמובן תקציבית הפער גדל מאוד מאוד מאוד.