התחדשתי ברמקולים חלומיים Klipsch REFERENCE RF-82MKII התרשמות + תמונות .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 566
שם מלא: daycalon
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #181 

לגבי אותו מנכל הוא עדיין חי בארץ ככה שבאמת לא משנה איזה מערכת קולנוע ביתי או בית יש לו.
(n)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #182 

daycalon כתב:לגבי אותו מנכל הוא עדיין חי בארץ ככה שבאמת לא משנה איזה מערכת קולנוע ביתי או בית יש לו.
(n)
...
לא הבנתי

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17935
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #183 

sam22 כתב:
daycalon כתב:לגבי אותו מנכל הוא עדיין חי בארץ ככה שבאמת לא משנה איזה מערכת קולנוע ביתי או בית יש לו.
(n)
...
לא הבנתי
...

גם אני לא :( :(

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 221 פעמים

שליחה #184 

istarmini כתב:
sam22 כתב:
(n)
...
לא הבנתי
...

...
גם אני לא :?
....

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #185 

yarino כתב:
istarmini כתב:
sam22 כתב:
(n)
...
לא הבנתי
...

...
גם אני לא :?
...
גם אני לא :מבולבל:

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #186 

טוב הסבר.
איכות החיים בארץ כול כך נמוכה שלא משנה כמה כסף יש לך איזה בית יש לך ואו קולנוע ביתי.
אנו חיים במדינת עולם שלישי.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 221 פעמים

שליחה #187 

הנושא שנדון הוא רמקולים ולא ממון אישי של אדם זה או אחר, במקרה יצא לי להתארח אצל האדון שיש ברשותו את הרמקולים המדוברים אז ציינתי זאת.
....

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #188 

נכון הנושא רמקולים. ןטוב שכך :לארואהשומעמדבר:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #189 

daycalon כתב:טוב הסבר.
איכות החיים בארץ כול כך נמוכה שלא משנה כמה כסף יש לך איזה בית יש לך ואו קולנוע ביתי.
...
תגיד הכל בסדר?

גם בארה״ב יש שחיים ברמת חיים מחפירה .

יש פה אנשים שחיים באיכות חיים חבל״ז וכנראה ידידנו המנכ״ל הוא אחד מהם ושיבושם לו.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #190 

daycalon כתב:טוב הסבר.
...
תודה
הבנתי.
אבל מה הקשר?

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #191 

רמת חיים לא נאמדת בכמות המזומנים שיש לך בבנק.
איכות החיים בארץ היא מהנמוכות ביותר שיש .
והייתי בכול חור שקיים על הגלובוס.

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2621
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #192 

אחלה מדינה יש לנו. אחת הטובות ביותר
כנראה ששכחת מה קורה בעולם- ארצות ערב, סין, רוסיה, צפון קוריאה, טורקיה, אירופה קורסת בגלל עצלנות ומוסר ירוד, שאמשיך?
מי שלא רוצה ניתן לעזוב
זה לא קומוניזם פה ולא מחזיקים אף אחד בכח

מעבר לזה אם לא שמת לב זה פורום אודיו ולא מעניין לערב את הדברים הללו פה. לצורך זה יש הפגנות או פורומים בנושא, בהצלחה

daycalon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #193 

O.Kחזרה לשגרה

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #194 

yarino כתב:לא אמרתי שצריך להיות מנכ״ל, האדם הזה מאוד אמיד והתמזל מזלי להתארח אצלו.
אבל את הבית שיש לו כדורגלן יכול רק לחלום עליו.
...
אני לא בטוח בכך, אבל נו שויין, שיהיה :D

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #195 

Balance כתב:אחלה מדינה יש לנו. אחת הטובות ביותר
כנראה ששכחת מה קורה בעולם- ארצות ערב, סין, רוסיה, צפון קוריאה, טורקיה, אירופה קורסת בגלל עצלנות ומוסר ירוד, שאמשיך?
מי שלא רוצה ניתן לעזוב
זה לא קומוניזם פה ולא מחזיקים אף אחד בכח

מעבר לזה אם לא שמת לב זה פורום אודיו ולא מעניין לערב את הדברים הללו פה. לצורך זה יש הפגנות או פורומים בנושא, בהצלחה
...
(Y)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #196 

LiorDrZ כתב:לדעתי סדרת 80X קצת מוערכת יתר על המידה ככל הנראה בגלל המראה החיצוני. ברמת המחיר של הרמקול הזה אני יכול למצוא רמקולים טובים יותר שאולי יראו קצת פחות טוב וישמעו הרבה יותר טוב.
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.

ליאור
...

מסכים איתך ותהיה בטוח שלא תהיה לי בעיה "להתפשר" גם על אחד ממותגי העל של thiel או מרטין לוגן, למרות שהם פחות נפוצים אצלנו בארץ :lol:

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #197 

bariko כתב:

מסכים איתך ותהיה בטוח שלא תהיה לי בעיה "להתפשר" גם על אחד ממותגי העל של thiel או מרטין לוגן, למרות שהם פחות נפוצים אצלנו בארץ :lol:
...
איזה יופי של פשרות (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #198 

bariko כתב:
LiorDrZ כתב:לדעתי סדרת 80X קצת מוערכת יתר על המידה ככל הנראה בגלל המראה החיצוני. ברמת המחיר של הרמקול הזה אני יכול למצוא רמקולים טובים יותר שאולי יראו קצת פחות טוב וישמעו הרבה יותר טוב.
bariko,
כשהייתי ילד היה תלוי לי בחדר, פוסטר של למבורגיני קונטש בצבע צהוב. ובתור ילד, חשבתי שזה הרכב הכי טוב והכי יפה בעולם. היום בתור אדם יחסית מבוגר אני מודע לכך שזה היה רכב מפחיד, עם אחוז תאונות קטלניות מאד גדול ועם תיבת הילוכים וקלאצ' ששלחו אותך לרופא הברכיים הכי טוב בשכונה.
בקיצור ידידי מה שאני מנסה לומר כאן שלמרות מראהו המרהיב של הרמקול הזה הוא קצת בעייתי. וגם אם זה חלום, ויום אחד החלום כן יתגשם וכן תוכל לרכוש רמקול ברמה הזו. אל תגביל את עצמך רק לרמקול הזה יש עוד רמקולים טובים ממנו בשוק.

ליאור
...

...
אבי ידידי, בוקר טוב (f)
שני המותגים שנקבת, בעלי אופי סאונד שונה לחלוטין.
השאלה מה בדיוק אתה מחפש...? :מבולבל:
איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע...
זה "לא רק" לקנות רמקול יקר, ולומר שיש לי רמקול יקר. (f)
הרמקול צריך לשרת אותך ולא להפך :wink:

סדרה 800 D לנשל נשמעת שונה מאוד מסדרה S או סדרה N ובטח מסדרת המטריקס (שלטעמי המאוזנת ביותר (f) ), כמו שאחרים נקבו, רמקולים אילו סדרות 800 של החברה, סדרה 800 נועדה בעיקר עיקרים לתת סאונד סופר ניטראלי, ללא צבע או אופי כלל, עשויים במיוחד לצורכי אולפנים (הכי בכירים בעולם (Y) ), בכדי להעביר את השמע ass is.
בשביל לקבל חוויה "טוטלית" מהרמקולים האילו (במיוחד סדרה D וסדרה S) צריך אלקטרוניקה משובחת במיוחד ואחת שתתאים כמו יד לכפפה, ועדיף אלקטרוניקה עם אופי משלה בכדי להתאזן עם הניטרליות "הקרירה" (לטעמי)של סדרות ה-800,
אגב CLASSE עובד יופי טופי עם B&W בסדרות הגבוהות ביותר.
ובכדי להזיז שני 802D באופן "איכותי" צריך זוג CLASSE מונובלוקים שעולים גם הם "הון" לא קטן. 8O

אני ממליץ לך:
א. להיות יותר טולראנטי ולא לקפוץ על "מותגים" ויוקרה (שלעיתים פחות משרתת אותנו אבל זה "עושה בלב טוב" שיש לנו... :wink: )
ב. להגדיר מה אתה מחפש בדיוק :מבולבל:
ג. להגדיר תקציב ולדעת אך לחלק אותו נכון, רמקולים - הגברה/משולב - קדם(במידה ועובדים עם פאואר בלבד) - DAC איכותי (שאיתו ינתן להתחבר גם למחשב/סטרימר ולא להיות מקובע על CD) - מקור טוב (לרוב כיום זה מחשב).
ד. ללכת "פיזית" לשמוע, לא להיות עצלן ולקוות שזה יישמע טוב אצלך, כיט כבר אני אומר לך שאם זאת המנטרה יחכו לך הרבה אכזבות והפסד כלכלי בכיס.

כל שאלה שתהיה לך, נשמח לעזור ולייעץ לך (f)
(שם לא תצטרך לפתוח את הכיס) :lol:

9000es פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #199 

itay123 כתב:
אני ממליץ לך:
א. להיות יותר טולראנטי ולא לקפוץ על "מותגים" ויוקרה (שלעיתים פחות משרתת אותנו אבל זה "עושה בלב טוב" שיש לנו... :wink: )
ג. להגדיר תקציב ולדעת אך לחלק אותו נכון, רמקולים - הגברה/משולב - קדם(במידה ועובדים עם פאואר בלבד) - DAC איכותי (שאיתו ינתן להתחבר גם למחשב/סטרימר ולא להיות מקובע על CD) - מקור טוב (לרוב כיום זה מחשב).
ד. ללכת "פיזית" לשמוע, לא להיות עצלן ולקוות שזה יישמע טוב אצלך, כיט כבר אני אומר לך שאם זאת המנטרה יחכו לך הרבה אכזבות והפסד כלכלי בכיס.

...
אין ספק שלקולנוע בייתי צריך לחפש את הרמקול המתאים לו . ומומלץ יהיה שכל הסט יהיה זהה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #200 

9000es כתב:
itay123 כתב:
אני ממליץ לך:

...
אין ספק שלקולנוע בייתי צריך לחפש את הרמקול המתאים לו . ומומלץ יהיה שכל הסט יהיה זהה .
...
עם המטרה של אבי זה עבור קולנוע בעיקר/בלבד, אז חיפוש עבור זוג monsterים כמו ה-802D בכלל לא רלוונטי בטח בחלל כשלו. אני חושב שהפוקאל שלו בהחלט עושה ואף מעבר את העבודה והחוויה (f) (Y)
אם עסקינן במוזיקה, פה שידוך וגוון נכנס יותר לקונפליקטים. וכמובן תקציבית הפער גדל מאוד מאוד מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”