תגיד שאם לא מחליפים לך אתה מחזיר את הטלוויזיה, יש לך 14 יום, ואז תאמין לי שיחליפו לך, אם אכן התמונות שפירסמת לא היו ערוכות בשביל להדגיש את העננות, זה פשוט זוועת עולםOranl כתב:טוב, כמו שחשבתי - סמליין שלחו טכנאי של מעבדות רטפון שהסתכל על הטלוויזיה ואמר שהוא לא רואה בעיה![]()
הגפתי את כל התריסים בבית אבל כמובן שעדיין מדובר באור יום וכמובן שקשה לראות את הבעיה כפי שרואים בלילה בחושך מוחלט. הוא אמר ש"יעביר את זה הלאה"... נראה לי שאצטרך לנהל פה מלחמה כדי להחליף את המסך.....
שרשור תגובות: ספינת הדגל החדשה של סמסונג - 55D8000
התמונות לא ערוכות בכלל, צילמתי את זה בלילה בחושך עם מצלמת פוקט פשוטה Casio Exilim על מצב Sensitivity, זה הכל. גם כשמסתכלים בעיניים על המסך זה פחות או יותר מה שרואים..ntk כתב:תגיד שאם לא מחליפים לך אתה מחזיר את הטלוויזיה, יש לך 14 יום, ואז תאמין לי שיחליפו לך, אם אכן התמונות שפירסמת לא היו ערוכות בשביל להדגיש את העננות, זה פשוט זוועת עולםOranl כתב:טוב, כמו שחשבתי - סמליין שלחו טכנאי של מעבדות רטפון שהסתכל על הטלוויזיה ואמר שהוא לא רואה בעיה![]()
הגפתי את כל התריסים בבית אבל כמובן שעדיין מדובר באור יום וכמובן שקשה לראות את הבעיה כפי שרואים בלילה בחושך מוחלט. הוא אמר ש"יעביר את זה הלאה"... נראה לי שאצטרך לנהל פה מלחמה כדי להחליף את המסך........
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אז כדי שתלך ותדרוש החלפה לפני שיעבוד יותר מדיי זמן ואז באמת יהיה לך בעיהOranl כתב:התמונות לא ערוכות בכלל, צילמתי את זה בלילה בחושך עם מצלמת פוקט פשוטה Casio Exilim על מצב Sensitivity, זה הכל. גם כשמסתכלים בעיניים על המסך זה פחות או יותר מה שרואים..ntk כתב:תגיד שאם לא מחליפים לך אתה מחזיר את הטלוויזיה, יש לך 14 יום, ואז תאמין לי שיחליפו לך, אם אכן התמונות שפירסמת לא היו ערוכות בשביל להדגיש את העננות, זה פשוט זוועת עולםOranl כתב:טוב, כמו שחשבתי - סמליין שלחו טכנאי של מעבדות רטפון שהסתכל על הטלוויזיה ואמר שהוא לא רואה בעיה![]()
הגפתי את כל התריסים בבית אבל כמובן שעדיין מדובר באור יום וכמובן שקשה לראות את הבעיה כפי שרואים בלילה בחושך מוחלט. הוא אמר ש"יעביר את זה הלאה"... נראה לי שאצטרך לנהל פה מלחמה כדי להחליף את המסך...........
Will Do. הטכנאי היה פה בשישי, כבר לאחר מכן דיברתי עם החנות וראשון על הבוקר אצור קשר שוב. אעדכן כאן לאורך התהליך..ntk כתב:אז כדי שתלך ותדרוש החלפה לפני שיעבוד יותר מדיי זמן ואז באמת יהיה לך בעיהOranl כתב:התמונות לא ערוכות בכלל, צילמתי את זה בלילה בחושך עם מצלמת פוקט פשוטה Casio Exilim על מצב Sensitivity, זה הכל. גם כשמסתכלים בעיניים על המסך זה פחות או יותר מה שרואים..ntk כתב:תגיד שאם לא מחליפים לך אתה מחזיר את הטלוויזיה, יש לך 14 יום, ואז תאמין לי שיחליפו לך, אם אכן התמונות שפירסמת לא היו ערוכות בשביל להדגיש את העננות, זה פשוט זוועת עולםOranl כתב:טוב, כמו שחשבתי - סמליין שלחו טכנאי של מעבדות רטפון שהסתכל על הטלוויזיה ואמר שהוא לא רואה בעיה![]()
הגפתי את כל התריסים בבית אבל כמובן שעדיין מדובר באור יום וכמובן שקשה לראות את הבעיה כפי שרואים בלילה בחושך מוחלט. הוא אמר ש"יעביר את זה הלאה"... נראה לי שאצטרך לנהל פה מלחמה כדי להחליף את המסך..............
אם רציתם לראות איך הטלוויזיה נראת מבפנים
http://revision3.com/hdnation/hdtv-dissection
נשברה להם הטלוויזיה ולכן פירקו לה את הצורה
http://revision3.com/hdnation/hdtv-dissection
נשברה להם הטלוויזיה ולכן פירקו לה את הצורה
חברים יקרים אני מתעניין בדגם 60D8000 ובאירופה אמור המכשיר להגיע לחנויות בסוף החודש
מבקש המלצות ממי שראה את המכשיר בדגם הארופאי
ראיתי בהרצליה את ה 55D8000 ולא היו בתמונה עננים כל שהם לא ברור על מה אתם מדברים.
התמונה מדהימה וחדה.
מברור שערכתי למכשיר יש 28 שפות מובנה כולל עברית.
מה אתם אומרים?
ראיתי בהרצליה את ה 55D8000 ולא היו בתמונה עננים כל שהם לא ברור על מה אתם מדברים.
התמונה מדהימה וחדה.
מה אתם אומרים?
המסך שראית בחנות בהרצליה הוא דגם אסייתי.MH7 כתב:חברים יקרים אני מתעניין בדגם 60D8000 ובאירופה אמור המכשיר להגיע לחנויות בסוף החודש
התמונה מדהימה וחדה.
מה אתם אומרים?...
לדגמים האירופאיים אין תמיכה בעברית בתפריטי המסך.
ערב טוב
יכול להיות שאתה צודק אך בדילר שלי בגרמניה
אומר שיש עברית אחד מתוך ה 28 שפות של המכשיר
חוץ מזה הוא כבר שלח לארץ דגם 55D7000
ולהבנתו הכל עובד 10.
מה אני צריל לבקש ממנו לפני שהוא שולח לי את המכשיר לארץ כדי
להיות בטוח ?
תודה
יכול להיות שאתה צודק אך בדילר שלי בגרמניה
אומר שיש עברית אחד מתוך ה 28 שפות של המכשיר
חוץ מזה הוא כבר שלח לארץ דגם 55D7000
ולהבנתו הכל עובד 10.
מה אני צריל לבקש ממנו לפני שהוא שולח לי את המכשיר לארץ כדי
להיות בטוח ?
תודה
המכשיר שלי במקרה גם כן גרמני ונכון שאין שום
בעיה והכל עובד מצוין אבל אצלי אין אופציה לעברית
בתפריטי המסך ולא שאני צריך את זה.. לזה התכוונתי.
יכול בהחלט להיות שקיימת גירסה אירופאית נוספת שבה
קיימת אופציה לעברית גם בממשק המסך.
בעיה והכל עובד מצוין אבל אצלי אין אופציה לעברית
בתפריטי המסך ולא שאני צריך את זה.. לזה התכוונתי.
יכול בהחלט להיות שקיימת גירסה אירופאית נוספת שבה
קיימת אופציה לעברית גם בממשק המסך.
אמרתי שאעדכן במהלך הטיפול שלי בהחלפת המסך. נכון לעכשיו עדיין אין החלטה סופית מצד סמליין לאשר את החלפת המסך. למעשה, התשובה שהם מסרו לי בטלפון הייתה שעליי לבטל את העסקה מאחר וכל מכשיר אחר שיביאו לי - תהיה לי את אותה תלונה לגביו. נשמע לכם תשובה הגיונית?? לי לא. וזה עוד ממנהל השירות של סמליין..
אציין שההתנהלות שלי מול סמליין מגובה ע"י החנות ממנה רכשתי ויש לי "גב" מלא בקטע הזה. רק ההתנהלות של סמליין פה מפתיעה אותי מאד. בחו"ל זה לא היה קורה.
אציין שההתנהלות שלי מול סמליין מגובה ע"י החנות ממנה רכשתי ויש לי "גב" מלא בקטע הזה. רק ההתנהלות של סמליין פה מפתיעה אותי מאד. בחו"ל זה לא היה קורה.
אני לא מסכים איתך. חשובה לי איכות התמונה אבל זה לא אומר שעליי להתפשר על מסך במצב שקיבלתי (ראה תמונה למעלה). תסכים איתי שזה לא מצב תקין של מסך שאמור להיות מהטובים במסכי ה-LED שיש כיום. מובן לי שתיתכנה תופעות עננות קלות במסכים האלה אבל בטח ובטח לא כמו במסך שאצלי.Balance כתב:סמליין אכן צודקים, כל מסך יכלול את התופעה בצורה כזו או אחרת ולכן לאדם כמוך שחשובה לו איכות תמונה ומסך מומלץ לבטל את העסקה ולשקול ברצינות רבה מסך פלסמה.
בהצלחה...
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
MH7 - אנא עדכן אותנו איזה מוצר מדובר .
לפי הידוע לי UE55D8000YS זה דגם אירופאי כללי וסיומת YU זה המודל האנגלי
מענין - לשניהם אותה גירסת קושחה - 1013.3 . אבל לא ברורים לי ההבדלים - אם מישהו יודע אנא פרסמו......
להבדיל מגרסאות שונות במכשירים האסיאתיים (1005) והאמריקאים 1015.
ORANI
אתה אכן צודק. אני ממליץ להמשיך במאבק. סמיליין לא יוכלו להתעלם מנושא כזה פומבי . איזו גירסת תוכנה יש אצלך ?
BALANCE
הגישה המיסונרית שלך לטובת הפלזמה ידוע כבר. נראה לי ששוב התבלבלת ונכנסת בטעות לשרשור שקשור ל D8000 LED. אם יש לך ערך מוסף חיובי ומועיל לתחום זה נשמח לשמוע אחרת חבל לשבור את רצף הדיאלוג של החברים . אני למשל - כל זמן שאין לי פלזמה אני לא אתן עצות לבעלי מכשירים אלו מה כדאי להם לעשות.
לפי הידוע לי UE55D8000YS זה דגם אירופאי כללי וסיומת YU זה המודל האנגלי
מענין - לשניהם אותה גירסת קושחה - 1013.3 . אבל לא ברורים לי ההבדלים - אם מישהו יודע אנא פרסמו......
להבדיל מגרסאות שונות במכשירים האסיאתיים (1005) והאמריקאים 1015.
ORANI
אתה אכן צודק. אני ממליץ להמשיך במאבק. סמיליין לא יוכלו להתעלם מנושא כזה פומבי . איזו גירסת תוכנה יש אצלך ?
BALANCE
הגישה המיסונרית שלך לטובת הפלזמה ידוע כבר. נראה לי ששוב התבלבלת ונכנסת בטעות לשרשור שקשור ל D8000 LED. אם יש לך ערך מוסף חיובי ומועיל לתחום זה נשמח לשמוע אחרת חבל לשבור את רצף הדיאלוג של החברים . אני למשל - כל זמן שאין לי פלזמה אני לא אתן עצות לבעלי מכשירים אלו מה כדאי להם לעשות.
hm32hm
אני מאד שמח לקבל ציונים ממך וממש לוקח אותם ברצינות
אין לי גישה מסיונרית לפלזמה, חזרתי ואמרתי מס' פעמים, מי שעננות קריטית בשבילו זו לא הטכנולוגיה.
יש למסכי LED המון דברים טובים אבל בנקודה של עננות הם נופלים ולכן מיש שחשוב לו, שים לב hm32hm רק מי שחשוב לו ולא יכול לחיות עם זה (כי במקרים רבים זה משפיע על איכות תמונה בצורה דרמטית ולשם זה קונים מסך ולא לשם שימוש כרהיט) צריך לשקול טכנולוגיה אחרת ומה לעשות, בימנו יש רק פלזמה מלבד LED. יש מבין?
להסביר לך שוב או שעכשיו אני מספיק ברור?
אני מאד שמח לקבל ציונים ממך וממש לוקח אותם ברצינות
אין לי גישה מסיונרית לפלזמה, חזרתי ואמרתי מס' פעמים, מי שעננות קריטית בשבילו זו לא הטכנולוגיה.
יש למסכי LED המון דברים טובים אבל בנקודה של עננות הם נופלים ולכן מיש שחשוב לו, שים לב hm32hm רק מי שחשוב לו ולא יכול לחיות עם זה (כי במקרים רבים זה משפיע על איכות תמונה בצורה דרמטית ולשם זה קונים מסך ולא לשם שימוש כרהיט) צריך לשקול טכנולוגיה אחרת ומה לעשות, בימנו יש רק פלזמה מלבד LED. יש מבין?
להסביר לך שוב או שעכשיו אני מספיק ברור?
בלאנסBalance כתב:hm32hm
אני מאד שמח לקבל ציונים ממך וממש לוקח אותם ברצינות![]()
יש למסכי LED המון דברים טובים אבל בנקודה של עננות הם נופלים ולכן מיש שחשוב לו, שים לב hm32hm רק מי שחשוב לו ולא יכול לחיות עם זה (כי במקרים רבים זה משפיע על איכות תמונה בצורה דרמטית ולשם זה קונים מסך ולא לשם שימוש כרהיט) צריך לשקול טכנולוגיה אחרת ומה לעשות, בימנו יש רק פלזמה מלבד LED. יש מבין?![]()
להסביר לך שוב או שעכשיו אני מספיק ברור?...
לא מחייב מה שכתבת.
שים לב לשרשור שבו מדברים על מסך LED של טושיבה דגם CEVO.
ממה שקראתי-זה לא פלזמה אבל יש לו שחורים ברמה של הפלזמה הטובה ביותר.
ואין לו עננים (וגם לא ברקים)
והוא בנוסף גם רהיט(יקר מאד הייתי אומר)
אין לך מה לא להסכים איתי, לא טענתי שהמצב תקין, טענתי שמה שסמליין אמרו נכון - גם במסך אחר התופעה תהיה קיימת ולכן אם אתה לא יכול לחיות עם זה חפש מוצר אחר.Oranl כתב:אני לא מסכים איתך. חשובה לי איכות התמונה אבל זה לא אומר שעליי להתפשר על מסך במצב שקיבלתי (ראה תמונה למעלה). תסכים איתי שזה לא מצב תקין של מסך שאמור להיות מהטובים במסכי ה-LED שיש כיום. מובן לי שתיתכנה תופעות עננות קלות במסכים האלה אבל בטח ובטח לא כמו במסך שאצלי.Balance כתב:סמליין אכן צודקים, כל מסך יכלול את התופעה בצורה כזו או אחרת ולכן לאדם כמוך שחשובה לו איכות תמונה ומסך מומלץ לבטל את העסקה ולשקול ברצינות רבה מסך פלסמה.
בהצלחה......
מה קורה היום לאנשים, יש קושי בהבנת הנקרא
חם היום, שתו מים
- hm32hm
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 892
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
לבעלי מסכי סמסונג למינהם -
אפשר להמליץ על אתרי הדרכה לכיול המסכים ?
אני לא מתכוון לקחת ערכים מומלצים - אלא להסבר התהליך, לסדר הכיול (מה לפני מה) שיקולים שונים וכד.
BALANCE
תודה על התשובה שלך, הבנתי - ואני חושב שמיצינו את הנושא.
אפשר להמליץ על אתרי הדרכה לכיול המסכים ?
אני לא מתכוון לקחת ערכים מומלצים - אלא להסבר התהליך, לסדר הכיול (מה לפני מה) שיקולים שונים וכד.
BALANCE
תודה על התשובה שלך, הבנתי - ואני חושב שמיצינו את הנושא.