osherov כתב:הרי איך אפשר לראות משחק כדורגל בתלת מימד עם המשקפיים ובו זמנית לכתוב הודעה בשרשור הספורט על "עוד" הפסד של הקטלונים לבלאנקוס!
...
צודק, אי אפשר, אבל זה לא קשור לתלת מימד, או משקפיים פאסיביות/אקטיביות, כדי לעשות דבר כזה, הבלאנקוס צריכים קודם כל לנצח...
osherov כתב:
את ההוא מגבול הלבנון (אבי) שעשה לנו סיור במתחם ושכמעט שיכנע אותי שעומד שם מסך 65 אינצ' הגדול בעולם
...
קטע רציני זה היה, ואני אפרט:
אני הייתי בתערוכה כל היום, מהפתיחה וכמעט עד הסגירה, את הסיבוב בביתן של פנסוניק עשיתי עם גילי, ונעצרנו ב-65VT30, כי חשבנו שאין יותר מסכי תלת מימד בתערוכה (עברנו כבר את הקטנים יותר).
לכן כשאריה הגיע בערב ואמר שהוא ראה למטה (היינו בגלריה) את ה-103" בתלת מימד, אמרתי לו שהוא מתבלבל ושהוא ראה את ה-65", הוא אמר שזה ה-65" הכי גדול שהוא ראה בחיים שלו
כמובן שמיד הלכתי לביתן של פנסוניק כדי להיות בטוח, רק שהפעם נכנסתי מהצד השני, והפלא ופלא, גם 85" וגם 103" (כמדומני VX200) בתלת מימד.
מה שאומר, שגם אחרי יום שלם עדיין מפספסים דברים (לא הסתכלתי במפות שחילקו...)
ד"א,
לקח לי חצי יום רק כדי להבין שלאפסון ול-LG יש חדרי צפיה.
osherov כתב:
לסיום, בנימה אישית קצת, אני חושב שתפקידנו, חברי הפורום להם אין קשר ישיר למנהלים ומקימי האתר, הוא לעזור להם לדחוף את עולם המולטימדייה הזה לכל בית בישראל. אנחנו, לדעתי הסמן ה-מאוד ימני של השוק הזה בארץ וככאלה, לדעתי, תפקידנו הלא רשמי הוא לעזור להם למנף את "העולם" הזה, אליו התמכרנו, לשאר האנשים "הנורמליים" זה Win-Win לכולנו.....יאלה מחכה כבר לתערוכה הבאה כבר
...
קיבלת בזאת את המינוי של שגריר HT באו"ם.
אני מסכים עם כל מילה.
אם רק היית רואה מי הגיע לביתן של HT School והתעניין במזרימי מדיה, אנשים שרחוקים שנות אור מטכנולוגיה, אבל רצו להבין, הגיעו אנשים מבוגרים עם ילדים וביקשו שנסביר לילדים, כי הם מבינים יותר מהם, אבל גם הם רוצים לשמוע את ההסברים, כי אולי זה פיתרון שמתאים להם.
ובמילים אחרות, כן הגיעו אנשים חדשים, לא גולשי HT הממוצעים, והם אפילו נהנו והצליחו להבין דבר או שניים מתוך כל בלבולי הטכנולוגיה שלנו נראים כ"כ ברורים, אבל להם זה נשמע כמו מנדרינית.