הייתם בתערוכה? פרסמו כאן את רשמיכם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

אני אמנם הייתי כמעט כל הזמן בביתן של HT School אבל בגיחות הקצרות שיצא לי לעשות ההתרשמות היתה
של CES בגודל ישראלי - הכל מהכל וככה צריך (Y)
לכל מי שמאוכזב מההעדרות של יבואנים כאלו ואחרים - תתקשרו ליבואנים האלו ותגידו להם שאתם מאוכזבים, אבל
על "תורידו" את זה על מארגני התערוכה (אני לא ביניהם) שמבחינתם כולם היו מוזמנים. אני גם בטוח שאותם יבואנים
מתחרטים עכשיו שהם לא הגיעו.
לכל מי שהתאכזב מנושא האודיו - למה ציפיתם בדיוק? התערוכה היתה תערוכת "אלקטרוניקה בידורית" ולא תערוכת
אודיו כזו או אחרת. הכוונה היתה לקלוע לקהל הרבה יותר רחב והמטרה הושגה ובגדול. ידעתם כבר מראש שהכל
מתקיים בתוך האנגר גדול ורועש ככה שברור "שהאזנה קריטית" למערכות אודיו לא יכלה להתקיים. חוץ מזה כזכור לי
לאחר כל תערוכת אודיו שהתקיימה בארץ (כפר המכביה לדוגמא) היו כמעט רק תלונות על האקוסטיקה והסאונד ככה
שלהתלונן על הסאונד בהאנגר גורם לכם להישמע מעט מגוכחים...

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220

שליחה

איתי עשית עבודה פשוט מצויינת בביתן HT School (Y) גם מישל תרם לא מעט :)

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לפי מה שראיתי הטלויזיות בתערוכה לא היו מכויילות אצל פנסוניק.

gover
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837

שליחה

הייתי בתערוכה ביום ה', חשבתי רבות איך להגיב. אני חבר באתר מספר שנים, כל מה שלמדתי בתחום הגיע מפה. ברור לי שזה כבר לא רק אתר של אודיו וק"ב שכן יש עוד חמש קבוצות שלא קשורות כלל לתחומים האלו. הייתי בכפר המכבייה ומאוד נהניתי. אפילו ביומולדת של האתר הייתי (אירוע מאוד משמח מבחינתי :D ). ידעתי לאן אני מגיע שכן ההנהלה ענתה לי בכנות וביושר כששאלתי לפני בואי בפורום התערוכה מה יהיה ומה לא יהיה. מכאן שההערות שלי הם לעתיד ולא לתערוכה הזו. מכיוון שהקבוצה מתפרשת על כל כך הרבה נושאים לדעתי יש לשקול (פעם הבאה) מיקום שיכלול open space למסכים קונסולות וגאג'יטים למיניהם וחדרים מטופלים לאודיו וק"ב. במקרה ואין בארץ מיקום מתאים לשילוב הזה, אולי באמת אין אני לא מבין בתחום, אפשר לפצל את התערוכות. תערוכה קטנה יותר לחובבי האודיו והק"ב עם חדרים מטופלים (עד כמה שניתן) וציוד היי אנד. תערוכה גדולה לקהל הרחב שכמו שנאמר תקרב את ה"עם" לעולם הזה. אני מניח שלאחר שנים לא מעטות יכולים מנהלי האתר להעריך כמה יגיעו לכל תערוכה ולבחור את המיקום הנכון. מקווה שהרעיון יישקל בעתיד.
כל יום לומדים משהו חדש

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Gover

תודה על הכנות. אנחנו קוראים כל תגובה ובהחלט מפנימים כל הערה לתערוכות הבאות. תודה!

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

לפי דעתי התערוכה הייתה מצויינת ונגעה בכל תחומי האתר אבל בתחום האודיו בקושי נגעה.
התערוכה לא הייתה אמורה לנגוע בתחום האודיו כי זאת תערוכת אלקטרוניקה בידורית ולא תערוכת אודיו, התערוכה בכפר המכביה הייתה של אודיו.

אני אשמח מאוד להגיע לתערוכה שוב גם בשנה הבאה ( במידה ותיהיה ).
אני אפילו יותר מאשמח אם המתכונת לא תשתנה או שרק יוסיפו אליה דברים במקום להוריד.

Star-Blazer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1104

שליחה

האם יש אפשרות להעלות קצת תמונות המתערוכה לטובת אלו שנבצר מהם להגיע (שהות בגלות לשם דוגמא...)?

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

Star-Blazer כתב:האם יש אפשרות להעלות קצת תמונות המתערוכה לטובת אלו שנבצר מהם להגיע (שהות בגלות לשם דוגמא...)?
...
http://www.hometheater.co.il/vt143216.נ ... רשמי-של-ht

indior
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

היה מאוד מעניין הפעם , גם אולי המיקום הוסיף
מה שכן היה חסר אלו יבואני הניידים שלא טרחו להגיע וחבל
מסכי ה 3D היו אטרקציה יפה מאוד
התערוכה הזאת כמה שהיתה קטנה הפעם לוקחת בענק את התערוכה השנתית שנמצאת בגני התערוכה ומזמן הפסיקה להיות חידושי מחשבים ואלקטורוניקה .
לא מבייש ורמה של תערוכות בחו"ל כמו זאת שבהנובר גרמניה .
אולי בשנה הבאה נראה משהוא בסדר גודל יותר גדול

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

DorM כתב:
Star-Blazer כתב:האם יש אפשרות להעלות קצת תמונות המתערוכה לטובת אלו שנבצר מהם להגיע (שהות בגלות לשם דוגמא...)?
...
http://www.hometheater.co.il/vt143216.נ ... רשמי-של-ht
...
איך אין תמונות של מחלקת השוקולדים של פאנאסוניק? פשוט שערוריה!

rm571
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 134

שליחה

חבל שלא היו חדרי השמעה, הבנתי שבכפר המכביה כן הייתה אפשרות לשמוע,
אז אני מקווה שבשנה הבאה זה יחזור לכפר המכביה.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

osherov כתב:הרי איך אפשר לראות משחק כדורגל בתלת מימד עם המשקפיים ובו זמנית לכתוב הודעה בשרשור הספורט על "עוד" הפסד של הקטלונים לבלאנקוס!
...
צודק, אי אפשר, אבל זה לא קשור לתלת מימד, או משקפיים פאסיביות/אקטיביות, כדי לעשות דבר כזה, הבלאנקוס צריכים קודם כל לנצח... :P
osherov כתב: את ההוא מגבול הלבנון (אבי) שעשה לנו סיור במתחם ושכמעט שיכנע אותי שעומד שם מסך 65 אינצ' הגדול בעולם :wink:
...
קטע רציני זה היה, ואני אפרט:
אני הייתי בתערוכה כל היום, מהפתיחה וכמעט עד הסגירה, את הסיבוב בביתן של פנסוניק עשיתי עם גילי, ונעצרנו ב-65VT30, כי חשבנו שאין יותר מסכי תלת מימד בתערוכה (עברנו כבר את הקטנים יותר).
לכן כשאריה הגיע בערב ואמר שהוא ראה למטה (היינו בגלריה) את ה-103" בתלת מימד, אמרתי לו שהוא מתבלבל ושהוא ראה את ה-65", הוא אמר שזה ה-65" הכי גדול שהוא ראה בחיים שלו :lol:
כמובן שמיד הלכתי לביתן של פנסוניק כדי להיות בטוח, רק שהפעם נכנסתי מהצד השני, והפלא ופלא, גם 85" וגם 103" (כמדומני VX200) בתלת מימד.
מה שאומר, שגם אחרי יום שלם עדיין מפספסים דברים (לא הסתכלתי במפות שחילקו...)
ד"א,
לקח לי חצי יום רק כדי להבין שלאפסון ול-LG יש חדרי צפיה. :lol:
osherov כתב: לסיום, בנימה אישית קצת, אני חושב שתפקידנו, חברי הפורום להם אין קשר ישיר למנהלים ומקימי האתר, הוא לעזור להם לדחוף את עולם המולטימדייה הזה לכל בית בישראל. אנחנו, לדעתי הסמן ה-מאוד ימני של השוק הזה בארץ וככאלה, לדעתי, תפקידנו הלא רשמי הוא לעזור להם למנף את "העולם" הזה, אליו התמכרנו, לשאר האנשים "הנורמליים" זה Win-Win לכולנו.....יאלה מחכה כבר לתערוכה הבאה כבר
...
קיבלת בזאת את המינוי של שגריר HT באו"ם.
אני מסכים עם כל מילה.
אם רק היית רואה מי הגיע לביתן של HT School והתעניין במזרימי מדיה, אנשים שרחוקים שנות אור מטכנולוגיה, אבל רצו להבין, הגיעו אנשים מבוגרים עם ילדים וביקשו שנסביר לילדים, כי הם מבינים יותר מהם, אבל גם הם רוצים לשמוע את ההסברים, כי אולי זה פיתרון שמתאים להם.
ובמילים אחרות, כן הגיעו אנשים חדשים, לא גולשי HT הממוצעים, והם אפילו נהנו והצליחו להבין דבר או שניים מתוך כל בלבולי הטכנולוגיה שלנו נראים כ"כ ברורים, אבל להם זה נשמע כמו מנדרינית.

balfur
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54

שליחה

היה בסה"כ מושקע מאוד בתחום המסכים והאודיו.
חבל שלא הציגו מחירים וקצת יותר ידע ומידע על המוצרים וחבל עוד יותר שלא היו מכירות .
כל הכבוד למארגנים ולכולם! (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78945
שם מלא: עפר לאור

שליחה

המכירות היו הופכות את זה להמוני וכנראה לסוג של קרנבל של אל״מ...

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

osherov כתב:הגעתי ביום חמישי בערב לתערוכה עם חבר וממש נהנתי. ראשית, אי אפשר שלא להרגיש את ההשקעה האדירה של צוות האתר, שמצליח להרים כל פעם מחדש דברים כאלה. לטעמי, מעטים הם האנשים כאן שמבינים עד כמה הדבר הזה קשה ובמה זה כרוך. הדבר השני החשוב לי בתערוכה היה להתרשם קצת ממסכי ה 3D האלה שנכנסים לכל פינה בעולמנו. הייתי חייב לטעום ולהבין האם הגיע הזמן לדבר עם ה LCD הותיקה שלי, על כך שהגיע זמנה להיכנס למצב גסיסה יזום על ידי (בלי שההנהלה תשמע על כך). בסופו של דבר נראה לי שאני אתן לה עוד תקופה קלה של חסד לפני שאני אקח אותה "לוטרינר" להרדמה. מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו כאן, שלמרות הוואו הראשוני שבדר"כ יש כאשר שמים את המשקפיים, בדר"כ אחרי זמן מסויים של הרהור, נשאלת השאלה, האם באמת זה בשל מספיק?.......הרי איך אפשר לראות משחק כדורגל בתלת מימד עם המשקפיים ובו זמנית לכתוב הודעה בשרשור הספורט על "עוד" הפסד של הקטלונים לבלאנקוס!

היה לי כיף לפגוש, לעיתים בפעם הראשונה, חלק מהאנשים מאחורי השמות. את ההוא מגבול הלבנון (אבי) שעשה לנו סיור במתחם ושכמעט שיכנע אותי שעומד שם מסך 65 אינצ' הגדול בעולם :wink: את מרטין בלי הקול עם בתצוגה המרשימה של אינטואטיבי, את עופר בעל אין סוף האנרגיות שאיתו התעייצנו איך לכל הרוחות מעבירים את טל ברמן לעולם האנדרואיד, אחרי שנשבר לו האייפון לפני מספר ימים :wink: ואת מני, שבכלל חשבתי שהוא עדיין חי לו מעבר לים ושהצליח לשכנע אותי שפסיבי טוב מאקטיבי עוד לפני שהלבשתי את המשקפיים....באמת היה כיף לפגוש אתכם

לסיום, בנימה אישית קצת, אני חושב שתפקידנו, חברי הפורום להם אין קשר ישיר למנהלים ומקימי האתר, הוא לעזור להם לדחוף את עולם המולטימדייה הזה לכל בית בישראל. אנחנו, לדעתי הסמן ה-מאוד ימני של השוק הזה בארץ וככאלה, לדעתי, תפקידנו הלא רשמי הוא לעזור להם למנף את "העולם" הזה, אליו התמכרנו, לשאר האנשים "הנורמליים" זה Win-Win לכולנו.....יאלה מחכה כבר לתערוכה הבאה כבר
...
היית בחמישי בערב ולא נפגשנו... נון רציני!

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852

שליחה

הדוכן של פנסוניק היה מושקע, אבל אותי איכזב.
מה זה החושך הזה?
מנסים להסתיר השתקפויות?
לא ממש עזר כי ראיתי השתקפויות של מסך מצד אחד בצד שני.
אי אפשר היה לראות את העיצוב של המסכים, או את דגם המסך מבלי להתאמץ.

חייב להודות שלהפתעתי הכי התרשמתי מהמסכים של LG, עם המשקפיים הפסיביות.
למרות שכמובן זה לא חוכמה כי הציגו בהם רק בלו-ריי, ולא ראינו איך הם מתמודדים עם SD ו-HD של yes.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

שחר,
אם אני זוכר נכון הגעתי לשם באזור 20:30 ואבי באמת סיפר לי שהסתובבת שם, אבל לא מצאתי אותך (לדעתי כבר הלכת)

אבי,
תראה איך גילי ממשיך להשפיע עלייך לרעה! הוא כמעט הצליח לגרום לך לפספס מסך 103 אינצ' :)
אני מקווה ששמת לב שהייתה עוד קומה לתערוכה :wink:

אגב, שכחתי לציין שדווקא הופתעתי מה-Streamer של יס בתערוכה. אז נכון שאין ולא יהיה לי צורך בו, אבל עדיין, הדמו שלהם הפתיע אותי לטובה (באופן יחסי למה שציפיתי). לטעמי השירות הזה יהיה רלוונטי להרבה אנשים בארץ שיש להם את המקס HD (רלוונטי לפחות עד הרגע שמישהו יתבע את יס בגין השירות הזה)

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493

שליחה

הדבר שהכי הפריע לי בתערוכה זה שהיה של מסך של פיילוט בדוכן של יס סטרימר. 8O
בשנייה שראיתי את זה אמרתי איך מסך כזה נכנס מתחת לאף של עפר.
ביקשתי מהנציג שיראה לי תוכן 1080P, אז הוא הראה קובץ שקוראים לו 1080(בדיוק כמו שעפר כתב בהשקה על היס סטרימר) והוא התנצל שהאיכות כזאת גרועה, הוא אמר שהמסך הוא האשם. :lol:

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

osherov כתב: אבי,
תראה איך גילי ממשיך להשפיע עלייך לרעה! הוא כמעט הצליח לגרום לך לפספס מסך 103 אינצ' :)
...
איך גם זה נופל עליי...? 8O
הבן אדם הגיע שעה לפניי, ונשאר 6 שעות אחריי..
בזמן הזה הוא היה יכול להקיף את התערוכה 19 פעם, כולל הרצאה על משטח הגיהוץ בכל סיבוב..
...

nitayn
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

בושה

שליחה

אם הייתי רן שביט הייתי מתבייש בפרזנטציה של הציוד המעולה שהודגם שם

פשוט נשמע רע

וגם אי אפשר להאזין כשמלמטה עלה כל הרעש הזה

תערוכה בעיקר של וידאו ומסכים

רוב המסכים היו ממש לא מכויילים