שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
הצלחתי! תודה רבה רבה אריה! 
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
לגבי הקודים - אתה צריך להוריד סורק ברקוד. אני משתמש בSCANLIFE.
אתה פשוט מכוון את המצלמה על הברקוד והתוכנה לוקחת אותך לאן שצריך.
אתה פשוט מכוון את המצלמה על הברקוד והתוכנה לוקחת אותך לאן שצריך.
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
osherov כתב:haim1960 כתב: אריה שלום
בזמן שאני ממתין למכשיר מ-clove (שבוע מאז שנשלח ואין עדיין אות חיים בדואר בארץ...) , שאלה בקשר לעדכון עברית.
1. האם המהלך ניתן לביצוע ע"י ביצוע מצב ריקוברי כפי שהסברת בתחילת השרשור?
2. באם אין כרטיס sd, האם ניתן להעביר למכשיר ולהתקין ממנו?
תודה
חיים...
חיים,
1. לא הבנתי את השאלה. התהליך להתקנת הרום המדובר ותיקון העברית הוא כזה:
-צריבת רום litening 1.4 דרך המחשב בשימוש Odin (אין צורך לבצע רוט למכשיר לפני כן)
-הצריבה בסעיף 1 כבר כוללת בתוכה את הריקוברי החלופי (והקרנל הרלוונטי) ולכן מה שנשאר לעשות הוא להתקין את תיקון העברית (קובץ ה zip) מתוך הריקוברי המשודרג שכבר יש לכם (כמו שהסברתי לפני כמה הודעות)
אחרי זה....יש לכם רוט, יש לכם רום משודרג (deodexed), יש לכם ריקוברי חלופי על המכשיר שמאפשר לכם לבצע גיבויי ושיחזורי רומים....לא רע לעבודה של כמה דקות
2. כאשר אני רושם SD כוונתי היא ל SD הפנימי שכבר יש במכשיר ה SGSII. אין צורך בכרטיס SD חיצוני לצורך ביצוע המדריך הזה (או כל מדריך אחר). אגב, ה SD החיצוני (במידה ושמתם במכשיר שלכם) נקרא USB Storage
אני רואה שכוח ה SGSII בפורום הולך להיות גדול מאוד...
אריה
הכוונה היא האם במקום הפעלת ה-cwm שמכניסה את המכשיר למצב של ריקוברי, אפשר להכניס את המכשיר ידנית למצב ריקוברי (לחיצה על volium up , home ,power)?
-
osherov
-
- גורו Android

- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

עוד שאלה קטנה - אם אני רוצה להוריד סרטי FULL HD מהאינטרנט למכשיר (כאלה ששוקלים 10GB) זה יאפשר לי לראות אותם בלי בעיה זה העברה מהUSB למכשיר?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
-
osherov
-
- גורו Android

בגדול זה אמור לעבוד אבל בגלל שיטת הקבצים שנתמכת במכשיר לכרטיס ה SD בו (FAT32) יש מגבלה שכל קובץ לא יכול להיות גדול מ 4 גיגה בקרוב. לכן לא תוכל להעתיק קבצים של 10 גיגה
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

אין איזה פעולה עקיפה לזה? אז איך בעקרון אפשר לראות סרט HD בפלא?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
-
osherov
-
- גורו Android

אפשר לראות סרט HD במכשיר רק על קובץ בודד אסור שיעבור את ה 4 גיגה. מי שממש מתעקש יכול תמיד למצוא אין ספור תובנות על המחשב שיודעות לחתוך קובץ גדול למספר קבצים קטנים יותר. אגב, אני לא מכיר דרך לעקוף את שיטת הקבצים הזאת
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
אריהosherov כתב:אפשר לראות סרט HD במכשיר רק על קובץ בודד אסור שיעבור את ה 4 גיגה. מי שממש מתעקש יכול תמיד למצוא אין ספור תובנות על המחשב שיודעות לחתוך קובץ גדול למספר קבצים קטנים יותר. אגב, אני לא מכיר דרך לעקוף את שיטת הקבצים הזאת...
חשבתי שלא קיים אצלך בלקסיקון: "לא מכיר" , "לא יודע"
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
מה לגבי טעינה ראשונית של המכשיר?
האם לפרוק לגמרי את מה שקיים בסוללה שמקבלים ואז לבצע טעינה ראשונית?
כמה זמן לטעון בפעם הראשונה?
האם לפרוק לגמרי את מה שקיים בסוללה שמקבלים ואז לבצע טעינה ראשונית?
כמה זמן לטעון בפעם הראשונה?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

-
osherov
-
- גורו Android

firebird,
בפעמים הראשונות אני הייתי מחכה עד שהסוללה תרד מה 15% ואז הייתי מטעין אותה עד 100%. את זה עשיתי משהו כבו 3-4 פעמים
haim1960,
תאמת ייתכן שקיימת דרך, אבל היא דורשת שינוי שיטת הקבצים ב SD החיצוני שלכם מ fat32 ל ext (עולם הלינוקס) אבל, אז תהיה בעייה לגשת ל SD ממחשב PC מבוסס מערכת חלונות שלא יודע לקרוא שיטת קבצים זו (למרות שגם פה יש אפליקציות צד ג' שיודעות לאכל חלק מזה, אבל לדעתי זה לא שווה את ההתעסקות)
בפעמים הראשונות אני הייתי מחכה עד שהסוללה תרד מה 15% ואז הייתי מטעין אותה עד 100%. את זה עשיתי משהו כבו 3-4 פעמים
haim1960,
תאמת ייתכן שקיימת דרך, אבל היא דורשת שינוי שיטת הקבצים ב SD החיצוני שלכם מ fat32 ל ext (עולם הלינוקס) אבל, אז תהיה בעייה לגשת ל SD ממחשב PC מבוסס מערכת חלונות שלא יודע לקרוא שיטת קבצים זו (למרות שגם פה יש אפליקציות צד ג' שיודעות לאכל חלק מזה, אבל לדעתי זה לא שווה את ההתעסקות)
- bennybl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
יש לי נוקיה ישן ברשת סלקום
ואני מעוניין לקנות את ה-SGS2
איך מתבצעת החלפת הסים?
מן הסתם הסים שיש לי לא יתאים
תודה
ואני מעוניין לקנות את ה-SGS2
איך מתבצעת החלפת הסים?
מן הסתם הסים שיש לי לא יתאים
תודה
- harari
-
- חבר מביא חבר

למה שהוא לא יתאים? זה לא אייפון
גם אני עברתי מנוקיה לSGS2
גם אני עברתי מנוקיה לSGS2
- bennybl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
אפילו אם זה דגם ישן 7210?
- harari
-
- חבר מביא חבר

-
osherov
-
- גורו Android

bennybl,
כמו ש harari רשם, זה יעבוד, רק קח בחשבון שהסים בו אתה משתמש כיום תומך בדור 2 (או 2.5) ולא תומך בדור 3. מה שאומר שלא תוכל לעבוד על רשתות דור 3 עם המכשיר בגלל הסים (רלוונטי בעיקר על מנת לקבל גלישה מהירה יותר). מה שבדר"כ עושים הוא לגשת לחברת הסלולאר כדי לקחת מהם סים אחר דור 3 למכשיר החדש (זה אמור להיות בחינם)
כמו ש harari רשם, זה יעבוד, רק קח בחשבון שהסים בו אתה משתמש כיום תומך בדור 2 (או 2.5) ולא תומך בדור 3. מה שאומר שלא תוכל לעבוד על רשתות דור 3 עם המכשיר בגלל הסים (רלוונטי בעיקר על מנת לקבל גלישה מהירה יותר). מה שבדר"כ עושים הוא לגשת לחברת הסלולאר כדי לקחת מהם סים אחר דור 3 למכשיר החדש (זה אמור להיות בחינם)
- harari
-
- חבר מביא חבר

לא הכריחו את כולם לעבור לדור 3 לפני שנתיים?!
אני זוכר שהציעו לי (ולהרבה שאני מכיר) MOTO V3 חינם בגלל זה.
אני זוכר שהציעו לי (ולהרבה שאני מכיר) MOTO V3 חינם בגלל זה.
-
osherov
-
- גורו Android

harari,
יש מכשירים שלא תומכים בכלל ברשת דור 3 ולכן הם לא יכלו לקבל סים של דור 3
יש מכשירים שלא תומכים בכלל ברשת דור 3 ולכן הם לא יכלו לקבל סים של דור 3
- harari
-
- חבר מביא חבר

ברור לי, אבל היתה תקופה שהכריחו אנשים להחליף מכשיר לאחד שתומך בדור 3. (חשבתי שזה כולם
)