שרשור אביזרים למכשיר הגלקסי II S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

מסקנה,
במידה והמטען תוקע את המכשיר באופן קבוע אז ממליץ לזרוק אותו לפח ולהשתמש במטען אחר (מקורי קצת יותר). . לא שווה לדפוק מכשיר כל כך יקר רק בגלל מטען שעולה 2$ בחו"ל. כמו שאפשר לראות כאן, רוב המטענים המקוריים והיקרים קצת יותר, עושים עבודה טובה. לעומת חלק גדול מהמטענים שמגיעים מ: E-Bay ו דיל אקסטרים שעושים בעיות (בנוסף למטען הנקסוס 1 יש לי גם 2 מטענים מדיל אקסטרים שעושים בעיות עם ה SGSII ולערן כמדומני יש מטען זהה מאותו אתר שגם הוא עושה בעיות על המכשיר שלו). כנראה שבסין הכל כל כך זול, עד כדי כך שיותר זול לפעמים להחליף את המוצר מאשר את המטען שלו :wink:

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

השלב הבא : שרשור המטענים לSGSII :lol:
אני כבר רואה את הכתבה... מי מהיר יותר? מי אמין יותר? מי זול יותר? :roll:
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

סתם לידיעה יש למטען מדיל אקסטרים ביקורות (בדיל אקסטרים קצת יותר למטה) שמתארות בדיוק את התופעה הזאת של תקיעת מסך המגע.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

dror1 כתב:
Mistoffelees כתב:אפשר קישור למטען שעובד?
...
בבקשה...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0699536188
...
תודה, אבל הדיון כרגע הוא על מטען רגיל ולא לרכב.
מטען כמו בקישור הזמנתי וקיבלתי אתמול, עובד תקין.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בקיצור, תזמין מclove או חנות אמינה אחרת, או שתבחר בזהירות מטען בebay ממוכר לא סיני ולא את הכי זול שתמצא.
(כמו שאתה רואה אין צורך במטען מקורי של סמסונג אבל כדאי שיהיה מחברה מוכרת ואמינה שגם מייצרת מכשירים ולא רק מטענים גנריים)
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

:roll: או... ללכת לחנות 2 מטר מהבית לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר ביד

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315

שליחה

סתם כדי לסכם,
זאת פעם ראשונה שאני מתאכזב מקניה בדיל אקסטרים, כנראה שזה המחיר שצריך לשלם על המחיר שאתה משלם.

וניסיתי לטעון אותו אתמול עם המטען משתק המסך. תכל'ס הוא עובד, אבל לא היה אומץ לחכות יותר מעשרה אחוז של טעינה.

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה

kalinium,
אני לא חושב שאתה צריך לחשוש משימוש במטען הזה. אני משתמש בו כבר כמעט חודשיים ואין שום בעיה ( למעט הבעיה במגע בזמן הטעינה שגם לא תמיד קיימת).
אני מטעין את המכשיר כל יום בעבודה עם המטען הזה.

**תיקון: הכוונה שלי היא למטען שאני קניתי לא מה שאתה. שלי לא "משתק" את המסך אלא גורם לו להגיב פחות טוב.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא חושב שלקחת צ'אנסים עם מכשיר כזה זה חכם, ידוע בוודאות שהמטען לא מתאים והוא עושה בעיות עקב אי-יציבות. לך תדע איזה בעיות נוספות ונזק הוא יכול לעשות. מה גם שקנית מכשיר מעולה בכ"כ הרבה כסף ובגלל קמצנות על מטען אתה סובל מבעיות ביצועים?! זה אבסורד.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מסכים שלא כדאי לקחת צ'אנסים רק שלדעתי שימוש במטען כזה לא מסכן את המכשיר. אם הייתי חושב שעלול להיגרם נזק לא הייתי משתמש.
תקרא כאן עוד דעות:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1133371

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בלינק שנתת אין שום מידע על מסך המגע או שום דיעה על מטענים סינים זולים.
זה מובן מאליו שהמכשיר צורך כמה זרם שהוא צריך ולא יותר, הנתון שכתוב על המטען זה ההספק המקסימלי (V*A=W) שהוא יודע לתת ולא מה שעובר בפועל. (בדיוק כמו שאם יש לך במחשב ספק כח 500W לא אומר שהמחשב שלך צורך 500W)
כתב שם אחד שהוא מחבר את המטען של הgalaxy tab שלו שהוא 2.5A - ברור שהמכשיר לא צורך 2.5A אלא 650mA בערך. העניין הוא לא ההספק המקסימלי אלא יציבות המתח. בשביל זה יש סטנדרטים וכנראה שהמטענים הסיניים לא עומדים בהם.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

ערן,
חייב להסכים עם harari,
לדעתי לא שווה את הסיכון, קטן ככל שיהיה, שבאיזה שהוא אופן, המטען הזה פוגם במכשיר

אגב, פורום XDA הוא לא תנ"ך. לא כל מה שנרשם שם הוא מדוייק (בדיוק כמו פה)

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב נו... אין לי ברירה אלא להיכנע :x
אני אחפש מטען חדש אי שם ברשת...

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014

מחפש תחנת עגינה ניידת עם רמקולים

שליחה

מחפש תחנת עגינה שתטעין את המכשיר ותשמיע מוזיקה באיכות גבוהה
האם קיים דבר כזה למכשיר ?

אני מזיל ריר על תחנות העגינה שיש לאייפון אבל אנחנו פה כי אנחנו רוצים אנדרואיד
כמו כן אולי יש מתאם שיכול להתאים לכל תחנות העגינה של האייפון זה יכול להיות מעניין

iakovl
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5403
שם מלא: יאן לנגרמן

שליחה

מחפש המלצה לכבל USB OTG ומתאם USB HDMI, רק מוצרים שנבדקו על ידי אנשים בפועל

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Alonaviv
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41

שליחה

אם זה מעניין מישהו ביום שני אני מקבל את הOtterbox, התלבטתי הרבה בינו לבין הTough אבל מהניסיון שלי המוצרים של אוטרבוקס מעולים ויש להם שירות לקוחות נהדר, אם מישהו ירצה אין לי בעיה לצלם את המכשיר איתו.

מגן מסך אני ממליץ לא על זה של ZAGG, יש לי אחד לZune HD והוא נוראי, קשה להתקין אותו בצורה נורמלית, הוא נותן תחושה לא נעימה למסך והוא אחרי כמה זמן מקבל אפקט Orange Peel, לשם השוואה מעולם לא היו לי את הבעיות עם מגנים סיניים ב2 שקל.

בנוסף לכך אני ממליץ להימנע ממגני מסך מאט, אומנם הם נעימים למגע ואין עליהם טביעות אצבעות אבל הם פשוט מורידים מאיכות המסך וזה משהו שכן שמים לב אליו.

המגן הרשמי למכשיר ממש לא משהו אבל הוא עדיף על כלום, ההגנה היא מינימלית אבל האחיזה יותר נורמלית.

ועכשיו לשאלות:

1. יש אפשרות להוציא וידאו בRCA מהמכשיר לטלוויזיה רגילה? בהרבה פלאפונים זה דרך ה3.5 מ"מ האם גם פה זה ככה?

2. יש מקום זול שמוכר את המתאם HDMI? לא מתחשק לי לשלם יותר מ10 ש"ח עבור מתאם פשוט כזה.

3. מישהו ניסה לחבר את המכשיר למדפסת? האם השילוב הזה יעבוד?

skyline
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114

שליחה

Alonaviv כתב:אם זה מעניין מישהו ביום שני אני מקבל את הOtterbox, התלבטתי הרבה בינו לבין הTough אבל מהניסיון שלי המוצרים של אוטרבוקס מעולים ויש להם שירות לקוחות נהדר, אם מישהו ירצה אין לי בעיה לצלם את המכשיר איתו.

אני אשמח לקבל ממך רשמים על הOtterBox , כולל האם הוא יחסית מגושם והתרשמות כללית...
...

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

אז ככה:

מי שצריך נרתיק לנשיאה על החגורה, זה נרתיק פשוט, שעושה את העבודה מצוין. המגנט טיפה חלש, אבל מספיק חזק כדי לעשות את העבודה, בטח ביחס למחיר.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWNX:IT

קניתי את הכיסוי הבא:
לא ממליץ בכלל. זה לא מקורי למרות שרשום מקורי. מסתבר שרובם לא קרובים בכלל להיות מקוריים, אלא רק מיוצרים ברשיון של סמסונג.
בכל מקרה קיבלתי כיסוי זול שמרגיש כמו פלסטיק זול, בלי שפה למצלמה, ועם כל מיני בליטות על הפלסטיק. ממליץ לא לקנות.

מגן מסך, קניתי SGP Oleophobic מכאן:
המגן מאוד איכותי ולא מורגש. לא הצלחתי לבצע התקנה מושלמת, אבל קרוב מאוד (רק 2 גרגרי אבק שלא נמצאים על המסך) יחסית קל לנגב ממנו כל מיני מצבורים שומניים, אבל טביעות אצבע הוא מורח באופן אחיד על המסך. קיצר צריך לשמור את המטלית שמגיעה איתו בהישג יד למי שזה מפריע לו. האם שווה את המחיר? לא השוותי למגיני מסך אחרים אז אני לא יודע.

מעמד לרכב קניתי את המוצר הבא:
מגיע גם עם מטען לרכב, אבל הזמנתי בלי קשר מטען מקורי של סמסונג לרכב. (מעדיף לא לשחק עם מטענים אם יש אופציה סבירה).
המעמד סביר, אבל מגיע עם תמונה מעצבנת של איזו אסיאתית ליד אוטו מקדימה, וכשהורדתי אותה, נשאר הדבק שמחבר אותה וצריך לשים משהו כדי שהטלפון לא יקבל את הדבק חלילה. מניח שאפשר לנסות להוריד אותו עם איזשהו ממיס.
רשום באתר שניתן לשים את המעמד על יציאת האוויר של המזגן, למרות שלא קיבלתי אופציה כזאת. שלחתי מייל למוכר עם שאלה בנושא.
סה"כ מוצר לא רע.

ולחובבי הספורט שימו לב לפריט הזה:
מאוד זול ופשוט, אבל הטלפון אמור להכנס בלי הכיסוי. הצלחתי להכניס אותו בקושי ומאמץ רבים עם הכיסוי, אבל הוא היה מאוד לחוץ בפנים והיה ממש קשה להוציא אותו אח"כ משם. סה"כ עושה את העבודה, לא הכי נוח בעולם לשים על הזרוע בריצה בגלל הזעה, וגודל הרצועה הגדול, אבל עדיף על האלטרנטיבה, ולא מצאתי שום מקום שמוכר רצועות טובות יותר. יקרות יותר יש בשפע :lol:
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

et-phone-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 473

שליחה

shayze
תודה רבה על הסקירות המפורטות,בהחלט עוזר (Y)

חזור אל “Android - אנדרויד”