אוקיי,מצאתי את הבעיה.על המחשב שלי לא היה מותקן NET 3.5 SP1.dudi79 כתב:היי,
אני מנסה להתקין את התוכנה ThumbGen ומקבל את השגיאה שניתן לראות בתמונה.[/url]
יש למישהו פיתרון?...
עכשיו עובד.

אוקיי,מצאתי את הבעיה.על המחשב שלי לא היה מותקן NET 3.5 SP1.dudi79 כתב:היי,
יש למישהו פיתרון?...

אין התקנה לתוכנה, פשוט חלץ מהRAR את הקובץ לתיקיה כלשהי וברגע שתלחץ על הקובץ EXE הוא ייצר את כל התתי תיקיות ויפעיל את התוכנה.dudi79 כתב:היי,
יש למישהו פיתרון?...

האם קיים MJB לא בעברית שעובד כמו שצריך עם כונן חיצוני ?לא איכפת לעבוד רק עם הצגת כרזות הסרטים כמו שהיה לי בWD HD TV?TomerBr כתב:חברים יקרים שימו לב: האדמין של פורום אקסטרימר הרשמי פרסם הצהרה אחה"צ, תרגמתי אותה לעברית וניתן לקרוא אותה כאן - מה שחשוב לי ליידע אתכם ממנה זה שכדי שהג'וקבוקס יעבוד לכם כמו שצריך, חובה להשתמש בכונן פנימי. מפתחי הפרוייקט כתבו אותו כך שיהיה מותאם קודם כל לכונן פנימי - ואמנם ניתן להריצו דרך USB נשלף או כוננים חיצוניים, אבל עדיין הסבירות היא גבוהה יותר שתיתקלו כך בבעיות.
לכן מעתה בעקבות ההבהרה הנ"ל לא אתן תמיכה למשתמשים בכוננים חיצוניים לצורך התקנה של הפרוייקט ואציין זאת בקרוב גם במדריך. שבת שלום לכולם....

תומר, עם כל הכבוד(ואני יודע שאין לך דבר בנושא) הציטוט הבא "קנו כונן קשיח פנימי, או שאל תשתמשו בג'וקבוקס ובאקסטרימרינג בכלל" היא עוד סיבה מדוע אי מת להיפטר מהמכשיר הזה.TomerBr כתב:חברים יקרים שימו לב: האדמין של פורום אקסטרימר הרשמי פרסם הצהרה אחה"צ, תרגמתי אותה לעברית וניתן לקרוא אותה כאן - מה שחשוב לי ליידע אתכם ממנה זה שכדי שהג'וקבוקס יעבוד לכם כמו שצריך, חובה להשתמש בכונן פנימי. מפתחי הפרוייקט כתבו אותו כך שיהיה מותאם קודם כל לכונן פנימי - ואמנם ניתן להריצו דרך USB נשלף או כוננים חיצוניים, אבל עדיין הסבירות היא גבוהה יותר שתיתקלו כך בבעיות.
לכן מעתה בעקבות ההבהרה הנ"ל לא אתן תמיכה למשתמשים בכוננים חיצוניים לצורך התקנה של הפרוייקט ואציין זאת בקרוב גם במדריך. שבת שלום לכולם....

לי יש 2 נגני XTREAMER.TomerBr כתב:hoorygm, תיקנתי את הקישור כעת, מוזמן להוריד.
עידן, את התמיכה בקבצים בעברית כרגע ניתן להוריד באופן ידני בלי קשר למדריך כי יש עוד כמה דברים שצריך לעשות לפני פרסום המדריך (לסיים את תבנית הסרטים) ויש לי הרבה עבודה בימים האחרונים. את הקישור לתיקון אתה יכול למצוא כמה הודעות אחורה.
בנוגע לפתרון - אני אישית לא עבדתי עם כונן חיצוני אלא רק עם פנימי ואני לא רוצה לתת לך סתם תשובה של "כן אל תדאג, זה לא נראה לי בעייתי...". אני מעדיף שתקבל חוות דעת ממי שבאמת עובד עם כונן חיצוני אם זה יציב, אז אם מישהו עובד עם הג'וקבוקס דרך כונן חיצוני כמקור לסרטים - אשמח לחוות דעת מכם אם סה"כ העבודה של הכונן מול הג'וקבוקס טובה.
במידה ולא תקבל כאן חוות דעת אני מציע לך לפתוח הודעה חדשה בנושא....

מתנצל, אין לי מושג למה הוא הוסר - בכל מקרה העלתי מחדש:hoorygm כתב:כתוב שהקובץ הוסר......

ראשית שים לב ששם תיקיית וקובץ הסרט שלך אינם כוללים את הסימנים ' (גרש) או &.hagaykatz כתב:הוא נתקע לי כל הזמן אחריי שסיימתי הכל בממשק ווב בסריקה אחריי 5 סרטים, יש פתרון?...