המדריך המתקדם לאקסטרימר ג'וקבוקס העברי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dudi79
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

dudi79 כתב:היי,
אני מנסה להתקין את התוכנה ThumbGen ומקבל את השגיאה שניתן לראות בתמונה.[/url]
יש למישהו פיתרון?
...
אוקיי,מצאתי את הבעיה.על המחשב שלי לא היה מותקן NET 3.5 SP1.
עכשיו עובד.

yakirh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217

Re: תוכנת ThumbGen זורקת הודעת שגיאה במהלך ההתקנה

שליחה

dudi79 כתב:היי,
אני מנסה להתקין את התוכנה ThumbGen ומקבל את השגיאה שניתן לראות בתמונה.[/url]
יש למישהו פיתרון?
...
אין התקנה לתוכנה, פשוט חלץ מהRAR את הקובץ לתיקיה כלשהי וברגע שתלחץ על הקובץ EXE הוא ייצר את כל התתי תיקיות ויפעיל את התוכנה.

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177

שליחה

חברים יקרים שימו לב: האדמין של פורום אקסטרימר הרשמי פרסם הצהרה אחה"צ, תרגמתי אותה לעברית וניתן לקרוא אותה כאן - מה שחשוב לי ליידע אתכם ממנה זה שכדי שהג'וקבוקס יעבוד לכם כמו שצריך, חובה להשתמש בכונן פנימי. מפתחי הפרוייקט כתבו אותו כך שיהיה מותאם קודם כל לכונן פנימי - ואמנם ניתן להריצו דרך USB נשלף או כוננים חיצוניים, אבל עדיין הסבירות היא גבוהה יותר שתיתקלו כך בבעיות.

לכן מעתה בעקבות ההבהרה הנ"ל לא אתן תמיכה למשתמשים בכוננים חיצוניים לצורך התקנה של הפרוייקט ואציין זאת בקרוב גם במדריך. שבת שלום לכולם. (Y)

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים

שליחה

TomerBr כתב:חברים יקרים שימו לב: האדמין של פורום אקסטרימר הרשמי פרסם הצהרה אחה"צ, תרגמתי אותה לעברית וניתן לקרוא אותה כאן - מה שחשוב לי ליידע אתכם ממנה זה שכדי שהג'וקבוקס יעבוד לכם כמו שצריך, חובה להשתמש בכונן פנימי. מפתחי הפרוייקט כתבו אותו כך שיהיה מותאם קודם כל לכונן פנימי - ואמנם ניתן להריצו דרך USB נשלף או כוננים חיצוניים, אבל עדיין הסבירות היא גבוהה יותר שתיתקלו כך בבעיות.

לכן מעתה בעקבות ההבהרה הנ"ל לא אתן תמיכה למשתמשים בכוננים חיצוניים לצורך התקנה של הפרוייקט ואציין זאת בקרוב גם במדריך. שבת שלום לכולם. (Y)
...
האם קיים MJB לא בעברית שעובד כמו שצריך עם כונן חיצוני ?לא איכפת לעבוד רק עם הצגת כרזות הסרטים כמו שהיה לי בWD HD TV?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לא ידוע לי, רוב הסיכויים שאין משהו נוסף ברמת הג'וקבוקס אם יש עוד יש פרויקט כזה לאקסטרימר - בכל מקרה אתה מוזמן להריץ חיפוש על כך בפורום הרשמי של אקסטרימר ולבדוק.

נ.ב. עדכנתי את העניין במדריך והורדתי את השאלה על מיקום התקנת הג'וקבוקס מהשאלות ותשובות (כי עכשיו התשובה כבר נמצאת בתחילת המדריך ואין בה צורך)

danielk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572

שליחה

TomerBr כתב:חברים יקרים שימו לב: האדמין של פורום אקסטרימר הרשמי פרסם הצהרה אחה"צ, תרגמתי אותה לעברית וניתן לקרוא אותה כאן - מה שחשוב לי ליידע אתכם ממנה זה שכדי שהג'וקבוקס יעבוד לכם כמו שצריך, חובה להשתמש בכונן פנימי. מפתחי הפרוייקט כתבו אותו כך שיהיה מותאם קודם כל לכונן פנימי - ואמנם ניתן להריצו דרך USB נשלף או כוננים חיצוניים, אבל עדיין הסבירות היא גבוהה יותר שתיתקלו כך בבעיות.

...
תומר, עם כל הכבוד(ואני יודע שאין לך דבר בנושא) הציטוט הבא "קנו כונן קשיח פנימי, או שאל תשתמשו בג'וקבוקס ובאקסטרימרינג בכלל" היא עוד סיבה מדוע אי מת להיפטר מהמכשיר הזה.
האקסטרימר מיועד להיות מזרימדיה. מזרים מדיה
אם כדי להנות ממוצר אני צריך לקנות דיסק פנימי, אז שיחפשו את החברים שלהם.

בוא אני אספר לך משהו, אני עובד עם כונן חיצוני, 500GB ללא מתח חשמל ואני מרוצה ממה שיש.
אני מזרים מהמחשבים בבית סרטים והכל בסדר.
אף אחד לא יגיד לי לקנות דיסק פנימי כדי שמחר אני אקנה גם צלעות קירור כי המכשיר מתחמם,וכל זאת כדי "להנות"
מהפרויקטים של הקהילה. לא משנה איך יציירו את זה, זה נשמע כמו יד רוחצת יד.
אם הם היו מציעים את צלעות הקירור לרוכשים במחיר סמלי, אולי הייתי חושב על זה.

נ.ב
הבעיות שיש למשתמשים בTG, כלל לא קשורות עם איזה כונן עובדים. אחרי הכל כל מה שפרוייקט הקהילה עושה
זה רק סריקה(סקראפר).
אני לא מבין למה אתה ישר רץ ומיישר איתם קו.

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ראשית, הסיבה שהאדמין רשם את המשפט הנ"ל היא מאחר ורצה להדגיש באופן חד וחלק שאלו הדרישות לעבודה בריאה ונכונה עד כמה שניתן עם פרוייקט הג'וקבוקס. כפי שנכתב בהודעה, למרות שהג'וקבוקס הנו פרוייקט קהילתי ולא רשמי של המכשיר (וכידוע עדיין יש בו עדיין באגים רבים שעוד צריכים להפתר כדי שנהנה ממנו ללא כאבי ראש מיותרים) החברה הציעה דרך נוספת למפתחים לגרום לו לעבוד מהדרך בה הוא פועל היום (כך שאולי הצורך בכונן פנימי ירד מהפרק, אין לי מושג אבל זה לא משנה). בכל אופן כנכתב שם אין להנהלה יד בנושא אך היא כן מנסה לקדם אותו כמה שיותר לרווחת הקהל וכדי שלא נצטרך להתעסק עם כל המסביב כדי להנות ממנו (ואני בדיוק באותו מקום כמו שלך, אל תשכח את זה גם כן? אני לא נציג רשמי של החברה אלא אדם שכתב את המדריך כדי שכולנו ננסה כמה שיותר להנות עד כמה שניתן מהפיצ'ר הזה).

בשורה התחתונה אף אחד לא מחייב אותך לקנות כונן פנימי כדי להנות מהמכשיר ולצפות בו בסרטים, עדיין אתה יכול לעשות זאת דרך המכשיר - אבל עדיין אם תהיה מעוניין להנות מדברים נוספים שהם תוספות למה שהמכשיר עצמו מציע מלחתחילה - תצטרך את הכונן פנימי כי אלו דרישות ההפעלה (המערכת) של התוספות הנ"ל. הם לא מעוניינים שמשתמשים יתאכזבו משימוש בג'וקבוקס לפני שהם לא מודעים לכך שכונן פנימי בשבילו הוא בגדר דרישת מערכת להפעלה תקינה שלו, והפעלתו דרך דיסק-און-קי יכולה להיות מקור לאיטיות וצרות - ככל הנראה מאחר ומסד הנתונים לא מתקבל בצורה טובה על התקן נשלף/חיצוני כמו שהוא מתקבל בכונן פנימי.

לפי מה שנכתב שם גם הג'וקבוקס כרגע נבנה ע"פ הקושחה הקודמת של המכשיר, ובגרסאות הקושחה הבאות אני מקווה שהבעיות האלו צפויות להפתר עם ה-SDK (עדכון) הבא של הרכיבים של המכשיר וכמובן הג'וקבוקס בעצמו.

ולשאלתך למה אני רץ ומיישר איתם קו - אני אכן מיישר את המדריך בקו איתם כי המטרה של המדריך שכתבתי הוא להסביר לאנשים כיצד להתקין את הג'וקבוקס בצורה תקינה ולתת לו כמה שיותר תמיכה בעברית ותצוגה מרהיבה לטעמי. אין לי סיבה להמליץ לאנשים על משהו שאני יודע מראש שיגרום להם לכאב ראש מיותר, לא ככה? שים לב שעדכנתי במדריך שאמנם ניתן להתקין את הג'וקבוקס על דיסק-און-קי חיצוני אבל זה לא מומלץ, כך שאנשים מודעים לכך שהדבר בכל זאת אפשרי - אבל על אחריותם. זה נראה לי הדבר הנכון לעשות.

:!: נ.ב. הכוונה שלי ב"לא לתת תמיכה למשתמשים כוננים חיצוניים לצורך התקנה" היא שמי שישאל "למה הג'וקבוקס רושם לי 404 NOT FOUND" אחרי התקנה/הוא לא מזוהה וכד' לאחר שהתקין על USB, לא אתן לכך מענה מאחר ואין לי מענה - נכתב שהדרישה היא כונן פנימי ובכוננים אחרים הרי שיתקלו בבעיות. שאלות רגילות בנוגע לעבודה עם הג'וקבוקס או תקלות כלשהן ברור שאנסה לענות באדיבות כמו שאתה רואה שאני עושה כיום.

(i) שימו לב, מי שמחכה לעדכון הבא של המדריך בשביל התיקון שהכנתי לקריאת קבצים ותיקיות בעברית בג'וקבוקס - כבר ניתן להוריד את התיקון מההודעה כאן שפירסמתי לפני מס' ימים. את המדריך עצמו, יחד עם התבנית של ה-ThumbGen שהולכת לעבור שיפור, אעדכן בימים הקרובים אני מקווה - תקופה די עמוסה מסביב כרגע.

hoorygm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

תומר- הקישור שבור

שליחה

יש שרת אחר?

Idani26
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

התייעצות

שליחה

שלום תומר

דבר ראשון רציתי לדעת אם יש לך צפי לגבי שחרור העדכון שלך והשיפורים האחרונים ביניהם התמיכה בשמות קבצים בעברית.
דבר שני חשבתי על איזה פתרון יצירתי לאחר שדיברתם כאן על התמיכה של הגו'קבוקס והיציבות בכונן פנימי ולא בחיצוני.
אם אני אחבר כונן פנימי נניח של 40-80 ג'יגה ואתקין עליו אך ורק את הגו'קבוקס ושאר התוספות שנלוות אליו,ואת קבצי הוידאו אני אפעיל ישירות מכונן חיצוני שאני אחבר.
האם זהו פתרון שיהיה יציב? אני לא הולך לקנות כונן בנפח גדול והשימוש שלי הוא רק עם כונן חיצוני.
תודה

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

hoorygm, תיקנתי את הקישור כעת, מוזמן להוריד.
עידן, את התמיכה בקבצים בעברית כרגע ניתן להוריד באופן ידני בלי קשר למדריך כי יש עוד כמה דברים שצריך לעשות לפני פרסום המדריך (לסיים את תבנית הסרטים) ויש לי הרבה עבודה בימים האחרונים. את הקישור לתיקון אתה יכול למצוא כמה הודעות אחורה.
בנוגע לפתרון - אני אישית לא עבדתי עם כונן חיצוני אלא רק עם פנימי ואני לא רוצה לתת לך סתם תשובה של "כן אל תדאג, זה לא נראה לי בעייתי...". אני מעדיף שתקבל חוות דעת ממי שבאמת עובד עם כונן חיצוני אם זה יציב, אז אם מישהו עובד עם הג'וקבוקס דרך כונן חיצוני כמקור לסרטים - אשמח לחוות דעת מכם אם סה"כ העבודה של הכונן מול הג'וקבוקס טובה.

במידה ולא תקבל כאן חוות דעת אני מציע לך לפתוח הודעה חדשה בנושא.

godZilla
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 407

שליחה

TomerBr כתב:hoorygm, תיקנתי את הקישור כעת, מוזמן להוריד.
עידן, את התמיכה בקבצים בעברית כרגע ניתן להוריד באופן ידני בלי קשר למדריך כי יש עוד כמה דברים שצריך לעשות לפני פרסום המדריך (לסיים את תבנית הסרטים) ויש לי הרבה עבודה בימים האחרונים. את הקישור לתיקון אתה יכול למצוא כמה הודעות אחורה.
בנוגע לפתרון - אני אישית לא עבדתי עם כונן חיצוני אלא רק עם פנימי ואני לא רוצה לתת לך סתם תשובה של "כן אל תדאג, זה לא נראה לי בעייתי...". אני מעדיף שתקבל חוות דעת ממי שבאמת עובד עם כונן חיצוני אם זה יציב, אז אם מישהו עובד עם הג'וקבוקס דרך כונן חיצוני כמקור לסרטים - אשמח לחוות דעת מכם אם סה"כ העבודה של הכונן מול הג'וקבוקס טובה.

במידה ולא תקבל כאן חוות דעת אני מציע לך לפתוח הודעה חדשה בנושא.
...
לי יש 2 נגני XTREAMER.
ראשון עם דיסק פנימי עליו התקנתי XTREAMERING כולל JB. סרטים נמצאים ברשת (NAS) וקצת על הכונן הפנימי (בלו-ריי). עובד טוב וללא בעיות.
מכשיר שני הוא ללא דיסק פנימי בכלל, JB הותקן על כונן USB חיצוני וגם סרטים נמצאים עליו. גם במקרה הזה הכול עובד מצוין (למרות ההזהרות האחרונות....)
כמובן, גם אני אמליץ לך להתקין JB על דיסק פנימי (מטעם הנוחות).
(Y)

hoorygm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

הלינק עדיין לא תקין

שליחה

כתוב שהקובץ הוסר...

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1013

שליחה

מריץ עכשיו סריקה ראשונה, נראה מה יצא - רשמים בסוף!.
בכל מקרה תודה על המדריך, באמת חוסך כאב ראש (עבדתי כבר עם הטאמבג'ן וקצת עצבן אותי ה ממשק שלה)..

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: הלינק עדיין לא תקין

שליחה

hoorygm כתב:כתוב שהקובץ הוסר...
...
מתנצל, אין לי מושג למה הוא הוסר - בכל מקרה העלתי מחדש:
http://hotfile.com/dl/90298690/b198567/TG_Sheets_hefix.rar.html

pargit - תודה ובהצלחה :)

Idani26
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65

שליחה

יש לי שאלה
אם ההתקנה של הגו'קבוקס ושאר קבצי המידע והתוספות על כונן פנימי וההרצה של הסרטים היא מכונן חיצוני.
זאת אפשרות יציבה יותר מאשר להתקין הכל על הכונן החיצוני?או שאין בכלל הבדל.
תודה

avi1333
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 334

שליחה

אני עובד עם כונן חיצוני ועובד מצויין.
אני מקווה שהJB ימשיך לעבוד טוב עם כונן חיצוני ולא יהיה בעיות בעדכונים עתידיים

zloomi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

אתה פשוט מלך!
כל הכבוד לך
אם כולנו היינו ככה, קהילת האקסטרימר הייתה מגיעה לשיאים חדשים!!
המשך כך
כל הכבוד על ההשקעה!

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

zloomi, תודה רבה על הערכתך הכנה! אני מקווה שאתה נהנה מהמדריך והוא משפר לך את חווית השימוש בג'וקבוקס והאקסטרימר:)

hagaykatz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה

הוא נתקע לי כל הזמן אחריי שסיימתי הכל בממשק ווב בסריקה אחריי 5 סרטים, יש פתרון?

TomerBr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

hagaykatz כתב:הוא נתקע לי כל הזמן אחריי שסיימתי הכל בממשק ווב בסריקה אחריי 5 סרטים, יש פתרון?
...
ראשית שים לב ששם תיקיית וקובץ הסרט שלך אינם כוללים את הסימנים ' (גרש) או &.
במידה והם כוללים, שנה את שמם, מחק את קובץ ה-XML שבתקייה והחל בשנית את תהליך ה-ThumbGen על התיקייה הספציפית.

במידה והם לא כוללים, היכנס לתיקיית הסרט שבו הג'וקבוקס נתקע ונסה למחוק לו את קובץ ה-XML.

בנוסף אני מציע לך סתם לבדוק שהתמונות שה-ThumbGen יצר ונמצאות בתיקייה של הסרט נראות תקינות (הכוונה ב"תקינות" היא פשוט שאתה יכול להיכנס אליהן, לא ממש מעבר לזה. אם הן אינן תקינות ואינך מצליח לצפות בהן החל על התיקייה את הליך ה-ThumbGen בשנית).

אחרי שמחקת את קובץ ה-XML מאותה תיקייה של סרט בעייתי נסה שוב את סריקת התיקייה בממשק הווב.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”