לא! לא נמאס לי-וגם דיברו על זה בתיקשורת,מה לעשותmulder כתב:לא נמאס לך כבר מהעמדה הזאת שכל התל אביבים רק יושבים במועדונים ועושים סיאסטה כל היום? (כאילו בצפון אין מועדונים בכלל, והקיבוצים עם כל המתנדבות ממש היו תמימים כל השנים).ילדיעפים כתב:אני לא אמרתי שהתל אביבים יישרפו-רשמתי בפירוש שמועדונים יפונו מיושביהם לפני כן-הדגשתי את זה!
זה חס ושלום לא אלימות נגד אנשים-נגד מועדונים......
אסון בצפון, 40 הרוגים בשריפה, עשרות לכודים
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
אמן מייסר
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
sagyle כתב:truejoker כתב:גם אני לא בור ועדיין הלוגיקה הנדרשת בלימודי גמרה היא אחרת לחלוטין . יש שיעור הדף היומי לכול מיני קהלים , אקדמאיםם שונים , ובד"כ הרמה שמלמדים שם היא בחצי ממה שלומדים אברכים , ועדיין יש המון אקדמאיים שלא ממש מצליחים להבין מי נגד מי וזה בסוגיות כלכליות ו/או משפטיות שהם המקצוע שלהםsagyle כתב:אמי מזמין אותם לשבת איתי בשיעור מחלות אורתופדיות בסוסים ושיסבירו לי אח"כ...truejoker כתב: לכו ותלמדו פעם בשיעור יומי , ותראו לבד כמה גדולה של שכל נדרשת להקיף את הסוגיות הכלכליות שם , ותבינו שלקרא להם חשוכים ובורים זה הדבר הכי רחוק מהמציאות שאני מכיר
הם יכולים ללמוד את המקצוע שלכם בחצי הזמן שלקח לכם , אתם לא תצליחו להבין את הלוגיקה שלהם בכפול זמן . אז קצת צניעות מצדכם...
רוב חברי הפורום הם אנשים מלומדים, אל תזלזל בידע או ביכולת הלימוד שלהם. הדברים שנאמרים כאן בפורום באים מתוך ידע ולא מתוך בורות. לוגיקה היא חשיבה בריאה שמושתת על עובדות.
כשאני רואה את השמש שוקעת בצבעים מרהיבים אני יכול להגיד שאני מבין למה הצבע אותו רואים הוא אדום הרבה יותר מכל צבע אחר. אני מצד שני יכול לטעון שמדובר בנס ו"נסתרות דרכי האל" ובזה לפתור את הסוגיה.
אנשים מאמינים תולים סוגיות שהם לא מבינים בחוכמת האל ופעולותיו במקום שינסו להבין מה באמת קורה כאן....
ולגבי הבנת המציאות , אני מציע שתבדוק קצת לפני שאתה מדבר כי את המציאות ידעו חז"ל עוד הרבה לפני המדענים . כשחשבו שהשמש מסתובבת סביב כדוה"אץ, הם ידעו אחרת
כשאסטרונומים לא ידעו כמה זמן סובבת הארץ הם ידעו
והרבה לפני שנאסה בדקה כמה זמן לוקח לירח לסובב את כדוהא"ץ , הם ידעו
במקצוע הספציפי שלך הם יודעים המון דברים שלא תאמין
אני מציע שתבדוק עובדות ולא תחשוב שהחוכמה מצוייה אצלכם בלבד
כמו כן לשים אותם בדרגה של שחורים רק בגלל שהם מאמינים , זה לשים אותם בתוך סטריאוטיפ שאתם בחרתם ואתם קבעתם את החוקים שלו , כול קשר בינו למציאות , הוא חלקי בלבד במקרה הטוב , ובדמיון שלכם במקרה הרע......
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
לפי מה שאתה אומר אלי ישי , עובדיה , הרב גפני גם בניזרי וכו'.... שבקיאים בגמרא הם כולם איינשטינים .
אני בכלל מציע שכשיש סוגיות ולבטים בכל מיני בעיות במכון וויצמן ייפנו לאחת הכיתות שלומדות גמרא , או לחילופין יחפשו בדברי חז''ל , כל הפיתרונות יימצאו כנראה שם - והרבה יותר מהר , למה בכלל לבזבז זמן על מחקר ?
אני בכלל מציע שכשיש סוגיות ולבטים בכל מיני בעיות במכון וויצמן ייפנו לאחת הכיתות שלומדות גמרא , או לחילופין יחפשו בדברי חז''ל , כל הפיתרונות יימצאו כנראה שם - והרבה יותר מהר , למה בכלל לבזבז זמן על מחקר ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
truejoker כתב:sagyle כתב:truejoker כתב:sagyle כתב:truejoker כתב: גם אני לא בור ועדיין הלוגיקה הנדרשת בלימודי גמרה היא אחרת לחלוטין . יש שיעור הדף היומי לכול מיני קהלים , אקדמאיםם שונים , ובד"כ הרמה שמלמדים שם היא בחצי ממה שלומדים אברכים , ועדיין יש המון אקדמאיים שלא ממש מצליחים להבין מי נגד מי וזה בסוגיות כלכליות ו/או משפטיות שהם המקצוע שלהם
ולגבי הבנת המציאות , אני מציע שתבדוק קצת לפני שאתה מדבר כי את המציאות ידעו חז"ל עוד הרבה לפני המדענים . כשחשבו שהשמש מסתובבת סביב כדוה"אץ, הם ידעו אחרת
כשאסטרונומים לא ידעו כמה זמן סובבת הארץ הם ידעו
והרבה לפני שנאסה בדקה כמה זמן לוקח לירח לסובב את כדוהא"ץ , הם ידעו
/quote]
לפני שאתה זורק משפטים באוויר תבדוק שיש להם כיסוי בכלל. חז"ל ידעו על דברים... מה בדיוק הם ידעו? תראה לי הוכחות שהם ידעו כמה זמן מסתובב כדה"א לפני שאסטרונומים ידעו! תראה לי איפה כתוב שהם ידעו שכדור הארץ סובב סביב השמש לפני תקופת האסטרופיזיקאים הראשונים. מאוד חכם לזרוק משפטים כאלו באוויר הבעיה היא שהם לרוב ללא כיסוי.
ע"פ החכמים בתורה בריאת העולם קרתה לפני 5500 שנה. גם את זה מדענים כיום לא יודעים והם יגלו את זה בעתיד?
חבל שהפורום גולש לדיונים כאלו, אני פשוט לא יכול להשאר אדיש לדברים כאלו שנאמרים סביב דפי הפורום.
אני מכיר הרבה תלמידים חכמים, חלק מהם לומדים איתי בכיתה, למרות שייתכן שההגדרה שלנו של תלמידים חכמים היא שונה במקצת................
נערך לאחרונה על ידי sagyle ב 07/12/2010 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7663
הערוץ המקומי של חצור זה לא ממש "תקשורת".ילדיעפים כתב:לא! לא נמאס לי-וגם דיברו על זה בתיקשורת,מה לעשותmulder כתב:לא נמאס לך כבר מהעמדה הזאת שכל התל אביבים רק יושבים במועדונים ועושים סיאסטה כל היום? (כאילו בצפון אין מועדונים בכלל, והקיבוצים עם כל המתנדבות ממש היו תמימים כל השנים).ילדיעפים כתב:אני לא אמרתי שהתל אביבים יישרפו-רשמתי בפירוש שמועדונים יפונו מיושביהם לפני כן-הדגשתי את זה!
...
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

נראה את תגובת ההנהלה עכשו ואחרי שאני הולך להראות את זה לכמה אנשים מחצור
אמן מייסר
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה מצוטט שלא תוכל למחוקmulder כתב:הערוץ המקומי של חצור זה לא ממש "תקשורת".ילדיעפים כתב:לא! לא נמאס לי-וגם דיברו על זה בתיקשורת,מה לעשותmulder כתב:לא נמאס לך כבר מהעמדה הזאת שכל התל אביבים רק יושבים במועדונים ועושים סיאסטה כל היום? (כאילו בצפון אין מועדונים בכלל, והקיבוצים עם כל המתנדבות ממש היו תמימים כל השנים).ילדיעפים כתב:אני לא אמרתי שהתל אביבים יישרפו-רשמתי בפירוש שמועדונים יפונו מיושביהם לפני כן-הדגשתי את זה!
......
אמן מייסר
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אגב ,זה היה בערוץ 2 ואני מקווה שכמה קוראים פה כמו אמאן מקרית שמונה,שלומי מטבריה יקראו מה שכתבת
אמן מייסר
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אולי שווה לפצל את השרשור.
הדיון לגבי דת הוא דיון מאד מרתק ויהיה מעניין מאד להמשיך אותו (כל עוד נשמרים בו הכללים), אבל הוא לא נושא השרשור (להזכירכם, השרשור נפתח בגלל אסון נוראי שפקד אותנו).
הדיון לגבי דת הוא דיון מאד מרתק ויהיה מעניין מאד להמשיך אותו (כל עוד נשמרים בו הכללים), אבל הוא לא נושא השרשור (להזכירכם, השרשור נפתח בגלל אסון נוראי שפקד אותנו).
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

למה לא? כי זה לא ת"א?mulder כתב:הערוץ המקומי של חצור זה לא ממש "תקשורת"....
תתפלא, אבל יש תקשורת גם בפריפריה... (נכון שאתה בהלם עכשיו?)
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
- LiorDrZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
דת לא דת אבל בחיית תהייה קצת יותר רציני... אין קשר להיותו מזרחי \ ספרדי \ מרוקאי וכל שטויות הקיפוח למינהם שפתאום עלו אחרי קצת ביקורת עליו. כל אחד יכול לנופף במסמכים אבל בתכלס לא לעשות כלום - והוא לא עשה כלום. אין מה לעשות האסון הזה קרה במשמרת שלו ויש לו אחריות מיניסטריאלית על הנושא ולדעתי ולדעת הרבה מאד אנשים עליו לשלם בכיסא וללכת הביתה.truejoker כתב:http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000606456...
"ראש הממשלה דחה החלטה על שיפור מערך הכבאות, השר ישי רק התריע, אך לא עשה דבר, השר שטייניץ דרש רפורמה ולא העביר תקציב, השר ברק עמד מנגד. בדו"ח חריף, מצייר מבקר המדינה תמונה מדאיגה על האופן שבו נערכה ממשלת ישראל להגנה על חיי אזרחיה וקובע כי זו תוצאתו של "מינהל בלתי-תקין לחלוטין, בעיקר אצל מקבלי ההחלטות" מתוך דו"ח מבקר המדינה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3995939,00.html
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
truejoker, אחריות באה עם תפקיד וכפי שלימדו אותי בצבא שאין סמכות בלי אחריות, התרגילים של שר הפנים מעלים לי את הלחץ. אולי אתה לא זוכר אבל אלוף פיקוד דרום ביום כיפור החליף תפקיד בדיוק שבועיים לפני פרוץ המלחמה ב 1973. זה לא הפריע לאף אחד לצלוב את גורודיש ולהכתיר את אריאל שרון כגיבור, למרות שאריאל שרון מהיותו אלוף פיקוד דרום הקודם נשא באחריות לא פחות מגורודיש. אבל בוא נעזוב את ההיסטוריה ונסתכל במקרה של העכשווי של ישי.
ישי התריע? יופי. ביקש כסף? עוד יותר טוב. מה הוא עשה בדיוק אחרי שבקשתו נדחתה? הוא בטח לא קם והצהיר שהוא נאלץ לעזוב את תפקידו היות ואין הוא מסוגל לשאת באחריות לאבדן הנפשות שיבוא בעקבות הקפאת התקציבים. בנושא זה הוא התנהג בדיוק כמו הפוליטקאי הקטן שהוא והמשיך להאחז בכסאו כבקרנות המזבח - את הקרבן שהועלה על אותו מזבח אנחנו כבר מכירים.
ישי התריע? יופי. ביקש כסף? עוד יותר טוב. מה הוא עשה בדיוק אחרי שבקשתו נדחתה? הוא בטח לא קם והצהיר שהוא נאלץ לעזוב את תפקידו היות ואין הוא מסוגל לשאת באחריות לאבדן הנפשות שיבוא בעקבות הקפאת התקציבים. בנושא זה הוא התנהג בדיוק כמו הפוליטקאי הקטן שהוא והמשיך להאחז בכסאו כבקרנות המזבח - את הקרבן שהועלה על אותו מזבח אנחנו כבר מכירים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אם הכסף הזה אמור היה להגיע למקום אחר (שאני לא אומר מהו) ולא היה מגיע, אלי יש וש"ס היו מאיימים בהצבעת אי אמון ופרישה מהקואליציה.
ואת זה אני אומר בהתבסס על איומי העבר ולא סתם כי בא לי.
ואת זה אני אומר בהתבסס על איומי העבר ולא סתם כי בא לי.
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא, אני בהלם שהתקשורת אשכרה לא יותר טובה מהרב עובדיה, ויש פה אנשים שכנראה לא יצאו מגבולות הישוב שלהם ולא מכירים את הארץ, אז הם כותבים פה דברים חסרי שחר שבקושי שווים התייחסות.theAman כתב:למה לא? כי זה לא ת"א?mulder כתב:הערוץ המקומי של חצור זה לא ממש "תקשורת"....
תתפלא, אבל יש תקשורת גם בפריפריה... (נכון שאתה בהלם עכשיו?)...
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
בושה שתל אביבי מתבטא כך 
- ילדיעפים
-
- חבר שלא מהעולם הזה

זה גם לא כבוד גדולרוביןהוד כתב:בושה שתל אביבי מתבטא כך...
אמן מייסר
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אבל לא בושה כשמישהו מהצפון או הדרום מתבטא כך על איזור אחר, מסתבר.רוביןהוד כתב:בושה שתל אביבי מתבטא כך...
קודם כל לא התכוונתי להעליב אף אחד. מצטער שההומור לא עבר, אפשר גם לחשוב מה אמרתי.. העלבתי ערוץ מקומי בצפון? מצטער, לא ידעתי שזה נושא רגיש (אבל אם זו דעתם על תל אביב אז מגיע להם). בניגוד לגולשים מסוימים פה אני מבין שכל איזור בארץ הוא עם אנשים מגוונים ואני לא זה שעושה הכללות ואומר שכל התל אביבים הם מנותקים שיושבים כל היום בבתי קפה ומועדונים בזמן שהארץ נשרפת.
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
עדיף שדעותיך ישמרו במגירה.