YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
- orenmd
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 118
כבר פעמיים מחקתי ועדיין יש את אותה בעיה
- orenmd
-
- חבר פעיל מאוד

אולי ב WIN7 צריך להריץ ב ADMINISTRATOR MODE?
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
מומלץ, וגם צריך לבטל את ה-UAC.
- adirbd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 510
מוזר, שאני מריץ את My_YAMJ.cmd כADMINISTRATOR MODE אז התוכנה קורסת ישר ולא סורקת, אבל שאני מפעיל אותו רגיל, אז זה עובד כמו שצריך..
- orenmd
-
- חבר פעיל מאוד

זה מה שאני מקבל עכשיו
ERROR: TheTVDB API -> Connection timed out: connect
ERROR: TheTVDB API -> Connection timed out: connect
- המלך
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
את ההודעה גם אני מקבל כי כנראה האתר נפל שוב.
- BENNY66
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 890
כמה שאלות
למה בכול סריקה הוא סורק הכול ועושה שגיאות בתמונות שהיו נכונות ?
איך אני נותן לו לינק לסרט במידהה וזה לא מוצא תמונה ותקציר?
יש תוכנה שאפשר לעשות ידני?
תודה על קובץ
איך אני נותן לו לינק לסרט במידהה וזה לא מוצא תמונה ותקציר?
יש תוכנה שאפשר לעשות ידני?
תודה על קובץ
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
ארז,
יש לי הצעה בשבילך.....
בעיות רבות חוזרות על עצמן ושאלות נשאלות שוב ושוב בכל מיני שרשורים בנוגע ל- YAMJ.
אולי כדאי ליצור מדריך מסודר (אני אשמח לעזור לך בבנייתו) שיכלול את ההסברים לאופן ההתקנה, למי ומה זה מיועד, כיצד לטפל בבעיות נפוצות, תמונות מצורפות להסברים... FAQ, משהו נחמד שיהווה רפרנס לחברים. במדריך אפשר לשים לינקים לגירסה האחרונה וכן לינקים להורדה פרטנית של המרכיבים (כמו ה- GUI) שאפשר יהיה לעדכן מידי פעם.. ככה נעשה סדר בדברים... קיים מדריך ישן בנושא, אבל דברים השתנו מאז וגם אין התייחסות לתקלות.. מה דעתך?
יש לי הצעה בשבילך.....
בעיות רבות חוזרות על עצמן ושאלות נשאלות שוב ושוב בכל מיני שרשורים בנוגע ל- YAMJ.
אולי כדאי ליצור מדריך מסודר (אני אשמח לעזור לך בבנייתו) שיכלול את ההסברים לאופן ההתקנה, למי ומה זה מיועד, כיצד לטפל בבעיות נפוצות, תמונות מצורפות להסברים... FAQ, משהו נחמד שיהווה רפרנס לחברים. במדריך אפשר לשים לינקים לגירסה האחרונה וכן לינקים להורדה פרטנית של המרכיבים (כמו ה- GUI) שאפשר יהיה לעדכן מידי פעם.. ככה נעשה סדר בדברים... קיים מדריך ישן בנושא, אבל דברים השתנו מאז וגם אין התייחסות לתקלות.. מה דעתך?
לירן
-
esloan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
@BENNY66
בני, בכל סריקה הוא אמור לבצע רק קבצים חדשים או קבצים ששונו.
כדי לאלץ כותר מסויים, שים קובץ הזהה לשם הסרט עם סיומת nfo ובתוכו לינק לסרט באתר IMDB.
אם אתה רוצה fanart מסויים, שמור תמונה באותה ספרייה בצורה הזו : movie_name.fanart.jpg (במקום movie_name את שם הסרט כמובן).
לקביעת פוסטר ידנית, שים תמונה בשם הסרט עם סיומת jpg או png.
@liranmishani
את הסקין הקודם שלי הורידו מעל 500 פעם. את הנוכחי כבר כ 250. הכוונה לא לנפנף במספרים אלא להבהיר את הנקודה, שמטרת בניית הסקין והפצתו בצורה הפשוטה ביותר היא למזער את התמיכה והשינויים הנדרשים. לצורך בניית הסקין, כולל, העימוד, lowlist, העברית, box covers תיקון overscan וכו', נדרשים ימים. כקהילה, גם אני נסמך על עבודתם של אחרים (כזכור חבילה זו מבוססת על הגרסה של gt-eins). כל הכוונה היא לייצר חבילה פשוטה להתקנה.
בהמשך לכמות ההורדות, הכוונה היא להבהיר כי מרבית המשתמשים שהורידו את הסקין, התקינו אותו בהצלחה. השאלות והבעיות בשרשור, מתחלקות בעיקרן ל-3:
1. בעיות נקודתיות באתרי אינדקס (thetvdb וכו')
2. הגדרה לא נכונה של ה YAMJ_GUI
3.בעיות בשמות הקבצים אצל המשתמש.
בעיות אלו, קיבלו מענה מלא בשרשור ולכן ניתן להשתמש במה שכבר קיים לצורך לימוד. כל השאר, אם יש כאלה הן ממש ספציפיות וממילא לא היו מקבלות מענה במין מדריך מסודר.
אני נהנה לחלוק בסקין בו אני משתמש ולסייע ביישומו. לייצר מדריך, מאידך, אשר לאור האמור לעיל, ישרת מעט משתמשים יחסית (שכן מרבית המשתמשים הצליחו בהתקנתו) דורש זמן, והתרומה בצידו מועטה.
אוכל לעזור ככל שהזמן מאפשר לי כאן בפורום, ואכן, אני חושב שמרבית המשתמשים, אם לא כולם, קיבלו מענה לבעיותיהם.
אם תרצה להרים את הכפפה, אשמח לסייע לך - שוב דרך פלטפורמה זו, על מנת שגם אחרים יוכלו לקרוא וללמוד.
בני, בכל סריקה הוא אמור לבצע רק קבצים חדשים או קבצים ששונו.
כדי לאלץ כותר מסויים, שים קובץ הזהה לשם הסרט עם סיומת nfo ובתוכו לינק לסרט באתר IMDB.
אם אתה רוצה fanart מסויים, שמור תמונה באותה ספרייה בצורה הזו : movie_name.fanart.jpg (במקום movie_name את שם הסרט כמובן).
לקביעת פוסטר ידנית, שים תמונה בשם הסרט עם סיומת jpg או png.
@liranmishani
את הסקין הקודם שלי הורידו מעל 500 פעם. את הנוכחי כבר כ 250. הכוונה לא לנפנף במספרים אלא להבהיר את הנקודה, שמטרת בניית הסקין והפצתו בצורה הפשוטה ביותר היא למזער את התמיכה והשינויים הנדרשים. לצורך בניית הסקין, כולל, העימוד, lowlist, העברית, box covers תיקון overscan וכו', נדרשים ימים. כקהילה, גם אני נסמך על עבודתם של אחרים (כזכור חבילה זו מבוססת על הגרסה של gt-eins). כל הכוונה היא לייצר חבילה פשוטה להתקנה.
בהמשך לכמות ההורדות, הכוונה היא להבהיר כי מרבית המשתמשים שהורידו את הסקין, התקינו אותו בהצלחה. השאלות והבעיות בשרשור, מתחלקות בעיקרן ל-3:
1. בעיות נקודתיות באתרי אינדקס (thetvdb וכו')
2. הגדרה לא נכונה של ה YAMJ_GUI
3.בעיות בשמות הקבצים אצל המשתמש.
בעיות אלו, קיבלו מענה מלא בשרשור ולכן ניתן להשתמש במה שכבר קיים לצורך לימוד. כל השאר, אם יש כאלה הן ממש ספציפיות וממילא לא היו מקבלות מענה במין מדריך מסודר.
אני נהנה לחלוק בסקין בו אני משתמש ולסייע ביישומו. לייצר מדריך, מאידך, אשר לאור האמור לעיל, ישרת מעט משתמשים יחסית (שכן מרבית המשתמשים הצליחו בהתקנתו) דורש זמן, והתרומה בצידו מועטה.
אוכל לעזור ככל שהזמן מאפשר לי כאן בפורום, ואכן, אני חושב שמרבית המשתמשים, אם לא כולם, קיבלו מענה לבעיותיהם.
אם תרצה להרים את הכפפה, אשמח לסייע לך - שוב דרך פלטפורמה זו, על מנת שגם אחרים יוכלו לקרוא וללמוד.
- yyyogev
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
יש לי בעיה מוזרה, כשאני מריץ את ה CMD הוא מוצא את הסרטים ומעבד את כולם ואחרי שהוא מסיים את האחרון הוא פשוט עוצר ולא ממשיך גם אחרי שעה.http://www.hometheater.co.il/files/(19729)_untitled.png
![תמונה]()
יש עוד מישהו שקרתה לו הבעיה?
יש עוד מישהו שקרתה לו הבעיה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17940
וואלה חשבתי רק אצליyyyogev כתב:יש לי בעיה מוזרה, כשאני מריץ את ה CMD הוא מוצא את הסרטים ומעבד את כולם ואחרי שהוא מסיים את האחרון הוא פשוט עוצר ולא ממשיך גם אחרי שעה.http://www.hometheater.co.il/files/(19729)_untitled.png
יש עוד מישהו שקרתה לו הבעיה?...
זה קורה לי רק בהרד דיסק אחד שכולל כ 44 סרטים.
הכנתי תקיית סרטים נוספת והעברתי לתוכה מספר סרטים באופן אקראי(באותו הרד דיסק). הרצתי והכל עובד חלק.
ברגע שאני מריץ סריקה על כל 44 הסרטים העסק נתקע, בדיוק כמו אצלך.
עדין לא הצלחתי לעלות על הסרט/ים הבעייתי/ים.
לא משעמם בעסק הזה זה בטוח.
-
esloan
-
- חבר ותיק

אחד מהסרטים שלך בעייתי, או השם שניתן לסרט\ספרייה.
זה שאתה רואה Finished 94/94 לא אומר שהוא סיים את כל הסרטים אלא סיים את סריקת הסרט האחרון שמצא. בהחלט סביר כי אחד מהסרטים הקודמים ברשימה עדיין לא סיימו את הסריקה.
כעת נותר רק לברר איזה סרט זה
כמה שיטות לכך:
1. אלימינציה
2. לעבור בעין על התוצאות בזמן התקיעה ולחפש סרט שאין לו את שורת ה Finished
3. לעבור על קובץ ה LOG בספרייה הראשית (moviejukebox.log)
זה שאתה רואה Finished 94/94 לא אומר שהוא סיים את כל הסרטים אלא סיים את סריקת הסרט האחרון שמצא. בהחלט סביר כי אחד מהסרטים הקודמים ברשימה עדיין לא סיימו את הסריקה.
כעת נותר רק לברר איזה סרט זה
כמה שיטות לכך:
1. אלימינציה
3. לעבור על קובץ ה LOG בספרייה הראשית (moviejukebox.log)
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ארזerezsolan כתב:אחד מהסרטים שלך בעייתי, או השם שניתן לסרט\ספרייה.
כעת נותר רק לברר איזה סרט זה![]()
כמה שיטות לכך:
1. אלימינציה
3. לעבור על קובץ ה LOG בספרייה הראשית (moviejukebox.log)...
אצלי לא השתנה כלום מבחינת שמות הסרטים/ספריות.
בסך הכל מחקתי את תקיות ה JB הקודמות והרצתי מחדש עם הגירסה האחרונה, שעובדת עם אתר סרטים החדש ולכן אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?
בגירסה הקודמת הכל עבד פיקס
-
esloan
-
- חבר ותיק

הורד את הקובץ הזה ופתח אותו לספרייה הראשית. אתה יכול לדרוס את הקבצים הקיימים (גבה את הספרייה בכל מקרה לפני).
אחרי שפרסת את הקובץ, הרץ שוב ובדוק.
http://bit.ly/arM6cT
http://bit.ly/arM6cT
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

תודה אבדוק בערב.erezsolan כתב:הורד את הקובץ הזה ופתח אותו לספרייה הראשית. אתה יכול לדרוס את הקבצים הקיימים (גבה את הספרייה בכל מקרה לפני).
http://bit.ly/arM6cT...
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

ביי ארזerezsolan כתב:הורד את הקובץ הזה ופתח אותו לספרייה הראשית. אתה יכול לדרוס את הקבצים הקיימים (גבה את הספרייה בכל מקרה לפני).
http://bit.ly/arM6cT...
ניסיתי אבל לצערי לא זז רוורס
-
esloan
-
- חבר ותיק

נסה להוסיף את זה בקובץ moviejukebox.properties בספרייה הראשית:
קוד: בחירת הכל
mjb.Timeout.Read=90000
mjb.Timeout.Connect=25000- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

תודה אנסה בערב.erezsolan כתב:נסה להוסיף את זה בקובץ moviejukebox.properties בספרייה הראשית:
קוד: בחירת הכל
mjb.Timeout.Read=90000 mjb.Timeout.Connect=25000...
מסתבר שאני חי מערב לערב
-
esloan
-
- חבר ותיק

אגב, תן לו עד 90 שניות לצאת מזה. זה ה Timeout לאחר שתוסיף את השורות.
אני עדיין משוכנע שיש לך קובץ בעייתי. אם זה לא הולך, אין ברירה אלא להתחיל לחפור
אני עדיין משוכנע שיש לך קובץ בעייתי. אם זה לא הולך, אין ברירה אלא להתחיל לחפור
- yyyogev
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
עברתי על הסרטים ובאמת אחד מהם עשה בעיות
The Lord Of The Rings - The Two Towers Extended Edition 720p
אין לי מושג למה אגב, הג'וקבוקס הרגיל זיהה אותו מעבר לזה שהגרסה הזאת לא עשתה בעיות עם שני הסרטים האחרים.
בכל מקרה, הוצאתי אותו מהתיקיה של הסריקה וזה עובד סבבה חוץ מכמה סדרות שהייתי צריך לשים להם קובץ NFO.
לא ניסיתי עדיין אבל במה עוזר הקובץ תיקון האחרון ההוא?
The Lord Of The Rings - The Two Towers Extended Edition 720p
אין לי מושג למה אגב, הג'וקבוקס הרגיל זיהה אותו מעבר לזה שהגרסה הזאת לא עשתה בעיות עם שני הסרטים האחרים.
בכל מקרה, הוצאתי אותו מהתיקיה של הסריקה וזה עובד סבבה חוץ מכמה סדרות שהייתי צריך לשים להם קובץ NFO.
לא ניסיתי עדיין אבל במה עוזר הקובץ תיקון האחרון ההוא?