שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
תתחדש. אני מבין שהעדכון עברית לא עבד?
לגבי טיטניום, תנסה להשתמש בחינמית, היא תרוץ יותר לאט אבל אין הבדל בגיבוי. בשחזור, לעומת זאת, עדיף לרכוש כיון שאז ניתן להשתמש ב batch לשחזור כל האפליקציות בלחיצת כפתור.
לגבי טיטניום, תנסה להשתמש בחינמית, היא תרוץ יותר לאט אבל אין הבדל בגיבוי. בשחזור, לעומת זאת, עדיף לרכוש כיון שאז ניתן להשתמש ב batch לשחזור כל האפליקציות בלחיצת כפתור.
גאלקסי ו - Mail for Exchange
שלום רב,
האם יש למישהו ( גלאלקסי המשווק ע"י אורנג ) ניסיון עם סינכרון עם Mail For Exchange ( של ארגון פרטי ).
האם הסנכרון הוא ב - On Line ? ומתפקד כהלכה ?
תודה !
צביק
האם יש למישהו ( גלאלקסי המשווק ע"י אורנג ) ניסיון עם סינכרון עם Mail For Exchange ( של ארגון פרטי ).
תודה !
צביק
Re: גאלקסי ו - Mail for Exchange
אני יודע שהיו בעיות בגרסאות ישנות אבל לפי הבנתי הם נפתרו. יש לך בעיה עם הסנכרון?zvik_ac כתב:שלום רב,
תודה !
צביק...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני חושב שזה מובנהeagle75 כתב:אני מעדיף את ה Launcher Pro, אבל זה כבר טעם אישי.zovirax כתב:אגב, לא השתמשתי ב Launcher Pro
ה TW השני יותר טוב לי...
מה אתה משתמש?...
שאלה, הרום של פיילוט מגיע עם לאג-פיקס מובנה ופעיל?...
אבל אצלי זה לא פעיל .
לפי ההסברים שלו צריך ללכת לריקברי ולהפעיל את זה.
eagle75 - תודה על כל ההסברים! עזרת לי מאוד!
יש לי שאלות נוספות.
אם אפשר ליצור קבוצת של אנשי קשר שלא יופיעו באנשי קשר?
שיהיה אפשר לראות אותם רק בקבוצה שלהם.
אתמול אמרת שהאנשי קשר נשמרים ב GMAIL.
אצלי זה לא המצב.
איך זה אמור לקרות?
כיצד היום אנשי הקשר שלך נשמרים?
תחת settings->Accounts and sync תגדיר את חשבון ה ג'ימייל שלך ותאפשר סינכרון אוטומטי. מעכשיו כל איש קשר חדש יגובה אוטומטית לחשבון שלך. תצטרך להעביר את אנשי הקשר הישנים לחשבון. לגוגל יש אפשרות לבצע import של אנשי הקשר בפורמט CSV דרך ה WEB.
לגבי בחירת הקבוצות:
תפתח את אפליקצית contacts, תבחר display options ותגדיר איזה קבוצות אתה רוצה לראות ואיזה לא.
תחת settings->Accounts and sync תגדיר את חשבון ה ג'ימייל שלך ותאפשר סינכרון אוטומטי. מעכשיו כל איש קשר חדש יגובה אוטומטית לחשבון שלך. תצטרך להעביר את אנשי הקשר הישנים לחשבון. לגוגל יש אפשרות לבצע import של אנשי הקשר בפורמט CSV דרך ה WEB.
לגבי בחירת הקבוצות:
תפתח את אפליקצית contacts, תבחר display options ותגדיר איזה קבוצות אתה רוצה לראות ואיזה לא.
Re: גאלקסי ו - Mail for Exchange
====eagle75 כתב:אני יודע שהיו בעיות בגרסאות ישנות אבל לפי הבנתי הם נפתרו. יש לך בעיה עם הסנכרון?zvik_ac כתב:שלום רב,
תודה !
צביק......
eagle75 שלום !
עדיין לא רכשתי את המכשיר . חשוב לי שהסנכרון מול הדוא"ל הארגוני שלי , יהיה חלק ובזמן אמת.
בדומה לנוקיה שיש לי היום ( N97 ).
צביק
עדכון חשוב:
גרסה חדשה (XXJPU). מדובר בגרסה 2.2.1 !
מה חדש בגרסה?
- זכרון 347M במקום 304M בגרסה הקודמת.
- On The Air (OTA) Updates
- שיפור משמעותי במהירות. דיווחים על ציון קוודרנט של 1300+ ללא שימוש בלאג פיקס!
גרסה חדשה (XXJPU). מדובר בגרסה 2.2.1 !
מה חדש בגרסה?
- זכרון 347M במקום 304M בגרסה הקודמת.
- On The Air (OTA) Updates
- שיפור משמעותי במהירות. דיווחים על ציון קוודרנט של 1300+ ללא שימוש בלאג פיקס!
סמסונג הודו: ג'ינג'רבירד יגיע לסדרת הגלקסי S בצורה רשמית.
http://androidspin.com/2010/12/09/samsu ... d+news.%29
אני מניח שנקבל עדכון ל .2.3 מהקהילה ב XDA הרבה לפני סמסונג, אבל בכל זאת, טוב לדעת שסמסונג לא זונחים את הסדרה הכי מצליחה שלהם מעולם בעקבות הכרזת הנקסוס S.
http://androidspin.com/2010/12/09/samsu ... d+news.%29
אני מניח שנקבל עדכון ל .2.3 מהקהילה ב XDA הרבה לפני סמסונג, אבל בכל זאת, טוב לדעת שסמסונג לא זונחים את הסדרה הכי מצליחה שלהם מעולם בעקבות הכרזת הנקסוס S.
ברגעים אלו אני בונה את תיקון העברית לגרסה ומעדכן את האפליקציות שאני רוצה להתקין. חיכיתי שהענייניים קצת יתייצבו ושהם יפתרו את הבעיה של שחזור ההגדרות מטיטניום.zovirax כתב:eagle75 - התקנת את ה ROM החדש של DOC?...
האמת שאני ממש מתרגש מהגרסה הזאת. במיוחד מזה שסמסונג סוף סוף העבירו את ה XMLים ל dbdata שאמור להיות יותר מהיר... נקווה שלא אתאכזב.
אני אעדכן מחר בבוקר.