שרשור חדשות היום-יום בעולם האנדרואיד
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי,
אני כמעט בטוח שכן,
אבל אני לא רואה איזה קושי גדול לפתוח את המכשיר הלא ידוע הזה
Pavelz,
ככל שאני קורא יותר על הכרום OS יש לי הרגשה שזה הולך להיות משהו שמתאים לא פחות מהאנדרואיד לשוק הטאבלטים....הטבלט של גוגל-HTC כרגע נמצא בעדיפות הראשנה על הכוונת שלי (רק אחרי המפלצת של חברת Notion Ink בתנאי שהוא באמת יצא בסוף לשוק (לא שיש לי משהו רע להגיד על הטאבלט המפלצתי של טושיבה))
בנוסף אני חייב להגיד שככל שאני קורא ורואה דמו-ים של ה Phone 7 OS של מיקרוסופט זה מרגיש לי שהפעם הם סוף-סוף פגעו וזה הולכת להיות מערכת מדהימה והחוייה תהיה באמת משהו מיוחד (לא יודע האם גם הם הולכים לכוון לשוק הטאבלטים עם ה OS הזה)....
אני כמעט בטוח שכן,
אבל אני לא רואה איזה קושי גדול לפתוח את המכשיר הלא ידוע הזה
Pavelz,
ככל שאני קורא יותר על הכרום OS יש לי הרגשה שזה הולך להיות משהו שמתאים לא פחות מהאנדרואיד לשוק הטאבלטים....הטבלט של גוגל-HTC כרגע נמצא בעדיפות הראשנה על הכוונת שלי (רק אחרי המפלצת של חברת Notion Ink בתנאי שהוא באמת יצא בסוף לשוק (לא שיש לי משהו רע להגיד על הטאבלט המפלצתי של טושיבה))
בנוסף אני חייב להגיד שככל שאני קורא ורואה דמו-ים של ה Phone 7 OS של מיקרוסופט זה מרגיש לי שהפעם הם סוף-סוף פגעו וזה הולכת להיות מערכת מדהימה והחוייה תהיה באמת משהו מיוחד (לא יודע האם גם הם הולכים לכוון לשוק הטאבלטים עם ה OS הזה)....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לא יודע מה הקושי, אף פעם לא התנסיתי בפתיחת מכשיר אנדרואיד...osherov כתב:אבי,
אני כמעט בטוח שכן,
אבל אני לא רואה איזה קושי גדול לפתוח את המכשיר הלא ידוע הזה...
-
osherov
-
- גורו Android

מלחמת העולמות
כל מה שקורה עכשיו עם מערכות ההפעלה השונות לשוק המובייל ממש מחזירים אותי לקרב הגדול ההוא על שוק המחשבים האישיים משנות ה 80[/b] כאשר אפל מייצרת פתרון סגור לגמרי חוויתי מאוד ולא נותנת לאף אחד אחר לגעת בו (גם מכשיר וגם OS שמקביל למאקינטוש שלהם משנות ה 80). מיקרוסופט מייצרים רק את מערכת ההפעלה, סגורה אומנם, אבל כן מאפשרת לכל יצרן חומרה להשתמש במערכת הזאת (ממש מקבילה לדוס וחלונות שיצאו בשנות ה 80 וה 90 המוקדמות) וגוגל עם האנדרואיד שמייצרת מערכת פתוחה לגמרי המאפשרת לעשות איתה כמעט הכל ונחשבת לזאת שהרכיטקטורה שלה היא הטובה מכולם (בדומה ללינוקס של תחילת שנות ה 90)....הדבר היחיד השונה זה נקודת ההתחלה, כלומר אז מיקרוסופט הייתה ראשונה לתפוס את השוק בעוד אפל תמיד רדפה אחרייה וניסתה לייצר אלטרנטיבה (ולינוקס שהגיע מאוחר יותר יצר נישה מעניינת אבל לא הרבה יותר מזה לשוק הביתי). היום אפל מובילה, גוגל לא הרבה מאחור ומיקרוסופט בפיגור מאוד גדול....מעניין איך הפעם זה ייגמר...האם מישהו מוכן להמר נגד מיקרוסופט?!
[img2=550x253]http://2.bp.blogspot.com/_jvKQ3Df8Cno/T ... -linux.jpg[/img2]
כל מה שקורה עכשיו עם מערכות ההפעלה השונות לשוק המובייל ממש מחזירים אותי לקרב הגדול ההוא על שוק המחשבים האישיים משנות ה 80[/b] כאשר אפל מייצרת פתרון סגור לגמרי חוויתי מאוד ולא נותנת לאף אחד אחר לגעת בו (גם מכשיר וגם OS שמקביל למאקינטוש שלהם משנות ה 80). מיקרוסופט מייצרים רק את מערכת ההפעלה, סגורה אומנם, אבל כן מאפשרת לכל יצרן חומרה להשתמש במערכת הזאת (ממש מקבילה לדוס וחלונות שיצאו בשנות ה 80 וה 90 המוקדמות) וגוגל עם האנדרואיד שמייצרת מערכת פתוחה לגמרי המאפשרת לעשות איתה כמעט הכל ונחשבת לזאת שהרכיטקטורה שלה היא הטובה מכולם (בדומה ללינוקס של תחילת שנות ה 90)....הדבר היחיד השונה זה נקודת ההתחלה, כלומר אז מיקרוסופט הייתה ראשונה לתפוס את השוק בעוד אפל תמיד רדפה אחרייה וניסתה לייצר אלטרנטיבה (ולינוקס שהגיע מאוחר יותר יצר נישה מעניינת אבל לא הרבה יותר מזה לשוק הביתי). היום אפל מובילה, גוגל לא הרבה מאחור ומיקרוסופט בפיגור מאוד גדול....מעניין איך הפעם זה ייגמר...האם מישהו מוכן להמר נגד מיקרוסופט?!
[img2=550x253]http://2.bp.blogspot.com/_jvKQ3Df8Cno/T ... -linux.jpg[/img2]
-
osherov
-
- גורו Android

ה G-2 הוא המכשיר של HTC ולכן קשה לי להאמין שדווקא אותו לא ניתן יהיה להפוך ל Sim Free:theAman כתב:לא יודע מה הקושי, אף פעם לא התנסיתי בפתיחת מכשיר אנדרואיד...osherov כתב:אבי,
אני כמעט בטוח שכן,
אבל אני לא רואה איזה קושי גדול לפתוח את המכשיר הלא ידוע הזה......
http://www.htcsimunlo-ck.com/
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
תעשה חשבון , וזה יוצא 5000 יום שהם למעשה 13.7 שניםosherov כתב:נשמע הגיוני לא? השאלה היא האם ומתי האנדרואיד יצליח להגיע למספר מדהים של 1 מיליארד מכשירים (רק להזכיר שכיום נמכרים בערך 200K מכשירי אנדראויד ביום ולמרות הכמות המרחק למספר הלא נתפס הזה הוא רחוק מאוד)
...
מה זה לעומת נצח ?
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אולי זה לא השרשור המתאים (אם לא - אפתח שרשור חדש), אבל איזה מכשירים אפשר לקנות בארץ?
או לחילופין, כאלו שאפשר לקנות בחו"ל אבל מתאימים לארץ?
מה מהם מומלץ?
תודה
או לחילופין, כאלו שאפשר לקנות בחו"ל אבל מתאימים לארץ?
מה מהם מומלץ?
תודה
ערן
-
osherov
-
- גורו Android

truejoker,
זה נכון שכרגע זה 200K ליום אבל המהפכה עוד רחוקה מהשיא שלה והמספר הזה של מכשירי אנדרואיד חדשים גדל במספרים מטורפים לגמרי (כמעט 900% של צמיחה בשנה האחרונה!!)....אתה, כאחד שעוקב אחרי השרשור הזה, בטח מבין על איזה כמויות של מכשירים חדשים מדובר ואיזה חברות נכנסות במלוא הקיטור לעולם האנדרואיד (והשרשור כאן מציג בעיקר את מוצרי ה High End לאנדרואיד) לא קשה להבין שאנחנו במהפכה (שוק הטלבטים רק עכשיו מתחיל להיכנס לעולם הזה וזה נראה כאילו בלי שום משחק מוקדם...מייד נכנסים להילוך חמישי)
ערן,
תפתח שרשור יעודי ונעזור לך שם, ככה כקדימון, התשובה שלי היא שזה תלוי מה אתה מחפש....כרגע לטעמי שני מכשירי האנדרואיד המובילים והחזקים ביותר לשוק בישראל הם ה HTC Desire והסמסונג גלקסי S (שנחשב לטוב יותר אך גם יקר יותר מהדייזר)....כרגע שניהם לא נמכרים ישירות ע"י חברות הסלולאר בישראל אבל אורנג' (ואולי גם סלקום) ישיקו, כנראה בקרוב, את הגלקסי S בארץ...כמה זה יעלה כאן זה סיפור (יקר) אחר
זה נכון שכרגע זה 200K ליום אבל המהפכה עוד רחוקה מהשיא שלה והמספר הזה של מכשירי אנדרואיד חדשים גדל במספרים מטורפים לגמרי (כמעט 900% של צמיחה בשנה האחרונה!!)....אתה, כאחד שעוקב אחרי השרשור הזה, בטח מבין על איזה כמויות של מכשירים חדשים מדובר ואיזה חברות נכנסות במלוא הקיטור לעולם האנדרואיד (והשרשור כאן מציג בעיקר את מוצרי ה High End לאנדרואיד) לא קשה להבין שאנחנו במהפכה (שוק הטלבטים רק עכשיו מתחיל להיכנס לעולם הזה וזה נראה כאילו בלי שום משחק מוקדם...מייד נכנסים להילוך חמישי)
ערן,
תפתח שרשור יעודי ונעזור לך שם, ככה כקדימון, התשובה שלי היא שזה תלוי מה אתה מחפש....כרגע לטעמי שני מכשירי האנדרואיד המובילים והחזקים ביותר לשוק בישראל הם ה HTC Desire והסמסונג גלקסי S (שנחשב לטוב יותר אך גם יקר יותר מהדייזר)....כרגע שניהם לא נמכרים ישירות ע"י חברות הסלולאר בישראל אבל אורנג' (ואולי גם סלקום) ישיקו, כנראה בקרוב, את הגלקסי S בארץ...כמה זה יעלה כאן זה סיפור (יקר) אחר
-
osherov
-
- גורו Android

סטיב ג'ובס, מנכ"ל אפל המפורסם, ידוע כאחד שנוטה בכנסים שלו להתרברב "וללכלך" על חברות אחרות (זוכרים את מסיבת האנטנה של האייפון 4)...אתמול במסיבת העיתונאים של אפל ג'ובס לא "איכזב"...בתחילת המסיבה הוא נקב בזה שלאפל יש 230,000 אקטיבציות ביום למכשירי אפל המריצים את ה iOS של שלהם (אייפון, אייפד וכו)...עד עכשיו זה בסדר, רק עוד הוא אמר:
[left]Google: “Hey Jobs, We Aren’t Counting Upgrades in Our Activation Numbers”[/left]

סטיב כיוון ישירות לגוגל, ולמנכ"ל שלה, שאמר לפני מספר שבועות שלגוגל יש באיזור ה 200K אקטיבציות ליום. גובס רומז שגוגל לא רק סופרים אקטיבציות של מכשירים חדשים אלא גם אקטיבציות של שידרוגי מכשירים (נניח מגירסה של 2.1 ל 2.2).....תגובת גוגל לא איחרה להגיע:[left]We think some of our friends are counting upgrades in their numbers.[/left]...
הכותרת של האתר שפירסם את הידיעה הזאת הייתה נחמדה (phandroid):[left]The Android activation numbers do not include upgrades and are, in fact, only a portion of the Android devices in the market since we only include devices that have Google services.[/left]...
[left]Google: “Hey Jobs, We Aren’t Counting Upgrades in Our Activation Numbers”[/left]

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, את זה ראית כבר?theAman כתב:engadget עשו Review לטאבלט של סמסונג:
http://www.engadget.com/2010/09/02/sams ... b-preview/...
-
osherov
-
- גורו Android

אבי,
כן כמובן שראיתי,אבל אני פחות מתלהב מהסמסונג. גם קצת בגלל כל ההמולה שהם יצרו סביב הטאב הזה, שלדעתי יהיה שווה בין שוים לעוד המוני טאבים שיצאו בזמן הקרוב ולא משהו מעבר לכך....הבעייה הכי גדולה שלי עם הטאבלט הזה הוא גודל המסך......7 אינצ' פשוט קטנטן בשבילי, אני חייב 10 אינצ'. הטושיבה, בספק שלו,מתאים לי כמו כפפה ליד וזה בגלל מעבד ה dual core שלו וגם כמובן בגלל ה 10 אינצ' שלו (למרות שיש לו את אותה הרזולוציה כמו לסמסונג ולכן יש לו צפיפות פיקסלים לאינצ' נמוכה יותר)....בראש שלי יש בכלל טאבלט עם מסך שמציג רזולוצייה של 1280x720, מעבד dual core באזור ה 1.3GHz שמריץ את הכרום OS (וגם אנדרואיד)
כן כמובן שראיתי,אבל אני פחות מתלהב מהסמסונג. גם קצת בגלל כל ההמולה שהם יצרו סביב הטאב הזה, שלדעתי יהיה שווה בין שוים לעוד המוני טאבים שיצאו בזמן הקרוב ולא משהו מעבר לכך....הבעייה הכי גדולה שלי עם הטאבלט הזה הוא גודל המסך......7 אינצ' פשוט קטנטן בשבילי, אני חייב 10 אינצ'. הטושיבה, בספק שלו,מתאים לי כמו כפפה ליד וזה בגלל מעבד ה dual core שלו וגם כמובן בגלל ה 10 אינצ' שלו (למרות שיש לו את אותה הרזולוציה כמו לסמסונג ולכן יש לו צפיפות פיקסלים לאינצ' נמוכה יותר)....בראש שלי יש בכלל טאבלט עם מסך שמציג רזולוצייה של 1280x720, מעבד dual core באזור ה 1.3GHz שמריץ את הכרום OS (וגם אנדרואיד)
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
הטאבלט הזה של סמסונג יקר טילים:
http://www.engadget.com/2010/09/02/sams ... in-europe/
700 ו 800 יורו!!!?
700 ו 800 יורו!!!?
Need more cowbell
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

Pavelz כתב:הטאבלט הזה של סמסונג יקר טילים:
700 ו 800 יורו!!!?...
מטורף.
-
osherov
-
- גורו Android

אם זה המחיר זה פשוט מטופש...זה פשוט מאבד מהכדאיות בטח כשמבול של מכשירים הרבה יותר זולים ינחת עלינו (ועוד 7 אינצ)....
אגב הוט המהולללים הצליחו לדפוק לי את האינטרנט והטלפון בבית...ואני כבר יום שלם מנותק...אם הם לא מתקנים את הבעייה שהם יצרו היום אני
זה פשוט מרתיח אותי ברמות!
אגב הוט המהולללים הצליחו לדפוק לי את האינטרנט והטלפון בבית...ואני כבר יום שלם מנותק...אם הם לא מתקנים את הבעייה שהם יצרו היום אני
-
osherov
-
- גורו Android

דיברנו בשרשור כאן על הטאבלטים של חברת ViewSonic והיום החברה פירסה בכנס IFA את המפרט של טאבלט ה 10 אינצ' שלהם....
שימו לב לדבר הבא ותגידו מה דעתכם על ה ViewPad 100 ?:
[left]•10-inch screen (1024 x 600)
•Intel Atom N455 1.66Ghz
•1GB of DDR3 RAM
•16GB SSD
•Wi-Fi
•Bluetooth
•G-sensor
•A-GPS
•2 USB ports
•MiniVGA and microSD card slot
•1.3MP webcam[/left]
מעבד atom 1.66Ghz עם 1 גיגה זיכרון שיריץ 2 מערכות הפעלה עליו:
1. אנדרואיד גירסה 1.6 (אלוהים ישמור עם מפרט כזה הם תוקעים לו גירסה כל כך ישנה!)
2. חלונות 7
הספק הזה קרוב יותר למחשב נישא\מחשב רשת מאשר לטאבלטים שראינו בזמן האחרון

שימו לב לדבר הבא ותגידו מה דעתכם על ה ViewPad 100 ?:
[left]•10-inch screen (1024 x 600)
•Intel Atom N455 1.66Ghz
•1GB of DDR3 RAM
•16GB SSD
•Wi-Fi
•Bluetooth
•G-sensor
•A-GPS
•2 USB ports
•MiniVGA and microSD card slot
•1.3MP webcam[/left]
מעבד atom 1.66Ghz עם 1 גיגה זיכרון שיריץ 2 מערכות הפעלה עליו:
1. אנדרואיד גירסה 1.6 (אלוהים ישמור עם מפרט כזה הם תוקעים לו גירסה כל כך ישנה!)
2. חלונות 7
הספק הזה קרוב יותר למחשב נישא\מחשב רשת מאשר לטאבלטים שראינו בזמן האחרון
[left]September 2010, IFA, Berlin – ViewSonic has announced the launch of the world's first dual-boot ta blet, the ViewPad 100. With a 10" screen, the ViewPad 100 incorporates both a full version of Windows 7 Home Premium and Google Android 1.6.
The combination of operating systems means that users have the speed and portability of an Android-based OS without sacrificing the power and compatibility of a Windows powered system. Users can quickly check their emails or browse the internet with Android while still being able to rely on the traditional PC experience that a full Windows environment provides, such as USB connectivity, video output via mini VGA, Adobe Flash support and the ability to cr-eate presentations and word documents fr om scratch.
With a lightweight design, the ViewPad 100 is ideal for anyone who needs a porta ble computing solution. It features a built-in 16GB SSD, giving faster boot-up and read/write times than standard HDDs, as well as an energy-efficient Intel Atom N455 1.66Ghz processor with 1GB DDR3 RAM, providing users with longer battery life.
"We want to supply users with a ta blet computer that incorporates both Android and Windows as we believe in providing an open approach to mobile technology to users who may not wish to be tied to a specific operating system," says Derek Wright, European Product Marketing Manager. "The ViewPad 100 is aimed at those who want the speed and portability of Android without losing the advantages of having a Windows-based system. We recognise many users may be transitioning fr om a netbook but will possibly struggle with the learning curve of a new OS, even for simple tasks as uploading photos or using a VPN. Eventually they may choose to favour one over the other, but they will always have the choice."
The user experience is further enhanced by a high quality capacitive multi-touch display based on a 10" 1024 x 600 LED panel as well as built-in Wi-Fi and Bluetooth connections and a G-sensor that reorients the screen depending on how the device is held. Additional features include a Micro SD slot for up to 32GB of storage, Assisted GPS for navigation, two USB 2.0 connections and a built in 1.3M webcam[/left]....

נערך לאחרונה על ידי osherov ב 05/09/2010 17:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
osherov
-
- גורו Android

מכשיר הסמסונג גלקסי S טאב שדיברנו עליו בפורום לא מעט, המכשיר שרק קיבל אתמול פירסום רשמי בכנס בברלין ומכשיר הפרוטוטייפ כבר זכה לפריצה המאפשרת לקבל עליו הרשאות root

-
osherov
-
- גורו Android

מה לעשות שהסמסונג האלה לא יורדים לנו מהכותרות....
אז אחרי שכולם מדברים על הטאב שלהם, בשקט יחסי סמסונג גם חשפו נגן מדיה נייד מבוסס אנרואיד שנקרא Galaxy Player 50
המכשיר הזה מכיל מסך 3.2 אינצ' מסוג WQVGA LCD (תמיכה במולטיטאצ') ומריץ גירסת אנדרואיד 2.1, המכשיר יודע לטפל במספר פורמטי וידאו בינהם DivX ו H.264. המכשיר יגיע עם 8GB או 16GB זיכרון פנימי ויכיל גם חיבוריות Wi-Fi 802.11n, מצלמה 2MP, התממשקות למרקט של אנדרואיד (ומשם להורדת כל התוכנות לאנדרואיד), GPS כולל תמיכה במפות של גוגל (כולל ניווט).....כל התכונות האלה מתאימות יותר למכשיר סמרטפון ולא למכשיר מדייה נייד אבל סמסונג הלכו עם זה די רחוק

אז אחרי שכולם מדברים על הטאב שלהם, בשקט יחסי סמסונג גם חשפו נגן מדיה נייד מבוסס אנרואיד שנקרא Galaxy Player 50
המכשיר הזה מכיל מסך 3.2 אינצ' מסוג WQVGA LCD (תמיכה במולטיטאצ') ומריץ גירסת אנדרואיד 2.1, המכשיר יודע לטפל במספר פורמטי וידאו בינהם DivX ו H.264. המכשיר יגיע עם 8GB או 16GB זיכרון פנימי ויכיל גם חיבוריות Wi-Fi 802.11n, מצלמה 2MP, התממשקות למרקט של אנדרואיד (ומשם להורדת כל התוכנות לאנדרואיד), GPS כולל תמיכה במפות של גוגל (כולל ניווט).....כל התכונות האלה מתאימות יותר למכשיר סמרטפון ולא למכשיר מדייה נייד אבל סמסונג הלכו עם זה די רחוק

-
osherov
-
- גורו Android

מוטורלה שהיא אחת משתי החברות הגדולות ביותר בשוק האנרואיד (ביחד עם HTC), לא מפסיקה לעקוץ את אפל ואת האייפון שלהם, נתחיל....הנה עקיצה ראשונה לגבי חוסר תמיכה בפלאש במכשיר האייפון:

עקיצה שנייה לגבי בעיית האנטנה במכשירי האייפון 4 והכיסוי שאפל מחלקת:

וזה מה שנכתב:

עקיצה שנייה לגבי בעיית האנטנה במכשירי האייפון 4 והכיסוי שאפל מחלקת:

וזה מה שנכתב:
ושימו לב לכיתוב על המכשיר בתחתית בפרסומת:[left]“At Motorola, we believe a customer shouldn’t have to dress up their phone for it to work properly. That’s why the DROID X comes with a dual antenna design. The kind that allows you to hold the phone any way you like to make crystal clear calls without a bulky phone jacket. For us it’s just one of those things that comes as a given when you’ve been making mobile phones for over 30 years.”[/left]...

-
osherov
-
- גורו Android

על פי בדיקת תעבורת הרשת (Mobile Web usage) בחודש אוגוסט, מגמת ההתקדמות והחדירה של אנדרואיד לעולם הסמרטפונים בארה"ה ממשיך בהילוך חמישי....אני מניח שרובנו מבינים מה יקרה בסוף ומי יודח מהפיסגה (אגב, שימו לב שזה סקר שנעשה על פי תעבורת רשת ולא על פי כמות מכשירים בפועל שיש בארה"ב)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
osherov
-
- גורו Android

תחום שעושה רושם פחות מצליח לגוגל עם האנדרואיד זה שירות השירים החדש (Google Music) שהם מעונינים להשיק בקרוב (מתחרה ישיר ב iTunes). גוגל פירסמו על השירות הזה לראשונה בכנס I/O שנערך בחודש מאי האחרון ועכשיו מתפרסם שהשירות הזה יושק כנראה לקראת חג המולד (דצמ') ויהיה חלק מגירסת אנדרואיד החדשה, גירסה 3.0. הבעייה היא שכרגע, על פי הפרסום, גוגל מתקשה מאוד בהחתמת חברות התקליטים לגבי הספקת תכנים לשירות החדש שלהם! (כמו שנמסר כאן בעבר גם שירות ה Google TV שלהם נתקל בקשיים למשוך אחריהם את רשתות הטלויזיה המובילות בארה"ב)