כרטיס למשחק כדורגל עולה יותר, וב-50 ש"ח אתה מקבל הרבה יותר ממשחק אחד באיכות מעולה שגורמת לך להרגיש כאילו אתה כבר שם, לדעתי המחירים של הכרטיסים למשחק יותר מופקעים מהמחיר של הערוץ.dman23 כתב:שידור מדהים. שידורי HD של משחקים שמשוחקים באור יום זו פשוט חוויה.
כמה התגעגעתי לליגה האנגלית. כבר שכחתי את האיכות שלה.
מי ידע שאפשר לראות משחק שהוא לא של אחת מ-2 הקבוצות הבכירות בליגה ולהינות ככה.
אבל 50 ש"ח לליגה אנגלית......
ב5 לאוגסט זה קורה ספורט 1 HD עולה לאוויר
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
חוץ מהפרעות התמונה 3 פעמים לא הרגשתי בעיית סאונד אבל לא הקשבתי יותר מידי
אין ספק שיש תמורה ל50 ומשהו ש"ח ולמרות שמשחק הפועל-זלצבורג ישודר ב5HD אני לא אתחבר עד שאוודא שהאיכות דומה.
אין ספק שיש תמורה ל50 ומשהו ש"ח ולמרות שמשחק הפועל-זלצבורג ישודר ב5HD אני לא אתחבר עד שאוודא שהאיכות דומה.
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 553
באופן קבוע? לא. היו כמה פעמים של הפרעות בתמונה וקצת בסאונד אבל לא משהו קבועShayGTi כתב:מה עדיף? לשלם 30 לערוץ 5VHS?
לפחות פה אתה מקבל תמורה יפה. ליגה ישראלית, ליגת אירופה, גרמנית, אנגלית.
שידור מצויין ולא החובבנות של 5VHS.
מישהו יודע מה לגבי המשחקים של מכבי ת"א והפועל? יהיו משודרים בHD?
DMAN, IDAN אתם שומעים רעשים סטטיים בשידור? כמו שמשחקים עם כבל אודיו......
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
הבעיה היא לא ה-50 ש"ח שגובה צרלטון.
אין לי בעיה שכל חברה תגבה עבור הערוץ שלה איזה סכום שהיא רוצה ואני אחליט אם אני מעוניין לשלם כדי להתחבר.
בדרך הזו, אנשים כמוני שמעניין אותם רק ערוץ 2, 10 וספורט יוכלו לרכוש חבילה שלא כוללת את על שאר הערוצים(סרטים סדרות וכדומה) ולא לשלם סכומים של מעל 300 ש"ח בחודש.
אין לי בעיה שכל חברה תגבה עבור הערוץ שלה איזה סכום שהיא רוצה ואני אחליט אם אני מעוניין לשלם כדי להתחבר.
בדרך הזו, אנשים כמוני שמעניין אותם רק ערוץ 2, 10 וספורט יוכלו לרכוש חבילה שלא כוללת את על שאר הערוצים(סרטים סדרות וכדומה) ולא לשלם סכומים של מעל 300 ש"ח בחודש.
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

יכול להיות , אבל אל מול המצב הקיים 50 לליגה אחת זה מחיר גבוה.UserName כתב:כרטיס למשחק כדורגל עולה יותר, וב-50 ש"ח אתה מקבל הרבה יותר ממשחק אחד באיכות מעולה שגורמת לך להרגיש כאילו אתה כבר שם, לדעתי המחירים של הכרטיסים למשחק יותר מופקעים מהמחיר של הערוץ.dman23 כתב:שידור מדהים. שידורי HD של משחקים שמשוחקים באור יום זו פשוט חוויה.
אבל 50 ש"ח לליגה אנגלית.........
הם לא מציעים שום דבר משמעותי נוסף. יש להם זכויות בלעדיות על הליגה שלנו בלי המשחק המרכזי (ולא ב HD) וזה לא שווה מבחינתי כלום.
מעבר לכך אין להם כלום. פה ושם אירוע בודד למשל מכבי-אולימפיאקוס או איזה משחק ידידות נחמדוזה לא מבטיח לך שאת המשחק הבא של מכבי תראה בערוץ הזה.
הלוואי ויפתחו את האופציה של ערוץ ה HD בלבד בערך בחצי המחיר...
- mayahaz1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 318
אחחחח, איזו איכותidan309 כתב:טוטנהאם - סיטי
איכות מעולה.
בנוסף אין גם שדר ופרשן מקומי ונותנים להנות מהשידור האנגלי.
שרק ימשיכו כך...
ממש להתענג על המשחק
איפה זה ואיפה ערוץ 5hz עם הליגה הספרדית שלו
נקווה שבערב נתענג על הכדורסל של הנבחרת בערוץ 511
שערוץ הספורט יתבייש לו- אני התנתקתי לפני מספר ימים
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
אני גם חושב שהכי טוב שיפתחו את ערוץ הHD בנפרד בערך ב25, אם זה יקרה וערוץ 5 יצאו מהשוק שלהם ויתחילו לשדר HD ולתת תמורה
אז 50-55 ש"ח לליגה אנגלית, גרמנית, ספרדית ואלופות באיכות HD זו תמורה מלאה.
Wishful thinking
Wishful thinking
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
בשידור HD היה רק שדר אנגלי שזה מוסיף להנאה .
- soos37
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
ספורט 1 hd ,שלושה שידורים ישירים ביום אחד מהליגה האנגלית , שדרנים אנגלים בלי קשקשת מיותרת .
תענוג , ערוץ 5 מתחיל להראות כמו העולם השלישי.
תענוג , ערוץ 5 מתחיל להראות כמו העולם השלישי.
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

לחלוטין...ערוץ 5 מזכיר לי את מה שהיה הערוץ הראשון אל מול הערוצים המסחריים.
הם פשוט נהיו דינוזאור מיושן ולא רלוונטי.
מישהו יודע מתי נגמר החוזה שלהם עם האלופות?!
הם פשוט נהיו דינוזאור מיושן ולא רלוונטי.
מישהו יודע מתי נגמר החוזה שלהם עם האלופות?!
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
מתחיל?soos37 כתב:ספורט 1 hd ,שלושה שידורים ישירים ביום אחד מהליגה האנגלית , שדרנים אנגלים בלי קשקשת מיותרת .
תענוג , ערוץ 5 מתחיל להראות כמו העולם השלישי....
זה כבר מזמן...
- UserName
-
- חבר ותיק

הכסף הזה זה כלום לדעתי לעומת השידורים,זו תמורה מלאה, אנשים באנגליה מבזבזים מאות יורו על 2 משחקים בלבד ואנחנו יכולים לראות את זה ב-50 ומשו ש"ח? תמורה מלאה גם לשידורים וגם ב-HD, שצ'רלטון תבורך, זה שווה את הכסף הזה.ShayGTi כתב:אני גם חושב שהכי טוב שיפתחו את ערוץ הHD בנפרד בערך ב25, אם זה יקרה וערוץ 5 יצאו מהשוק שלהם ויתחילו לשדר HD ולתת תמורה
Wishful thinking...
ספורט5 לעומת זאת ממחזרת כל הזמן ואין לה בשבילי מה להציע ב-HD ובאיכות זוועתית, אני עוד לאחר המונדיאל סגרתי את הערוץ ובשבילי 5WS מת.
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

מה תעשה כשליגת האלופות תתחיל?UserName כתב:הכסף הזה זה כלום לדעתי לעומת השידורים,זו תמורה מלאה, אנשים באנגליה מבזבזים מאות יורו על 2 משחקים בלבד ואנחנו יכולים לראות את זה ב-50 ומשו ש"ח? תמורה מלאה גם לשידורים וגם ב-HD, שצ'רלטון תבורך, זה שווה את הכסף הזה.ShayGTi כתב:אני גם חושב שהכי טוב שיפתחו את ערוץ הHD בנפרד בערך ב25, אם זה יקרה וערוץ 5 יצאו מהשוק שלהם ויתחילו לשדר HD ולתת תמורה
Wishful thinking...
ספורט5 לעומת זאת ממחזרת כל הזמן ואין לה בשבילי מה להציע ב-HD ובאיכות זוועתית, אני עוד לאחר המונדיאל סגרתי את הערוץ ובשבילי 5WS מת....
כשמכבי כדורסל ישחקו באירופה?
כשתרצה לראות בארסה ריאל?
- ShayGTi
-
- חבר ותיק

אני נותן ל5HDקיזוז הזדמנות אחת נוספת.
במונדיאל הם מדי פעם עלו על הטעות שלהם וסידרו את השידור כך שהיה משביע רצון, אבל זה היה רק לאחר לחץ ציבורי (כתבה בYNET ופניות)
וגם בזמן שהיה משחק במקביל בערוץ 1HD ולא יכלו לעבוד עלינו בLIVE מה שנקרא.
אם האיכות הזו ממשיכה בערוץ הHD גם השנה אני מתנתק ושילכו קיבינימט, אני אראה את האלופות ב5 הרגיל ואקווה שצ'רלטון (גוף שיודע מה הוא עושה)
יקנה את הזכויות.
במונדיאל הם מדי פעם עלו על הטעות שלהם וסידרו את השידור כך שהיה משביע רצון, אבל זה היה רק לאחר לחץ ציבורי (כתבה בYNET ופניות)
וגם בזמן שהיה משחק במקביל בערוץ 1HD ולא יכלו לעבוד עלינו בLIVE מה שנקרא.
אם האיכות הזו ממשיכה בערוץ הHD גם השנה אני מתנתק ושילכו קיבינימט, אני אראה את האלופות ב5 הרגיל ואקווה שצ'רלטון (גוף שיודע מה הוא עושה)
יקנה את הזכויות.
- UserName
-
- חבר ותיק

אני לא בחור ששרוף ממש על כדורגל, אני צופה בספורט רק בשביל לראות איך משחקים את המשחק, בדרך כלל אני מתעדכן בתוצאות דרך האינטרנט וחוץ מזה שיש לי את הערוצים הרגילים אז אני לא ממש דואג שאפספס משהו, באיכות פחות טובה אבל לפחות לא אבזבז כסף על איכות קצת יותר טובה במסך רחב.dman23 כתב:מה תעשה כשליגת האלופות תתחיל?UserName כתב:הכסף הזה זה כלום לדעתי לעומת השידורים,זו תמורה מלאה, אנשים באנגליה מבזבזים מאות יורו על 2 משחקים בלבד ואנחנו יכולים לראות את זה ב-50 ומשו ש"ח? תמורה מלאה גם לשידורים וגם ב-HD, שצ'רלטון תבורך, זה שווה את הכסף הזה.ShayGTi כתב:אני גם חושב שהכי טוב שיפתחו את ערוץ הHD בנפרד בערך ב25, אם זה יקרה וערוץ 5 יצאו מהשוק שלהם ויתחילו לשדר HD ולתת תמורה
Wishful thinking...
ספורט5 לעומת זאת ממחזרת כל הזמן ואין לה בשבילי מה להציע ב-HD ובאיכות זוועתית, אני עוד לאחר המונדיאל סגרתי את הערוץ ובשבילי 5WS מת....
כשמכבי כדורסל ישחקו באירופה?
כשתרצה לראות בארסה ריאל?...
- evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
רציתי לומר כי רבים מתעניינים יותר לצפות במשחקים חשובים באירופה ובעולם וקודם כל עם השתתפות קבוצות ישראליים .לא כולם מתעניינים בליגות פנימיות של מדינות שונות. אין ערוץ אחד שנותן את זה. משודרים בערוצים שונים בתשלום ו חינם , ויש משחקים מסוימים לא משדרים בכלל. אז כמה צריך לשלם ו למי כדי להיות בטוח שתראה משחק הבאה של מכבי או הפועל?ShayGTi כתב:אולי זה הבוקר, אבל לא ממש עקבתי אחריך...evgenyv כתב:הבעיה היא כמה אתה לא משלם, אתה לא יכול להיות בטוח שתראה את המשחק החשוב הבא.......
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
dman23dman23 כתב:שידור מדהים. שידורי HD של משחקים שמשוחקים באור יום זו פשוט חוויה.
חבל שאתה מטעה את החברים.
הערוץ משדר גם את הסרייה A . בונדסליגה. NBA.
אירועי WWE בשידור ישיר שבחו"ל עולים 15 ליש"ט לצפייה. WWE RAW כל שבוע . והכל ב-HD.
בנוסף משדר משחקי פרמייר ליג של 4 אחה"צ שאפילו באנגליה לא משדרים.
חבילת ספורט מבין הטובות בעולם.
- dman23
-
- חבר פעיל במיוחד

המשחקים המרכזיים של הליגה האיטלקית והגרמנית שייכים לערוץ הספורט אם אני לא טועה.asaf23 כתב:dman23dman23 כתב:שידור מדהים. שידורי HD של משחקים שמשוחקים באור יום זו פשוט חוויה.
חבל שאתה מטעה את החברים.
אירועי WWE בשידור ישיר שבחו"ל עולים 15 ליש"ט לצפייה. WWE RAW כל שבוע . והכל ב-HD.
חבילת ספורט מבין הטובות בעולם....
אם אני טועה אז הם פשוט מחולקים -מה שלא מקנה להם בעלות בלעדית על הליגה בכל מקרה..
NBA- יתכן והערוץ משדר משחקים ספורים אבל בשלבים מתקדמים של הפלאייאוף השידורים מתחלקים בין ערוץ הספורט לבין ESPN בלבד.
כך שמבחינת בעלות בלעדית על ליגות בכירות יש רק את הליגה האנגלית והליגה הישראלית (להוציא המשחק המרכזי!)
- lleon596
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 193
פעם ראשונה שאני אומר כל הכבוד לצ'רלטון . שידור איכותי מאוד.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
אתה טועה. ספורט 1 משדר בלעדית את הליגה הגרמנית.dman23 כתב:המשחקים המרכזיים של הליגה האיטלקית והגרמנית שייכים לערוץ הספורט אם אני לא טועה.asaf23 כתב:dman23dman23 כתב:שידור מדהים. שידורי HD של משחקים שמשוחקים באור יום זו פשוט חוויה.
חבל שאתה מטעה את החברים.
חבילת ספורט מבין הטובות בעולם....
אם אני טועה אז הם פשוט מחולקים -מה שלא מקנה להם בעלות בלעדית על הליגה בכל מקרה..
NBA- יתכן והערוץ משדר משחקים ספורים אבל בשלבים מתקדמים של הפלאייאוף השידורים מתחלקים בין ערוץ הספורט לבין ESPN בלבד.
כך שמבחינת בעלות בלעדית על ליגות בכירות יש רק את הליגה האנגלית והליגה הישראלית (להוציא המשחק המרכזי!)...
לדעתי איכות השידור וכמות השידורים שווה את הכסף.