הגיע ה GPS... יש לי כמה שאלות...
- Newboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2430
למה דפדפן אינטרנט זה שולי? אתה יכול לגלוש, לקרוא מיילים (לא תוך כדי נסיעה כמובן)
ברור שיש מעטפת גרפית, אבל לא ברור לי איך אני מגיע למערכת ההפעלה עצמה, והאם ואיך אני יכול להוסיף מרכיבים עליה
האם אתה יכול לקחת מערכת GPS ולקבל/להתקין עליה (אם יש אופציות בחומרה) מערכת חלומות שיש בה לא רק GPS אלא גם BT AV-IN WIFI וגם DTT ....
ברור שיש מעטפת גרפית, אבל לא ברור לי איך אני מגיע למערכת ההפעלה עצמה, והאם ואיך אני יכול להוסיף מרכיבים עליה
האם אתה יכול לקחת מערכת GPS ולקבל/להתקין עליה (אם יש אופציות בחומרה) מערכת חלומות שיש בה לא רק GPS אלא גם BT AV-IN WIFI וגם DTT ....
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
ב- "שולי" הכוונה הייתה שזה לא משנה אם יש או אין, אפשר להתקין.
WinCE 6.0 זו מערכת הפעלה, ממשפחת WINDOWS MOBILE.
היא מתפקדת על אותו עקרון של מערכת ההפעלה WINDOWS רגילה רק בגרסא מאוד מאוד קלה.
בעבר היא פעלה על MIPS, מעבד.
כיום היא פועלת על מעבדי ARM ו-IGO מתוכננת בדיוק בשבילה (בגרסא הפופולרית שלה)

יש פורום שלם של אנשים שבונים תוכנות ועושים מודים מדהימים למערכת הזו
/forum.xda-developers.com
ממליץ בחום לשוטט שם תמצא מליון ואחד דברים, אני עשיתי מלא שטויות בפלאפון שלי (SAMSUNG OMNIA)
שגם הוא ממשפחת WINDOWS MOBILE ויש לו GPS.
יש לו גם DESKTOP ואפשר להתקין ולהסיר תוכנות.
אותו דבר בדיוק ב WIN CE6, חד וחלק בלי בעיות.
על אותו משקל יש עוד מערכות הפעלה, ANROID הפתוחה או iPhoneOS הסגורה הרמטית.
בכל מקרה המכשיר הזה מגיע עם מעטפת שהיא SHELL למערכת ההפעלה, ניתן לעשות SHELL גם ב WINDOWS.
לכן אתה יכול לעשות איתו כ"כ הרבה דברים שאתה לא מדמיין... GPS וניגון תמונות/סרטים/שירים אלו רק היכולות העיקריות שישתמשו בהן במכשיר
אבל זה מה שמעניין 90% מהאכולוסיה... ולכן בנו את המעטפת...
אגב שים לב שהמעבד מספיק ל GPS בהחלט אבל יחסית מיושן.
היום בפלאפון שמים 1GHZ (בעיקר בשביל תמיכה בHD) ובפלאפונים של לפני שנה שנתיים כבר היה 500-600 MHZ מעבדים.
ככה שזה לא מכשיר עם מעבד עוצמתי בשביל WINCE אבל בהחלט מספיק.
WinCE 6.0 זו מערכת הפעלה, ממשפחת WINDOWS MOBILE.
היא מתפקדת על אותו עקרון של מערכת ההפעלה WINDOWS רגילה רק בגרסא מאוד מאוד קלה.
בעבר היא פעלה על MIPS, מעבד.
כיום היא פועלת על מעבדי ARM ו-IGO מתוכננת בדיוק בשבילה (בגרסא הפופולרית שלה)

יש פורום שלם של אנשים שבונים תוכנות ועושים מודים מדהימים למערכת הזו
/forum.xda-developers.com
ממליץ בחום לשוטט שם תמצא מליון ואחד דברים, אני עשיתי מלא שטויות בפלאפון שלי (SAMSUNG OMNIA)
שגם הוא ממשפחת WINDOWS MOBILE ויש לו GPS.
יש לו גם DESKTOP ואפשר להתקין ולהסיר תוכנות.
אותו דבר בדיוק ב WIN CE6, חד וחלק בלי בעיות.
על אותו משקל יש עוד מערכות הפעלה, ANROID הפתוחה או iPhoneOS הסגורה הרמטית.
בכל מקרה המכשיר הזה מגיע עם מעטפת שהיא SHELL למערכת ההפעלה, ניתן לעשות SHELL גם ב WINDOWS.
לכן אתה יכול לעשות איתו כ"כ הרבה דברים שאתה לא מדמיין... GPS וניגון תמונות/סרטים/שירים אלו רק היכולות העיקריות שישתמשו בהן במכשיר
אבל זה מה שמעניין 90% מהאכולוסיה... ולכן בנו את המעטפת...
היום בפלאפון שמים 1GHZ (בעיקר בשביל תמיכה בHD) ובפלאפונים של לפני שנה שנתיים כבר היה 500-600 MHZ מעבדים.
ככה שזה לא מכשיר עם מעבד עוצמתי בשביל WINCE אבל בהחלט מספיק.
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

אגב, בעמוד הראשון של הפוסט הארוך הזה תמצא איך לצאת למערכת ההפעלה 
נועם שאל את המוכר איך וקיבל תשובה:
ציטוט:
נועם שאל את המוכר איך וקיבל תשובה:
ציטוט:
קוד: בחירת הכל
click 6 times at the left-down corner of the main menu and click 1 time at the right-down corner quickly , then it will go into the wince automatically
- eb73
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
תגידו ותסבירו לי בבקשה . אני כבר לא מבין איזה פורום זה.gps או קולנוע ביתי. זה נשמע לי כמו הגששים עם הרמקולים בכסא של הנהג כדי לשמוע את חוליו איגלסיאס מה*** ...
Av in נגיד שהבנתי. מי צריך dtt divx אינטרנט מיילים ? בסוף בכלל לא תשמשו ב-gps אלא בכל השאר או חס וחלילה תגרמו לתאונות . מה צריך את כל מכשירי הבידור האלה על הכביש ?
Av in נגיד שהבנתי. מי צריך dtt divx אינטרנט מיילים ? בסוף בכלל לא תשמשו ב-gps אלא בכל השאר או חס וחלילה תגרמו לתאונות . מה צריך את כל מכשירי הבידור האלה על הכביש ?
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

ידידי אתה באתר HTMOBILE מקבוצת HOMETHEATER
בתוך הפורום "ניווט ו-GPS" שהוא פורום מבין הרבה פורומים אחרים שגם הם לא קשורים באופן מובהק לקולנוע ביתי...
התחדשו פה
בתוך הפורום "ניווט ו-GPS" שהוא פורום מבין הרבה פורומים אחרים שגם הם לא קשורים באופן מובהק לקולנוע ביתי...
התחדשו פה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- Newboy
-
- חבר ותיק

ומי אמר שאתה חייב להשתמש בזה דווקא ברכב?eb73 כתב:תגידו ותסבירו לי בבקשה . אני כבר לא מבין איזה פורום זה.gps או קולנוע ביתי. זה נשמע לי כמו הגששים עם הרמקולים בכסא של הנהג כדי לשמוע את חוליו איגלסיאס מה*** ...
Av in נגיד שהבנתי. מי צריך dtt divx אינטרנט מיילים ? בסוף בכלל לא תשמשו ב-gps אלא בכל השאר או חס וחלילה תגרמו לתאונות . מה צריך את כל מכשירי הבידור האלה על הכביש ?...
זה אולי היתרון, שזו לא מערכת בידורית שמקובעת ברכב, אלא מכשיר נייד שאתה יכול לקחת איתך ולהפעיל מכל מקום
- Newboy
-
- חבר ותיק

אם עדיף מעבד יותר חזק, ואין צורך בBT וב AV-IN אז כתבתי מקודם על דגם עם מעבד 600 ב 95$ כשהדגם עם מעבד 533 הוא רק 80$ !shlomiassaf כתב:
ככה שזה לא מכשיר עם מעבד עוצמתי בשביל WINCE אבל בהחלט מספיק....
האם אפשר להסתפק רק ב 533 וככה לחסוך 15$?
- eb73
-
- חבר פעיל מאוד

מכיר ויודע טוב מאוד את מבנה האתר. לא הגעתי לאתר במקרה אלא מהפורומים של הקולנוע הביתי .ודווקא בגלל זה חשבתי שבפורום gps ובמיוחד בשרשור שנפתח בכלל על תפעול gps אפשר לכתוב על gps ועל אלקטרוניקה בידורית אפשר לכתוב בעשרות הפורומים האחרים של האתר או לפחות לפתוח שרשור חדש.סתם הצעת ייעול בשביל הסדר והנוחות למען ״הדורות הבאים״ וקלות החיפוש בפורום.shlomiassaf כתב:ידידי אתה באתר HTMOBILE מקבוצת HOMETHEATER
התחדשו פה...
- Newboy
-
- חבר ותיק

אני מחפש לרכוש GPS
ותוך כדי אם אפשר לקבל מערכת שיש בה ערך מוסף, מה טוב
זה הכל.
וזה הפורום לברר את מחשבותי בענין זה.
נ.ב, בניגוד לעבר, שבו היו קטגוריות לכל דבר והכל היה אולי יותר פשוט, היום המערכות יותר מורכבות ואתה יכול ממקום אחד להגיע גם להרבה מקומות אחרים.... זה העולם של היום.
זה הכל.
נ.ב, בניגוד לעבר, שבו היו קטגוריות לכל דבר והכל היה אולי יותר פשוט, היום המערכות יותר מורכבות ואתה יכול ממקום אחד להגיע גם להרבה מקומות אחרים.... זה העולם של היום.
- twD
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
בבקשה קבל את המכשיר הזה:Newboy כתב:אני מחפש לרכוש GPS
זה הכל.
נ.ב, בניגוד לעבר, שבו היו קטגוריות לכל דבר והכל היה אולי יותר פשוט, היום המערכות יותר מורכבות ואתה יכול ממקום אחד להגיע גם להרבה מקומות אחרים.... זה העולם של היום....
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0617991747
זאת רק דוגמה אתה לא חייב לקנות מהמוכר הזה
אני אפילו יכול לתת לך מייל ישיר למוכר שתקנה מימנו יותר בזול ללא דמי התיווך של EBAY
גם את הGPS שנימצא בתחילת השירשור יש לי מייל ישיר למוכר אחר שאתה יכול לקנות אותו ביותר זול מימנו
מי שרציני שיפנה אליי בפרטי
- eb73
-
- חבר פעיל מאוד

נחזור ברשותכם לנושא המקורי של השרשור : yaronshani הורדתי את הסקין ששלחת לי בשביל הרזולוציה הגבוהה . תודה
אנא פרסם הוראות להתקנתו
תודה
אנא פרסם הוראות להתקנתו
תודה
- yaronshani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
חברים, בבקשה ממכם, אם אתם רוצים להמליץ על GPS או לחפש משהו אחר תפתחו דיון חדש, הדיון הזה עמוס בהרבה דברים שלא קשורים בכלל לGPS שלנו וזה ממש קשה לעקוב כבר.
EB73
עשית את מה שכתבתי בהודעה הזאת? (עם קבצי הINI
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 69#1186869
בגדול מה שרשמתי למעלה מספיק טוב, ואתה תראה שיפור אדיר ברזלוצייה ובחדות של התפריטים והתמונות.
בקשר לסקינים, זה שלב אופציינלי אבל לדעתי מאוד חשוב:
תוודא שזה הלינק שהורדת (באתר שנתתי יש המון סקינים, זה המתאים)
http://www.gurjon.com/download/files/iG ... 00x480.zip
לאחר מכן תעתיק את קובץ הזיפ שהורדת לתקייה CONTENT\SKINS שנמצאת בתקייה IGO בGPS שלנו.
לאחר מכן תכנס לאייגו, ותשנה את ערכת הנושא לערכה היחידה שהיא לא ברירת המחדל.
בגדול לערכת נושא הזאת יש פי כמה עשרות יותר הגדרות, אם תרצה אני מוכן להסביר לך מה כדאי לשנות ואיך לעשות את זה אפילו יותר טוב.
EB73
עשית את מה שכתבתי בהודעה הזאת? (עם קבצי הINI
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 69#1186869
בגדול מה שרשמתי למעלה מספיק טוב, ואתה תראה שיפור אדיר ברזלוצייה ובחדות של התפריטים והתמונות.
בקשר לסקינים, זה שלב אופציינלי אבל לדעתי מאוד חשוב:
תוודא שזה הלינק שהורדת (באתר שנתתי יש המון סקינים, זה המתאים)
http://www.gurjon.com/download/files/iG ... 00x480.zip
לאחר מכן תעתיק את קובץ הזיפ שהורדת לתקייה CONTENT\SKINS שנמצאת בתקייה IGO בGPS שלנו.
לאחר מכן תכנס לאייגו, ותשנה את ערכת הנושא לערכה היחידה שהיא לא ברירת המחדל.
בגדול לערכת נושא הזאת יש פי כמה עשרות יותר הגדרות, אם תרצה אני מוכן להסביר לך מה כדאי לשנות ואיך לעשות את זה אפילו יותר טוב.
- oferco69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
הי eb73
על איזה GPS מדובר ?
האם כבר יש לך חוות דעת עליו? מהירות נעילה , נראות באור שמש ישיר ?
תודה
עפר
על איזה GPS מדובר ?
תודה
עפר
- nirno
-
- חבר פעיל

- תגובות: 54
אני רוצה להזמין GPS כזה היום.
רציתי לדעת אם צריך לבקש מהמוכר משהו כדי שהעברית תעבוד בצורה מלאה או שהכול מגיע עם בסטנדרט..
ואם יש עוד משהו שצריך לבקש בקנייה חוץ משירשום 40$ עלות.
תודה!
רציתי לדעת אם צריך לבקש מהמוכר משהו כדי שהעברית תעבוד בצורה מלאה או שהכול מגיע עם בסטנדרט..
תודה!
- twD
-
- חבר פעיל מאוד

אצל המוכר שלי אפשר את כל זה בלי בעיהnirno כתב:אני רוצה להזמין GPS כזה היום.
תודה!...
- eb73
-
- חבר פעיל מאוד

שלום עופר,oferco69 כתב:הי eb73
על איזה GPS מדובר ?
תודה
עפר...
ראשית מדובר על המכשיר המקורי בשרשור (בעמוד הראשון).
היום עשיתי איתו את נסיעת המבחן הראשונה - לעבודה ובחזרה. מבחינת מהירות עובד יפה, ננעל מהר על הלוינים. מבחינת השמש - אולי בגלל שעות הנסיעה שלי זה לא משקף - 7:30-8:00 ו 17:30-18:00 אבל זה בסדר גמור.כאשר יש שמש ישירה אז המסך לא "צועק" אבל בהחלט המפה ברורה ובטח שלא כפי שהיא הוגדרה בפורום על ידי מישהו "שהמכשיר מנוטרל". לחלוטין אפשר לראות את המפה ואת הלחצנים.אני מסייג את דבריי שכן בצהריים אולי כשהשמש חזקה אז התוצאות פחות טובות אבל מצד שני בשעות הבוקר השמש מציצה מחלונות הרכב והקרינו ישירות על המכשיר ובצהריים השמש יותר למעלה אז קשה לי להביע דעה. נמתין עד מחר או שבת ונבדוק גם את השעה הזו.
הדבר היחידי שמפריע לי בקטנה זה הווליום. קצת נמוך לטעמי וצריך להנמיך קצת את הרדיו. למי שאוהב להשמיע לכל שאר הנהגים מה הוא שומע צפויה בעייה...
אני לא ביקשתי כלום ועל האריזה היה רשום 30$. כנראה הסינים כבר מתורגלים. לגבי העברית גם היא עובדת בצורה מלאה בלי לבקש. צורה מלאה אני מתכוון לGPS -שפת תפריטים, הנחייה קולית, מקלדת וכו'. לגבי ה WIN CE נראה לי שהוא באנגלית אבל לא בדקתי ולא הכרחי.nirno כתב:אני רוצה להזמין GPS כזה היום.
תודה!...
עכשיו גם לי שאלה - האם מישהו יודע היכן מורידים SPEEDCAM כי זה נראה לי חסר
אייל
- twD
-
- חבר פעיל מאוד

את העיברית למכשיר הזה אני כתבתי ושלחתי למוכרeb73 כתב: אני לא ביקשתי כלום ועל האריזה היה רשום 30$. כנראה הסינים כבר מתורגלים. לגבי העברית גם היא עובדת בצורה מלאה בלי לבקש. צורה מלאה אני מתכוון לGPS -שפת תפריטים, הנחייה קולית, מקלדת וכו'. לגבי ה WIN CE נראה לי שהוא באנגלית אבל לא בדקתי ולא הכרחי.
עכשיו גם לי שאלה - האם מישהו יודע היכן מורידים SPEEDCAM כי זה נראה לי חסר
אייל...
וכמו שאמרתי אני יכול להפנות אותכם למוכר לקניה של המכשיר במחיר זול יותר בקניה ישירה מהמוכר ולא דרך EBAY
בקשר לקובץ למצלמות ומיכמונות תירשם לקבוצה בגוגל שקוראים לה 1GO ושם תוכל להוריד קובץ מעודקן למיכמונות אמתיות (ללא דחלילים)
בבקשה קישור
http://groups.google.co.il/group/1go_speedcamupdates
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
טוב לאחר סיבוב איתו היום של כמה שעות אני
יכול לומר שנכון רואים גרוע איתו בשמש ואני לא מאמין
שיש משהו שיכול לעזור בנושא ( אבל שוב לא צריך ואסור להסתכל עליו בנהיגה )
אין לו קול גבוה בכלל, המתקן לא תופס את החלק שתופס את המכשיר ללא סרט
דבק או משהו אחר שיכול לעזור.
אבל בשביל המחיר אתה מקבל מכשיר סביר ומפות העולם.
כתבתי למוכר, הוא עונה מיד לכל מייל אבל אין עם מי לדבר באמת
If you use a anti -glare screen protector, it would stop reflection.
It can not power on? Please make sure if has enough power.
The holder should put on the windshield . Please check again
shawn
אהה שכחתי הכפתור ON-OFF לא עובד לי
יכול לומר שנכון רואים גרוע איתו בשמש ואני לא מאמין
שיש משהו שיכול לעזור בנושא ( אבל שוב לא צריך ואסור להסתכל עליו בנהיגה )
אין לו קול גבוה בכלל, המתקן לא תופס את החלק שתופס את המכשיר ללא סרט
דבק או משהו אחר שיכול לעזור.
אבל בשביל המחיר אתה מקבל מכשיר סביר ומפות העולם.
כתבתי למוכר, הוא עונה מיד לכל מייל אבל אין עם מי לדבר באמת
If you use a anti -glare screen protector, it would stop reflection.
It can not power on? Please make sure if has enough power.
The holder should put on the windshield . Please check again
shawn
אהה שכחתי הכפתור ON-OFF לא עובד לי
אור שפע ואהבה
- Newboy
-
- חבר ותיק

אני מזכיר לכם שיש עוד מכשירים חוץ מהמכשיר הראשון שבגינו נפתח שרשור ארוך זה, עם אותן תכונות ויותר זול, ויש גם עם מעבד יותר חזק באותה רמת מחיר של הראשוןNewboy כתב:80$: בלי AV-IN ובלי BT
533MHZ, 4GB NAND Flash ROM
128SDRAM
WinCE 6.0 pro
5.0” TFT 65K colors touch screen 800*480
http://cgi.ebay.com/4G-800-480-5-inch-G ... PS_Devices
כנ"ל עם מעבד יותר חזק 600MHZ ב 95$
http://cgi.ebay.com/HD-800-480-4GB-5-in ... PS_Devices
וגם ב 93$
http://cgi.ebay.com/HD-800-480-4GB-5-in ... PS_Devices...