פתרון ל dvbe4sage עם For The Record (הקלטה דיגיטלית)
- doronr29
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
אבדוק שוב הערב כשאהיה מול המחשב ואעדכן.
ערוץ 22 פשוט היה ערוץ ברירת המחדל שהעברתי אליו, לא התעמקתי יותר מדי ברגע שראיתי שזה עף.
ערוץ 22 פשוט היה ערוץ ברירת המחדל שהעברתי אליו, לא התעמקתי יותר מדי ברגע שראיתי שזה עף.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 571
אולי עליתי על כיוון אפשרי לבעיה.
נכנסתי ל- Live TV/Radio ב- 4TheRecord MMC והתחלתי לעשות Start Live Stream על כל מיני ערוצים, כמובן שהפסקתי את ה- Stream ועשיתי לערוץ אחר. ברגע שעשיתי ל-2 ערוצים Live Stream אז קפץ החלון עם ה- Exception המוכר. יש לציין שיש לי רק כרטיס אחד.
הנה צילום המסך
נכנסתי ל- Live TV/Radio ב- 4TheRecord MMC והתחלתי לעשות Start Live Stream על כל מיני ערוצים, כמובן שהפסקתי את ה- Stream ועשיתי לערוץ אחר. ברגע שעשיתי ל-2 ערוצים Live Stream אז קפץ החלון עם ה- Exception המוכר. יש לציין שיש לי רק כרטיס אחד.
הנה צילום המסך
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני יודע מה הבעיה
בקובץ dvbe4sage.ini
תקבע NumberOfVirtualTuners גבוה למשל 10
[left]
[General]
NumberOfVirtualTuners=10
[/left]
בקובץ dvbe4sage.ini
תקבע NumberOfVirtualTuners גבוה למשל 10
[left]
[General]
NumberOfVirtualTuners=10
[/left]
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

שיניתי, אבל עכשיו ה- Exception הוא ברביעי. העניין הוא שאני מעביר ערוצים דרך המדיה הפורטל אז אני רואה שהוא יוצר קבצי ts ולא מנקה אותם בהעברת ערוץ. אני מניח שאחרי העברת מספר ערוצים הוא מגיע למקסימום ואז מקבל Exception
-
zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

כבר אני לא מצליח להבין איפה הבעיה.
אולי IProgrammer יודע מה קרה פה.
אולי IProgrammer יודע מה קרה פה.
- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 909
IPROGRAMMER,
אני עדיין מסתובב סביב הבעיות בHD בION. כרגע נראה לי שהבעיות מתמקדות בקבצי טלויזיה בלבד. סרטים 1080p, 720p וכד' מתנגנים יפה.
גם בMPC-HC קבצים אלו לא מתנגנים יפה, ולא משנה באיזה קודק - כל אחד עושה סלט אחר מהם.
החשוד העיקרי הוא ה de-interlacing.
איך זה מוגדר אצלך בcoreavc?
אני עדיין מסתובב סביב הבעיות בHD בION. כרגע נראה לי שהבעיות מתמקדות בקבצי טלויזיה בלבד. סרטים 1080p, 720p וכד' מתנגנים יפה.
גם בMPC-HC קבצים אלו לא מתנגנים יפה, ולא משנה באיזה קודק - כל אחד עושה סלט אחר מהם.
איך זה מוגדר אצלך בcoreavc?
- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

לידיעת מי שרוצה להצטרף לחגיגה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
יש ממירי HD עם כרטיסים לבנים - לרכישה ביס לזמן מוגבל!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
יש ממירי HD עם כרטיסים לבנים - לרכישה ביס לזמן מוגבל!
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
urisavor.urisavor כתב:IPROGRAMMER,
איך זה מוגדר אצלך בcoreavc?...
לצערי, אני כרגע באטרף בעבודה. לכן אני "שקט".
לדעתי לא נגעתי בכלל ב- de-interlacing. כלומר, איך שההתקנה הסטנדרטית של CoreAVC עושה - כך אני משתמש.
- urisavor
-
- חבר פעיל במיוחד

אני אמתין בסבלנות עד שתתפנה. כרגע אני מנסה כל מיני קומבינציות ובינתיים יש שיפור כלשהו אחרי שעברתי ל1080i.
אבל זה עוד לא טוב דיו.
אבל זה עוד לא טוב דיו.
- doronr29
-
- חבר פעיל

תודה רבה urisavor !
אגב, לאור השקט של Iprogrammer (אני בטוח שהוא עובד קשה), החלטתי להעביר את המערכת ללינוקס עם mythbuntu, mythtv ו xbmc כ פרונט אנד. המפענח (כבר עובד) הוא oscam.
בינתיים יש לי בעיה עם הדרייבר לכרטיס שלי (TT-1600), אבל אני עדיין מנסה.
אגב, לאור השקט של Iprogrammer (אני בטוח שהוא עובד קשה), החלטתי להעביר את המערכת ללינוקס עם mythbuntu, mythtv ו xbmc כ פרונט אנד. המפענח (כבר עובד) הוא oscam.
בינתיים יש לי בעיה עם הדרייבר לכרטיס שלי (TT-1600), אבל אני עדיין מנסה.
-
zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אני חייב להבין מאיזה סיבה אתה רוצה להסתבך עם mythtv...
FTR+dvbe4sage או FTR + argus
לדעתי כרגע זה השילוב הטוב ביותר.
עדיין הקליינט זו הבעיה
mythtv ו XBMC כרגע אינם תומכים בכתוביות DVB
לפני כמה חודשים פתחתי באג אצל XBMC על עניין הכתוביות DVB - והיום קיבלתי שם בקשה לשלוח להם שוב את הקובץ דוגמא
אולי בקרוב זה יסתדר
אם זה יסתדר - אני חושב שאולי כדי לפעול בעניין של שילוב ה XBMC עם FOR THE RECORD
אולי אפשר להשתמש בקוד הזה : http://code.google.com/p/mythbox
FTR+dvbe4sage או FTR + argus
לדעתי כרגע זה השילוב הטוב ביותר.
עדיין הקליינט זו הבעיה
mythtv ו XBMC כרגע אינם תומכים בכתוביות DVB
לפני כמה חודשים פתחתי באג אצל XBMC על עניין הכתוביות DVB - והיום קיבלתי שם בקשה לשלוח להם שוב את הקובץ דוגמא
אולי בקרוב זה יסתדר
אם זה יסתדר - אני חושב שאולי כדי לפעול בעניין של שילוב ה XBMC עם FOR THE RECORD
אולי אפשר להשתמש בקוד הזה : http://code.google.com/p/mythbox
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
אגב. מאחר ונפלה עלי כאן תקופת לחץ בעבודה, והדברים מתקדמים לאט.
אני מציע לכם לנסות פתרון נוסף:
1. כמו ש doronr29 אמר קודם, oscam עובד יפה מאוד (בלינוקס). יש היום גם פתרונות להפעיל אותו מתוך windows (בזמנו התעסקתי בזה, אבל בגלל נושאים חוקיים, החלטתי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה). בכל מקרה, ברגע שמפעילים את oscam מתוך לינוקס או מתוך windows, הוא מחליף את ה- NDSCAM.
2. הפתרון של Argus מבית היוצר של ForTheRecord הוא יציב מאוד (יותר יציב מהפתרון שלי, זה בטוח). ברגע שאתם משתמשים ב- OSCAM אין בעיה להשתמש ב- Argus עם הרבה כרטיסים וכו'.
שני הסעיפים הנ"ל מהווים חלופה מצויינת, והיא עובדת כבר אצל כמה משתמשים כאן.
אני מציע לכם לנסות פתרון נוסף:
1. כמו ש doronr29 אמר קודם, oscam עובד יפה מאוד (בלינוקס). יש היום גם פתרונות להפעיל אותו מתוך windows (בזמנו התעסקתי בזה, אבל בגלל נושאים חוקיים, החלטתי לא להכניס ראש בריא למיטה חולה). בכל מקרה, ברגע שמפעילים את oscam מתוך לינוקס או מתוך windows, הוא מחליף את ה- NDSCAM.
2. הפתרון של Argus מבית היוצר של ForTheRecord הוא יציב מאוד (יותר יציב מהפתרון שלי, זה בטוח). ברגע שאתם משתמשים ב- OSCAM אין בעיה להשתמש ב- Argus עם הרבה כרטיסים וכו'.
שני הסעיפים הנ"ל מהווים חלופה מצויינת, והיא עובדת כבר אצל כמה משתמשים כאן.
- doronr29
-
- חבר פעיל

הסיבות שלי לרוץ בלינוקס הן כמה :
1. עלות :
אם יש לי שרת וכמה תחנות ואני רוצה לקנות רשיון לחלונות, צריך להוסיף כ 400 ש"ח לכל עמדה רק כדי לקבל מערכת הפעלה.
2. מפענח:
OSCAM כרגע עובד בסביבת לינוקס. הוא יותר יעיל ואין לו את הבעיה של עדכון הכרטיס כל 7 שבועות.
3. ממשק משתמש :
מאחר ואני רוצה לעבוד עם XBMC, הוא יודע לעבוד באופן שקוף (עד כמה שהבנתי, עדיין לא ניסיתי) עם MYTHTV - פשוט מגדירים אותו כמקור myth://server:port או משהו בסגנון זה, במקום פתרונות יצירתיים אחרים המנסים לשלב את XMBC לתוך MP.
4. האצת חומרה:
אני מתכוון להשתמש ב ION לתחנות הקצה כדי להוריד עלות ולהשתמש במארזי MINI-ATX .
ממה שהבנתי כאן בפורומים, האצת החומרה עובדת הרבה יותר טוב בסביבת לינוקס על פלטפורמה זו מאשר על חלונות.
מאחר ואני מכיר לינוקס די טוב ולא מפחד (ואפילו אוהב מאד ...) אני מנסה את האופציה הזו.
1. עלות :
אם יש לי שרת וכמה תחנות ואני רוצה לקנות רשיון לחלונות, צריך להוסיף כ 400 ש"ח לכל עמדה רק כדי לקבל מערכת הפעלה.
2. מפענח:
OSCAM כרגע עובד בסביבת לינוקס. הוא יותר יעיל ואין לו את הבעיה של עדכון הכרטיס כל 7 שבועות.
3. ממשק משתמש :
מאחר ואני רוצה לעבוד עם XBMC, הוא יודע לעבוד באופן שקוף (עד כמה שהבנתי, עדיין לא ניסיתי) עם MYTHTV - פשוט מגדירים אותו כמקור myth://server:port או משהו בסגנון זה, במקום פתרונות יצירתיים אחרים המנסים לשלב את XMBC לתוך MP.
4. האצת חומרה:
אני מתכוון להשתמש ב ION לתחנות הקצה כדי להוריד עלות ולהשתמש במארזי MINI-ATX .
ממה שהבנתי כאן בפורומים, האצת החומרה עובדת הרבה יותר טוב בסביבת לינוקס על פלטפורמה זו מאשר על חלונות.
מאחר ואני מכיר לינוקס די טוב ולא מפחד (ואפילו אוהב מאד ...) אני מנסה את האופציה הזו.
- avirokach
-
- חבר פעיל במיוחד

doronr29, תעדכן אם תצליח לחבר את ה- XBMC ל- MYTHTV
- dhead666
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2975
doronr29, האם תוכל לכתוב מדריכון קצר כיצד לגרום לOSCAM לעבוד עם הכרטיס במידה ותצליח?
האם יש לOSCAM יתרון בקריאת כרטיסים שונים של יס או שמדובר באותה מגבלה כמו של NDSCAM (כרטיס לבן מסויים)?
למה לא להשתמש בVDR ובגרסת pvr-testing2 של XBMC?
קיים מדריך לכך ב- http://translate.google.co.il/translat ... l=de&tl=en
בכל מקרה לא נראה לי שאתה צריך לחפש פתרון ע"מ לממשק את XBMC ל-MYTHTV מאחר ואמורה לצאת מתישהו גרסה חדשה התומכת בPVR.
האם יש לOSCAM יתרון בקריאת כרטיסים שונים של יס או שמדובר באותה מגבלה כמו של NDSCAM (כרטיס לבן מסויים)?
למה לא להשתמש בVDR ובגרסת pvr-testing2 של XBMC?
קיים מדריך לכך ב- http://translate.google.co.il/translat ... l=de&tl=en
בכל מקרה לא נראה לי שאתה צריך לחפש פתרון ע"מ לממשק את XBMC ל-MYTHTV מאחר ואמורה לצאת מתישהו גרסה חדשה התומכת בPVR.
- doronr29
-
- חבר פעיל

אשמח לכתוב מדריך או מדריכון (למרות שאני לא אוהב לתעד ...) ברגע שיהיה לי משהו עובד ביד.
כרגע אני מתקדם צעד צעד - כשיהיה משהו חדש, אודיע.
אני לא מכיר כל כך טוב את OSCAM, אבל יש לו יתרון ברור והוא היכולת לעדכו את הכרטיס כך שלא ינעל. אמנם עדין לא חיכיתי מספיק כדי לראות אם הכרטיס אכן ננעל אבל בלוגים שלו הוא מראה את תאריך התפוגה של הכרטיס כך שניתו לעקוב ולראות אם הוא משתנה כאשר הכרטיס נשאר בקורא הכרטיסים.
לפי מה שראיתי הוא יודע לעבוד עם עוד סוגי כרטיסים (בפורומים בחו"ל מוזכרים כרטיס כתום וכחול), אבל אני לא חושב שאילו הכרטיסים הנפוצים בישראל. ניסיתי עם הכרטיס הפשוט של יס (הכתום עם צילום האנשים - כמובן עם CAID מתאים) אבל זה לא עבד.
אני לא מכיר את פתרון VDR - אקרא בנושא ואראה אם שווה ללכת בכיוון הזה.
הממשק בין XMBC ל MYTH מובנה בתוך XBMC ולכן לא צריכה להיות כאן השקעה גדולה.
העניין הוא לראות איך מחברים את OSCAM ל MYTH, ועל זה אני עובד כרגע.
אני חושב שהדיון גולש מעבר לנושא השרשור - נראה לי שכדאי לפתוח שרשור חדש בנושא (סליחה zovirax ...)

כרגע אני מתקדם צעד צעד - כשיהיה משהו חדש, אודיע.
אני לא מכיר כל כך טוב את OSCAM, אבל יש לו יתרון ברור והוא היכולת לעדכו את הכרטיס כך שלא ינעל. אמנם עדין לא חיכיתי מספיק כדי לראות אם הכרטיס אכן ננעל אבל בלוגים שלו הוא מראה את תאריך התפוגה של הכרטיס כך שניתו לעקוב ולראות אם הוא משתנה כאשר הכרטיס נשאר בקורא הכרטיסים.
לפי מה שראיתי הוא יודע לעבוד עם עוד סוגי כרטיסים (בפורומים בחו"ל מוזכרים כרטיס כתום וכחול), אבל אני לא חושב שאילו הכרטיסים הנפוצים בישראל. ניסיתי עם הכרטיס הפשוט של יס (הכתום עם צילום האנשים - כמובן עם CAID מתאים) אבל זה לא עבד.
אני לא מכיר את פתרון VDR - אקרא בנושא ואראה אם שווה ללכת בכיוון הזה.
הממשק בין XMBC ל MYTH מובנה בתוך XBMC ולכן לא צריכה להיות כאן השקעה גדולה.
העניין הוא לראות איך מחברים את OSCAM ל MYTH, ועל זה אני עובד כרגע.
אני חושב שהדיון גולש מעבר לנושא השרשור - נראה לי שכדאי לפתוח שרשור חדש בנושא (סליחה zovirax ...)
-
zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

אתה יכול להמשיך פה - זה טוב שהכל מרוכז.
- doronr29
-
- חבר פעיל

בסדר גמור, למרות נושא השרשור מכוון למשהו אחר (למי שירצה לחפש).
-
zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

מישהו כאן מנגן הקלטות במדיה פורטל?
יש לי בעיה שהוא מחסיר שורות תרגום - אם חוזרים אחורה טיפה אז הוא מציג בפעם השנייה.
למישהו זה גם קורה?
יש לי בעיה שהוא מחסיר שורות תרגום - אם חוזרים אחורה טיפה אז הוא מציג בפעם השנייה.
למישהו זה גם קורה?
- shnootz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
אני לא מקליט יותר מידי, אבל בצפייה בLIVE לפעמים התרגום מתפספס, לא ניסיתי לחזור אחורה לראות אם הוא יופיע בנקודה שלא היה מקודם.