מאוד מורכב לדייק. המון דברים ״מתנפחים״ אחרי שכבר גללנו. אז אני גולל מעט למעלה יותר.20/08/2022 15:26jtk כתב: בינתיים נראה בסדר.
אמנם העמוד מופיע כך שהודעת-המטרה נמצאת למטה יותר מהדרוש (היא לא בראש העמוד מיידית מתחת לשורת הניווט, אלא רואים חלק מסוף ההודעה הקודמת), אבל העיקר שההודעה כולה גלויה. (במצב כזה, אולי כדאי להוסיף מסגרת הדגשה להודעת המטרה כדי להבהיר שהיא מה שקושר?)
אגב, בגלל שצריך את סימן הפלוס בסוף ה-fragment id, קישורים קיימים בפורום לא מושפעים מזה.
אבל אני מניח שהרעיון בסוף הוא להפוך את אופן הקישור/גלילה הזה לברירת המחדל (בלי פלוס בקישור)....
דעתכם חשובה לנו....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
- oferlaor
- מנהל

מה עם לפתוח חזרה את התגובות ב HT Deals?
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
פעם, בכל פורום היה מופיע למעלה שם המנהל וקישור לפרופיל, לא מוצא את זה.
פשוט אני מנסה להכריע ביני לבין עצמי אם שלחתי היום הודעה (זה כבר אתמול) בתגובה לאיזה מדריך בפורום רשתות או לא, יש מצב ששירשור שלם נמחק...?
חיפשתי לשאול את המנהל המקומי ו... לכשלא מצאתי, ושנייה שאני מאבד איכפתיות לנושא - שואל.
איך יודעים מי מנהל איזה פורום?
פשוט אני מנסה להכריע ביני לבין עצמי אם שלחתי היום הודעה (זה כבר אתמול) בתגובה לאיזה מדריך בפורום רשתות או לא, יש מצב ששירשור שלם נמחק...?
חיפשתי לשאול את המנהל המקומי ו... לכשלא מצאתי, ושנייה שאני מאבד איכפתיות לנושא - שואל.
איך יודעים מי מנהל איזה פורום?
- oferlaor
- מנהל

מערכת הניהול בפורום החדש מורכבת יותר אז זה כבר לא קיים.
נסה לחפש לפי השם שלך. לא ראיתי משהו שהוסר
search.php?author_id=20214&sr=posts
search.php?author_id=20214&sr=posts
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4866
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כנראה אלצהיימר נעורים...24/09/2022 6:39oferlaor כתב: מערכת הניהול בפורום החדש מורכבת יותר אז זה כבר לא קיים.
search.php?author_id=20214&sr=posts...
אולי כדאי לפגוש ת'רופא על כזה חור בזיכרון
ייתכן שאם פותח השירשור נחסם/נזרק אז איתו הולך כל השירשור?
- oferlaor
- מנהל

מאוד תלוי בסיבה ובדרך שפותח השרשור נחסם או נזרק מהאתר. במצבים מסויימים זה אכן יכול להעלים את השרשורים שהוא פתח.
- oferlaor
- מנהל

כרגע בדקתי. היא אכן רק פתוחה אם אתה logged in. מה שיתכן שקרה שבדיוק פג לך תוקף הלוגאין ואז באמת זה מציג את ה תגובה המהירה אבל כשאתה עושה submit כבר אין הרשאה. זה די נדיר
- oferlaor
- מנהל

זה יכול גם לקרות עם העורך המלא, אם פתאום פג תוקף הלוגאין. כאמור, זה לא אמור לקרות אבל אין דרך לצפות את הרגע הדמויות בתפר הזה בין התכת העמוד לפקיעת תוקף הלוגאין.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

שאלה מצויינת.
הסדר בברירית המחדל הוא שההודעות החדשות הן בסוף. בשביל להגיע אליהן ישירות אפשר להשתמש באחד מהפתרונות להגיע להודעה האחרונה:
או בראש העמוד (הודעה הראשונה שלא נקראה) אבל אפשר גם למיין מחדש בעזרת הכפתור הזה: העניין הוא שזה חד פעמי. אם רוצים קבוע אז בפרופיל שלכם, תחת ״העדפות מערכת״ ואז ״הגדרות תצוגה״ אפשר לשלוט במפתח שקובע את סדר ההודעות, אפשר לשלוט ממתי ההודעות יסוננו ואת הסדר (עולה או יורד).
הסדר בברירית המחדל הוא שההודעות החדשות הן בסוף. בשביל להגיע אליהן ישירות אפשר להשתמש באחד מהפתרונות להגיע להודעה האחרונה:
או בראש העמוד (הודעה הראשונה שלא נקראה) אבל אפשר גם למיין מחדש בעזרת הכפתור הזה: העניין הוא שזה חד פעמי. אם רוצים קבוע אז בפרופיל שלכם, תחת ״העדפות מערכת״ ואז ״הגדרות תצוגה״ אפשר לשלוט במפתח שקובע את סדר ההודעות, אפשר לשלוט ממתי ההודעות יסוננו ואת הסדר (עולה או יורד).