מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
The continental עונה 1
עונ הם מצויינת ומסתיימת עם טעם של עוד. מי שחובב של John wick יאהב את זה.
8.5/10
עונ הם מצויינת ומסתיימת עם טעם של עוד. מי שחובב של John wick יאהב את זה.
8.5/10
- oferlaor
- מנהל

Extraordinary
סדרה בריטית חביבה מאוד על בני 20+ בעולם שבו לכולם יש כוחות על. לצעירה אחת אין עדיין כוחות (היא ה ״חריגה״) ולחבריה יש כל מני כוחות מטופשים למדי.
מצחיק בימים הקשים האלה.
8.5/10
Moving
סדרה דרום קוריאנית על שלושה תיכוניסטים מתוסבכים שלכל אחד מתחילים להתבטא כוחות על. הסדרה מתמקדת בצעירים ואחרי זה בסיפורי הרקע. עשוי וכתוב יוצא מהכלל. ממש מהנה.
8/10
סדרה בריטית חביבה מאוד על בני 20+ בעולם שבו לכולם יש כוחות על. לצעירה אחת אין עדיין כוחות (היא ה ״חריגה״) ולחבריה יש כל מני כוחות מטופשים למדי.
מצחיק בימים הקשים האלה.
8.5/10
Moving
סדרה דרום קוריאנית על שלושה תיכוניסטים מתוסבכים שלכל אחד מתחילים להתבטא כוחות על. הסדרה מתמקדת בצעירים ואחרי זה בסיפורי הרקע. עשוי וכתוב יוצא מהכלל. ממש מהנה.
8/10
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 291
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
1923
לא יודע, לא התחברתי ואני מפסיק אחרי 3 וחצי פרקים.
לא אהבתי בכלל את העלילות שקורות במקביל היה לי קשה לשרוד אותם אבל גם כשהסיפור המרכזי היה חלש נשברתי
נפילה ביחס לשאר הסדרות
לא יודע, לא התחברתי ואני מפסיק אחרי 3 וחצי פרקים.
לא אהבתי בכלל את העלילות שקורות במקביל היה לי קשה לשרוד אותם אבל גם כשהסיפור המרכזי היה חלש נשברתי
נפילה ביחס לשאר הסדרות
- oferlaor
- מנהל

Special ops: Lioness
סדרה של טיילור שרידן, על איך מאמנים ומכינים יחידת חיסול שמיועד לחסל בנקאי שמתווך בין איראן למדינות אחרות והפוליטיקה והקשיים שמלווים את הדמויות ביחידה הזו. חזק.
8.5/10
סדרה של טיילור שרידן, על איך מאמנים ומכינים יחידת חיסול שמיועד לחסל בנקאי שמתווך בין איראן למדינות אחרות והפוליטיקה והקשיים שמלווים את הדמויות ביחידה הזו. חזק.
8.5/10
See (2019 - 2022) שלוש עונות באפל טיוי+.
הסדרה לא חדשה אבל אני לא מוצא כרגע סדרות טובות שלא ראיתי עדיין.
העלילה מתרחשת בעולם דיסטופי, 500 שנים אחרי שרוב בני האדם מתו מנגיף והנותרים כולם עיוורים עם טכנולוגיה פרימיטיבית.
בעולם הזה נולדים פה ושם בעלי יכולת ראיה בודדים והם נרדפים כמכשפים.
הדברים הטובים: הרבה קרבות עקובים מדם עם חרבות וכל זה, צילומים טובים מאוד.
יש רצף עלילתי בכל העונות ומשחק לא רע.
(ראויה לציון המלכה הפסיכופטית שקצת מזכירה את שרה נתניהו למרות שהיא נראית טוב).
חסרונות: ההצלחות של הטובים להינצל כ"כ הרבה פעמים לא סבירות אם כי אין קטעים מופרכים ברמה מביכה.
אבל ככה זה בעצם ברוב הסרטים האמריקאים.
נשים נלחמות פיזית נגד גברים ומנצחות הרבה פעמים - שיהיה.
פה ושם קצת פיטפוטים אמריקאים נמרחים כאלה (מוזר שבעולם כ"כ פרימטיבי בלי ספרים נשארה אנגלית משובחת ומורכבת) אבל עדיין הרוב זה עלילה ולא דיבורים.
סה"כ סדרה טובה ומומלצת. מי שאהב את הוויקינגים יאהב גם את הסדרה הזאת.
ציון 7.5/10
הסדרה לא חדשה אבל אני לא מוצא כרגע סדרות טובות שלא ראיתי עדיין.
העלילה מתרחשת בעולם דיסטופי, 500 שנים אחרי שרוב בני האדם מתו מנגיף והנותרים כולם עיוורים עם טכנולוגיה פרימיטיבית.
בעולם הזה נולדים פה ושם בעלי יכולת ראיה בודדים והם נרדפים כמכשפים.
הדברים הטובים: הרבה קרבות עקובים מדם עם חרבות וכל זה, צילומים טובים מאוד.
יש רצף עלילתי בכל העונות ומשחק לא רע.
(ראויה לציון המלכה הפסיכופטית שקצת מזכירה את שרה נתניהו למרות שהיא נראית טוב).
חסרונות: ההצלחות של הטובים להינצל כ"כ הרבה פעמים לא סבירות אם כי אין קטעים מופרכים ברמה מביכה.
אבל ככה זה בעצם ברוב הסרטים האמריקאים.
נשים נלחמות פיזית נגד גברים ומנצחות הרבה פעמים - שיהיה.
פה ושם קצת פיטפוטים אמריקאים נמרחים כאלה (מוזר שבעולם כ"כ פרימטיבי בלי ספרים נשארה אנגלית משובחת ומורכבת) אבל עדיין הרוב זה עלילה ולא דיבורים.
סה"כ סדרה טובה ומומלצת. מי שאהב את הוויקינגים יאהב גם את הסדרה הזאת.
ציון 7.5/10
העונה הרביעית וכנראה האחרונה של הסדרה החמודה .
בניגוד לשלושת העונות הקודמות שהיו קלילות , מצחיקות , וכייפיות
הפעם לקחו את העלילה לכיוון הרבה יותר דרמטי שכבר ניהיה קצת כבד לצפות בזה.
אוטיס כמובן במרכז עם היחסי קירבה-ריחוק שלו בינו לבין מייב
ועוד דמויות מהעונות הקודמות עם הסיפורים שלהם שפחות עניינו אותי
בכל מקרה צריך לסמן V
10\6.5
העונה הרביעית וכנראה האחרונה של הסדרה החמודה .
בניגוד לשלושת העונות הקודמות שהיו קלילות , מצחיקות , וכייפיות
הפעם לקחו את העלילה לכיוון הרבה יותר דרמטי שכבר ניהיה קצת כבד לצפות בזה.
אוטיס כמובן במרכז עם היחסי קירבה-ריחוק שלו בינו לבין מייב
ועוד דמויות מהעונות הקודמות עם הסיפורים שלהם שפחות עניינו אותי
בכל מקרה צריך לסמן V
10\6.5
- oferlaor
- מנהל

Drops of God
סדרת אפל טיוי+ בבימוי פו של עודד ראסקין (להיות איתה) על סופרת כושלת שאביה, אותו היא לא ראתה 20 שנה, מתקשר אליה להזמין אותה אליו לטוקיו מכיוון שהוא הולך למות. מתברר שהוא המומחה הגדול בעולם ליין והחליט לעשות בינה לבין התלמיד היפני הכי מוכשר שלו, תחרות. מי שמנצח מקבל את כל הירושה שלו בשווי מאות מיליוני יורו. הבעיה? התחרות כוללת הבנה מעמיקה ויכולת זיהוי לא הגיונית של כל סוגי היינות בעולם, וקאמי לא מסוגלת לשתות אלכוהול - היא מיש מתעלפת ומדממת מהאף אחרי אפילו טיפת יין...
מומלץ לצפות בזוג.
8.5/10
סדרת אפל טיוי+ בבימוי פו של עודד ראסקין (להיות איתה) על סופרת כושלת שאביה, אותו היא לא ראתה 20 שנה, מתקשר אליה להזמין אותה אליו לטוקיו מכיוון שהוא הולך למות. מתברר שהוא המומחה הגדול בעולם ליין והחליט לעשות בינה לבין התלמיד היפני הכי מוכשר שלו, תחרות. מי שמנצח מקבל את כל הירושה שלו בשווי מאות מיליוני יורו. הבעיה? התחרות כוללת הבנה מעמיקה ויכולת זיהוי לא הגיונית של כל סוגי היינות בעולם, וקאמי לא מסוגלת לשתות אלכוהול - היא מיש מתעלפת ומדממת מהאף אחרי אפילו טיפת יין...
מומלץ לצפות בזוג.
8.5/10
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
Wheel of Time Season 2
העונה הראשונה עוררה הרבה מאד ציפיות, לא כל יום עולה סדרת פנטזיה בהשקעת ענק, אבל אכזבה את רוב הצופים עם התעלמות מהמקור ובחירת שחקנים בינונים ומוגבלים.
העונה השניה מתחילה להזכיר את המקור בהרחבת קווי העלילה והתפרסות על מקום שונים ביבשת. אנחנו נחשפים גם יותר ויותר להיסטוריה של העולם, הפוליטיקה במגדל הלבן וכמובן לגלגול האחרון של הדרקון ולקשר שלו לארורים.
אחרי שכל זה נאמר, הפרקים הראשונים של העונה השניה מבולבלים ולא מוצלחים במיוחד. החולשה של השחקנים הראשים בולטת במיוחד (יוצאת דופן לטובה היא רוזמנוד פייק שהיא בסה"כ שחקנית סבירה). לקראת אמצע העונה העלילה מתחילה להתהדק וניתן להבין לאן זה מתקדם.
ממליץ לחובבי הפנטזיה (שלא קראו את הספרים) שרוצים להרוג קצת את הזמן.
7.5/10
העונה הראשונה עוררה הרבה מאד ציפיות, לא כל יום עולה סדרת פנטזיה בהשקעת ענק, אבל אכזבה את רוב הצופים עם התעלמות מהמקור ובחירת שחקנים בינונים ומוגבלים.
העונה השניה מתחילה להזכיר את המקור בהרחבת קווי העלילה והתפרסות על מקום שונים ביבשת. אנחנו נחשפים גם יותר ויותר להיסטוריה של העולם, הפוליטיקה במגדל הלבן וכמובן לגלגול האחרון של הדרקון ולקשר שלו לארורים.
אחרי שכל זה נאמר, הפרקים הראשונים של העונה השניה מבולבלים ולא מוצלחים במיוחד. החולשה של השחקנים הראשים בולטת במיוחד (יוצאת דופן לטובה היא רוזמנוד פייק שהיא בסה"כ שחקנית סבירה). לקראת אמצע העונה העלילה מתחילה להתהדק וניתן להבין לאן זה מתקדם.
ממליץ לחובבי הפנטזיה (שלא קראו את הספרים) שרוצים להרוג קצת את הזמן.
7.5/10
נערך לאחרונה על ידי ChinggisKhan ב 02/11/2023 12:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11463
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2399 פעמים
Secret Invasion (2023)
ניק פיורי מצטרף לבעלי בריתו להילחם נגד גזע הסקרול שצליח לפלוש אל כדור הארץ ולהשתלב בעמדות מפתח מרכזיות בחברה האנושית
כל זאת תחת מסווה כי החייזרים יכולים להתחזות לכל יצור חי שהם רוצים.
מיני סדרה מבית מארוול קומיקס שהיא יותר סדרת ריגול מאשר הז'אנר החביב על מארוול גיבורי -על. וזאת נקודת פתיחה טובה בהחלט
רק שכחו שצריך לדעת אין לבצע את זה בלי לעייף את הצורה. ההפקה טובה כולל ליהוק איכותי של Samuel L. Jackson שעושה את המוטל עליו בצורה מופלאה Olivia Colman נהדרת כרגיל כולל שאר הקאסט. הסדרה מנסה להיות בוגרת מבחינת בניית עלילה, בפועל היא מעייפת, לא ברורה
הסיפור לא מספיק מעניין, רצף עלילתי לא אחיד (חלקו מעניין ברובו מתיש) מזל שכל הבליל הזה קצר כי כנראה לא הייתי עומד בעומס של הסדרה
אם היא הייתה ארוכה, וגם לא הייתי כותב עליה (כותב ביקורת רק אם ראיתי סדרה במלואה) כי כנראה הייתי פורש באמצע.
היה לה הרבה פוטנציאל להיות סדרה מרתקת, ליהוק ראוי עם המון קטעי אקשן טובים, אך בסופו של דבר הכול אבד באי יכולת לתת לסיפור יותר עומק
בצורה יותר ברורה לצפייה. מזן שהיא מיני סדרה ולא תמשיך, מנגד חבל ששחקן גדול כמו סמואל ל. ג'קסון לא הצליח הביא את מלוא יכולתו המופלאה
כדי להפוך את הסדרה לטובה ולא רק בינונית.
6.2/10
ניק פיורי מצטרף לבעלי בריתו להילחם נגד גזע הסקרול שצליח לפלוש אל כדור הארץ ולהשתלב בעמדות מפתח מרכזיות בחברה האנושית
כל זאת תחת מסווה כי החייזרים יכולים להתחזות לכל יצור חי שהם רוצים.
מיני סדרה מבית מארוול קומיקס שהיא יותר סדרת ריגול מאשר הז'אנר החביב על מארוול גיבורי -על. וזאת נקודת פתיחה טובה בהחלט
רק שכחו שצריך לדעת אין לבצע את זה בלי לעייף את הצורה. ההפקה טובה כולל ליהוק איכותי של Samuel L. Jackson שעושה את המוטל עליו בצורה מופלאה Olivia Colman נהדרת כרגיל כולל שאר הקאסט. הסדרה מנסה להיות בוגרת מבחינת בניית עלילה, בפועל היא מעייפת, לא ברורה
הסיפור לא מספיק מעניין, רצף עלילתי לא אחיד (חלקו מעניין ברובו מתיש) מזל שכל הבליל הזה קצר כי כנראה לא הייתי עומד בעומס של הסדרה
אם היא הייתה ארוכה, וגם לא הייתי כותב עליה (כותב ביקורת רק אם ראיתי סדרה במלואה) כי כנראה הייתי פורש באמצע.
היה לה הרבה פוטנציאל להיות סדרה מרתקת, ליהוק ראוי עם המון קטעי אקשן טובים, אך בסופו של דבר הכול אבד באי יכולת לתת לסיפור יותר עומק
בצורה יותר ברורה לצפייה. מזן שהיא מיני סדרה ולא תמשיך, מנגד חבל ששחקן גדול כמו סמואל ל. ג'קסון לא הצליח הביא את מלוא יכולתו המופלאה
כדי להפוך את הסדרה לטובה ולא רק בינונית.
6.2/10
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11463
- נתן תודות: 1181 פעמים
- קיבל תודות: 2399 פעמים
Special Ops Lioness (2023)
(עונה - 1)
סוכנות הסי-איי-איי בשם "לביאה" שותלות סוכנות מארגוני פשע וטרוריסטים כדי לאסוף מידע להעמיד אותם לדין. סוכנת צעירה צריכה להתיידד
עם בתו של איש עשיר שתורם כספים לארגוני טרור, משימה קשה שמובילה למשבר נפשי
סדרת אקשן עשויה היטב עם ליהוק נפלא של Zoe Saldana ו- Laysla De Oliveira שמציגות דמות נשיות חזקות אך גם פגיעות למדי
שזה מצוין להראות את שני הצדדים (להבדיל מנשים בלתי פגיעות). Nicole Kidman מתחילה להרגיז אותי עם המשחק המלאכותי שלה, אין לה
שום ניצוץ של אמינות למרות שהיא שחקנית לא רעה. Morgan Freeman שחקן ענק, אולם נראה שהוא נחת על הסדרה ללא הכנה מוקדמת.
סדרה אקשן קלילה כמו שטיילור שרידן מיטב לעשות, סצנות קרבות טובות, הדמויות מעניינות ועמוקות, העלילה זורמת ומעניינת אך לא תמיד אמינה
את הסיום פחות אהבתי מעבר לשגרתי (הוליוודי) כי היה אפשר ומחייב המציאות להשאיר פתח יותר מותח לעונה הבאה (טרם הוכרזה) מאשר לסיים
אותה בצורה כזו. כמובן הייתי שמח לעונה נוספת, אך הסיפור כנראה יהיה חדש. סדרה חביבה שנותנת הפוגה קצרה מאירועים קשים מנשוא.
7.9/10
(עונה - 1)
סוכנות הסי-איי-איי בשם "לביאה" שותלות סוכנות מארגוני פשע וטרוריסטים כדי לאסוף מידע להעמיד אותם לדין. סוכנת צעירה צריכה להתיידד
עם בתו של איש עשיר שתורם כספים לארגוני טרור, משימה קשה שמובילה למשבר נפשי
סדרת אקשן עשויה היטב עם ליהוק נפלא של Zoe Saldana ו- Laysla De Oliveira שמציגות דמות נשיות חזקות אך גם פגיעות למדי
שזה מצוין להראות את שני הצדדים (להבדיל מנשים בלתי פגיעות). Nicole Kidman מתחילה להרגיז אותי עם המשחק המלאכותי שלה, אין לה
שום ניצוץ של אמינות למרות שהיא שחקנית לא רעה. Morgan Freeman שחקן ענק, אולם נראה שהוא נחת על הסדרה ללא הכנה מוקדמת.
סדרה אקשן קלילה כמו שטיילור שרידן מיטב לעשות, סצנות קרבות טובות, הדמויות מעניינות ועמוקות, העלילה זורמת ומעניינת אך לא תמיד אמינה
את הסיום פחות אהבתי מעבר לשגרתי (הוליוודי) כי היה אפשר ומחייב המציאות להשאיר פתח יותר מותח לעונה הבאה (טרם הוכרזה) מאשר לסיים
אותה בצורה כזו. כמובן הייתי שמח לעונה נוספת, אך הסיפור כנראה יהיה חדש. סדרה חביבה שנותנת הפוגה קצרה מאירועים קשים מנשוא.
7.9/10
Moving (2023), בעקבות המלצה של @oferlaor בשרשור הזה.
סדרה קוריאנית חביבה, מתאימה גם לבני נוער 13+ אבל אין סיבה שמבוגרים לא ייהנו - אני נהניתי.
אצל י"ב-ניקים בתיכון מסויים מתגלים כוחות על ומישהו שגם הוא עם כוחות על מנסה להתנקש בהורים שלהם.
לאט לאט, ע"פ 20 פרקים ו 40 שנים נחשפת עלילה של מזימות בין קוריאה הדרומית והצפונית וגם בין זרועות הביטחון לאזרחים.
יש הרבה דם ואיברים שנפרדים מהגוף - זאת סדרה קוריאנית, אין אפשרות אחרת - אבל לא דברים קשים לצפיה.
מה אהבתי:
נחמד לראות תרבות אחרת, איך למשל התיכוניסטים בקוריאה מתנהגים למורים.
יש אקשן
סדרת תיכון - כולנו היינו שם פעם.
פחות אהבתי:
קשה לסיים 20 פרקים, אי אפשר בינג'. היו יכולים לקצר ל 15 פרקים ע"ח שיחות מרגשות.
אין הומור שחור ותחכום - זה לא The Boys ולא Misfits למי שזוכר.
ציון 7.6/10
סדרה קוריאנית חביבה, מתאימה גם לבני נוער 13+ אבל אין סיבה שמבוגרים לא ייהנו - אני נהניתי.
אצל י"ב-ניקים בתיכון מסויים מתגלים כוחות על ומישהו שגם הוא עם כוחות על מנסה להתנקש בהורים שלהם.
לאט לאט, ע"פ 20 פרקים ו 40 שנים נחשפת עלילה של מזימות בין קוריאה הדרומית והצפונית וגם בין זרועות הביטחון לאזרחים.
יש הרבה דם ואיברים שנפרדים מהגוף - זאת סדרה קוריאנית, אין אפשרות אחרת - אבל לא דברים קשים לצפיה.
מה אהבתי:
נחמד לראות תרבות אחרת, איך למשל התיכוניסטים בקוריאה מתנהגים למורים.
יש אקשן
סדרת תיכון - כולנו היינו שם פעם.
פחות אהבתי:
קשה לסיים 20 פרקים, אי אפשר בינג'. היו יכולים לקצר ל 15 פרקים ע"ח שיחות מרגשות.
אין הומור שחור ותחכום - זה לא The Boys ולא Misfits למי שזוכר.
ציון 7.6/10
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
- oferlaor
- מנהל

The fall of the house of usher
סדרה מבוססת על הפואמות של אדגר אלן פו. מצויין.
8.5/10
סדרה מבוססת על הפואמות של אדגר אלן פו. מצויין.
8.5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
Re: מישהו יכול לכתוב חוו"ד על הסידרה Castle מ-2009 ??
סידרה חביבה, צפינו בכל העונות. קלילה ומעבירה את הזמן....
אני אישית חובב של השחקן הנ"ל אז אני טיפ טיפה לא אובייקטיבי, אבל עדיין ממליץ.
תצפה ב 2-3 פרקים ודי תבין אם התחברת או לא לדעתי.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
Welcome to Wrexham
סדרת דוקו על רכישת קבוצת הכדורגל הותיקה בוולש ע"י ריאן ריינדולס ורוב מקאילהני ההוליוודים, הכניסה שלהם לעניינים והקשר המופלא בין האוהדים לקבוצה.
הרבה כדורגל וסיפורים אנושיים. קליל , כיפי ומרגש. לא רק לאוהבי כדורגל.
8.5/10
סדרת דוקו על רכישת קבוצת הכדורגל הותיקה בוולש ע"י ריאן ריינדולס ורוב מקאילהני ההוליוודים, הכניסה שלהם לעניינים והקשר המופלא בין האוהדים לקבוצה.
הרבה כדורגל וסיפורים אנושיים. קליל , כיפי ומרגש. לא רק לאוהבי כדורגל.
8.5/10
- oferlaor
- מנהל

Bodies
גופות זהות מופיעות במיקום זהה בסימטא קטנה בלונדון במרווחים של 30-50 שנה החל מסוף המאה ה-19 וכלה ב-2050. הסדרה מראה איך כל חוקר משטרתי תוקף את הבעיה ואיך הגופות קשורות זו לזו. האמת שהסדרה היתה יכולה להסתיים יופי אחרי הפרק הרביעי. הפרקים החמישי והשישי מרגישים חריגים וסוג של תוספת פחות הגיונית לסדרה שמראש לא מנסה להיות סופר הדוקה.
משחקת בסדרה גם שירה האס כדמות ביזארית למדי...
7.5/10
גופות זהות מופיעות במיקום זהה בסימטא קטנה בלונדון במרווחים של 30-50 שנה החל מסוף המאה ה-19 וכלה ב-2050. הסדרה מראה איך כל חוקר משטרתי תוקף את הבעיה ואיך הגופות קשורות זו לזו. האמת שהסדרה היתה יכולה להסתיים יופי אחרי הפרק הרביעי. הפרקים החמישי והשישי מרגישים חריגים וסוג של תוספת פחות הגיונית לסדרה שמראש לא מנסה להיות סופר הדוקה.
משחקת בסדרה גם שירה האס כדמות ביזארית למדי...
7.5/10