שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
בנבא זה הולך לקראת מיאמי נגד דאלאס, שמובילות כבר 1-3.
ערן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
תודה לך הפועל
שעות ספורות לפני גמר הגביע,
רגע לפני שיורד המסך על הקבוצה הגדולה בהיסטוריה של המועדון,
רציתי לנצל את השרשור,
על מנת לומר תודה ענקית לכל השחקנים, המאמנים, האוהדים,
וכל מי שתרם לשנתיים חלומיות.
מעבר להישגים המדהימים, דרך המשחק, היצירתיות, הווינריות, השליטה בעיר-
כולם הפכו אותנו למותג ולסמל סטאטוס.
אז נכון שממחר הולכים אל הלא נודע, אבל מה שלא יקרה- לא ימחק את האושר העילאי והגאווה שנטעתם בנו האוהדים.
יש לי עוד המון מה לומר, אבל זה לא ייגמר.
לסיום, רק רוצה לשתף אתכם בטוקבק של אוהדת אמיתית, אדומה מבטן ומלידה,
כזו שמאושרת מנצחונות, בוכה בהפסדים. במקרה זו גם אחותי. זה ריגש אותי מאוד,
וחשבתי להעביר את התחושה שלה לכמה שיותר אנשים:
רגע לפני שיורד המסך על הקבוצה הגדולה בהיסטוריה של המועדון,
רציתי לנצל את השרשור,
על מנת לומר תודה ענקית לכל השחקנים, המאמנים, האוהדים,
וכל מי שתרם לשנתיים חלומיות.
מעבר להישגים המדהימים, דרך המשחק, היצירתיות, הווינריות, השליטה בעיר-
כולם הפכו אותנו למותג ולסמל סטאטוס.
אז נכון שממחר הולכים אל הלא נודע, אבל מה שלא יקרה- לא ימחק את האושר העילאי והגאווה שנטעתם בנו האוהדים.
יש לי עוד המון מה לומר, אבל זה לא ייגמר.
לסיום, רק רוצה לשתף אתכם בטוקבק של אוהדת אמיתית, אדומה מבטן ומלידה,
כזו שמאושרת מנצחונות, בוכה בהפסדים. במקרה זו גם אחותי. זה ריגש אותי מאוד,
וחשבתי להעביר את התחושה שלה לכמה שיותר אנשים:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
...
- eg99
-
- חבר ותיק

גילי,
הבאת פואטיקה שיכולה להתחרות בסגנונו הדגול של זוהיר בהלול
הבאת פואטיקה שיכולה להתחרות בסגנונו הדגול של זוהיר בהלול
ערן
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

כי יש אוהדים,theAman כתב:גילי, רק לא הבנתי למה הפוסט הזה דווקא לפני ההפסד בגמר....
ויש אוהדים של הצלחות.
אנחנו רק אוהדים.
אותך אני אוהב
עלייך רק חושב
מבוקר ועד ליל
עכשיו להשתולל
יאללה הפועל!
יאללה הפועל.. יאללה הפועל..
יאללה הפועל יאללה הפועל יאללה הפועל!
...
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
מזל טוב לאוהדי הפועל (במיוחד לגילי)
אני בטוח שבשביל אוהדי הפועל הדרך בה הושג הניצחון הזכיר לכם נשכחות.
לא הגיע למכבי חיפה ביכולת שהציגה העונה לזכות בדאבל.
לא הגיע לקבוצה המצויינת של הפועל גם בשנה הזו לסיים ללא תואר (בטח כאשר בשנה הבאה לא נראה כי תוכל לשחזר לאוהדיה את השנתיים האחרונות).
אני בטוח שבשביל אוהדי הפועל הדרך בה הושג הניצחון הזכיר לכם נשכחות.
לא הגיע למכבי חיפה ביכולת שהציגה העונה לזכות בדאבל.
לא הגיע לקבוצה המצויינת של הפועל גם בשנה הזו לסיים ללא תואר (בטח כאשר בשנה הבאה לא נראה כי תוכל לשחזר לאוהדיה את השנתיים האחרונות).
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מזל טוב גילי
העם דורש..... כל מיני דברים
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
שום מזל טוב
חבל שניצחו! לא מגיע לקבוצה האדומה הזאת העונה לזכות במסטיק בזוקה...מרגיש כמו קבוצה בפירוק.....כל השחקנים החזקים עוזבים, המאמן עוזב והבעלים תובעים שם אחד את השני כבר שנה שלמה. חבל שהפועל לקחו תואר העונה....
חבל שניצחו! לא מגיע לקבוצה האדומה הזאת העונה לזכות במסטיק בזוקה...מרגיש כמו קבוצה בפירוק.....כל השחקנים החזקים עוזבים, המאמן עוזב והבעלים תובעים שם אחד את השני כבר שנה שלמה. חבל שהפועל לקחו תואר העונה....
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אריה, הפועל עשתה דברים מדהימים העונה, למרות ההנהלה ולא בזכותה.
לשחקנים ולאוהדים בהחלט מגיע לשמוח עם גביע.
לשחקנים ולאוהדים בהחלט מגיע לשמוח עם גביע.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

חברים,osherov כתב:גילי,
זאת אומרת ש 11 בעולם זה כבר לא הישג מספיק מרשים בשבילך?!.....לך-לך לחטוף בראש גם בגמר הגביע...
זו התגובה של אריה מלפני 4 ימים.
ושאריה צופה חגיגות על חשבון הפועל, אז הפועל באה וחוגגת לו על הראש. ככה זה..
הוא עוד ילמד שאת הכסף סופרים במדרגות,
חבל, היתה לו אפשרות להפנים את זה כבר אחרי ה- 15.05.2010,
אבל הוא ויתר, חזר על הטעות, ואנחנו חוגגים..
אריה, תודה מכל הלב..
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

עידן, שמוליק
תודהמכל ה-
על הפרגונים.
חבל להגיב לשטויות של אריה במקרים כאלה, הוא סך הכל שונא הפועל מתוסכל..
הוא אומר שלהפועל לא מגיע, ומונה סיבות למה כן מגיע..
הפועל אמנם בחוסר ודאות,אבל להגיד שלא מגיע..?
עברנו עונה קשה, עשינו קמפיין מדהים של ליגת האלופות, מילאנו את בלומפילד כמעט כל משחק, נתנו הצגות בליגה, לקחנו גביע בקלאסה (חיפה הגיעו למצב..?אה, כן... דקה 91).
צריך להסביר לו שגל העזיבות זו תולדה של עליונות, של קבוצה אטקרקטיבית, של שחקנים מדהימים,
שלמרות כל הבאלגן ששרר העונה בגזרת הבעלים, נתנו פייט עד הסוף בכל המפעלים.
אני לא צריך להסביר, אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן.
תודה לך הפועל. אוהב אותך כל החיים!!!
תודהמכל ה-
גיא,guyezra כתב:אריה, הפועל עשתה דברים מדהימים העונה, למרות ההנהלה ולא בזכותה.
לשחקנים ולאוהדים בהחלט מגיע לשמוח עם גביע....
חבל להגיב לשטויות של אריה במקרים כאלה, הוא סך הכל שונא הפועל מתוסכל..
הוא אומר שלהפועל לא מגיע, ומונה סיבות למה כן מגיע..
הפועל אמנם בחוסר ודאות,אבל להגיד שלא מגיע..?
עברנו עונה קשה, עשינו קמפיין מדהים של ליגת האלופות, מילאנו את בלומפילד כמעט כל משחק, נתנו הצגות בליגה, לקחנו גביע בקלאסה (חיפה הגיעו למצב..?אה, כן... דקה 91).
צריך להסביר לו שגל העזיבות זו תולדה של עליונות, של קבוצה אטקרקטיבית, של שחקנים מדהימים,
שלמרות כל הבאלגן ששרר העונה בגזרת הבעלים, נתנו פייט עד הסוף בכל המפעלים.
אני לא צריך להסביר, אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן.
תודה לך הפועל. אוהב אותך כל החיים!!!
...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
מזל טוב ובהחלט "מגיע", אם יש דבר כזה בכלל, אולי לא לבעלים אבל לכל השאר כן
משה
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
גילי,
לקחנו גביע בקלאסה?
קצת הגזמת.
אמנם זה היה ניצחון מוצדק (בגלל שאכן חיפה לא הגיע כמעט לשום מצב) אך המילה קלאסה בכדי לתאר את הדרך שהפועל גרמה לחיפה שלא להגיע לשום מצב (אין מילה אחרת לקרוא לזה חוץ מבונקר) היא ממש לא מתאימה.
לקחנו גביע בקלאסה?
קצת הגזמת.
אמנם זה היה ניצחון מוצדק (בגלל שאכן חיפה לא הגיע כמעט לשום מצב) אך המילה קלאסה בכדי לתאר את הדרך שהפועל גרמה לחיפה שלא להגיע לשום מצב (אין מילה אחרת לקרוא לזה חוץ מבונקר) היא ממש לא מתאימה.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
גיא,
מה לעשות שבעלים הם חלק מרכזי בקבוצה, ולראות קבוצה שזוכה בתואר כזה אחרי התנהלות של ילדים בגן טרום חובה, מאכזב מאוד. בטח כאשר רואים את מכבי חיפה מהצד השני של השולחן. קבוצה הרבה פחות נוצצת, עם הרבה פחות כוכבים השנה, עם בעלים שהם קלאסה אחרת לגמרי מרמת הכדורגל בארץ, עם מאמן עניו בלי טיפת אגו. עושה רושם שכל מה שמעניין את השחקנים של הפועל היה לסיים את העונה ולעוף לקבוצה אחרת בארץ או באירופה. צמד-חמד הליצנים שמנהלים את הפועל השנה לטעמי דפקו את הקבוצה הזאת לשנים הקרובות ולא-להם מגיע לזכות בתואר....בישראל בדר"כ יש 4 קבוצות חזקות שנלחמו בפוטנציה על התואר...עכשיו עושה רושם שיש באמת רק קבוצה אחת (אולי מכבי בעזרת כמה $ תוציא איזה אליפות בטעות, אבל זה באמת לא זה)...מעניין לא נראה לי שהולך להיות בשנים הקרובות בכדורגל הישראלי
גילי,
למרבה הצער, הפועל תל אביב והכדורגל בארץ לא באמת מעניינים אותי. בטח לא לרמה כזאת של שנאה. אומנם, היסטורית, חיפה אהובה עלי יותר אבל האמן לי שהזכייה של הפועל ממש לא מדירה שינה מעיני בדיוק כמו שזכייה של חיפה בדאבל לא היה גורם לי לצאת בריקוד סוער.

מה לעשות שבעלים הם חלק מרכזי בקבוצה, ולראות קבוצה שזוכה בתואר כזה אחרי התנהלות של ילדים בגן טרום חובה, מאכזב מאוד. בטח כאשר רואים את מכבי חיפה מהצד השני של השולחן. קבוצה הרבה פחות נוצצת, עם הרבה פחות כוכבים השנה, עם בעלים שהם קלאסה אחרת לגמרי מרמת הכדורגל בארץ, עם מאמן עניו בלי טיפת אגו. עושה רושם שכל מה שמעניין את השחקנים של הפועל היה לסיים את העונה ולעוף לקבוצה אחרת בארץ או באירופה. צמד-חמד הליצנים שמנהלים את הפועל השנה לטעמי דפקו את הקבוצה הזאת לשנים הקרובות ולא-להם מגיע לזכות בתואר....בישראל בדר"כ יש 4 קבוצות חזקות שנלחמו בפוטנציה על התואר...עכשיו עושה רושם שיש באמת רק קבוצה אחת (אולי מכבי בעזרת כמה $ תוציא איזה אליפות בטעות, אבל זה באמת לא זה)...מעניין לא נראה לי שהולך להיות בשנים הקרובות בכדורגל הישראלי
גילי,
למרבה הצער, הפועל תל אביב והכדורגל בארץ לא באמת מעניינים אותי. בטח לא לרמה כזאת של שנאה. אומנם, היסטורית, חיפה אהובה עלי יותר אבל האמן לי שהזכייה של הפועל ממש לא מדירה שינה מעיני בדיוק כמו שזכייה של חיפה בדאבל לא היה גורם לי לצאת בריקוד סוער.
כי יש אוהדים,
ויש אוהדים של הצלחות.
אנחנו רק אוהדים....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

הגיע להפועל לנצח אתמול.
מכבי חיפה קיבלה פיק ברכיים ולא הגיעה למשחק בכלל.
הפועל שלטה במגרש לכל אורך המשחק בלי שום איום מצד חיפה.
מכבי חיפה קיבלה פיק ברכיים ולא הגיעה למשחק בכלל.
הפועל שלטה במגרש לכל אורך המשחק בלי שום איום מצד חיפה.
- moco
-
- גורו

אריה,
מה זה בעצם מועדון כדורגל?
זה קודם כל אוסף האוהדים (שבדרך כלל קבועים לאורך רוב חייהם) ואח"כ הגורמים שמתחלפים, שחקנים, מאמנים ובעלים. בעלים לפעמים נשארים הרבה זמן (חיפה) אך זה לא המקרה בהפועל.
להגיד ש"לא הגיע" להפועל בגלל צמד הליצנים הללו שלא ממש מהווים את הזהות של הפועל זה לא רציני. הם הדבר הכי לא קשור לקבוצה.
"הגיע" לשחקנים ולמאמן בזכות שנתיים של הישגים.
מה זה בעצם מועדון כדורגל?
זה קודם כל אוסף האוהדים (שבדרך כלל קבועים לאורך רוב חייהם) ואח"כ הגורמים שמתחלפים, שחקנים, מאמנים ובעלים. בעלים לפעמים נשארים הרבה זמן (חיפה) אך זה לא המקרה בהפועל.
להגיד ש"לא הגיע" להפועל בגלל צמד הליצנים הללו שלא ממש מהווים את הזהות של הפועל זה לא רציני. הם הדבר הכי לא קשור לקבוצה.
"הגיע" לשחקנים ולמאמן בזכות שנתיים של הישגים.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

כדברי הוגה הדעות הדגול, מר ג'רי סיינפלד ירום הודו.
אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים קבוצה, אבל השחקנים מתחלפים, המאמנים מתחלפים, ההנהלה מתחלפת, אז יוצא שבסופו של דבר אנחנו לא אוהדים קבוצה, אנחנו אוהדים את החולצות...
(אל תתפסו אותי בדיוק, זה לא מילה במילה, אבל זה הכיוון הכללי).
אנחנו אומרים שאנחנו אוהדים קבוצה, אבל השחקנים מתחלפים, המאמנים מתחלפים, ההנהלה מתחלפת, אז יוצא שבסופו של דבר אנחנו לא אוהדים קבוצה, אנחנו אוהדים את החולצות...
(אל תתפסו אותי בדיוק, זה לא מילה במילה, אבל זה הכיוון הכללי).
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 26/05/2011 9:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moco
-
- גורו

לא יודע איך זה מתקשר לסיינפלד אבל זו האמת המדויקת, גם אם נאמר כהלצה בקומדיה.
"לאהוד את החולצות" זה פשוט דרך לבטא את ההזדהות עם השבט (אוסף האוהדים). החולצות זה פשוט הסמל של השבט.
"לאהוד את החולצות" זה פשוט דרך לבטא את ההזדהות עם השבט (אוסף האוהדים). החולצות זה פשוט הסמל של השבט.
משה
- eg99
-
- חבר ותיק

משה,
קבוצת כדורגל זה קודם כל סמל (או אם נגזים - מותג), ורק אח"כ האוהדים (שכמובן בלעדיהם אי אפשר).
אבל, ללא מסגרת פעילות מוסדרת - ליגה, התאחדות וכו - אין לקבוצה יכולת קיום ושימור הסמל, ומכאן גם אוהדים (ראה קבוצות עבר שהתדרדרו, ואיבדו גם את האוהדים).
כל השאר, כמו שרשמת - מתחלף וחולף.
מאחר ואין דבר שמחליש מותג יותר משינויים תכופים, ומאחר והליגה מאפשרת (מלשון ENABLER) את שימוש הבעלים במותג, לא ברור לי מה זה באמת תורם, ברגע שהבעלות הופכת גם היא למותג (נחות ביותר בד"כ).
השאלה שלי היא למה מתאפשרת, ודאי בכדורגל בארץ, כזו תחלופה של בעלים.
לא ברור לי למה מאפשרים לקבוצה בליגת העל להתחיל עונה עם ערבויות לעונה אחת.
יואילו נא הבעלים באשר הם להפקיד ערבויות ל 3-5 שנים קדימה, ויחדשו כל שנה את ההתחייבות.
רוצה למכור? - תמכור, כמו כל עסק, עם ההתחייבויות שלקחת.
המצב כרגע הוא שנכנס בעלים שמחוייב לעונה אחת, וכשהוא פורש, הקבוצה בסכנת קיום אמיתית.
גרוע מזה - יכול להכנס בעלים כמו טביב, שבלי לשים שקל, רק ערבויות, נכנס כמעט בלי מחוייבות לעשות כלום, בטח לא לטווח ארוך, ויכול בזמן מאד קצר לגמור קבוצה (כמו שאכן עשה בכפ"ס).
קבוצת כדורגל זה קודם כל סמל (או אם נגזים - מותג), ורק אח"כ האוהדים (שכמובן בלעדיהם אי אפשר).
אבל, ללא מסגרת פעילות מוסדרת - ליגה, התאחדות וכו - אין לקבוצה יכולת קיום ושימור הסמל, ומכאן גם אוהדים (ראה קבוצות עבר שהתדרדרו, ואיבדו גם את האוהדים).
כל השאר, כמו שרשמת - מתחלף וחולף.
מאחר ואין דבר שמחליש מותג יותר משינויים תכופים, ומאחר והליגה מאפשרת (מלשון ENABLER) את שימוש הבעלים במותג, לא ברור לי מה זה באמת תורם, ברגע שהבעלות הופכת גם היא למותג (נחות ביותר בד"כ).
השאלה שלי היא למה מתאפשרת, ודאי בכדורגל בארץ, כזו תחלופה של בעלים.
לא ברור לי למה מאפשרים לקבוצה בליגת העל להתחיל עונה עם ערבויות לעונה אחת.
יואילו נא הבעלים באשר הם להפקיד ערבויות ל 3-5 שנים קדימה, ויחדשו כל שנה את ההתחייבות.
רוצה למכור? - תמכור, כמו כל עסק, עם ההתחייבויות שלקחת.
המצב כרגע הוא שנכנס בעלים שמחוייב לעונה אחת, וכשהוא פורש, הקבוצה בסכנת קיום אמיתית.
גרוע מזה - יכול להכנס בעלים כמו טביב, שבלי לשים שקל, רק ערבויות, נכנס כמעט בלי מחוייבות לעשות כלום, בטח לא לטווח ארוך, ויכול בזמן מאד קצר לגמור קבוצה (כמו שאכן עשה בכפ"ס).
ערן
- moco
-
- גורו

eg99,
אני לא ממש חלוקים, חוץ ממה קודם למה.
מועדון כדורגל לא שונה בעיניין הזה משבט, עם, דת.
הסמלים נוצרים אח"כ - יותר מדויק זה שהם מתפתחים ביחד, אבל לא מתחילים מסמל. מועדני כדורגל נוצרים לפני הסמלים.
זה שונה ממותג שבדרך כלל נוצר שרירותית לפני שהוא מתקבל על ידי הציבור.
אני לא ממש חלוקים, חוץ ממה קודם למה.
מועדון כדורגל לא שונה בעיניין הזה משבט, עם, דת.
הסמלים נוצרים אח"כ - יותר מדויק זה שהם מתפתחים ביחד, אבל לא מתחילים מסמל. מועדני כדורגל נוצרים לפני הסמלים.
זה שונה ממותג שבדרך כלל נוצר שרירותית לפני שהוא מתקבל על ידי הציבור.
משה