אחרי החיזוק מאריה הצלחתי לקבל 100 מגה ב 29 שקלים ב 014...בשיא ההתלהבות אני מטלפן לבזק עבור עדכון התשתית.. אך מהר מאוד צננו אותי, באזור שלי יש תמיכה עד 50...המהירות הקיימת אצלי כרגע...
יש משהו לעשות ? או שפשוט לחכות...

גם אני שואל את זה למרות שאצלי כרגע יש בזק 100 מגה (לעיתים רחוקות מגיע ל90 דרך ספק)Shayosef כתב:
לאחד שהיה תמיד ואך ורק על התשתית של בזק האם מעבר ל UFI של הוט ישאיר אותי שפוי ומרוצה ?...

אתה מכיר את השיטה ועדיין משלם יותר ?bariko כתב:Adirbooking
כן אני מכיר את השיטה .
האמת, קצת קשה לאיים בניתוק אחרי שהצטרפתי אליהם לפני זמן לא רב....

אשמח לעידכונים שוטפיםsYn כתב:329 לכל עניין הטריפל עם 100 מגה.
20 ש"ח להוטנט.
הורדתי את בזק בינלאומי ל 29 ש"ח וכעת מחזיק 2 חשבונות עד שאחליט מה יותר כדאי....

יום ראשון אחובר בפועל ואעדכן.kingikra כתב:אשמח לעידכונים שוטפיםsYn כתב:329 לכל עניין הטריפל עם 100 מגה.
20 ש"ח להוטנט.
הורדתי את בזק בינלאומי ל 29 ש"ח וכעת מחזיק 2 חשבונות עד שאחליט מה יותר כדאי....
תודה...

adirbooking כתב:אתה מכיר את השיטה ועדיין משלם יותר ?bariko כתב:Adirbooking
כן אני מכיר את השיטה .
האמת, קצת קשה לאיים בניתוק אחרי שהצטרפתי אליהם לפני זמן לא רב....![]()
![]()
לא קשה לאיים אף פעם, אין התחייבות.. אם לא מעניין אותך הכסף שלך - קטונתי..
הרי מדובר כאן בכ-50 שקלים בחודש. [600 ש"ח בשנה!!!!]
בהצלחה ידידי היקר...

שמע, הוט הורידו את מחיר התשתית של 100 מגה לעלות של 179 ש"ח לתשתית בלבד!Nunatak כתב: 3. בדק, בדק, ושוב בדק. לאחר 10 דקות של בדיקות הכריז שיש מבצע באנדל ביחד עם הוטנט ב199 ש"ח ושכבר עדיף לי להוסיף 120 ש"ח בשביל טריפל, פה התייאשתי והסכמתי ל"באנדל" ב199 ש"ח.
אבל בזה לא תם הסיפור, מחר מחלקת קשרי לקוחות (שלא עבדה בשישי) הולכת לחטוף ממני על הראש בענק ואני הולך להוציא מכתב למשרד התקשורת וכל חברות התקשורת שהוט כובלת את הצרכנים להשתמש בשירותי הספקית שבבעלותה "הוטנט", וזאת למרות שהיא חויבה להפריד אותה לחלוטין מחברת האם ושאני זמין לשמש כעד בכל תביעה בנושא....