"מראדונה אושפז לאחר שלא התאפק והסניף את הסימון של קו החוץ...
השחקנים: 'זה היה סיוט, לא ידענו איפה נגמר המגרש.'"

גם 1 מ-3 זה טוב.osherov כתב:הנה הימור נועז שלי!
1. ארגנטינה בסופו של דבר תגיע למונדיאל עם מארדדונה
2. ארגנטינה לוקחת את המונדיאל עם מארדונה
3. מארדונה מגיע לדרגת "אלוהי על" בארגנטינה
אגב, אני נזכר במאמן צרפת הכל כך שנוא, ריימונד דומנק, שמזה שנים אני שומע כמה גרוע הוא, אבל עדיין למרות כל זה הוא הצליח להגיע עם הטריקולור עד לגמר המונדיאל!!...

מכיוון שלא שמתי לב ששמת אפילו אגורה שחוקה אחת על הניבוי ההזוי הזה, קשה לי מאוד להבין מה "נועז" פה כל כךosherov כתב:הנה הימור נועז שלי!
אגב, אני נזכר במאמן צרפת הכל כך שנוא, ריימונד דומנק, שמזה שנים אני שומע כמה גרוע הוא, אבל עדיין למרות כל זה הוא הצליח להגיע עם הטריקולור עד לגמר המונדיאל!!...

1. אני לא רואה תסריט בעולם שהם לא עולים (בלי לבדוק את הטבלה והמשחקים שנותרו להם)! אם צריך הם ישחדו שחקנים ושופטים על מנת לעלותtheAman כתב:גם 1 מ-3 זה טוב.osherov כתב:הנה הימור נועז שלי!
אגב, אני נזכר במאמן צרפת הכל כך שנוא, ריימונד דומנק, שמזה שנים אני שומע כמה גרוע הוא, אבל עדיין למרות כל זה הוא הצליח להגיע עם הטריקולור עד לגמר המונדיאל!!...![]()
אני גם חושב (או לפחות מקווה) שהם יגיעו למונדיאל, מונדיאל בלי ארגנטינה זה משהו שלא ראיתי בחיים (הפעם האחרונה שזה קרה הייתה לפני שנולדתי) וזה בהחלט יהיה מוזר.
לגבי המשך דרכם במונדיאל עצמו, הכל כבר יהיה פתוח אז.
לגבי 3 - לא מספיק לך "אלוהים"? אתה צריך שהוא יעקוף גם את זה?![]()
בכל מקרה, כבר לא תוכל למחוק את מה שרשמת, כי ציטטתי אותך, אז אנחנו נראה מה יהיה בעוד פחות משנה......

זה מה שהתכוונתי, הייתי צריך לכתוב: "לא מספיק לך שהוא נחשב כבר היום לאלוהים? אתה צריך שהוא יעקוף גם את זה?"osherov כתב:3. מארדונה כבר היום אל בארגנטינה (כמעט כמו אבי נמני) ולכן הוא יגיע למעמד גבוה יותר
...

אני הולך על בטוח.osherov כתב:משה ואבי!
ברזיל, אנגליה או ספרד זה הימור!!!!! תתבישו לכם![]()
מה יהיה יחס זכייה של דבר כזה אצל המהמרים 2:3...

הימור, לא חייב להיות הימור מטופש כדי להיקרא הימורosherov כתב:משה ואבי!
ברזיל, אנגליה או ספרד זה הימור!!!!! תתבישו לכם![]()
מה יהיה יחס זכייה של דבר כזה אצל המהמרים 2:3...

ואכן היו חוויות גדולות !!guyezra כתב:וואלה, חזרתי הבייתה ב-21:00 ראיתי 1:0 לסלטיק אז ראיתי משהו אחר.
אכלתי את הלב כששמעתי שנגמר 2:1 להפועל
נחכה לחוויות של משה...

האמת, לאחר מה שקראתי (על תפיסה בחולצה), איבדתי כבר ביטחון במה שראיתיdanlior כתב:אכן הפועל ת"א ממשיכה להוכיח שהיא הקבוצה הישראלית היחידה עם קבלות באירופה. כל השאר רק צצים ונעלמים.
moco
השיפוט היה טוב? סליחה? את הפנדל שלא נישרק ראית?...