שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- Anton
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
בתור אוהד ריאל מדריד פשוט קשה לי לראות את סיגנון המשחק הזה! קבוצה ברמה של ריאל לא אמורה לעלות למשחק בית בלי אף חלוץ בהרכב! היגוויאין כבש שלושער בליגה, למה הוא לא פתח?
לדעתי לא הגיע אדום לפפה, למרות שהוא חוטב עצים יותר מאשר משחק כדורגל אבל אם זאת, הקבוצה הטובה ניצחה בעיניי, אני דווקא כן מכבד את מוריניו למרות הטירוף הנפוליאוני שלו, אבל לא יכול להיות שריאל תשחק משחק כל כך מכוער עם הרכב כל כך הגנתי! פפה הוא לא קשר אין לו שום יכולת עם הכדור, ורונאלדו הוא לא חלוץ!
בקיצור יום עצוב לכדורגל, אולי משחק הסופר קלאסיקו החלש אי פעם, למרות השער הבאמת יפה של מסי.
לדעתי לא הגיע אדום לפפה, למרות שהוא חוטב עצים יותר מאשר משחק כדורגל אבל אם זאת, הקבוצה הטובה ניצחה בעיניי, אני דווקא כן מכבד את מוריניו למרות הטירוף הנפוליאוני שלו, אבל לא יכול להיות שריאל תשחק משחק כל כך מכוער עם הרכב כל כך הגנתי! פפה הוא לא קשר אין לו שום יכולת עם הכדור, ורונאלדו הוא לא חלוץ!
בקיצור יום עצוב לכדורגל, אולי משחק הסופר קלאסיקו החלש אי פעם, למרות השער הבאמת יפה של מסי.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אתה לא היחיד שלא אוהב את השיטה:Anton כתב:בתור אוהד ריאל מדריד פשוט קשה לי לראות את סיגנון המשחק הזה! קבוצה ברמה של ריאל לא אמורה לעלות למשחק בית בלי אף חלוץ בהרכב! היגוויאין כבש שלושער בליגה, למה הוא לא פתח?
בקיצור יום עצוב לכדורגל, אולי משחק הסופר קלאסיקו החלש אי פעם, למרות השער הבאמת יפה של מסי....
מתוך YNET.כשחלף מעט הזעם, התפנה רונאלדו לדבר גם על שיטת המשחק של קבוצתו. "אני לא אוהב לשחק בסגנון הזה, אבל אני חייב לאמץ זאת כי זה מה שיש."...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
דודי סלע מוותר על הרולאן גרוס והולך לטורנירי צ'לנג'רים במזרח.
בתקווה שהוא יחזור לעצמו בטורנירים קטנים
בתקווה שהוא יחזור לעצמו בטורנירים קטנים
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי,
מוריניו לא מעניין אותי...כל ההצגה שהוא עושה לא קשורה לצורה בו הקבוצה שלו משחקת "ובוכה" על המגרש. הבלאנקוס, ות'אמת רוב הקבוצות האחרות כיום לא בוכות בזמן המשחק עצמו, כמו שהקטלונים עושים. ברור שהצגות והתחזויות יש ויהיו כל הזמן, ברור שגם רונאלדו לא פעם עשה ועושה הצגה לשופט...אבל בארסה כ-כבוצה הגיעו גם כאן לדרגת אומנות (דווקא דויד וייה החדש, עוד לא הצליח להגיע לדרגת האומנות הזאת והבכיינות שלו פשוט זועקת לשמיים). הגיליוטינה שלכם (המאמן) חתיכת שיטה משחק בנה לכם. כדורגל מדהים שגורם לכם לנצח ב 90% מהמשחקים שלכם כי אתם Fu^%$ משחקים טוב יותר ול 10% המשחקים הנותרים, שם המשחקים הם באמת צמודים "שיטת התינוק המתייפח החדשה שלו" כבר תייצר את ההבדל הקטן שצריך כדי לגרום לכם לנצח את המשחק הזה. הפעם היחידה ששיטת ה fallback הזאת לא עבדה לכם הייתה במשחק גמר גביע המלך....ות'אמת זאת הפעם הראשונה שגם הפסדתם העונה במשחק חשוב. באמת יופי של שיטה הפפ גיליוטינה שלכם בנה לכם
אגב, תסלחו לי שאני לא ראיתי את רוב המשחק ולכן אני שואל, אבל מכל הכיסוחים האלה שאבי רשם פה בשרשור שלכל אחד מהם לדעתו מגיע לשחקני ריאל בגינם כרטיס אדום. כמה מהם התבצעו לפני האדום שפפה קיבל?!
מוריניו לא מעניין אותי...כל ההצגה שהוא עושה לא קשורה לצורה בו הקבוצה שלו משחקת "ובוכה" על המגרש. הבלאנקוס, ות'אמת רוב הקבוצות האחרות כיום לא בוכות בזמן המשחק עצמו, כמו שהקטלונים עושים. ברור שהצגות והתחזויות יש ויהיו כל הזמן, ברור שגם רונאלדו לא פעם עשה ועושה הצגה לשופט...אבל בארסה כ-כבוצה הגיעו גם כאן לדרגת אומנות (דווקא דויד וייה החדש, עוד לא הצליח להגיע לדרגת האומנות הזאת והבכיינות שלו פשוט זועקת לשמיים). הגיליוטינה שלכם (המאמן) חתיכת שיטה משחק בנה לכם. כדורגל מדהים שגורם לכם לנצח ב 90% מהמשחקים שלכם כי אתם Fu^%$ משחקים טוב יותר ול 10% המשחקים הנותרים, שם המשחקים הם באמת צמודים "שיטת התינוק המתייפח החדשה שלו" כבר תייצר את ההבדל הקטן שצריך כדי לגרום לכם לנצח את המשחק הזה. הפעם היחידה ששיטת ה fallback הזאת לא עבדה לכם הייתה במשחק גמר גביע המלך....ות'אמת זאת הפעם הראשונה שגם הפסדתם העונה במשחק חשוב. באמת יופי של שיטה הפפ גיליוטינה שלכם בנה לכם
אגב, תסלחו לי שאני לא ראיתי את רוב המשחק ולכן אני שואל, אבל מכל הכיסוחים האלה שאבי רשם פה בשרשור שלכל אחד מהם לדעתו מגיע לשחקני ריאל בגינם כרטיס אדום. כמה מהם התבצעו לפני האדום שפפה קיבל?!
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
השיפוט היה מגמתי !
היה נק' אחרי האדום של פפה , שבה למסי הגיע צהוב , ועם הפרצוף ילד דביל שלו התנצל ויצא מזה בחיוך מהשופט
היו עברות ותלונות לשופט חמורות מהצהוב של סרחיו ראמוס שעברו כמו אוויר
שחקני בארסה התפתלו והתגלגלו על הדשא מכל משב רוח קל ועד ההרחקה כל ה 70% החזקת כדור היו בחצי שלהם במסירות בין הבלמים - גם בארסה באה לשחק על תיקו
אבל השופט , כמו שופט מושחת טוב , דאג לעזור לבארסה ע"י הוצאת שלושה אלמנטים מאוד חשובים מסה"כ ההתמודדות - סרחיו , פפה ומוריניו
הדרך של בארסה סלולה ומסריחה !
היה נק' אחרי האדום של פפה , שבה למסי הגיע צהוב , ועם הפרצוף ילד דביל שלו התנצל ויצא מזה בחיוך מהשופט
היו עברות ותלונות לשופט חמורות מהצהוב של סרחיו ראמוס שעברו כמו אוויר
שחקני בארסה התפתלו והתגלגלו על הדשא מכל משב רוח קל ועד ההרחקה כל ה 70% החזקת כדור היו בחצי שלהם במסירות בין הבלמים - גם בארסה באה לשחק על תיקו
אבל השופט , כמו שופט מושחת טוב , דאג לעזור לבארסה ע"י הוצאת שלושה אלמנטים מאוד חשובים מסה"כ ההתמודדות - סרחיו , פפה ומוריניו
הדרך של בארסה סלולה ומסריחה !
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
בשום מקום לא כתבתי שריאל יותר טובה מבארסה...אבל שוב, אם, מבחינתה, הדרך לנצח את ברצלונה זה לשחק פיזי ולסגור את המשחק, זה לגיטימי מאוד. ברצלונה ידעה את זה, כנארה עשו חזרות בחדר הלבשה...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

לגיטימי מאד, אבל זה לא עבד להם, בגלל השופט/הצגות/המאמן/הדשא/מזג האויר/האוכל שלפני.... יש עוד הרבה תירוצים, ספר מלא בכאלה.ivanhoe888 כתב:בשום מקום לא כתבתי שריאל יותר טובה מבארסה...אבל שוב, אם, מבחינתה, הדרך לנצח את ברצלונה זה לשחק פיזי ולסגור את המשחק, זה לגיטימי מאוד. ברצלונה ידעה את זה, כנארה עשו חזרות בחדר הלבשה......
ושוב, בסוף 2-0 מכל סיבה שלא תהיה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

מהר, מהר, לפני שיימחק...
הנה השער של המאסטרו, ולא משנה את מי אוהדים, אי אפשר שלא להתפעל מהביצוע:
הנה השער של המאסטרו, ולא משנה את מי אוהדים, אי אפשר שלא להתפעל מהביצוע:
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

הנה העבירה של מרסלו (שלא נשרקה).
אם מישהו חושב שהיתה כאן הצגה של פדרו, אז רק אומר שפדרו הוחלף בגלל העבירה ומי שראה את המשחק יכול היה לראות את החורים ברגל שלו מהפקקים של מרסלו...
אם מישהו חושב שהיתה כאן הצגה של פדרו, אז רק אומר שפדרו הוחלף בגלל העבירה ומי שראה את המשחק יכול היה לראות את החורים ברגל שלו מהפקקים של מרסלו...
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
[quote="theAman]
סתם, אני חייב להגיב לזה...
אתה באמת חושב שריאל טובה יותר מבארסה?
כי אם כן אתה חייב להסביר לי את 8 נקודות ההפרש בליגה.
או שבמשך כל העונה השופטים היו נגדכם?
ואם ריאל היו טובים יותר במשחק הספציפי הזה, למה הם לא הבקיעו לפני כן, בבית, מול עשרות אלפי אוהדים תומכים (אני אפילו אעשה לך הנחה, למה הם לא בעטו בכלל?).[/quote]
צודק .......... בארסה טובה יותר מריאל . אבל היא לא זקוקה לעזרת השופטים......
סתם, אני חייב להגיב לזה...
אתה באמת חושב שריאל טובה יותר מבארסה?
כי אם כן אתה חייב להסביר לי את 8 נקודות ההפרש בליגה.
או שבמשך כל העונה השופטים היו נגדכם?
ואם ריאל היו טובים יותר במשחק הספציפי הזה, למה הם לא הבקיעו לפני כן, בבית, מול עשרות אלפי אוהדים תומכים (אני אפילו אעשה לך הנחה, למה הם לא בעטו בכלל?).[/quote]
צודק .......... בארסה טובה יותר מריאל . אבל היא לא זקוקה לעזרת השופטים......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
-
osherov
-
- גורו Android

זאת עבירה של מרסלו?!
אבי אתה רציני...אתה באמת מאמין שמרסלו ידרוך למישהו על הברך בתוך הרחבה שאין שום הזדמנות ליריב, רק לצורך איזה נקמה אישית! אני רואה שהבכי של השחקנים חילחל גם לאוהדים. עזבו, מספיק הצלחתם במשימה...אפשר להפסיק לבכות עכשיו. אף אחד לא יחזיר את הגלגל אחורה. לכו תשמרו דמעות קצת לאנגלים ולסר אלכס, תלמדו את וייה לעשות עבודה יותר משכנעת. אם תצליחו להוציא את המנג'ר האנגלי משלוותו אתם כנראה באמת קבוצת פאר
אבי אתה רציני...אתה באמת מאמין שמרסלו ידרוך למישהו על הברך בתוך הרחבה שאין שום הזדמנות ליריב, רק לצורך איזה נקמה אישית! אני רואה שהבכי של השחקנים חילחל גם לאוהדים. עזבו, מספיק הצלחתם במשימה...אפשר להפסיק לבכות עכשיו. אף אחד לא יחזיר את הגלגל אחורה. לכו תשמרו דמעות קצת לאנגלים ולסר אלכס, תלמדו את וייה לעשות עבודה יותר משכנעת. אם תצליחו להוציא את המנג'ר האנגלי משלוותו אתם כנראה באמת קבוצת פאר
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ivanhoe888 כתב: זכותה של ריאל לשחק פיזי,....
השאלה פה מה זה "משחק פיזי".
בטוח שלקבוצה אין כל זכות לעבור עבירות ולהתפלא על ענישה.
לא צריך להיכנס לפינה של האם האדום הספציפי לפפה היה מוצדק (לדעתי לא), בגדול ריאל שיחקו בכסחיסטיות לא הגונה.
אם לזה אתה קורא "משחק פיזי", אז לא, אין להם זכות כזו.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אם היית רואה את כל המשחק היית מבין שפדרו-מרסלו היו צמד חמד שהחליפו ביניהם לא מעט מהלומות תוך כדי המשחק.osherov כתב:זאת עבירה של מרסלו?!
אבי אתה רציני...אתה באמת מאמין שמרסלו ידרוך למישהו על הברך בתוך הרחבה שאין שום הזדמנות ליריב, רק לצורך איזה נקמה אישית! אני רואה שהבכי של השחקנים חילחל גם לאוהדים. עזבו, מספיק הצלחתם במשימה...אפשר להפסיק לבכות עכשיו. אף אחד לא יחזיר את הגלגל אחורה. לכו תשמרו דמעות קצת לאנגלים ולסר אלכס, תלמדו את וייה לעשות עבודה יותר משכנעת. אם תצליחו להוציא את המנג'ר האנגלי משלוותו אתם כנראה באמת קבוצת פאר...
אז כן, לפעמים מרסלו מתנהג בפזיזות (שלא לומר בטיפשות).
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
המשחק של צלס'י (לפחות בקאמפ נאו) היה הרבה יותר פיסי. לדעתי. לפעמים הדברים נראים הרבה יותר "חמים" ממה שהם נראים. בסופו של דבר, מהניצחונות של ברצלונה יזכרו את הסקנדלים, לא את הכדורגל.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
-
osherov
-
- גורו Android

אחרי התגובות שלכם החלטתי לעשות בשבילכם מסע קניות:
אבי זה בשבילך:

גיא זה לך:

איתי אצלך המצב באמת קשה:

ומשה אין מה לעשות הגיל עושה את שלו:

אבי זה בשבילך:

גיא זה לך:

איתי אצלך המצב באמת קשה:

ומשה אין מה לעשות הגיל עושה את שלו:

- moco
-
- גורו

נבואה מענינת, אז עוד 10 שנים שאזכיר למישהו אחד בשם מסי, יפקחו אלי עיניים בתמיהה ...ivanhoe888 כתב:המשחק של צלס'י (לפחות בקאמפ נאו) היה הרבה יותר פיסי. לדעתי. לפעמים הדברים נראים הרבה יותר "חמים" ממה שהם נראים. בסופו של דבר, מהניצחונות של ברצלונה יזכרו את הסקנדלים, לא את הכדורגל....
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ברור!!!moco כתב:נבואה מענינת, אז עוד 10 שנים שאזכיר למישהו אחד בשם מסי, יפקחו אלי עיניים בתמיהה ...ivanhoe888 כתב:המשחק של צלס'י (לפחות בקאמפ נאו) היה הרבה יותר פיסי. לדעתי. לפעמים הדברים נראים הרבה יותר "חמים" ממה שהם נראים. בסופו של דבר, מהניצחונות של ברצלונה יזכרו את הסקנדלים, לא את הכדורגל.......
כשתגיד ברצלונה, בכלל לא יבינו למה אתה מתכוון...
מי יזכור מה זה טיקי-טקה?
- moco
-
- גורו

אבי,
אפשר להחליף איתך.
זה לא ממש הסגנון שלי והוא לא נתן פתק החלפה.
איזה מסע קניות, הקמצן בטח הוציא את זה מהבוידם
אפשר להחליף איתך.
זה לא ממש הסגנון שלי והוא לא נתן פתק החלפה.
איזה מסע קניות, הקמצן בטח הוציא את זה מהבוידם
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile