מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
before I go to sleep
בעקבות תאונה שגרמה לה פגיעת ראש קשה, אישה (ניקול קידמן) לא מסוגלת לזכור את חייה כבר כמה שנים וכל יום חדש מוחק לה את היום הקודם. רופא מומחה מנסה לעזור לה והיא מתחילה לגלות דברים על עברה שמערערים אותה.
אז ככה, בגלל השחקנים המצוינים (קידמן, קולין פירת' ומארק סטרונג) היתה לי קצת הרגשת החמצה כי זה יכל אולי להיות משהו שלא נופל מהרמה של Gone girl אצל במאי עם סגנון אחר. מצד שני הפשטות היחסית שלו והטוויסטים קצת הזכירו לי את הסגנון של חלק ממותחני שנות ה 90 , שלא היו יצירות מופת אבל היו טובים מספיק כדי להשאיר אותך בעניין לשעה וחצי. מהבחינה הזאת זה היה סרט לא רע ליום גשום.
6.5
בעקבות תאונה שגרמה לה פגיעת ראש קשה, אישה (ניקול קידמן) לא מסוגלת לזכור את חייה כבר כמה שנים וכל יום חדש מוחק לה את היום הקודם. רופא מומחה מנסה לעזור לה והיא מתחילה לגלות דברים על עברה שמערערים אותה.
אז ככה, בגלל השחקנים המצוינים (קידמן, קולין פירת' ומארק סטרונג) היתה לי קצת הרגשת החמצה כי זה יכל אולי להיות משהו שלא נופל מהרמה של Gone girl אצל במאי עם סגנון אחר. מצד שני הפשטות היחסית שלו והטוויסטים קצת הזכירו לי את הסגנון של חלק ממותחני שנות ה 90 , שלא היו יצירות מופת אבל היו טובים מספיק כדי להשאיר אותך בעניין לשעה וחצי. מהבחינה הזאת זה היה סרט לא רע ליום גשום.
6.5
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Whiplash
אנדרו הוא סטונדט שנה א למוזיקה. אנדרו מאמין כי תיפוף הוא הייעוד שלו וכי הוא יכול להיות אחד הנגנים הדגולים בדורו. זהו סיפורו.
אני מודה שכמעט וויתרתי על הסרט הנ"ל. אחרי הכל מוזיקה היא לא חלק מרכזי בחיים שלי וכמו שאני לרב לא נהנה מסרטים מתחום הספורט, הנחתי שלא איהנה מסרט על מוזיקאי. ציון של 8.7 כרגע ב IMDB גרם לי לפקפק בכוונותי ולתת לסרט סיכוי - וטוב שכך.
ג'יי.קיי סימונס (המוכר לרובנו מאוז) ומיילס טלר (שאודה שלא ממש מוכר לי משום מקום) נותנים הופעות משובחות וסוחפות, בעיקר סימונס שלדעתי ראוי לאוסקר על הדמות שהוא מגלם פה. זהו אינו סרט השראתי מתקתק על תלמיד ומורה שנותן לו השראה אלא סרט אפל על השקעה, מחויבות, דם, יזע ודמעות (מילולית ומעשית).
בהחלט סרט מהנה ומומלץ.
8/10
ד"א, מי שמתכוון לצפות בסרט וכמוני לא ממש מעורה בג'אז, מומלץ לצפות קודם בקטע הנ"ל בשביל להבין מי ומה זה באדי ריץ' שמוזכר בסרט כמה פעמים:
אנדרו הוא סטונדט שנה א למוזיקה. אנדרו מאמין כי תיפוף הוא הייעוד שלו וכי הוא יכול להיות אחד הנגנים הדגולים בדורו. זהו סיפורו.
אני מודה שכמעט וויתרתי על הסרט הנ"ל. אחרי הכל מוזיקה היא לא חלק מרכזי בחיים שלי וכמו שאני לרב לא נהנה מסרטים מתחום הספורט, הנחתי שלא איהנה מסרט על מוזיקאי. ציון של 8.7 כרגע ב IMDB גרם לי לפקפק בכוונותי ולתת לסרט סיכוי - וטוב שכך.
ג'יי.קיי סימונס (המוכר לרובנו מאוז) ומיילס טלר (שאודה שלא ממש מוכר לי משום מקום) נותנים הופעות משובחות וסוחפות, בעיקר סימונס שלדעתי ראוי לאוסקר על הדמות שהוא מגלם פה. זהו אינו סרט השראתי מתקתק על תלמיד ומורה שנותן לו השראה אלא סרט אפל על השקעה, מחויבות, דם, יזע ודמעות (מילולית ומעשית).
בהחלט סרט מהנה ומומלץ.
8/10
ד"א, מי שמתכוון לצפות בסרט וכמוני לא ממש מעורה בג'אז, מומלץ לצפות קודם בקטע הנ"ל בשביל להבין מי ומה זה באדי ריץ' שמוזכר בסרט כמה פעמים:
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 10/01/2015 20:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Time Lapse
מדע בדיוני, מותחן
עלילה:
3 צעירים מוצאים מכונה אשר מוציאה בכל יום תצלום של יום המחר.
הם מחליטים לעשות בה שימוש לטובתם, עד שהמכונה מתחילה להוציא צילומים מטרידים.
חוות דעת:
סרט מדע בדיוני מעולה על פרדוקס מסע בזמן \ ידיעת העתיד ושינוי האירועים הצפויים.
לא רוצה לספר יותר מידי כדי לא להרוס את הטוויסטים. מסוג הסרטים שאתה דופק את הראש בקיר אחרי זה כדי להבין מה הלך שם
8/10
סרט נהדר לחובבי המדע בדיוני, מסע בזמן
מדע בדיוני, מותחן
עלילה:
3 צעירים מוצאים מכונה אשר מוציאה בכל יום תצלום של יום המחר.
הם מחליטים לעשות בה שימוש לטובתם, עד שהמכונה מתחילה להוציא צילומים מטרידים.
חוות דעת:
סרט מדע בדיוני מעולה על פרדוקס מסע בזמן \ ידיעת העתיד ושינוי האירועים הצפויים.
לא רוצה לספר יותר מידי כדי לא להרוס את הטוויסטים. מסוג הסרטים שאתה דופק את הראש בקיר אחרי זה כדי להבין מה הלך שם
8/10
סרט נהדר לחובבי המדע בדיוני, מסע בזמן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
Whiplash
נתחיל מזה שאני לא סובל ג'אז ולכן חשבתי שזה ממש לא סרט בשבילי. מה למתופף ג'אז ולי?
אז הסרט הוא על תלמיד בבית ספר למוזיקה נחשב, והמורה הפסיכופט שלו שמשתמש במניפולציות בכדי לדחוף את התלמידים שלו לקצה - בתקווה למצוא איזה גאונות חבויה בהם.
הסרט עצמו מתחיל מעט חלש, אך מהר מאוד אתה מבין שמדובר כאן במלחמת מוחות. סוף הסרט פשוט מעולה.
8.5/10
נתחיל מזה שאני לא סובל ג'אז ולכן חשבתי שזה ממש לא סרט בשבילי. מה למתופף ג'אז ולי?
אז הסרט הוא על תלמיד בבית ספר למוזיקה נחשב, והמורה הפסיכופט שלו שמשתמש במניפולציות בכדי לדחוף את התלמידים שלו לקצה - בתקווה למצוא איזה גאונות חבויה בהם.
הסרט עצמו מתחיל מעט חלש, אך מהר מאוד אתה מבין שמדובר כאן במלחמת מוחות. סוף הסרט פשוט מעולה.
8.5/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Penguins of Madagascar (2014)
סרט אנימציה חביב על מעלליהם של 4 פינגווינים שבעל כורחם נאלצים להילחם באויב קנאי ורשע.
ראיתי עם הילדים שלי ואמנם זה אחלה סרט לראות עם הילדים.......
אבל
לא כאשר הילדים בני 30!
מתאים לילדים מתחת לגיל 13 ולילדות מתחת לגיל 12
מבחינתי 5/10
סרט אנימציה חביב על מעלליהם של 4 פינגווינים שבעל כורחם נאלצים להילחם באויב קנאי ורשע.
ראיתי עם הילדים שלי ואמנם זה אחלה סרט לראות עם הילדים.......
אבל
לא כאשר הילדים בני 30!
מתאים לילדים מתחת לגיל 13 ולילדות מתחת לגיל 12
מבחינתי 5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
The Guest
חייל מגיע לבית של משפחה שכולה ומציג עצמו כחבר של הבן מהצבא. הוא מתחבב על בני הבית, אך במהירות הם מגלים כי הוא מסתיר דברים מהם ומגלה התנהגות אלימה.
זה היה יכול להיות מותחן טוב, אבל הסרט מעט מבולבל. הוא מתחיל כמעין רומן נעורים, מתפתח לכדי סרט אלים יותר מידי ולבסוף, השתוללות לכל הכיוונים עם כיוונים לא הגיונים של מעורבות ממשלה, כוחות מיוחדים ונשף מסכות בתיכון.
6/10
חייל מגיע לבית של משפחה שכולה ומציג עצמו כחבר של הבן מהצבא. הוא מתחבב על בני הבית, אך במהירות הם מגלים כי הוא מסתיר דברים מהם ומגלה התנהגות אלימה.
זה היה יכול להיות מותחן טוב, אבל הסרט מעט מבולבל. הוא מתחיל כמעין רומן נעורים, מתפתח לכדי סרט אלים יותר מידי ולבסוף, השתוללות לכל הכיוונים עם כיוונים לא הגיונים של מעורבות ממשלה, כוחות מיוחדים ונשף מסכות בתיכון.
6/10
גרוע, איטי...פשוט גרועmulder כתב:before I go to sleep
6.5...
3 (הייתי נותן 1, אבל לניקול מגיע 2 נקודות בגלל....)
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
The Good Lie
פליטים סודנים מגיעים לאמריקה להגשים את החלום. כמובן שיש קשיי התאקלמות, אך אל חשש, הבחורה מכח אדם (ריס ווית'רספון) תעזור להם ללא סיבה.
הסרט היה יכול להיות מרגש וטוב, אבל הוא מנסה להיות יותר מידי טוב, עם כל מיני אנשים שעושים מעל ומעבר ועוזרים מעבר לגבולות ההגיון לאנשים שהם לא מכירים. כנראה שהמטרה הייתה לעשות לצופים הרגשה טובה שיש אנשים טובים בעולם, אבל חבל שלא ניתן לומר אותו דבר על הסרט.
5/10
פליטים סודנים מגיעים לאמריקה להגשים את החלום. כמובן שיש קשיי התאקלמות, אך אל חשש, הבחורה מכח אדם (ריס ווית'רספון) תעזור להם ללא סיבה.
הסרט היה יכול להיות מרגש וטוב, אבל הוא מנסה להיות יותר מידי טוב, עם כל מיני אנשים שעושים מעל ומעבר ועוזרים מעבר לגבולות ההגיון לאנשים שהם לא מכירים. כנראה שהמטרה הייתה לעשות לצופים הרגשה טובה שיש אנשים טובים בעולם, אבל חבל שלא ניתן לומר אותו דבר על הסרט.
5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
toxin - למה DVDSCR? יש כבר WEBRIP 1080P ולסירטי דרמה זה לדעתי די והותר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
מה ההתלבטות? איך שראיתי את זה נכנסתי ל bluray.com לבדוק מתי יוצא, ראיתי שלקראת סוף ינואר, ההתלבטות נגמרהsam22 כתב:אני נושך שפתיים ומתאפק לא לראותWEB RIP
בעיקר בעניין FURY...
webrip או web dl לרוב אומר שתוך חודש או קצת יותר יוצא בלו ריי. ובטח שווה לחכות בסרטים שהסאונד בהם שווה את ההמתנה.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הבעיה שבסרט המדובר (בגרסתו האחרונה ברשת) האודיו הוא של שני ערוצים בלבד (סטיריאו).Huber כתב:toxin - למה DVDSCR? יש כבר WEBRIP 1080P ולסירטי דרמה זה לדעתי די והותר....
ולסרט העוסק במוזיקה לא הייתי מתפשר בקידוד האודיו.
לגבי תמונה בדרמות אין לי בעיה עם הקידודים האחרונים - webdl שנותנים תמונה לא רעה בכלל.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
·sam22 כתב:אני נושך שפתיים ומתאפק לא לראותWEB RIP
בעיקר בעניין FURY...
ענין של ימים והוא אצלנו תהיה חזק