TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
לא רוצה להטריד עם עוד סופרלטיבים על הפרוייקט, אז נעצור בעוד תודה.
שאלה, כרגיל, בגזרה שמציקה רק לי.
האם אפשר לבנות קטגוריה עצמאית, מנותקת מעדכונים, שאייצר את מסד הנתונים שלה בעצמי ותשתלב במערכת. מה אני רוצה? יש לי כמות עצומה של אירועי ספורט, שאיש מעולם לא יקדיש להם קטגוריה. תחרויות מאולימפיאדה, אליפויות עולם בהתעמלות מכשירים ומשחקי כדורסל ופוטבול שאספתי עם השנים. איך אני יכול לשלב אותם בדבר הזה? האידיאל יהיה רובריקת ספורט, כמו שיש מוסיקה, סרטים וטלביזיה
שאלה, כרגיל, בגזרה שמציקה רק לי.
האם אפשר לבנות קטגוריה עצמאית, מנותקת מעדכונים, שאייצר את מסד הנתונים שלה בעצמי ותשתלב במערכת. מה אני רוצה? יש לי כמות עצומה של אירועי ספורט, שאיש מעולם לא יקדיש להם קטגוריה. תחרויות מאולימפיאדה, אליפויות עולם בהתעמלות מכשירים ומשחקי כדורסל ופוטבול שאספתי עם השנים. איך אני יכול לשלב אותם בדבר הזה? האידיאל יהיה רובריקת ספורט, כמו שיש מוסיקה, סרטים וטלביזיה
- sefiforer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Sefi Forer
שלום, האם ניתן להתקין KODI על טלויזית סמסונג חכמה?
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
@sefiforer
·לא
·לא
- lyor
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
@TheWiz
יש ברשותי מכשיר MX2 מסוג CMX, התקנתי עליו מערכת הפעלה של EmbER (דומה נורא לOpenELEC) מפני שOpenELEC כל הזמן היה נתקע אחרי כמה דקות של שימוש.
לפי המדריך שפורסם, ההתקנה אמורה להיות זהה לזאת של הOpenELEC אבל שאני הפעלתי אותה במחשב קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה
לא ממש ברור לי למה זה קורה, אבל במערכת הזאת אין ממה הגדרה ספציפית לSSH, אבל אני יודע שהסיסמה היא בוודאות letmein לגישת root.
אשמח לעזרה.
יש ברשותי מכשיר MX2 מסוג CMX, התקנתי עליו מערכת הפעלה של EmbER (דומה נורא לOpenELEC) מפני שOpenELEC כל הזמן היה נתקע אחרי כמה דקות של שימוש.
לפי המדריך שפורסם, ההתקנה אמורה להיות זהה לזאת של הOpenELEC אבל שאני הפעלתי אותה במחשב קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה
לא ממש ברור לי למה זה קורה, אבל במערכת הזאת אין ממה הגדרה ספציפית לSSH, אבל אני יודע שהסיסמה היא בוודאות letmein לגישת root.
אשמח לעזרה.
נערך לאחרונה על ידי lyor ב 05/04/2015 4:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
·TheWiz כתב:shaby: גבר, אולי זה בגלל המצות אבל לא הבנתי כלום...
האלן!
כבר השבתי פה בת'רד זה שאני לא מבין עד הסוף מה עלי לעשות על"מ להתקין את גרסת הקודי שלך.
ואני שב ושואל - בתקווה שתוכל לעזור לי.
--> אז יש לי CUBOX עם SD חדש ונקי עם מקום אחסון גדול יותר ועליו אני מעוניין להתקין את ה-KODY שלך.
***קיבלתי את הקוביה עם SD מהחברה עליו יש מ"ה כלשהי.
אלו ההוראות למכשירי RPI / RPI2:
1. הדלק את המכשיר וכנס ל-XBMC
2. וודא שה-SSH מאופשר תחת הגדרות -> OpenELEC
3. הורד והרץ OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack על מחשב Windows המחובר ברשת למכשיר ה-XBMC
4. הזן את כתובת ה-IP של ה-OpenELEC שלך
5. זה הכל!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.
--> האם עלי לפעול על"פ הוראות אלו וליישמן ב-ד-י-ו-ק על"פ מה שרשום (רק שעם ה-SD החדש שלי)?
כלומר, לעבוד על"פ ההנחיות ב-1 עד 5 במדריך OpenELEC / RPi / Rpi2?
--> האם עלי לפרמט את כ.זיכרון החדש שקניתי לפני הפעולה? אם כן, האם צריך לבחור ב-FAT?
חוץ מזה, אולי כדאי להוסיף לשם גם את Cubox?
אני לא יודע איך ניתן להסביר עצמי טוב יותר.
בסה"כ אני רוצה להבין שזו הדרך הנכונה במכשירי ה-CUBOX.
המון תודה
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@shaby
·התקנתי אתמול את הקוסם על cubox וזה מאוד פשוט - את צורב את אופנאלק על ה-microSD בעזרת תוכנה מתאימה, שם את הכרטיס במכשיר וזוכר לסמן לו שיפעיל את ssh כשהמכשיר עולה בפעם הראשונה.
אח״כ מפעיל את הקובץ של הקוסם (מכניס את ה-I.p של הקובייה, זה רשום בפרטי מערכת בתוך הקודי)
וזהו - פשוט מאוד
חשוב לשים לב שיש הפצה נפרדת ל-cubox !!!!
·התקנתי אתמול את הקוסם על cubox וזה מאוד פשוט - את צורב את אופנאלק על ה-microSD בעזרת תוכנה מתאימה, שם את הכרטיס במכשיר וזוכר לסמן לו שיפעיל את ssh כשהמכשיר עולה בפעם הראשונה.
אח״כ מפעיל את הקובץ של הקוסם (מכניס את ה-I.p של הקובייה, זה רשום בפרטי מערכת בתוך הקודי)
וזהו - פשוט מאוד
חשוב לשים לב שיש הפצה נפרדת ל-cubox !!!!
- shaby
-
- חבר ותיק

RafalovitchTom
המון תודה על ההסבר.
כשאתה רושם שצרבת את "אופנלק" אתה כמובן מתכוון ל-OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack, נכון?
באמצעות איזו תוכנה?
מן הסתם - לפני הצריבה נכנסת להגדרות וסימנת שיפעיל את ה-SSH, נכון?
ואז צרבת את ה-OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack על ה-SD (האם פירמטת אותו לפני כן בצורה מסוימת?).

המון תודה על ההסבר.
כשאתה רושם שצרבת את "אופנלק" אתה כמובן מתכוון ל-OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack, נכון?
באמצעות איזו תוכנה?
מן הסתם - לפני הצריבה נכנסת להגדרות וסימנת שיפעיל את ה-SSH, נכון?
ואז צרבת את ה-OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack על ה-SD (האם פירמטת אותו לפני כן בצורה מסוימת?).
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
חברים,
הבעיה שכל כמה זמן יוצאים מכשירים חדשים שדורשים הגדרות התקנה שונות. מכיוון שאני לא קונה את כל המכשירים (האמת אני עדיין עם MC001 האגדתי שלי כבר שנתיים) אין לי יכולת להגדיר את התצורה הנכונה להתקנה על כל מכשיר.
מי שמעוניין לתרום לשבועיים שלוש, מכשיר אשמח לבדוק את ההתקנה עליו.
חג שמח
הבעיה שכל כמה זמן יוצאים מכשירים חדשים שדורשים הגדרות התקנה שונות. מכיוון שאני לא קונה את כל המכשירים (האמת אני עדיין עם MC001 האגדתי שלי כבר שנתיים) אין לי יכולת להגדיר את התצורה הנכונה להתקנה על כל מכשיר.
מי שמעוניין לתרום לשבועיים שלוש, מכשיר אשמח לבדוק את ההתקנה עליו.
חג שמח
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@shaby
·לא,
תיכנס לאתר של openELEC יש שם להורדה את מערכת ההפעלה.
תוריד את הגרסא של cubox ואותה תצרוב.
את הקובץ שאתה ציינת אתה מפעיל רק אחרי שקודי עובד כבר ב-cubox
·לא,
תיכנס לאתר של openELEC יש שם להורדה את מערכת ההפעלה.
תוריד את הגרסא של cubox ואותה תצרוב.
את הקובץ שאתה ציינת אתה מפעיל רק אחרי שקודי עובד כבר ב-cubox
- shaby
-
- חבר ותיק

שוב - איני בטוח שהבנתי ב-100%.
הכי טוב (לפחות בדרך שלי) זה לעבוד בצורה מסודרת.
תוכלי בבקשה לאשר אם הבינותי אותך נכון?
------------------
עידכון בשאלתי:
------------------
לא ברור לי למה להוריד את גרסת ה-CUBOX מאתר openELEC כאשר מה שאני רוצה זה לצרוב את גרסת OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack ??
לפי מה שהמפתח כותב, אין שום צורך להיכנס לאתר openELEC ואכן הורדת TheWiz מתבצעת באופן ישיר לאחר הלחיצה על הלינק!
ההוראות של TheWiz די פשוטות וזה נשמע אחרת ממה שאת רשמת:
1. כניסה למע' ה-XBMC הקיימת ולוודא בהגדרוות שה-SSH מאופשר (תחת הגדרות -> OpenELEC).
2.להוריד ולהריץ על"ג WINDOWS את OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack במחשב המחובר לאותה הרשת של ה-CUBOX.
3. הזן את כתובת ה-IP של ה-CUBOX (במקור כתוב - "של ה-OpenELEC"...מניח שהכוונה לכלל המכשירים שמריצים זאת)
4. פיניטו!
בסוף ההתקנה תופיע שורה "FATAL ERROR: Server unexpectedly closed network connection". ללא להתרגש הכל תקין.
אודה להסבר על הנושא.
תודה!
הכי טוב (לפחות בדרך שלי) זה לעבוד בצורה מסודרת.
תוכלי בבקשה לאשר אם הבינותי אותך נכון?
- 1. להוריד את גרסת cubox מאתר openELEC.
- 2. לפרמט את כ.הזיכרון החדש (FAT / NTFS ???)
- 3. לצרוב את גרסת cubox שהורדתי זה עתה (ע"י איזו תכנה???)
- 4. להפעיל את הקובייה לאחר שהצריבה הסתיימה, להיכנס להגדרות ולהפעיל את ה-SSH.
- 5. לצרוב את OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack (ע"י איזו תכנה???)
------------------
עידכון בשאלתי:
------------------
לא ברור לי למה להוריד את גרסת ה-CUBOX מאתר openELEC כאשר מה שאני רוצה זה לצרוב את גרסת OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack ??
לפי מה שהמפתח כותב, אין שום צורך להיכנס לאתר openELEC ואכן הורדת TheWiz מתבצעת באופן ישיר לאחר הלחיצה על הלינק!
ההוראות של TheWiz די פשוטות וזה נשמע אחרת ממה שאת רשמת:
1. כניסה למע' ה-XBMC הקיימת ולוודא בהגדרוות שה-SSH מאופשר (תחת הגדרות -> OpenELEC).
2.להוריד ולהריץ על"ג WINDOWS את OpenELEC.Kodi.TheWiz.Pack במחשב המחובר לאותה הרשת של ה-CUBOX.
3. הזן את כתובת ה-IP של ה-CUBOX (במקור כתוב - "של ה-OpenELEC"...מניח שהכוונה לכלל המכשירים שמריצים זאת)
4. פיניטו!
אודה להסבר על הנושא.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי shaby ב 06/04/2015 0:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- chenrp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 275
היכן ניתן למצוא סרטים מדובבים, והאם אפשר להוריד אותם ישירות מה kodi?
תודה לעונים
תודה לעונים
- barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
בןקר משובח.
שתי שאלות וחצי. האם אפשר לעצור את הסריקה האוטומטית, בלי להכנס בכל הפעלה אל מקור הוידאו בצורה ידנית ולבקש עצירה?
האם אפשר למקם את הסדרות שמציעה ההרחבה תחת לשונית שאינה סדרות?
אם התשובה השניה היא לא, האם אפשר להוריד סדרות מסוימות ולא בעבודה ידנית, של מחיקת כל פרק בנפרד? (הרעיון הוא להימנע מכפילויות בתפריט, בסדרות שכבר קיימות אצלי ללא קשר להרחבה, וכרגע יוצרות לי כפילויות בתפריט)
שתי שאלות וחצי. האם אפשר לעצור את הסריקה האוטומטית, בלי להכנס בכל הפעלה אל מקור הוידאו בצורה ידנית ולבקש עצירה?
האם אפשר למקם את הסדרות שמציעה ההרחבה תחת לשונית שאינה סדרות?
אם התשובה השניה היא לא, האם אפשר להוריד סדרות מסוימות ולא בעבודה ידנית, של מחיקת כל פרק בנפרד? (הרעיון הוא להימנע מכפילויות בתפריט, בסדרות שכבר קיימות אצלי ללא קשר להרחבה, וכרגע יוצרות לי כפילויות בתפריט)
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@barako2012
·1. כן, הגדרות/וידאו/ספריה תבחר שלא יעדכן את הספריה כשמפעילים את קודי.
2. תמחק את תיקיית הסדרות של הקוסם ותבנה ספריית סדרות אישית... פשוט תרשום בגוגל Genesis kodi integration
ואז כל סדרה בג׳נסיס שתעשה עליה קליק ימני והוסף לספריה תתווסף לסדרות שלך
·1. כן, הגדרות/וידאו/ספריה תבחר שלא יעדכן את הספריה כשמפעילים את קודי.
2. תמחק את תיקיית הסדרות של הקוסם ותבנה ספריית סדרות אישית... פשוט תרשום בגוגל Genesis kodi integration
ואז כל סדרה בג׳נסיס שתעשה עליה קליק ימני והוסף לספריה תתווסף לסדרות שלך
- AsherRuvinov
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
לא מצליח להוריד את קובץ העידכון.
יש אפשרות לעשות לינק mirror?
יש אפשרות לעשות לינק mirror?
- tambal1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
שלום
שמי שלבי ואני דיי טמבל ..
למעשה אנני מצליח להבין מדוע נכשלת לי ההוררדה של wizpack
התקנתי את הקודי אבל מעבר לזה לא מצליח
עזרה לנזקק מישהו???
שמי שלבי ואני דיי טמבל ..
למעשה אנני מצליח להבין מדוע נכשלת לי ההוררדה של wizpack
התקנתי את הקודי אבל מעבר לזה לא מצליח
עזרה לנזקק מישהו???
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- pa900
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
הצילו
היי
התקנתי את הקודי מהלינק בדף הראשון על רספברי פיי דגם B והרצתי כמובן גם את THEWIZ PACK, ההתקנה עברה חלק.
הבעיה מתחילה כשאני מנסה לראות סרט, אחרי 15 דקות הפיי נתקע.
הרבה פעמים גם אני מקבל הודעה: " PULSAR CRASHED", סימנתי את שתי האפשרויות של שליטה מרחוק שנמצאות ב "שרותים".
בגירסה 12 או 13 של XBMC זה עבד לי בסדר, יכול להיות שפיי דגם B לא סוחב קודי בגירסה 14.1 ?
אני עדיין עובד עם הכרטיס NOOB שקיבלתי עם הפיי שיש עליו 5 מערכות הפעלה, הקודי כמובן מותקן על OPEN ELEC גירסה 5.0.8, זה משנה ?
תודה לעוזרים
התקנתי את הקודי מהלינק בדף הראשון על רספברי פיי דגם B והרצתי כמובן גם את THEWIZ PACK, ההתקנה עברה חלק.
הבעיה מתחילה כשאני מנסה לראות סרט, אחרי 15 דקות הפיי נתקע.
הרבה פעמים גם אני מקבל הודעה: " PULSAR CRASHED", סימנתי את שתי האפשרויות של שליטה מרחוק שנמצאות ב "שרותים".
בגירסה 12 או 13 של XBMC זה עבד לי בסדר, יכול להיות שפיי דגם B לא סוחב קודי בגירסה 14.1 ?
אני עדיין עובד עם הכרטיס NOOB שקיבלתי עם הפיי שיש עליו 5 מערכות הפעלה, הקודי כמובן מותקן על OPEN ELEC גירסה 5.0.8, זה משנה ?
תודה לעוזרים
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

Re: הצילו
@pa900
·ראשית מדובר במכשיר ישן וחלש ... תשקול שדרוג לדגם 2 המצויין, בנוגע לפולסר תנסה למחוק את התיקייה שלו במנהל קבצים/תיקיית משתמש/addon-data
·ראשית מדובר במכשיר ישן וחלש ... תשקול שדרוג לדגם 2 המצויין, בנוגע לפולסר תנסה למחוק את התיקייה שלו במנהל קבצים/תיקיית משתמש/addon-data
- RafalovitchTom
-
- חבר פעיל במיוחד

@tambal1
·אנטי וירוס - בטל אותו
·אנטי וירוס - בטל אותו
- LihiRahamim
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71