שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
זה מה שקורה שנותנים לסרחיו ראמוס להחזיק את הגביע.

אלעד
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
לחובבי הטניס - ביורוספורט HD משדרים את כל משחקי רבע הגמר משטוטגרט, עם 4 גרמניות שעלו לשלב הזה
עכשיו מתחילהמשחק השלישי: ווזניאקי-פטקוביץ
סטוסר ניצחה את זבונרבה ותתמודד בחצי הגמר מול גורגס.
עכשיו מתחילהמשחק השלישי: ווזניאקי-פטקוביץ
סטוסר ניצחה את זבונרבה ותתמודד בחצי הגמר מול גורגס.
-
osherov
-
- גורו Android

בטח בכייני קטלוניה מחפשים עכשיו סעיף בתקנון שמאפשר להם לקבל את גביע המלך בטוענה שהוא נפל ונשבר
ולמי שלא ראה......אז הנה הגול..פשוט תאווה לאוזנים ולעיניים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
במצב של 4:1 במערכה הראשונה לטובת פטקוביץ אמרתי לאשתי שהגרמנייה מפרקת אותה, ווזניאקי הגיבה ב-10 משחקונים רצופים וניצחון 6:4 6:1
אם הייתי יודע שיש לי כזאת השפעה עליה אולי הייתי אומר דברים אחרים
אם הייתי יודע שיש לי כזאת השפעה עליה אולי הייתי אומר דברים אחרים
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

התבלבלת, למאמן בארסה קוראים גווארדיולה, ולא מוריניו...osherov כתב:בטח בכייני קטלוניה מחפשים עכשיו סעיף בתקנון שמאפשר להם לקבל את גביע המלך בטוענה שהוא נפל ונשבר
...
-
osherov
-
- גורו Android

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

-
osherov
-
- גורו Android

אבי,
אחרי אתמול גם אני מתחיל להאמין.
באמת לא חשבתי שהמכונה הקטלונית ניתנת לעצירה השנה ועוד בהרכב מלא (גם אם פינוקיו עמד אצלכם בשער אתמול
). הפעם היחידה השנה שם ראיתי קבוצה (במשחק אמיתי) שמצליחה לעמוד אל מול המכונה הייתה ארסנל במשחק הראשון. אבל גם אז, היה ברור שזאת הייתה רק המחצית הראשונה של המפגש. אתמול, בארסה פשוט הייתה פחות טובה. אז נכון שבמזל גם בארסה הייתה בטעות יכולה לנצח את המשחק הזה..אבל מעבר לתוצאה, אתמול ראיתי את בארסה פשוט לא יכולה להציג את הכדורגל הדורסני שלה. מי שיגיד שאתמול ראינו שיחזור של מה שאינטר עשתה לבארסה במשחק השני בקמפ-נאו לדעתי פשוט לא מבין כדורגל. ריאל הציגה אתמול נחישות, יעילות ומיקוד במטרה כמו שלא ראיתי הרבה מאוד זמן מקבוצת כדורגל עם כל כך הרבה כוכבים.
אני לא יודע אם נצליח לעבור אתכם באלופות (הבעייה היא שהמשחק השני ייערך אצלכם ולא אצלנו) אבל עד אז את ההישג ואת המשחק היפה של הבלאנקוס אתמול אני נותן בעיקר למיוחד! אגב, אהבתי איך מורניו השבית את קרויף הגדול שאמר דברים מטופשים ולא לעניין
אחרי אתמול גם אני מתחיל להאמין.
באמת לא חשבתי שהמכונה הקטלונית ניתנת לעצירה השנה ועוד בהרכב מלא (גם אם פינוקיו עמד אצלכם בשער אתמול
אני לא יודע אם נצליח לעבור אתכם באלופות (הבעייה היא שהמשחק השני ייערך אצלכם ולא אצלנו) אבל עד אז את ההישג ואת המשחק היפה של הבלאנקוס אתמול אני נותן בעיקר למיוחד! אגב, אהבתי איך מורניו השבית את קרויף הגדול שאמר דברים מטופשים ולא לעניין
ערב הגמר במסטאייה האשים יוהאן קרויף, כוכב ומאמן ברצלונה לשעבר, את ז'וזה מוריניו שהוא "לא מאמן כדורגל, אלא מאמן של תארים. פחדן שפשוט תמיד בא מוכן". אז הפורטוגלי בא מוכן, הצליח לבלום את בארסה ועם 0:1 משער של כריסטיאנו רונאלדו בהארכה הביא לריאל מדריד גביע ראשון מאז 1993. "אני דווקא אוהב להיות מאמן של תארים", עקץ המיוחד, "זה כבר הגביע הרביעי שלי"....
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא לכעוס. אני לא צופה בכדוגל באופן קבוע כבר הרבה זמן אבל אם כבר מדובר על ספרד, אני מעדיף את ברצלונה.theAman כתב:???kingikra כתב: theAman, סופסוף התמונה שלך מתארת את התוצאה......
התמונה שלך מראה בחור לא מרוצה ולכן ביום הספציפי הזה זה הסתדר לי עם התוצאה.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

גול מדהיםosherov כתב:בטח בכייני קטלוניה מחפשים עכשיו סעיף בתקנון שמאפשר להם לקבל את גביע המלך בטוענה שהוא נפל ונשבר![]()
...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

וואלה, אני נראה לא מרוצה בתמונה?kingikra כתב:לא לכעוס. אני לא צופה בכדוגל באופן קבוע כבר הרבה זמן אבל אם כבר מדובר על ספרד, אני מעדיף את ברצלונה.theAman כתב:???kingikra כתב: theAman, סופסוף התמונה שלך מתארת את התוצאה......
התמונה שלך מראה בחור לא מרוצה ולכן ביום הספציפי הזה זה הסתדר לי עם התוצאה....
פעם ראשונה שאני שומע את זה
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה נראה מודאגtheAman כתב:וואלה, אני נראה לא מרוצה בתמונה?kingikra כתב:לא לכעוס. אני לא צופה בכדוגל באופן קבוע כבר הרבה זמן אבל אם כבר מדובר על ספרד, אני מעדיף את ברצלונה.theAman כתב:???kingikra כתב: theAman, סופסוף התמונה שלך מתארת את התוצאה......
התמונה שלך מראה בחור לא מרוצה ולכן ביום הספציפי הזה זה הסתדר לי עם התוצאה....![]()
פעם ראשונה שאני שומע את זה...
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ארבלואה, הדרכת וגם הקמת ?
הכי משעשע מסי עם תנועת יד מאיימת לעבר ראמוס, מזכיר לי טיפוסים מבי"ס יסודי. האח הקטן שיודע שיגובה מייד על ידי האחים הגדולים.
הכי משעשע מסי עם תנועת יד מאיימת לעבר ראמוס, מזכיר לי טיפוסים מבי"ס יסודי. האח הקטן שיודע שיגובה מייד על ידי האחים הגדולים.
משה
-
osherov
-
- גורו Android

ללא ספק יש לנו שם חדש לדויד וייה
מהיום הוא ייקרא הבכיין
מהיום הוא ייקרא הבכיין
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- moco
-
- גורו

בכיין או לא, אין ספק שהאיש הרע פה זה דווקא ארבלואה, שמעתה אתה יכול לקרוא לו הדרכן
מעניין איך האהדה לאחד הצדדים משנה את הדגשים ואולי אף את המציאות.
מעניין איך האהדה לאחד הצדדים משנה את הדגשים ואולי אף את המציאות.
משה
-
osherov
-
- גורו Android

משה,
לדעתי ארבלואה לא אשם מכיוון שהוא פשוט לא שם לב, כמו כולנו, שוייה בכלל היה נוכח במשחק הזה
לדעתי ארבלואה לא אשם מכיוון שהוא פשוט לא שם לב, כמו כולנו, שוייה בכלל היה נוכח במשחק הזה
- moco
-
- גורו