אריה, אריה, אריה....
מתי תפנים שבארסה טובה (בהרבה) מריאל מדריד???
מה עוד אתה צריך בשביל להבין את זה?

60 ש"ח.theAman כתב:בדיוק בשביל זה לא אכפת לי לספוג את ה"מכה"...eg99 כתב:מישהו יכול להסביר איך נכנס פתאום ערוץ 9 לסיפור?theAman כתב:99% שזה יקרה.guyezra כתב:יש מצב שיחשיכו את ערוץ 9 בזמן המשחק.........
זה יהיה רק בצרלטון?
האמת היא שבחודש הקרוב יש לא מעט ספורט בשלבי ההכרעה השונים, וההשקעה בצרלטון לחודש היא מכה שאפשר לשקול.......

בהחלט לא זול, אבל בחודש-חודשיים הקרובים יש את הפלייאוף בארץ, את השלבים האחרונים באנגליה, את הקלאסיקו בגביע, ובטח שכחתי עוד משהו, ולכן למחיר הגבוה יש איזושהיא תמורה, שאני מוכן לשקול.guyezra כתב:60 ש"ח.theAman כתב:בדיוק בשביל זה לא אכפת לי לספוג את ה"מכה"...eg99 כתב:מישהו יכול להסביר איך נכנס פתאום ערוץ 9 לסיפור?theAman כתב:99% שזה יקרה.guyezra כתב:יש מצב שיחשיכו את ערוץ 9 בזמן המשחק.........
זה יהיה רק בצרלטון?
האמת היא שבחודש הקרוב יש לא מעט ספורט בשלבי ההכרעה השונים, וההשקעה בצרלטון לחודש היא מכה שאפשר לשקול.......
מכה לא קטנה יחסית למחיר הכללי שמשלמים להוט/יס...

אני לא מרבה לצפות בכדורגל אבל יצא לי לראות גם את ה 5-0 וגם אתמול מחצית ראשונה וחלק משניה.theAman כתב:![]()
אריה, אריה, אריה....
מה עוד אתה צריך בשביל להבין את זה?...

אני מניח שאתה לא רואה את הפרדוקס.מה לעשות שהליגה הספרדית הוא ספורטיבית פי כמה מהליגה הישראלית, רק שם יש פחות תחרותית ......

סתם נקלעת לקרב הקנטות קטן בין 2 אוהדיםkingikra כתב:אני לא מרבה לצפות בכדורגל אבל יצא לי לראות גם את ה 5-0 וגם אתמול מחצית ראשונה וחלק משניה.theAman כתב:![]()
אריה, אריה, אריה....
מה עוד אתה צריך בשביל להבין את זה?...
אין ספק שחל שיפור אדיר בריאל וזה עוד בלי קאקה ואוזיל.
במחצית הראשונה המשחק היה שקול. אני לא יכול לתת חוות דעת על השניה כי רק זיפזפתי מידי פעם.
בוא נראה לאן ילכו המשחקים הבאים ונחליט שוב. ושלא תטעה, לפחות בימים שאהבתי כדורגל לפחות כמו כדורסל הייתי אוהד ברצלונה....