נכון לרגע כתיבת שורות אלו טרם יצא שיחרור רשמי של הסצינהmolvy כתב:The Expendables 3...
הגרסה הכי טובה כרגע היא של EVO בסטריאו .
אז בשביל להנות כמו שצריך מהסאונד (אם לא מהעלילה...)
צריך להמתין עוד טיפה

·ziv_r כתב:A Most Wanted Man
פיליפ סימור הופמן משחק בתור סוכן מודיעין בהמבורג אשר עולה על עקבות של טרוריסט פוטנציאלי. הוא עוקב אחריו על מנת להבין מה התוכנית הגדולה, אבל שאר סוכנויות המודיעין לא כל כך סבלניות כמוהו.
דרמת ריגול איטית במיוחד. רוב הדמויות כאן מישניות ולא תופסות הרבה מסך, כאשר כל הסרט נשען על כתפיו השמנמנות של סימור הופמן, אשר מופיע לאורך הסרט כאדם עייף בעל עודף משקל רציני, מעשן כקטר וכזה שלא עוזב את הטיפה המרה. עם נתונים כאלו, הצפייה הופכת לחסרת סבלנות וכל הזמן אנחנו מחכים שיקרה משהו בסרט - ואחרי שעתיים של צפייה, הסרט מסתיים ואנחנו מבינים שראינו סרט על כלום, עם הרבה דיבורים, דמויות אפרוריות וריגול מהצד הכי לא מעניין שלו.
6/10
...

יש משהו בדבריך. מעניין מה הופך סרט לאיכותי. מצד אחד יופי של משחק (בערך) ועלילה פחות או יותר אמינה ומשכנעת. מצד שני זה היה כמו לצפות בפרק של הומלנד שלא קורה בו כלום, חוץ ממה שראינו כבר הרבה פעמים.idan309 כתב:·......
חבל שלא קראתי את הביקורת הזו לפני שבזבזתי שעה ורבע ועוד ביום שבת.
לא ברור לי איך שעמומון כזה מקבל ציון של 7.2 ב-IMDB....

·ufffnick כתב:Begin Again
לגבי הדיון סביב השחקנית הראשית, קיירה נייטלי, האנורקטית להחריד, תפורה מצויין לתפקיד בסביבת הסיפור (ובעיקר סביב חברות התקליטים והדמויות הפוסטריות האנורקטיות שמריצים שם בתחום המוסיקלי המדובר).
השיניים דווקא לא הפריעו כלל... זה חלק מהחזות שלה....

·אני רואה שאתה כמוני חובב את כל הWEB-DL של סרטי אימה.mulder כתב:The Town that Dreaded Sundown
המשך שהוא גם סוג של ריבוט לסרט באותו שם שיצא בשנת 1976, שהיה מבוסס על מקרה אמיתי בעיירה טקסרקנה בטקסס, בה 5 אנשים נרצחו באכזריות ב 1946, ולמרות מצוד נרחב הרוצח לא נתפס מעולם.
הסרט החדש כמובן עדכני יותר לסגנון של היום, ובאופן מפתיע לז'אנר עשוי ממש טוב.
7...

כל הסרטים שהמלצת הם found footage , סוג שקצת נמאס עליי, למעט ההמשך השלישי ל- VHS שאני כן אוהב את הסגנון שלהם.Hertz33 כתב:·אני רואה שאתה כמוני חובב את כל הWEB-DL של סרטי אימה.......
אני דווקא פחות אהבתי את הסרט הנ"ל. אני עכשיו בחופשת מחלה דיי ארוכה אז יש לי הזדמנות לראות סרטי אימה כמו שאני אוהב.
ממליץ לך על Exists ועל The taking of Deborah Logan. גם VHS Viral חביב.
מחר בתפריט - Chemical Peel ו Houses that October built.
בעקרון אני נותן הזדמנות לכל סרט אימה שמקבל באיזור 6 בIMDB....