מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
X-Men: Days of Future Past 2014
מי שאהב את הסרט הקודם יהנה גם מהסרט הזה. כל השחקנים חוזרים + הופעות של השחקנים מהסרטים הקודמים + הרבה הופעות Cameo, יו ג'קמן מדגים לנו בתחילת הסרט מה סטרואידים מסוגלים לעשות, איכות תמונה מצויינת, אבל סאונד דווקא מעט מאכזב (למרות שעדיין מדובר על פסקול טוב).
8/10
מי שאהב את הסרט הקודם יהנה גם מהסרט הזה. כל השחקנים חוזרים + הופעות של השחקנים מהסרטים הקודמים + הרבה הופעות Cameo, יו ג'קמן מדגים לנו בתחילת הסרט מה סטרואידים מסוגלים לעשות, איכות תמונה מצויינת, אבל סאונד דווקא מעט מאכזב (למרות שעדיין מדובר על פסקול טוב).
8/10
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8142
מסכים לחלוטין, סאונד מאכזב.HazooM כתב:X-Men: Days of Future Past 2014
8/10...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
3096 days
מבוסס על סיפור אמיתי - ילדה נחטפת ומוחזקת בשבי 8 שנים .
הסרט עוקב אחר גדילתה בחסותו של החוטף והיחסים שמתפתחים בניהם ,
עד אשר היא מתבגרת מספיק כדי לקחת יוזמה ולנסות לעזור לעצמה ,
לא התרגשתי יותר מידי...
10\6
מבוסס על סיפור אמיתי - ילדה נחטפת ומוחזקת בשבי 8 שנים .
הסרט עוקב אחר גדילתה בחסותו של החוטף והיחסים שמתפתחים בניהם ,
עד אשר היא מתבגרת מספיק כדי לקחת יוזמה ולנסות לעזור לעצמה ,
לא התרגשתי יותר מידי...
10\6
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
X-Men: Days of Future Past
חבורת המוטנטים שולחת את Wolverine חזרה בזמן על מנת למנוע את הייצור של רובוטים מתוחכמים אשר נוצרו על מנת להרוג מוטנטים.
אנחנו צופים ב- X-Men על מנת לראות סצנות קרב בין מוטנטים אשר שלובים בעלילה לא מחייבת. קרבות לא היה מספיק, העלילה באמת הייתה דלוחה, השחקנים הותיקים והמוכרים כמו האלי ברי ופטריק סטיוארט לא קיבלו הרבה מסך (כנראה הקהל מעדיף פנים צעירות יותר), אז עם מה נותרנו? סצנה וחצי של אקשן טוב, אבל השאר - יותר מידי דיבורים ופחות מידי מעשים.
7/10
נ.ב
באחת הסצנות מגנטו עושה Relocation לאצטדיון ענק דרך האויר. אפשר לצפות שסצנה כזאת תהיה רפרנס ותעביר לסאב שיעור טוב, אבל לא, הסאב בקושי נע והאמת - אני לא משוכנע שהיו מספיק סאבים בסרט על מנת להעיר אותו ממצב המתנה.
חבורת המוטנטים שולחת את Wolverine חזרה בזמן על מנת למנוע את הייצור של רובוטים מתוחכמים אשר נוצרו על מנת להרוג מוטנטים.
אנחנו צופים ב- X-Men על מנת לראות סצנות קרב בין מוטנטים אשר שלובים בעלילה לא מחייבת. קרבות לא היה מספיק, העלילה באמת הייתה דלוחה, השחקנים הותיקים והמוכרים כמו האלי ברי ופטריק סטיוארט לא קיבלו הרבה מסך (כנראה הקהל מעדיף פנים צעירות יותר), אז עם מה נותרנו? סצנה וחצי של אקשן טוב, אבל השאר - יותר מידי דיבורים ופחות מידי מעשים.
7/10
נ.ב
באחת הסצנות מגנטו עושה Relocation לאצטדיון ענק דרך האויר. אפשר לצפות שסצנה כזאת תהיה רפרנס ותעביר לסאב שיעור טוב, אבל לא, הסאב בקושי נע והאמת - אני לא משוכנע שהיו מספיק סאבים בסרט על מנת להעיר אותו ממצב המתנה.
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
Cold in July
אדם הורג פורץ ומוצא את עצמו בתוך תסבוכת של חוק שלא ממש חוקי ופשע שלא ממש נפשע ועוד כל מיני ירקות
סרט מתח טוב שלא ממש מתפתח כפי שמתארים לעצמם הצופים בו. יש התפתחויות מאוד מעניינות ומאוד מותחות.
וגם קורטוב של הומור לא חסר.
בגדול סרט טוב ששווה לראות
7/10
אדם הורג פורץ ומוצא את עצמו בתוך תסבוכת של חוק שלא ממש חוקי ופשע שלא ממש נפשע ועוד כל מיני ירקות
סרט מתח טוב שלא ממש מתפתח כפי שמתארים לעצמם הצופים בו. יש התפתחויות מאוד מעניינות ומאוד מותחות.
7/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

Re: 3096 days
·...
יתכן שסף ההתרגשות שלך הוא נמוך מאוד - לגיטימי
יחד עם זאת אם כבר מדברים על ריגושים מסרטים עד דמעות אז :
The fault in our stars
בהצלחה וצפייה מרגשת
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
gone girl
זוג נשוי שיום אחד האשה נעלמת ומשם הסיפור מתחיל, לא רוצה לגלות יותר כי זה לא סרט לסאונד או אפקטים אלה מותחן שמשחק עם הצופה כל הדרך.
שעתיים וחצי שרצות מהר מאוד!
ממליץ בחום
8.5/10
זוג נשוי שיום אחד האשה נעלמת ומשם הסיפור מתחיל, לא רוצה לגלות יותר כי זה לא סרט לסאונד או אפקטים אלה מותחן שמשחק עם הצופה כל הדרך.
שעתיים וחצי שרצות מהר מאוד!
ממליץ בחום
8.5/10
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78959
- שם מלא: עפר לאור
The two faces of january
סרט בסגנון היצ׳קוק על זוג אמריקאי בטיול ליוון שפוגש מדריך תיירים. האם הוא רמאי או שמשהו אצלם לא בסדר? מתחיל טוב אבל ממשיך בנאלי והסוף סתמי במיוחד.
7/10
סרט בסגנון היצ׳קוק על זוג אמריקאי בטיול ליוון שפוגש מדריך תיירים. האם הוא רמאי או שמשהו אצלם לא בסדר? מתחיל טוב אבל ממשיך בנאלי והסוף סתמי במיוחד.
7/10
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7664
the two faces of january
דרמת פשע מעניינת, משחק מצוין.
8
דרמת פשע מעניינת, משחק מצוין.
8
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

Bill Maher: Live from D.C
הבדרן/סאטיריקן ביל מאהר בספיישל סטנד אפ חדש, וכהרגלו עוסק בעיקר בפוליטיקה, אבל כמובן בצורה קורעת מצחוק.
9
הבדרן/סאטיריקן ביל מאהר בספיישל סטנד אפ חדש, וכהרגלו עוסק בעיקר בפוליטיקה, אבל כמובן בצורה קורעת מצחוק.
9
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

godzilla
ערך הפקה גבוה, כמה סצינות אקשן מוצלחות מאוד, אבל איפשהו חסרה קצת נשמה בכל הסיפור. הדמויות רציניות מאוד אבל חד ממדיות,
ובריאן קרנסטון בזמן מסך מועט מדי.
האמת שגודזילה מ 1998 נשאר אחד ה guilty pleasure הגדולים שלי. למרות מגרעותיו הוא היה פשוט וכיפי.
דרך לא רעה להעביר את הזמן, רק אל תצפו להרבה.
6.5
ערך הפקה גבוה, כמה סצינות אקשן מוצלחות מאוד, אבל איפשהו חסרה קצת נשמה בכל הסיפור. הדמויות רציניות מאוד אבל חד ממדיות,
ובריאן קרנסטון בזמן מסך מועט מדי.
האמת שגודזילה מ 1998 נשאר אחד ה guilty pleasure הגדולים שלי. למרות מגרעותיו הוא היה פשוט וכיפי.
דרך לא רעה להעביר את הזמן, רק אל תצפו להרבה.
6.5
- vivi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
·molvy כתב:Cold in July
7/10...
משה,
אני עוכב לאחרונה על ההמלצות שלך לסרטים וחייב לציין שאתה קולע בול. בוחר סרטים מיוחדים שאין לי מושג איך אבל דילגתי עליהם לאורך השנים.
תודה על הביקורות!
- pessik
-
- חבר מכור קשה

Mr Peabody and Sherman 3d
פיבודי לוקח את שרמן למסעות בזמן בנקודות חשובות בהיסטוריה
שנון והומוריסטי , מיועד בעיקר לילדים אבל יכול להתאים לכל המשפחה .
מצויר , גרפיקה מצויינת , פס-קול מעולה
תמונה על מסך מלא 16:9 ,מדהים בתלת-מימד .
מומלץ לכולם
10\8.5
פיבודי לוקח את שרמן למסעות בזמן בנקודות חשובות בהיסטוריה
שנון והומוריסטי , מיועד בעיקר לילדים אבל יכול להתאים לכל המשפחה .
מצויר , גרפיקה מצויינת , פס-קול מעולה
תמונה על מסך מלא 16:9 ,מדהים בתלת-מימד .
מומלץ לכולם
10\8.5
- oferlaor
-
- מנהל

- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
עופר - הצלחת להשיג את הדולוריאן?? 
- oferlaor
-
- מנהל

Cold in july
מייקל סי הול (דקסטר) בתור רדנק שיורה בפורץ ומסתבך מעל הראש עם אבא שלו והמשטרה. הולך למקומות לא צפויים בכלל.
8/10
מייקל סי הול (דקסטר) בתור רדנק שיורה בפורץ ומסתבך מעל הראש עם אבא שלו והמשטרה. הולך למקומות לא צפויים בכלל.
8/10
- pessik
-
- חבר מכור קשה

·oferlaor כתב:Robocop 2024
7/10...
- מקרנסקי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1460
ברשותך אוסיף עוד אחד לרשימה - אחד הגדולים לטעמיvivi כתב:·......
משה,
אני עוכב לאחרונה על ההמלצות שלך לסרטים וחייב לציין שאתה קולע בול. בוחר סרטים מיוחדים שאין לי מושג איך אבל דילגתי עליהם לאורך השנים.
תודה על הביקורות!...
סרט מתחילת שנות ה-80 בכיכובו של פטר סלרס האגדי - ''להיות שם'' - being there
סאטירה חריפה על החיים והתקשורת האמריקאיים. סלרס הוא גנן רפה שכל שמעסיקו נפטר ובדרך מקרית הופך לסלבריטי נערץ ולמועמד למשרה הבכירה במדינה. (מועתק)
ברשותכם האדיבה 10/10
·
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
@מקרנסקי
·
קראתי את הספר באמת נכס צאן ברזל.
הסרט אצלי בדיסק ממתין שאקבל אומץ לראות אותו. פשוט אני מאוד אוהב את פיטר סלרס ואני מפחד שהסרט יהיה רע יותר מהספר (של יז'י קושינסקי) ויגרום לי לטעם רע.
אבל אם אתה אומר שהסרט טוב כל כך (לא כל יום אני רואה 10/10) אני אצפה בו ככול הנראה השבת.
תודה על ההמלצה
·
קראתי את הספר באמת נכס צאן ברזל.
הסרט אצלי בדיסק ממתין שאקבל אומץ לראות אותו. פשוט אני מאוד אוהב את פיטר סלרס ואני מפחד שהסרט יהיה רע יותר מהספר (של יז'י קושינסקי) ויגרום לי לטעם רע.
אבל אם אתה אומר שהסרט טוב כל כך (לא כל יום אני רואה 10/10) אני אצפה בו ככול הנראה השבת.
תודה על ההמלצה