שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
הכי כיף זה לשלב את הכל ביחד: ספורט+ווידג'טים+והדבר ההוא שאבי יקבל עליו BAN לצמיתות 
סיימתם? :)
אחרי כמעט יום עם הרום החדש (superAosp) אני רוצה לומר לכם שאני ממש אוהבת אותו! הוא נראה ממש יפה, יש לו theme של honeycomb והכל כחלחל ויפה, הכל נראה די שונה מבחינה ויזואלית, גם בזמן הורדה, הסרה או טעינה, אפילו האייקון של ה reboot יותר יפה, וכמובן יש את כל האופציות של CM , העברית פיקס, והכי חשוב (ואני לא רוצה לפתוח פה) אבל הכל עוד מהיר וחלק, אין קפיאות, אין ריסטרטים, גם עצמת השמע מצויינת (אולי היתה בעבר בעיה וסידרו, לא יודעת, אבל אין שום בעיה לא על ספיקר ולא ברגיל)
הנה כמה צילומי מסך למי שלא מכיר את הרום
הנה כמה צילומי מסך למי שלא מכיר את הרום
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
תקלה... אני לא מצליח לגבות את הרום הנוכחי.
כשאני בוחר בגיבוי ב rom manager הוא מגיע לשלב שהוא מראה את הלוגו של גוגל + המנעול ונתקע שם.
עצות??
כשאני בוחר בגיבוי ב rom manager הוא מגיע לשלב שהוא מראה את הלוגו של גוגל + המנעול ונתקע שם.
עצות??
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
ככה זה התחיל אצלי.. אגב, יש לי חדשות לא טובות - לפני כשעה קיבלתי שוב FREEZ שהיה צריך להוציא את הבטריה ולאתחל.. יש לי תחושה שזה שזה קשור דוקא ל CM7.. בינתיים הסרתי אפליקציות, כולל את הרום מנג'ר שממילא לא הצלחתי לא לחזור ל RECOVERY ולא לעדכן רום, וגם גיבוי אני לא עושה משם, נראה אם יעזור במשהו.. הורדתי גם את ה BLN למשל שבא עם הרום כי הבנתי שהוא עושה משהו עם הקרנל.. בינתיים המצב הרבה יותר טוב מאשר עם הרום הקודם, אבל עוד די מוקדם לומר..urik79 כתב:יש לי תחושה שהטלפון שלי פשוט לא נכנס ל recovery.
מה אפשר לעשות??...
ממה שאני קוראת על המצב הזה של ה FREEZ בפורומים נראה שאצל הרוב יש באמת CM7.. גרסא 2.3.4 היתה אמורה לפתור את זה, אבל היא לא..
היום בבוקר קמתי ושוב הטלפון היה מת.. יותר מכמה זמן במצב של SLEEP פשוט מכניס אותו למצב של קיפאון וזהו.. מאז ה CM החדש הוא פשוט לא שורד לילה.. במשך היום הכל היה בסדר, כנראה כי הוא לא על SLEEP יותר מדי זמן, אבל כנראה מעל כמה שעות משהו דופק אותו.. האם יש איזה אפשרות לחבר אותו ללוג או משהו לראות מה מכניס אותו למצב כזה? יש איזה event viewer עליו שאפשר לראות או להתקין?
נערך לאחרונה על ידי mikai ב 26/05/2011 8:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
urik79,
נתחיל מהקל אל הקשה:
הקל.....דרך אפליקציית ה Rom Manager תבחר באופצייה לצרוב שוב את הריקוברי ונסה שוב לראות אם האפליקצייה מצליחה לגבות, ובכלל אם אתה מצליח להיכנס למוד הריקוברי
נתחיל מהקל אל הקשה:
הקל.....דרך אפליקציית ה Rom Manager תבחר באופצייה לצרוב שוב את הריקוברי ונסה שוב לראות אם האפליקצייה מצליחה לגבות, ובכלל אם אתה מצליח להיכנס למוד הריקוברי
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
דווקא עברתי לילה עם supeAOSP, בלי תקיעות ובלי כלום.
אבל מצד שני, המכשיר "נח" מ-2:30 עד 6:30, אז אולי זה לא מספיק זמן בשבילו להיתקע.
ד"א, קחו בחשבון שבגלל שהרומים הללו מבוססים על הבילדים הליליים של CM7, אז יש סיכוי גבוה שהם יהיו פחות יציבים, זה עדיין לא גירסת Release.
אבל מצד שני, המכשיר "נח" מ-2:30 עד 6:30, אז אולי זה לא מספיק זמן בשבילו להיתקע.
ד"א, קחו בחשבון שבגלל שהרומים הללו מבוססים על הבילדים הליליים של CM7, אז יש סיכוי גבוה שהם יהיו פחות יציבים, זה עדיין לא גירסת Release.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
חכי עוד קצת עם זה.
נראה לי קצת מוזר שזו פתאום בעית חומרה (שלא היתה עד עכשיו).
אני חושב שנוכל להיות בטוחים רק אם נבדוק את הרום המקורי, או שנחכה עד שתהיה גירסה יציבה ל-CM7.
אם יהיו לי בעיות אני אכתוב עליהן.
בינתיים אני מרוצה מהרום, ואהבתי מאד את הוידאו ב-GTalk.
urik79,
שום דיווח ממך...
הסתדרת? צריך עזרה? מה קורה?
ד"א, האפליקציה שדיברנו עליה כבר מוכנה (לפחות דמו שלה).
נראה לי קצת מוזר שזו פתאום בעית חומרה (שלא היתה עד עכשיו).
אני חושב שנוכל להיות בטוחים רק אם נבדוק את הרום המקורי, או שנחכה עד שתהיה גירסה יציבה ל-CM7.
אם יהיו לי בעיות אני אכתוב עליהן.
בינתיים אני מרוצה מהרום, ואהבתי מאד את הוידאו ב-GTalk.
urik79,
שום דיווח ממך...
הסתדרת? צריך עזרה? מה קורה?
ד"א, האפליקציה שדיברנו עליה כבר מוכנה (לפחות דמו שלה).