שיילין וודלי לא מבזבזת זמן וכבר היא מופיעה בסרט נוסף אחרי "מפוצלים" שעדיין טרי בזיכרון .
מדובר על סרט דרמה חזק שמתרכז בשני צעירים שפוגשים אחד את השניה בקבוצת תמיכה לחולי סרטן .
כנגד כל הסיכויים הם מצליחים להתמודד עם הקשיים , להנות ממה שהחיים מציעים להם ואפילו להתאהב.
הדמויות אמינות מאוד ומשדרות עצב וחוסר אונים ,לצד שמחה וצחוק.
סוף מרגש , שהצליח לסחוט מאיתנו כמה (וכמה..) דמעות . - מומלץ לכולם!
סת׳ מקפרליין עושה ספין נוסח blazing saddles על המערב הפרוע ללא התחשבות בשפה נקיה או נוסטלגיה לתקופה. כולם חוטפים על הראש. התלונה העיקרית שלי זה על אורך הסרט שהוא 2:15...
8/10
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 15/09/2014 6:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
רוברט רדפורד מככב לבדו בסרט הישרדות בים לאחר שסירתו טבעה .
מזכיר קצת את הסרט הישן והטוב של טום הנקס 'להתחיל מחדש' .
היו לי ציפיות גבוהות מהפס-קול אך הסאונד חוזר על עצמו כל הזמן:
בשלב מסויים כבר ניהיה מתיש לשמוע שוב ושוב גלים מתנפצים ורעמים..
עד כדי כך שהחלשתי את הווליום (נדיר מאוד שזה קורה!) .
Maleficent פיה נקמנית (אנג'לינה ג'ולי) מטילה כישוף אשר יכניס לתרדמה נסיכה צעירה בהגעתה לגיל 16, אך ככל שהשנים עוברות, הפיה מתחברת לנסיכה ומקבלת מחשבות שניות בנושא.
סרט ילדים מצויין. ג'ולי עושה כאן תפקיד שונה ממה שהכרנו אותה בתור מכשפה מרושעת והיא לבדה מחזיקה את הצופים לאורך עניין בסרט. אל תשברו ב- 10 דקות הראשונות של הסרט, יש שם יותר מידי דברים מעופפים בסגנון פנטזיה, אבל הם מתמעטים בהמשך והסרט נהיה מעט יותר רציני. לא יותר מידי. מהסרטים האלו שתהנו לצפות עם הילדים.
7.5/10
זכור לי סרט קומדיה שראיתי בצעירותי, אני זוכר רק את השם העברי שלו ואת העובדה שבהתחלה או בסוף הסרט רואים את הגיבור עם נעלי בוקרים בצילום מקרוב רק על הרגליים והנעליים
שם הסרט היה "מגפיים לוהטים" , האם זה במקרה ש BLAZING SADDLES הזה או שסתם במקרה השם דומה/מזכיר?
קשה לי להזכר במה הסרט היה, אבל רק זכור לי שהוא היה קומדיה מצחיקה שחקוקה לי בראש מאז הילדות, ניסיתי כבר לאתר אותו ולמצוא את הסרט אבל לא הצלחתי... יש מתנדבים לעזור לי למצוא קצת שקט נפשי?
The Signal זוג חברים יוצאים לפגוש האקר אשר מקניט אותם, הם מוצאים עצמם לפתע במעבדה ממשלתית ללא אפשרות לעזוב.
עוד סרט שהיה יכול להיות טוב, אבל ככל שהוא מתקדם והשאלות נערמות, מבינים כי אין סיכוי שיצליחו לענות על הכל בצורה הגיונית עד לתום הסרט. הסרט מתחיל כ- Chick Flick מעייף על סערת אוהבים משעממת בה אחת הצלעות נוסעת ללימודים מרוחקים למשך שנה, עד שסוף סוף קורה קצת אקשן, מסתירים אותו במסך שחור ועוד סדרת שאלות לא ברורה. יש סצנת סיום טובה, אבל היא קצרה מידי ולא מצדיקה את ה- 90 דקות שקדמו לה. מהסרטים שלא תבינו למה צפיתם בהם. לורנס פישבורן גם כן משחק בסרט, אבל לא תזכרו אותו לטובה בתום הצפייה.
4/10
ג׳ון פאברו, הבמאי מאחורי בלוקבאסטרים הוליוודים עושה סרט אינדי על טבל שנכנס ראש בראש עם מבקר מסעדות ונזרק מהעבודה ולכן עובר לעבוד במשאית אוכל. נחמד ומפוצץ כוכבים הוליוודים.
Zulu מותחן משטרתי קטן וקולע על צמד בלשים בדרום אפריקה(פורסט וויטאקר ואורלנדו בלום)מנסים לפענח רצח של נערה עשירה ולאט לאט מבינים שהם הסתבכו מעל הראש. דרמת מתח אלימה לעיטים שמתרחשת לאחר שלהי האפהרטייד ופה אפשר לראות איך גם עם תקציב נמוך אך אם בניית רקע לדמויות מרכזיות אפשר לשחרר סרט מרתק.
8/10
Chef כבר נכתב רבות כאן על הסרט. נחמד אם כי ההתעסקות המתמדת במדיה חברתית מעייפת למדיי.
6.5/10
The Signal זוג סטודנטים וחברם שיוצאים לחפש האקר שמותת להם את השרתים מוצאים משהו לא מן העולם הזה.
מד"ב להמונים. היה יכול להיות יותר טוב לדעתי. מוריד גם חצי נקודה על שימוש יתר בהילוך איטי.
6/10
Coherance חברים נפגשים לארוחת ערב כשברקע יש כוכב שביט שעובר מעל כדור הארץ. פיזיקה קוואנטית ו"החתול של שרודינגר".
לשים לך פן תפספסו משהו.
מד"ב למתקדמים.
6.5/10
Starred Up צעיר אלים נכנס לכלא למבוגרים ופוגש שם את אביו. הצעיר מנסה לחיות ויוצר קשרים חדשים למורת רוחות של אביו.
אל תצפו לסרט כלא Hardcore, לפנינו סרט שרובו בנוי מהצעיר שמסתובב בכלא ללא מטרה ומחפש בכח אלימות. לא תמיד הוא מוצא אותו וכאשר כן, זה לרוב נגמר בויכוח אגרסיבי ומעצבן. לאורך הסרט לא ממש מבהירים את הדינמיקה והכוחות הפוליטים שיש בכלא, משום מה גם יש צוות גדול של מנהלים בכלא שכל היום מסתובבים והאבא יותר מידי דואג עבור בן אותו הוא נטש לפני 15 שנים. מוזר, דבילי ולא מוביל לשום מקום.
3/10
קומדיית אימה. ארבעה חיילים מגיעים לשבוע שמירה בבסיס סביב אנטנה מסתורית.
הקומי אכן מצחיק. האימה... מצחיק גם.
סרט שמוסיף כבוד לקולנוע הישראלי. הפקה מקצועית, בימוי, צילום, משחק, פסקול הכל ברמה הגבוהה ביותר.
כיף לראות למעט איכות ההקרנה בסינמטק. מקרן עם קונטרסט מזעזע קשה במיוחד בסצינות הכהות. חבל
אבל לכו תראו בכל זאת.