מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- BetkaEloni
- טרול

- תגובות: 14
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אחרי הידיעה על מותה על השחקנית לורן באקול, צפיתי אתמול בסרט קלאסי בו שיחקה -"מעבר אפל" (1947)- "Dark Passage".
שווה צפיה !!
שווה צפיה !!
captain america the winter soldier 3D
המשכון של הסרט הראשון , הפעם הקפטיין נלחם באויבים מתוך האירגון .
עם אקשן טוב , סאונד טוב , בסגנון דומה למה שראינו בסרט הנוקמים .
העלילה אמנם קצת נדושה וחוזרת על עצמה בסרטי גיבורים
אבל סה"כ הזמן עבר בכיף. 3D בהחלט תורם את חלקו
10\8
המשכון של הסרט הראשון , הפעם הקפטיין נלחם באויבים מתוך האירגון .
עם אקשן טוב , סאונד טוב , בסגנון דומה למה שראינו בסרט הנוקמים .
העלילה אמנם קצת נדושה וחוזרת על עצמה בסרטי גיבורים
אבל סה"כ הזמן עבר בכיף. 3D בהחלט תורם את חלקו
10\8
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
wild target
קומדיה בריטית חביבה על רוצח שכיר ששוכרים רוצחים שכירים לרצוח אותו ואת המועמדת להירצח כי הוא לא רצח את המועמדת להירצח ובמקום זה רצח את הרוצח של המועמדת להירצח.
סרט חביב מאוד קומדיה שאינה נגררת לאבסורדים וגדושה בדיאלוגים די שנונים ומצחיקים
7.5/10
מומלץ
קומדיה בריטית חביבה על רוצח שכיר ששוכרים רוצחים שכירים לרצוח אותו ואת המועמדת להירצח כי הוא לא רצח את המועמדת להירצח ובמקום זה רצח את הרוצח של המועמדת להירצח.
סרט חביב מאוד קומדיה שאינה נגררת לאבסורדים וגדושה בדיאלוגים די שנונים ומצחיקים
7.5/10
מומלץ
WTF....??, לקרוא שורה זו גרם לי לכאב ראש (ולא הבנתי איך בדיוק הוא רצח את הרוצח של המועמדת להירצח כשהוא בעצמו הרוצח שהיה אמור לרצוח אותה)!!molvy כתב:wild target
...
בחיי גם השורה שאני רשמתי הכאיבה לי את הראש שוב
The Angriest Man in Brooklyn
לא יודע למה, אבל בגלל שאולי נפטר לאחרונה, החלטתי לראות את הסרט.
לא ציפיתי ליותר מידי, אמרתי שאני אראה רבע שעה ויעביר אבל הסרט הדביק אותי לכיסא, גם הסרט לא ארוך מידי (83 דקות).
בקיצר שווה, ואילו רק כדי לראות את הגמד ממשחקי הכס עם כיפה
10/10
קל היה לדמיין את הפספוסים שבטח רצו שם בכול פעם שויילאמס היה צריך לשחק אותה עצבני ומקלל.
לא יודע למה, אבל בגלל שאולי נפטר לאחרונה, החלטתי לראות את הסרט.
לא ציפיתי ליותר מידי, אמרתי שאני אראה רבע שעה ויעביר אבל הסרט הדביק אותי לכיסא, גם הסרט לא ארוך מידי (83 דקות).
בקיצר שווה, ואילו רק כדי לראות את הגמד ממשחקי הכס עם כיפה
10/10
קל היה לדמיין את הפספוסים שבטח רצו שם בכול פעם שויילאמס היה צריך לשחק אותה עצבני ומקלל.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
הבלתי נשכחים 3 (יס פלאנט חיפה)
עם רשימת שחקנים כזאת :
סילבסטר סטאלון - ברני רוס, יוצא הכוחות המיוחדים והאגף לפעולות מיוחדות.
ג'ייסון סטיית'ם - לי כריסמס, יוצא יחידת הקומנדו הבריטית SAS.
ג'ט לי - יאן יאנג
רנדי קוטור - טול רוד
דולף לונדגרן - גאנר ג'נסן
טרי קרוז - הייל סיזר
קלסי גרמר - בונפארט
הריסון פורד - מקס דרמר, איש סוכנות הביון המרכזית אשר שירת כמייג'ור בחיל האוויר האמריקני והינו טייס מסוקים מומחה.
ארנולד שוורצנגר - טרנט "טרנץ'" מאוזר
אנטוניו בנדרס - גאלגו
מל גיבסון - קונרד סטונבנקס, יוצא יחידת הקומנדו האוסטרלית SASR אשר הפך לסוחר נשק בלתי חוקי חסר רחמים ,סטונבנקס הוא הנבל הראשי של הסרט ,הוא היה המייסד השותף של הבלתי נשכחים.
ווסלי סנייפס - דוק
קלן לוץ - ג'ון סמיילי, יוצא חיל הנחתים ויחידת אריות הים.
* הסרט על גבול הפארודיה - אבל היא לא היתה ממש מצחיקה מצד אחד והאקשן המטורף שמלווה את רוב הסרט נראה מגוחך במוגזמותו ובמופרחותו. למרות כמה רגעים טובים פה ושם הסרט הוא לא הרבה יותר מאשר אוסף פעלולים ופירוטכניקה הוליוודית מיותרת.
משעמם לכם שם בהוליווד ?
עם רשימת שחקנים כזאת :
ג'ט לי - יאן יאנג
רנדי קוטור - טול רוד
טרי קרוז - הייל סיזר
קלסי גרמר - בונפארט
הריסון פורד - מקס דרמר, איש סוכנות הביון המרכזית אשר שירת כמייג'ור בחיל האוויר האמריקני והינו טייס מסוקים מומחה.
אנטוניו בנדרס - גאלגו
מל גיבסון - קונרד סטונבנקס, יוצא יחידת הקומנדו האוסטרלית SASR אשר הפך לסוחר נשק בלתי חוקי חסר רחמים ,סטונבנקס הוא הנבל הראשי של הסרט ,הוא היה המייסד השותף של הבלתי נשכחים.
ווסלי סנייפס - דוק
* הסרט על גבול הפארודיה - אבל היא לא היתה ממש מצחיקה מצד אחד והאקשן המטורף שמלווה את רוב הסרט נראה מגוחך במוגזמותו ובמופרחותו. למרות כמה רגעים טובים פה ושם הסרט הוא לא הרבה יותר מאשר אוסף פעלולים ופירוטכניקה הוליוודית מיותרת.
משעמם לכם שם בהוליווד ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Jarhead 2: Field of Fire
צוות של לוחמים יוצאים ללוות שיירת אספקה לבסיס מרוחק באפגניסטן. הם מותקפים על ידי טרוריסטים ומקבלים משימה להגן על מקומית מסתורית אשר הטאליבן יעשה הכל על מנת שלא תחמוק מהם.
סרט מלחמה לא הוליוודי, ללא שחקנים מוכרים וללא תקציב של מיליונים. הסיפור כאן צפוי, כולל השחקנים שימותו לאורכו והוא מלווה בסממנים של פטריוטיות אמריקאית כאילו זה סרט תעמולה לצבא. קטעי האקשן אשר בגללם רואים סרטים כאלו, מעט אנמיים. אין פה תחכום, אין יותר מידי הגיון, סתם לרוץ, לירות ולהציל את האפגניסטנית עם המניקור.
6/10
צוות של לוחמים יוצאים ללוות שיירת אספקה לבסיס מרוחק באפגניסטן. הם מותקפים על ידי טרוריסטים ומקבלים משימה להגן על מקומית מסתורית אשר הטאליבן יעשה הכל על מנת שלא תחמוק מהם.
סרט מלחמה לא הוליוודי, ללא שחקנים מוכרים וללא תקציב של מיליונים. הסיפור כאן צפוי, כולל השחקנים שימותו לאורכו והוא מלווה בסממנים של פטריוטיות אמריקאית כאילו זה סרט תעמולה לצבא. קטעי האקשן אשר בגללם רואים סרטים כאלו, מעט אנמיים. אין פה תחכום, אין יותר מידי הגיון, סתם לרוץ, לירות ולהציל את האפגניסטנית עם המניקור.
6/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מדויקziv_r כתב:Jarhead 2: Field of Fire
6/10...
וזה בניגוד לסרט הראשון שהיה בנימה מהורהרת פילוסופית
הזכיר קצת את אפוקליפסה עכשיו והיה סרט איכותי באופן כללי
החדש הוא אחד משורה ארוכה של פרסומות לשירות צבאי
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

Radio Free Albmuth
מד"ב. במציאות אלטרנטיבית תושבי ארה"ב נתונים למשטר רודני במסווה דמוקרטי.
ישותי חייזרית פונה לאנשים מוסיימים דרך חלומות ומעבירים מסרים על חופש ומטרות נעלות אחרות.
מבוסס על ספר. והמעעבר מסיפור לתסריט אינו מוצלח. במקום להציג באופן ויזואלי הדמויות מדברות ומדברות ומדברות...
הקאסט כולל הרבה פנים מוכרות מסדרות טלויזיה.
6
מד"ב. במציאות אלטרנטיבית תושבי ארה"ב נתונים למשטר רודני במסווה דמוקרטי.
ישותי חייזרית פונה לאנשים מוסיימים דרך חלומות ומעבירים מסרים על חופש ומטרות נעלות אחרות.
מבוסס על ספר. והמעעבר מסיפור לתסריט אינו מוצלח. במקום להציג באופן ויזואלי הדמויות מדברות ומדברות ומדברות...
הקאסט כולל הרבה פנים מוכרות מסדרות טלויזיה.
6
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

The Treatment
סרט בלגי. בלש משטרה חוקר מקרי חטיפה והתעללות בילדים. אחיו נחטף כשהיו ילדים והוא ממשיך לחפש גם אותו.
סרט קשה לצפיה. כולל מספר סצינות לא נעימות שנובעות מהנושא. משחק מעולה וסיפור בלי הפתעות אבל משכנע.
אי אפשר להמליץ או לתת ציון.
סרט בלגי. בלש משטרה חוקר מקרי חטיפה והתעללות בילדים. אחיו נחטף כשהיו ילדים והוא ממשיך לחפש גם אותו.
סרט קשה לצפיה. כולל מספר סצינות לא נעימות שנובעות מהנושא. משחק מעולה וסיפור בלי הפתעות אבל משכנע.
אי אפשר להמליץ או לתת ציון.
Enjoy the Silence
אהבתי, יותר טוב מ2 הקודמים.maya1 כתב:הבלתי נשכחים 3 (יס פלאנט חיפה)
עם רשימת שחקנים כזאת :
ג'ט לי - יאן יאנג
רנדי קוטור - טול רוד
טרי קרוז - הייל סיזר
קלסי גרמר - בונפארט
אנטוניו בנדרס - גאלגו
ווסלי סנייפס - דוק
משעמם לכם שם בהוליווד ?...
מל גיבסון פשוט מתמוגג מאושר לשחק אותה רע, ובנדרס מספק את אתנחא הקומית (ולא משנה בכמה סרטים הוא ישחק איך שהוא מתחיל לדבר אני ישר נזכר בשרק).
8
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
The Keeper Of Lost Causes
סרט דני. אני מאוד אוהב את הקולנוע הדני. יש אחלה סרטים.
שוטר שנפצע במשימה מקבל משרה חדשה במחלקה שחוקרת מקרי עבר שלא פוענחו. הוא מתביית על מקרה ספציפי של העלמותה\הרצחה של בחורה עם אח אוטיסט. האם הוא יצליח לפענח את המקרה?
סרט דני. אני מאוד אוהב את הקולנוע הדני. יש אחלה סרטים.
שוטר שנפצע במשימה מקבל משרה חדשה במחלקה שחוקרת מקרי עבר שלא פוענחו. הוא מתביית על מקרה ספציפי של העלמותה\הרצחה של בחורה עם אח אוטיסט. האם הוא יצליח לפענח את המקרה?
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
בלתי נשכחים 3 - The Expandables 3
מי שמחפש הגיון או עלילה מתוכמת שתגרום למוח לעבוד שעות נוספות - לוותר.
עוד סרט כיפי יחסית להעביר את הזמן (כמו קודמיו)
פעם ראשונה שאני רואה את אנטוניו בנדרס על תקן המצחיק
מעט בומים,הרבה יריות וקצת פעלולים חביבים.
אבל עדיין כיף לראות את כל החבורה.
5.9/10 אבל בכל מקרה הייתי צופה
נ.ב - נראה שיש סרט רביעי בדרך.
מי שמחפש הגיון או עלילה מתוכמת שתגרום למוח לעבוד שעות נוספות - לוותר.
עוד סרט כיפי יחסית להעביר את הזמן (כמו קודמיו)
פעם ראשונה שאני רואה את אנטוניו בנדרס על תקן המצחיק
מעט בומים,הרבה יריות וקצת פעלולים חביבים.
אבל עדיין כיף לראות את כל החבורה.
5.9/10 אבל בכל מקרה הייתי צופה
נ.ב - נראה שיש סרט רביעי בדרך.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
Blended \ תקועים בחופשה
אדם הסנדלר ודרו ברימור בקומדיה רומנטית נחמדה על זוג שיצאו לחופשה באפריקה
לאחר דייט כושל .פה ושם יש כמה סצינות מצחיקות , בסה"כ קליל אפילו קליל מידי .
סוף צפוי מראש כמו בכל הסרטים האלה ,לא לפתח ציפיות ולהעביר את הזמן בכיף.
10\6
אדם הסנדלר ודרו ברימור בקומדיה רומנטית נחמדה על זוג שיצאו לחופשה באפריקה
לאחר דייט כושל .פה ושם יש כמה סצינות מצחיקות , בסה"כ קליל אפילו קליל מידי .
סוף צפוי מראש כמו בכל הסרטים האלה ,לא לפתח ציפיות ולהעביר את הזמן בכיף.
10\6
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
ספיידרמן המופלא 2
סרט סתמי, השחקן הראשי פשוט מעצבן!! מזכיר לי את שיה לבוף שהרס לי את סרטי הרובוטריקים..
6.5
סרט סתמי, השחקן הראשי פשוט מעצבן!! מזכיר לי את שיה לבוף שהרס לי את סרטי הרובוטריקים..
6.5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Kid Cannabis
זוג ילדים סטלנים בני 18, מחליטים לייבא מריחואנה מקנדה השכנה ולעשות כסף. הם מגייסים את החברים שלהם מהיסודי ומקימים אימפריה ענקית.
כבר כשמציגים בהתחלת הסרט את הכתובית: "מבוסס על מקרה אמיתי", לי זה נראה כתירוץ לחוסר מקוריות, עלילה פשוטה, חוסר הגיון בעלילה על ידי נקיטת מעשים טיפשים וסוף צפוי - לאחר הצפייה אין פלא כי הכל גם מומש בסרט הזה. הוא היה יכול להיות מבריק אם לא היו נצמדים למקרה האמיתי עליו מדובר כאן ואני גם לא מבין בשביל מה להדבק לסיפור האמיתי, הרי זה לא סרט תעודה, זה סרט הוליוודי שמטרתו להכניס כסף - ואת זה עושים על ידי הכנסת תחכום קצת יותר גדול לסיפור והעברת חוויה קצת יותר גדולה מחובבנית. בסופו של יום יש לפנינו 2 ילדים בגיל תיכון שלא סיימו תיכון, עובדים במשלוחי פיצה, משיגים קשרים עם יצרן מריחואנה שאף אחד אחר לא יכול להשיג ומימון מהגנגסטר הכי גדול - אמין? כן, בטח.
5/10
זוג ילדים סטלנים בני 18, מחליטים לייבא מריחואנה מקנדה השכנה ולעשות כסף. הם מגייסים את החברים שלהם מהיסודי ומקימים אימפריה ענקית.
כבר כשמציגים בהתחלת הסרט את הכתובית: "מבוסס על מקרה אמיתי", לי זה נראה כתירוץ לחוסר מקוריות, עלילה פשוטה, חוסר הגיון בעלילה על ידי נקיטת מעשים טיפשים וסוף צפוי - לאחר הצפייה אין פלא כי הכל גם מומש בסרט הזה. הוא היה יכול להיות מבריק אם לא היו נצמדים למקרה האמיתי עליו מדובר כאן ואני גם לא מבין בשביל מה להדבק לסיפור האמיתי, הרי זה לא סרט תעודה, זה סרט הוליוודי שמטרתו להכניס כסף - ואת זה עושים על ידי הכנסת תחכום קצת יותר גדול לסיפור והעברת חוויה קצת יותר גדולה מחובבנית. בסופו של יום יש לפנינו 2 ילדים בגיל תיכון שלא סיימו תיכון, עובדים במשלוחי פיצה, משיגים קשרים עם יצרן מריחואנה שאף אחד אחר לא יכול להשיג ומימון מהגנגסטר הכי גדול - אמין? כן, בטח.
5/10
Transcendence \ התעלות
לאחר כמה סרטים טובים שפגשנו לאחרונה שעוסקים בטכנולוגיה ,אינטרנט ומחשוב
(כגון : Her , Disconnect והסדרה המופלאה Black Mirror )
מגיע סרט נוסף עם הרעיון המוכר של בינה מלאכותית .
מדען שמצליח להעלות את תודעתו למחשב מרכזי
במטרה להתרחב ולהתפתח כדי ליצור עולם טוב יותר .
כאשר מנגד כמה סוכני ממשל מנסים לעצור אותו
ג'וני דפ בהופעה בינונית יחסית , סרט מאוד מנומנם
10\6
10\6
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
·pessik כתב:Transcendence \ התעלות
10\6...
בעיני הסרט הזה מוזר. קודם כל אני לא אוהב ( בלשון המעטה ) את השחקן הראשי. גם בחירת התסריטים שלו היא פלצנית ומתנשאת. נעזוב את זה. גם השחקנית הראשית שלצידו לא הבריקה. אבל מה שהכי הפריע לי זה שיצאתי עם טעם של סרט סוג ג׳ כזה שעושים בתקציב נמוך. כזה שמשודר בלופ אין סופי כל יום בשתיים בצהריים בערוצי הסרטים של הוט.
לא שווה את הגיגות.
3/10
ספיידרמן המופלא
5/10
ספיידרמן המופלא 2
7/10 הרבה יותר טוב מהראשון
sabotage
4/10 ללא ספק b movie
Need for speed
4/10 מהומה על שום דבר.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Brick Mansions
בעולם לא יותר מידי עתידני, העיר Detroit פיצלה ממנה שכונה על ידי חומה גבוהה, מכיוון שהיא הפכה למרכז של פשע וסמים. ראש העיר והמשטרה שולחים לשכונה המסוכנת שוטר סמוי (פול ווקר) על מנת שיחלץ משם פצצה אשר נגנבה ועומדת להתפוצץ תוך מספר שעות.
חידוש לסרט הצרפתי District 13 משנת 2004. יש לנו סצנות פעולה אגרסיביות, קצת קפוארה למתחילים והמון טסטוסטרון. RZA הראפר גם כן משחק כאן בתור מנהיג שכונת הפשע. האמת, המקורי היה הרבה יותר טוב והרגשתי שאני צופה באותו סרט שוב. הפסקול אשר בקושי הורגש כאן, הוא היה צריך להיות הרבה יותר תוקפני, כמו הסרט.
זהו הסרט האחרון שפול ווקר השלים לפני מותו. זה אומר משהו? האמת שלא.
7/10
בעולם לא יותר מידי עתידני, העיר Detroit פיצלה ממנה שכונה על ידי חומה גבוהה, מכיוון שהיא הפכה למרכז של פשע וסמים. ראש העיר והמשטרה שולחים לשכונה המסוכנת שוטר סמוי (פול ווקר) על מנת שיחלץ משם פצצה אשר נגנבה ועומדת להתפוצץ תוך מספר שעות.
חידוש לסרט הצרפתי District 13 משנת 2004. יש לנו סצנות פעולה אגרסיביות, קצת קפוארה למתחילים והמון טסטוסטרון. RZA הראפר גם כן משחק כאן בתור מנהיג שכונת הפשע. האמת, המקורי היה הרבה יותר טוב והרגשתי שאני צופה באותו סרט שוב. הפסקול אשר בקושי הורגש כאן, הוא היה צריך להיות הרבה יותר תוקפני, כמו הסרט.
זהו הסרט האחרון שפול ווקר השלים לפני מותו. זה אומר משהו? האמת שלא.
7/10