שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הפסידה לספרדייה המדורגת באזור ה-75 בעום
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אליצור רמלה זוכה בגביע יורוקאפ לנשים בכדורסל אחרי ניצחון על אראס בצרפת (משחק ראשון הסתיים בארץ בתיקו)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

מכבי מנצחת את קאחה לבורל 83:81 מסל של פארגו שנייה לסיום.
הישג גדול מאוד שמשאיר את מכבי בתמונה
הישג גדול מאוד שמשאיר את מכבי בתמונה
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
איפה כל הירוקים, הכתומים, הכופרים, האדומים!!
איפה כל מי שהשמיץ את מכבי ת"א וחשב שהנה הם הולכים לחטוף בראש ברגע שהם ראו שברצלונה נמצאת אצלם בבית, איפה כל אלה שחשבו שהם הולכים לראות חגיגה ספרדית על מכבי בסידרה הזאת. איפה ex מאמן מכבי שכל יום לא מפסיק להתמוגג מההפסד של הצהובים בתוכנית של ההיא ברדיו 103, איפה דורון ג'מצי ששינאתו לקבוצה שהפכה אותו לאחד הגדולים לא יודעת גבולות (ג'מצי עבר את פארקר
), איפה כל המליאנקים ששונאים את הצהובים ומגדפים אותם בדרך "אלגנטית" בטור בעיתון ......איפה אתם עכשיו?!
ניצחון ענק למכבי במגרש קשה בטירוף
(אני לא האמנתי שהם יעברו את המשחק הזה)
איפה כל מי שהשמיץ את מכבי ת"א וחשב שהנה הם הולכים לחטוף בראש ברגע שהם ראו שברצלונה נמצאת אצלם בבית, איפה כל אלה שחשבו שהם הולכים לראות חגיגה ספרדית על מכבי בסידרה הזאת. איפה ex מאמן מכבי שכל יום לא מפסיק להתמוגג מההפסד של הצהובים בתוכנית של ההיא ברדיו 103, איפה דורון ג'מצי ששינאתו לקבוצה שהפכה אותו לאחד הגדולים לא יודעת גבולות (ג'מצי עבר את פארקר
ניצחון ענק למכבי במגרש קשה בטירוף
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 24/03/2011 23:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
osherov
-
- גורו Android

המשחק הזה היה קשה לי לצפייה ולכן לא צפיתי בו בכלל, מה שכן, ראיתי רק את המשחק הגדול של רמלה עם הזכייה שלהם ביורוקאפ
אגב, אחרי הפסד בפער בלתי נתפס של סיינה לאולימפיאקוס ביוון ביום שלישי (מעל 40 הפרש) עושה רושם שאת המשחק השני סיינה תדהים בחוץ!! (15 הפרש והם שם כבר ברבע הרביעי)
אגב, אחרי הפסד בפער בלתי נתפס של סיינה לאולימפיאקוס ביוון ביום שלישי (מעל 40 הפרש) עושה רושם שאת המשחק השני סיינה תדהים בחוץ!! (15 הפרש והם שם כבר ברבע הרביעי)
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

osherov כתב:המשחק הזה היה קשה לי לצפייה ולכן לא צפיתי בו בכלל, מה שכן, ראיתי רק את המשחק הגדול של רמלה עם הזכייה שלהם ביורוקאפ
...
גם אני העדפתי לראות את רמלה.
-
osherov
-
- גורו Android

מדהים!
כל קבוצות החוץ במשחק השני של שלב הטופ 8 ניצחו! כולל סיינה, כולל פאנה שניצחה בארסה, כולל ולנסיה שניצחה את מדריד....יופי של סדרות יש לנו
כל קבוצות החוץ במשחק השני של שלב הטופ 8 ניצחו! כולל סיינה, כולל פאנה שניצחה בארסה, כולל ולנסיה שניצחה את מדריד....יופי של סדרות יש לנו
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
ניצחון ענק של מכבי. סופו עם מחצית ראשונה גדולה ובלו חוזר לעצמו עם מחצית שנייה עם שלוש שלושות כל אחת בשנייה קריטית.
מדהים. קאחה לבוראל קבוצה מדהימה. באטיסטה נתן תצוגה איפה הוא היה כששיחק במכבי..
מדהים. קאחה לבוראל קבוצה מדהימה. באטיסטה נתן תצוגה איפה הוא היה כששיחק במכבי..
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

כל הסדרות 1:1osherov כתב:מדהים!
כל קבוצות החוץ במשחק השני של שלב הטופ 8 ניצחו! כולל סיינה, כולל פאנה שניצחה בארסה, כולל ולנסיה שניצחה את מדריד....יופי של סדרות יש לנו...
באמת מדהים, במיוחד סיינה שהחזירו את הכבוד האבוד.
וגם בארסה יודעת להפסיד...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
קודם כל אהבתי את מונולוג הקוזאק הנגזל.osherov כתב:איפה כל הירוקים, הכתומים, הכופרים, האדומים!!
איפה כל מי שהשמיץ את מכבי ת"א וחשב שהנה הם הולכים לחטוף בראש ברגע שהם ראו שברצלונה נמצאת אצלם בבית, איפה כל אלה שחשבו שהם הולכים לראות חגיגה ספרדית על מכבי בסידרה הזאת. איפה ex מאמן מכבי שכל יום לא מפסיק להתמוגג מההפסד של הצהובים בתוכנית של ההיא ברדיו 103, איפה דורון ג'מצי ששינאתו לקבוצה שהפכה אותו לאחד הגדולים לא יודעת גבולות (ג'מצי עבר את פארקר), איפה כל המליאנקים ששונאים את הצהובים ומגדפים אותם בדרך "אלגנטית" בטור בעיתון ......איפה אתם עכשיו?!
ניצחון ענק למכבי במגרש קשה בטירוף(אני לא האמנתי שהם יעברו את המשחק הזה)
...
דבר שני, לא הייתי מתחיל להתרברב לפני שעולים לפיינל פור. הרי אפילו גילי לא רוצה שניפול היום. החלום הרטוב שלו זה הפסד בגמר בשניה האחרונה (מה שלא יקרה אם אני אהיה שם ביציע).
ניצחון ענק. אין מאושר ממני בעולם אבל בוא נכנס לפרופורציות. אנחנו משחקים בסדרה נגד קבוצה טובה מאוד. קבוצת קליעה הכי טובה באירופה אי פעם לדעתי. הסיבה שהם לא קלעו בסוף נבעה מלחץ טבעי של קבוצה עם יתרון בייתיות. זה לא אומר שהם לא יכולים לבוא לפה ולתת 50+ אחוז משלוש מה שבטוח ינצח גם משחק פה ויחזיר את הביתיות לספרד. מה שיותר מדאיג אותי זה שחשבתי שברצלונה גדולה על אירופה בכמה מידות ואז הוכיחה לי פאנא שהם באותה הרמה.
מכבי לא תקח השנה את גביע אירופה. אמרתי את זה מתחילת העונה. מכבי היתה צריכה חיזוק כדוגמת מצ'באן בדיוק רק שמצ'באן, לפחות לשנת 2011, לא מה שחשבו שהוא. בטח לא במכבי ת"א. מכבי לא היתה יכולה ליחל לחיזוק גדול יותר ממצ'באן. בטח לא באמצע העונה. באמצע העונה בד"כ מגיעים נגרים.
בקיצור, יאללה מכבי והלוואי ואני טועה.
-
osherov
-
- גורו Android

kingikra,
אין פה התרברבות, יש פה קביעת עובדות. כנראה בניגוד אלייך, אני לא בוחן איכות וקביעת הצלחה של קבוצה בעונה ספורטיבית רק מהישגי העונה שלהם, אלא אני בוחן אותם גם על פי הדרך שלהם באותה עונה. בארסה בשנה שעברה הייתה הכי גדולה באירופה למרות שהם הפסידו לאינטר, מכבי ת"א נתנה עונה טובה מאוד למרות שהם הפסידו במשחק בודד לגליל ולמרות שהם לא הגיעו לפיינל פור. השנה מכבי שיחקה כדורסל יפה ומהנה לצפייה וזה למרות שרובנו (כולל אני) לא ציפינו למשחקים כאלה. נכון, שקשה היה לכמת את איכות הקבוצה כי למעט המשחקים נגד קאחהונגד ברצלונה, מכבי לא פגשה יריבים מהטופ. למרות הניצחון היפה של מכבי בנוקיה על קאחה, עדיין קשה היה שלא להרגיש שבזמן האמת, מכבי היא לא קבוצה מספיק טובה (בעיקר בהתקפה). אתמול הגיע ה Money Time ומכבי הוכיחה אופי ויכולת באחד המקומות הכי קשים לניצחון נגד אחת הקבוצות הטובות ביבשת (אל תתייחסו להפסדים ההזוים של קאחה בשלב המוקדם). ייתכן שמכבי תפסיד בנוקיה לקאחה וייתכן שמכבי לא תגיע לפיינל פור (למרות שיהיה מאוד קשה לספרדים במגרש ביתי כמו נוקיה לעבור קבוצה בטירוף עם קהל כזה בשלב כזה. המצב כיום מזכיר לי את הטירוף שהיה בארץ כאשר בולונייה הגיע לכאן בשנת 2000 למשחק שלישי מדהים בסידרת רבע הגמר, מאוד מזכיר את טירוף הקהל אז. בולוניה הגיע לכאן אחרי אחד הניצחונות הגדולים בהיסטוריה של מכבי בחוץ מולם (מה שדורון שפר עשה במשחק הזה נלקח מה NBA). למרות שמכבי בסופו של דבר לא לקחה את אליפות אירופה באותה השנה, עדיין לטעמי, זאת הייתה אחת העונות המוצלחות ביותר של מכבי לכל דורותייה (איך נגיד את זה בעדינות, כאשר יש לך את פארקר, שארס, וויצ'יץ' ובאסטון באותה הקבוצה, קשה שלא להגיע לפיינל פור)
אין פה התרברבות, יש פה קביעת עובדות. כנראה בניגוד אלייך, אני לא בוחן איכות וקביעת הצלחה של קבוצה בעונה ספורטיבית רק מהישגי העונה שלהם, אלא אני בוחן אותם גם על פי הדרך שלהם באותה עונה. בארסה בשנה שעברה הייתה הכי גדולה באירופה למרות שהם הפסידו לאינטר, מכבי ת"א נתנה עונה טובה מאוד למרות שהם הפסידו במשחק בודד לגליל ולמרות שהם לא הגיעו לפיינל פור. השנה מכבי שיחקה כדורסל יפה ומהנה לצפייה וזה למרות שרובנו (כולל אני) לא ציפינו למשחקים כאלה. נכון, שקשה היה לכמת את איכות הקבוצה כי למעט המשחקים נגד קאחהונגד ברצלונה, מכבי לא פגשה יריבים מהטופ. למרות הניצחון היפה של מכבי בנוקיה על קאחה, עדיין קשה היה שלא להרגיש שבזמן האמת, מכבי היא לא קבוצה מספיק טובה (בעיקר בהתקפה). אתמול הגיע ה Money Time ומכבי הוכיחה אופי ויכולת באחד המקומות הכי קשים לניצחון נגד אחת הקבוצות הטובות ביבשת (אל תתייחסו להפסדים ההזוים של קאחה בשלב המוקדם). ייתכן שמכבי תפסיד בנוקיה לקאחה וייתכן שמכבי לא תגיע לפיינל פור (למרות שיהיה מאוד קשה לספרדים במגרש ביתי כמו נוקיה לעבור קבוצה בטירוף עם קהל כזה בשלב כזה. המצב כיום מזכיר לי את הטירוף שהיה בארץ כאשר בולונייה הגיע לכאן בשנת 2000 למשחק שלישי מדהים בסידרת רבע הגמר, מאוד מזכיר את טירוף הקהל אז. בולוניה הגיע לכאן אחרי אחד הניצחונות הגדולים בהיסטוריה של מכבי בחוץ מולם (מה שדורון שפר עשה במשחק הזה נלקח מה NBA). למרות שמכבי בסופו של דבר לא לקחה את אליפות אירופה באותה השנה, עדיין לטעמי, זאת הייתה אחת העונות המוצלחות ביותר של מכבי לכל דורותייה (איך נגיד את זה בעדינות, כאשר יש לך את פארקר, שארס, וויצ'יץ' ובאסטון באותה הקבוצה, קשה שלא להגיע לפיינל פור)
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

הלוואי ואתה צודק.
רק תיקון קטן, באותה עונה שיחק שפר ולא פארקר. פארקר הגיע עונה אח"כ ולקח את הסופרוליג.
רק תיקון קטן, באותה עונה שיחק שפר ולא פארקר. פארקר הגיע עונה אח"כ ולקח את הסופרוליג.
-
osherov
-
- גורו Android

כמובן, לזה בדיוק התכוונתי כאשר דיברתי על המשחק הגדול של מכבי בבלוניה ועל ההישג של מכבי באותה השנה (בה מכבי הפסידה בגמר לייונים). ההישג אז היה הרבה יותר משמעותי בעיני למרות שהם לא לקחו את הגביע (שהגיע להם) בגלל שהם היו Underdog בלי כוכבים זוהרים (למעט האפמן שהתגלה באותה עונה), מאשר הגדולה של התקופה לאחרייה, כאשר פארקר הגיע (וגם אחרי זה כאשר שאראס הצטרף לתקופת הזהב של מכבי לדורותייה)
אם פארקר היה בקבוצה אז, אז שפר לא היה יכול לעשות את מה שהוא עשה (ת'אמת לא היה צורך בכך כי הסידרה לא הייתה מגיעה למשחק שלישי)
אם פארקר היה בקבוצה אז, אז שפר לא היה יכול לעשות את מה שהוא עשה (ת'אמת לא היה צורך בכך כי הסידרה לא הייתה מגיעה למשחק שלישי)
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא חושב שהישג אחד גדול מהשני. מה שכן זה שההישג ההוא היה בתולי (אחרי הרבה שנים של מדבר) ועשיו אנחנו כבר למעלה מעשור בטופ האירופי.
-
osherov
-
- גורו Android

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אריה.
זה מעניין עד כדי כך שבלומפילד מלא עד אפס מקום.
NOT
למרות זאת, אני אראה את המשחק ואקווה לניצחון.
זה מעניין עד כדי כך שבלומפילד מלא עד אפס מקום.
NOT
למרות זאת, אני אראה את המשחק ואקווה לניצחון.
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 26/03/2011 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
osherov
-
- גורו Android

טוב יש היום את גמר האח הגדול ואפילו האדום השרוט בשרשור לדעתי יעדיף את הגמר של האח על משחק נבחרת
למרות זאת לדעתי צריך להיות משחק מהנה כי אין לנו מה להפסיד הערב
למרות זאת לדעתי צריך להיות משחק מהנה כי אין לנו מה להפסיד הערב
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני מקווה שלשחקנים יש מספיק כבוד עצמי כדי להתגבר על כל הבלאגן מסביב ולנצח היום.
ו-1:0 בדקה ה-16 זו התחלה יפה מאוד.
הלטבים נראים חלשים מאוד ואני מקווה ללנבחרת לא ייגמר האוויר ושלא יסתגרו ויזמינו את הלטבים להתקיף
ו-1:0 בדקה ה-16 זו התחלה יפה מאוד.
הלטבים נראים חלשים מאוד ואני מקווה ללנבחרת לא ייגמר האוויר ושלא יסתגרו ויזמינו את הלטבים להתקיף