שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
החולייה החסרה היא שהוא שיחק
בפרסיליה מלכת המדבר.
לגבי השאלה עם הSTAR WARS. אין לי התנגדות עקרונית לכך שנשאלה שאלה שהתשובה אליה אינה בגוף הסרט, פשוט היה לי מוזר בתור מי שגדל על הסרטים האלה, שאני לא זוכר שאי פעם אמרו את הפרט הזה.
לגבי השאלה עם הSTAR WARS. אין לי התנגדות עקרונית לכך שנשאלה שאלה שהתשובה אליה אינה בגוף הסרט, פשוט היה לי מוזר בתור מי שגדל על הסרטים האלה, שאני לא זוכר שאי פעם אמרו את הפרט הזה.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
theezway
התשובה שלך נכונה וזכות השאלה אליך.
לגבי התשובה שלי, כמו שאמרתי היא מגיעה ממשחק מחשב. ה"יקום" של SW מורכב גם מספרים ומשחקים שהשלימו המון פרטים, עלילות משנה וסיפורים שקדמו או היו אחרי העלילות בסרטים. אני לא מומחה לעניין אבל יש סביב SW הרבה מעבר לסרטים. אגב, אותו הדבר קיים גם לגבי STAR TREK ועוד.
התשובה שלך נכונה וזכות השאלה אליך.
לגבי התשובה שלי, כמו שאמרתי היא מגיעה ממשחק מחשב. ה"יקום" של SW מורכב גם מספרים ומשחקים שהשלימו המון פרטים, עלילות משנה וסיפורים שקדמו או היו אחרי העלילות בסרטים. אני לא מומחה לעניין אבל יש סביב SW הרבה מעבר לסרטים. אגב, אותו הדבר קיים גם לגבי STAR TREK ועוד.
Enjoy the Silence
זה לא מדע בדיוני במובן של star wars
אבל יש שם עניינים של אמונת הנסתר (אני משתדל שלא לחשוף יותר מדי).
הרע הוא באמת הרע/נבל בסרט, אבל אם אני אסביר מדוע בחרתי לשים את הרע במרכאות זה יהיה רמז גדול.
הרע הוא באמת הרע/נבל בסרט, אבל אם אני אסביר מדוע בחרתי לשים את הרע במרכאות זה יהיה רמז גדול.
אולי אתה צודק, אני לא בקיא בסרטי/ספרי הארי פוטר,
אבל בכל מקרה לא זו הייתה הכוונה שלי. בכל זאת רמז: אמרתי ה"רע", כי מדובר ברע האולטימטיבי.
גם MOCO וגם guyzra
הבינו את הרמז של הרע האולטימטיבי, אך זהו עדיין לא הסרט.
זה לא שזה היה כזה שובר קופות, אך מדובר בסרט מאוד מדובר בזמנו.
רמז נוסף: השתתפה בסרט שחקנית שזה היה לה סרטה הראשון (אם אינני טועה) והופעתה עוררה סערה ויצרה לה בעיות עם סדרת הטלוויזיה בה שיחקה.
זה לא שזה היה כזה שובר קופות, אך מדובר בסרט מאוד מדובר בזמנו.
רמז נוסף: השתתפה בסרט שחקנית שזה היה לה סרטה הראשון (אם אינני טועה) והופעתה עוררה סערה ויצרה לה בעיות עם סדרת הטלוויזיה בה שיחקה.
Re: עוד רמז
אתה בטוח שאתה מתכוון לאנגרמה?theezway כתב:הדמות שהשם שלה היה אנגרמה (עבר שיכול אותיות) הייתה luis seifer....
הרי Luis Seifer זה הומונים (Homonym) מקורב של Lucifer , כינוי לשטן בנצרות.
משה