גרסא 124 של MAX HD
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- hapoelpt
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
זו אכן בעיה של המסך שלי, לא אמרתי שלא. יש לי את הבעיה הזו עוד לפני העדכון הנ"ל, זו אחת מהסיבות שחיברתי את הממיר גם ב-SCART.oferlaor כתב:אצלי אין פסים ירוקים, יתכן שזו בעיה במסך שלך במעבר בין הרזולוציות....
אבל מה בקשר לבעיה שציינתי שכשאני ב-1080i ועובר ל-SCART - אין לי שם EPG. אני לא יודע אם להתקשר ל-YES בכלל, כי בפעם האחרונה שהתקשרתי ה"טכנאי" שענה לי לשיחה אמר "למה אתה מחבר ב-HDMI? הכי טוב SCART".
מקווה ש-YES יוכלו להחזיר את לי את הגירסה הקודמת.
- rami1992
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
ישבתי עכשיו 10 דקות מול המכשיר ומדדתי את הזמנים וזה משתנה בדיוק כל 60 שניות,כנראה זו הייתה בעיה בשעון המרכזי של יס והם טיפלו בה.smallville4r כתב:איינשטיין כתב:איך אתה בודק את זה? אתה יושב עם סטופר?
אצלי השעון עכשיו מראה שעה מדוייקת (אבל זה רק אומר שמאז השדרוג כל דקה היא בממוצע 60 שניות ולא בהכרח בדיוק 60 שניות)...![]()
יש לי את השעון יד שלי.
אתה צודק בממוצע כל דקה היא 60 שניות אבל קודם היא הייתה בדיוק 60 שניות ועד שהם עשו משהו בסדר - הם הרסו אותו.
לדוגמא, אתמול בערב הדקה התחלפה כשהשניות בשעון שלי היה 23.
היום זה קורה ב- 43....
-
oferlaor
-
- מנהל

אם אתה עובד ב-HD, אז SCART לא יהיה מסוגל להציג EPG.
זה המגבלה של התכנון החדש. היתרון שלו הוא שמי שעובד עם HDMI (שזה יהיה 99.9999% ממי שצריך את ה MAX HD) יקבל EPG טוב יותר...
אם יש פשרה כלשהי, אני חושב שהם עשו החלטה נכונה, אחרת הם היו צריכים להשאיר את ה-EPG ברזולוצית PAL וזה ממש לא מה שהייתי רוצה כפיתרון.
זה המגבלה של התכנון החדש. היתרון שלו הוא שמי שעובד עם HDMI (שזה יהיה 99.9999% ממי שצריך את ה MAX HD) יקבל EPG טוב יותר...
אם יש פשרה כלשהי, אני חושב שהם עשו החלטה נכונה, אחרת הם היו צריכים להשאיר את ה-EPG ברזולוצית PAL וזה ממש לא מה שהייתי רוצה כפיתרון.
- hapoelpt
-
- חבר פעיל

אבל גם מי שעובד ב-HD יעבוד עם AUTO, לא? וב-AUTO לא רואים את ה-EPG החדש.
הרי 1080i ו-720p לא עושים מתיחה חכמה של הטלויזיה, ו-576i כן עושה. אז רק שאתה במצב AUTO יש לך מתיחה חכמה. לפחות אצלי זה ככה. ה-SONY שלי עושה מתיחה חכמה מעולה ובגלל זה חבל לי לוותר על זה.
אתה רוצה להגיד לי ש99.9% מהלקוחות צופים ב-HD ב-720p או 1080i וכשהם מעבירים לערוצי ה-SD הם רואים הכל ב-WIDE ולא משתמשים במתיחה החכמה של הטלויזיה? התמונה ממש מעוותת כשרואים שידור 4:3 שנמתח ל-16:9. יונית לוי נראית כמו חנה לסלאו.
הרי 1080i ו-720p לא עושים מתיחה חכמה של הטלויזיה, ו-576i כן עושה. אז רק שאתה במצב AUTO יש לך מתיחה חכמה. לפחות אצלי זה ככה. ה-SONY שלי עושה מתיחה חכמה מעולה ובגלל זה חבל לי לוותר על זה.
אתה רוצה להגיד לי ש99.9% מהלקוחות צופים ב-HD ב-720p או 1080i וכשהם מעבירים לערוצי ה-SD הם רואים הכל ב-WIDE ולא משתמשים במתיחה החכמה של הטלויזיה? התמונה ממש מעוותת כשרואים שידור 4:3 שנמתח ל-16:9. יונית לוי נראית כמו חנה לסלאו.
-
oferlaor
-
- מנהל

פעם אחרונה שבדקתי בהחלט היה ב-AUTO EPG תקין.
כלומר, כשאתה בערוצי HD, ה-EPG הוא ב-HD וכשאתה בערוצי SD ה-EPG הופך להיות SD.
לגבי המתיחה החכמה. אין ספק שזה חסר.
יש מסכים רבים שמאפשרים את זה. במקרה שלי, אני משתמש במעבד שלי בכדי לבצע את המתיחה החכמה.
יס מתכננים לעבוד גם על זה בשלב מסויים, אם כי, כרגע יש להם לו"ז די צפוף של שינויים שמתוכננים בממיר.
כלומר, כשאתה בערוצי HD, ה-EPG הוא ב-HD וכשאתה בערוצי SD ה-EPG הופך להיות SD.
לגבי המתיחה החכמה. אין ספק שזה חסר.
יש מסכים רבים שמאפשרים את זה. במקרה שלי, אני משתמש במעבד שלי בכדי לבצע את המתיחה החכמה.
יס מתכננים לעבוד גם על זה בשלב מסויים, אם כי, כרגע יש להם לו"ז די צפוף של שינויים שמתוכננים בממיר.
- rami1992
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 265
עוד דבר אחד שלא הזכרת שהם לא תיקנו הוא הבאג כאשר אתה מחזיר לאחור במהירות של 4X ו- 2X ולוחץ PLAY בסוף את חוזר לאותה נקודה שממנה התחלת להחזיר..........אז תודיעו להם אולי הם שכחו......smallville4r כתב:מעין סיכום עד כה לגבי גרסה 124:
- הבעיות של מצב Auto נפתרו.
- הרזולוציה של הממשק השתדרגה (הרזולוציה הגבוהה של הממשק פעילה אך ורק כשהממיר נמצא על מצב 720p או 1080i).
- השעון, לפחות אצלי, לא מדייק. בגרסאות קודמות היה מדויק לחלוטין.
- עוצמת תאורת השעון פחתה.
- מהירות טעינת התפריטים והבאנרים מהירה יותר מבעבר.
- מהירות העברת ערוצים לא השתנתה.
- באג נורית ההודעות נראה שנפתר.
...
- hapoelpt
-
- חבר פעיל

עפר,
תבדוק שוב את מצב ה-AUTO. במצב AUTO - גם בערוצי ה-HD וגם בערוצי ה-SD ה-EPG הוא ברזלוציה הישנה.
ה-EPG החדש מופיע אך ורק אם אתה מגדיר 1080i או 720p.
לדעתי מתיחה חכמה זה אחד הדברים החשובים כשיש לנו שידורים של 4:3 ע"ג מסך 16:9. ואנחנו, פשוטי העם, אלה בלי המעבד שעושה את עבודת המתיחה
- נדפקנו ביג טיים.
אנסה לדבר עם YES בקשר לחזרה לגרסת 106, מקווה שזה אפשרי בכלל.
תבדוק שוב את מצב ה-AUTO. במצב AUTO - גם בערוצי ה-HD וגם בערוצי ה-SD ה-EPG הוא ברזלוציה הישנה.
ה-EPG החדש מופיע אך ורק אם אתה מגדיר 1080i או 720p.
לדעתי מתיחה חכמה זה אחד הדברים החשובים כשיש לנו שידורים של 4:3 ע"ג מסך 16:9. ואנחנו, פשוטי העם, אלה בלי המעבד שעושה את עבודת המתיחה
אנסה לדבר עם YES בקשר לחזרה לגרסת 106, מקווה שזה אפשרי בכלל.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
תודה. פשוט לא בדקתי את זה עדיין ולכן לא יצא לי לכתוב על זה.rami1992 כתב: עוד דבר אחד שלא הזכרת שהם לא תיקנו הוא הבאג כאשר אתה מחזיר לאחור במהירות של 4X ו- 2X ולוחץ PLAY בסוף את חוזר לאותה נקודה שממנה התחלת להחזיר..........אז תודיעו להם אולי הם שכחו.........
בקשר לשעון, נראה כי פחות או יותר כל דקה היא 60 שניות +/- שניה, אבל בסה"כ ביומיים האחרונים השעון של המערכת שלהם מפגר בכ- 15 שניות לעומת מה שהיה קודם.
- EtchDee
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
הפיכת כיוון התפריטים התרחשה אצלנו הרגע, יחד עם העלמות טוטלית של התרגום בערוצי הבית.Catskinner כתב:ההתנהגות של התפריטים היא מאוד משונה. אצלי זה עובר את כל הקשת של העלמת אלמנטים (עד לרמה של החשכה כמעט מוחלטת של המסך), הפיכת כיוון ופריסה החורגת מעבר לגבולות המסך. כל מה שצריך במקרה שלי זה לשים את הממיר במצב Auto, לעבור בין ערוצי SD ל HD ומפעם לפעם להיכנס לתפריטים וכפי שניתן לראות, שלל ההתנהגויות הם מופע לכשעצמו ויכול להימכר כערוץ פרמיום בתשלום...
124 ירד אצלנו הבוקר.
איכשהו יצאתי מזה אחרי 5-6 נסיונות להפוך את שפת המערכת מעברית לאנגלית וחזרה ושפת תרגום מעברית לרוסית לעברית, וגם להפוך את התרגום מפעיל ללא פעלי ולפעיל בחזרה.
לא ברור מה היה הטריגר לתקלה. אשתי אומרת ככה:
- צפתה בערוץ SD
- בחרה לנגן הקלטה ב-HD
- אז התרגום נעלם
- אז היא העבירה למקור HDMI אחר בטלוויזיה (מק מיני במקרה הזה)
- העבירה בחזרה ל-yesMaxHD
רק אז התפריטים הפכו כיוון, בלי לפתור את עניין התרגום שנעלם.
ואז היא ביקשה ממני לבוא לרואת את התופעות, ופתרתי את זה באמצעות ה-workaround המתואר כאן.
- gershon17
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 220
גם אצלי במעבר בין SD ל-HD יש כמה שניות של תמונה משונה מאד (בפינה השמאלית העליונה, בצבעים לא הגיוניים והרבה ריבועים ירוקים). אני מניח שזה הזמן שלוקח לטלוויזיה לקלוט שהשתנתה רזולוציה. זה לא ממש מציק, למרות שהעדפתי את המצב הקודם, בו יכולתי להשאיר את הממיר על 1080i ולצפות בשידורי SD דרך ה-S-Video.oferlaor כתב:אצלי אין פסים ירוקים, יתכן שזו בעיה במסך שלך במעבר בין הרזולוציות....
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
עדכון בנוגע לבעיית השעון הלא מדויק.
הבעיה הייתה כנראה אצלי ואין לי מושג למה. ביצעתי אתחול להגדרות ראשוניות וזה הסתדר.
אזהרה: אתחול להגדרות ראשוניות דורש להכניס משיב בלוויין כך שמי שלא יודע להתעסק עם זה שלא יעשה את זה כי אחרי זה הוא יצטרך לצלצל ל- yes.
הבעיה הייתה כנראה אצלי ואין לי מושג למה. ביצעתי אתחול להגדרות ראשוניות וזה הסתדר.
אזהרה: אתחול להגדרות ראשוניות דורש להכניס משיב בלוויין כך שמי שלא יודע להתעסק עם זה שלא יעשה את זה כי אחרי זה הוא יצטרך לצלצל ל- yes.
- pazo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 26
היי
איפה אתה רואה את מס הגרסה?
איפה אתה רואה את מס הגרסה?
-
oferlaor
-
- מנהל

- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
עידכון תוכנה 124
שלום לכולם .
כרגע קיבלתי עידכון תוכנה 124 .
אני לא מביון על איזה ירידה בתאורה של השעון מדברים . התאורה הופחתה אולי ב 20 אחוז .
עדיין אני רואה את זריקת האור של השעון על המיזנון שהממיר מונח .
ביינתיים אין שום בעיות .
כרגע קיבלתי עידכון תוכנה 124 .
אני לא מביון על איזה ירידה בתאורה של השעון מדברים . התאורה הופחתה אולי ב 20 אחוז .
עדיין אני רואה את זריקת האור של השעון על המיזנון שהממיר מונח .
ביינתיים אין שום בעיות .
- RelentlesS
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
שלום,
גם אני מסתבר סובל החל מהערב בחוסר בתצוגות בחיבור S-VIDEO.
ראיתי את הדיון בנושא בדף הקודם, לא ממש ברור לי ההיגיון במצב הנוכחי של חוסר תצוגות מוחלט. אני הרי מסוגל לראות אפילו את ערוצי ה-HD החיבור הזה! אז לא להיות מסוגל לראות אפילו את מספר הערוץ כשלוחצים על המספרים בשלט?
גם אני מסתבר סובל החל מהערב בחוסר בתצוגות בחיבור S-VIDEO.
ראיתי את הדיון בנושא בדף הקודם, לא ממש ברור לי ההיגיון במצב הנוכחי של חוסר תצוגות מוחלט. אני הרי מסוגל לראות אפילו את ערוצי ה-HD החיבור הזה! אז לא להיות מסוגל לראות אפילו את מספר הערוץ כשלוחצים על המספרים בשלט?
נערך לאחרונה על ידי RelentlesS ב 29/07/2009 20:28, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- yehudabb
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
לי יש בעיה שמאז העדכון כאשר אני מעביר את הממיר ל AUTO אני פשוט לא רואה תמונה
הטלויזיה שלי היא פלזמה פנסוניק Q91H
עוד מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש פתרון ?
הטלויזיה שלי היא פלזמה פנסוניק Q91H
עוד מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש פתרון ?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
yehudabb שלום לך .
התכוונת לסמסונג Q91
התכוונת לסמסונג Q91
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- mrguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
הי
מהשדרוג יש לי הודעה "תוקף המנוי לשרותי ההקלטה הסתיים. ....." לא יודע עם זה קשור אבל כנראה שיחליפו לי את ה max hd .
מצורף תמונה:
[/img]
מהשדרוג יש לי הודעה "תוקף המנוי לשרותי ההקלטה הסתיים. ....." לא יודע עם זה קשור אבל כנראה שיחליפו לי את ה max hd .
מצורף תמונה:
[/img]
- mrguy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
תקלט יס גרסה חדשה
התמונה : - מופיע כאשר אני מנסה לראות הקלטה או להקליט
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור